hits
Sommerkonkurranse på blogg.no!

Sommerkonkurranse på blogg.no!

- vinn gratis bloggshouts -

Om konkurransen

Nå er det igjen tid for (den uunngåelige) sommerkonkurransen vår.
Vinnerne stikker som vanlig av med gratis bloggshouts, men i år vil vi også vise alle deltakerinnleggene på forsiden av blogg.no gjennom hele konkurransen, og vinnerinnleggene etter konkurransen!

Tema

Du kan delta i følgende kategorier:


Min beste sommeropplevelse 2018

Denne kategorien passer for alt som er hyggelig eller morsomt, og ting som får fram gladfølelsen i deg.


Min verste sommeropplevelse 2018

Denne kategorien passer for alt som er trist, kleint, pinlig eller flaut, og ting som gjør deg så sint at du holder på å sprekke. Kastet du opp i SpinSpider, eller mistet du bikinitrusa i vannsklia - eller omvendt? Ble katten din påkjørt, eller ble du kanskje ranet i Roma? Er favorittisen din gått ut av produksjon? Del det med oss, og resten av Norge. Og verden.


Sommerkoppen 2018

Ja, du leste riktig! Vis oss favorittkoppen din for sommeren 2018, og fortell hvorfor den er best i verden. (Ja, vi godtar glass også. Og plastbeger... Det du drikker av, okay?)


 

Konkurranseregler

KONKURRANSEREGLER

Alle som har blogg på blogg.no kan delta.

Innleggsformatet må være video, podcast eller story. Story må ha minimum to seksjoner i tillegg til tittelarket. Video og podcast må være 60 sekunder eller lenger og må være lastet opp til bloggen din. Det er ingen maksimumslengde.

Du kan delta med så mange innlegg du vil.

Innlegg må ha publiseringsdato mellom 25. juni og 19. august 2018.

Bruk hashtaggen "bloggnosommerkonk2018". Innlegg som deltar i konkurransen vil bli vist i en boks på forsiden av blogg.no.

Du må ha rettigheter til å bruke alt innhold du publiserer. Dette gjelder både tekster, bilder, videoer og lydfiler. (Husk også å spørre andre involverte om lov før du publiserer bilder, video eller lydopptak av dem.)

Blogger som misbruker konkurransehashtaggen (f.eks. bruker den i innlegg som ikke er video, podcast eller story, eller i innlegg som ikke er innenfor konkurransetemaene) vil bli sperret for visning på forsiden og konkurransesiden.

En jury bestående av ansatte i blogg.no vil kåre inntil 3 vinnere i hver klasse, som får 10 bloggshouts hver. Vinnerene vil bli kontaktet på innboks og mail innen utgangen av august. Vinnerinnleggene vil også bli vist på forsiden av blogg.no.

14 kommentarer

Hva er det vi skal gjøre det er ikke noe innlegg over så jeg veit ikke hva sommerkonkurransen går ut på. Så dere må jo poste et innlegg, jeg ville ha vært med på denne konkurransen.

Aud: Dette er en story, her scroller du med musa for å lese hele innlegget. Alt skal være forklart i de ulike scenene/bildene/fanene nedover.

Kan en delta med flere [enn ett] bidrag?

Hvis man deltar med video, må man bruke videoopplasteren her på blogg.no eller går det fint å bruke Youtube?

CINDY Z.: Hei, her må du nok bruke vår nye videoløsning.

Hei. Jeg forstår ikke helt dette med story.. Er det noe a la snapchat, dvs slik at det forsvinner etter så-så lang tid, eller vil det bli værende til man eventuelt sletter det selv? Er story også noe som vises for alle lesere av bloggen? Hva gjør egentlig story annerledes enn et vanlig blogginnlegg?

livingdoll: Stories er blogginnlegg som er delt inn i seksjoner med fullskjerm bildebakgrunn (eller video- eller en farge) med hvit tekst som scrolles over bakgrunnen når man leser. Akkurat som vanlige innlegg ligger de i bloggen din til du eventuelt sletter dem selv.

Hei

Jeg har en video øverst på innlegget mitt "Gutter som lurer eldre damer til sengs" På sommerkonkurranse siden kommer bare et svart bilde. Er det mulig å vise et annet bilde evt bildet til videoen. MVH Aurora

Aurora: For å delta i sommerkonkurransen må innlegget ditt enten være laget i storyformatet vårt, eller ha en video eller podcast som er lastet opp til bloggen din. Vanlige innlegg (som de du har brukt) kan ikke delta i konkurransen.

Hvor settes hashtag i storyen?

Doc&Dask: Der du vil, akkurat som i vanlige innlegg.

Jeg har tidligere laget storyinnlegg med suksess. Men denne gangen vil det bare ikke fungere. Når jeg har laget innlegget, ser alt flott ut, helt til jeg poster det. Da er det plutselig borte vekk, og slettet. Det ligger ikke i arkivet eller noen plass. Så hva kan være galt?

Jeg har jo gjort dette før, uten at noe forsvant.....

Er det begrensninger på antall bilder f.eks.? Jeg vet man må ha minimum to, men kanskje jeg har alt for mange?

Eva: Da tar du bare kontakt med oss på hjelp@blogg.no - ta med e-post og beskriv nøye hva som skjer.

Skriv en ny kommentar