desember 2014

God Jul og godt nyttår!

23.12.2014 kl.16:23
Skrevet av blogg.no

Vi i blogg.no vil gjerne takke for nok et flott bloggår, og samtidig ønske dere alle en flott julefeiring sammen med nære og kjære. Vi håper dere får masse fint å blogge om, og ser frem til å lese alle innleggene om julefeiring og nyttårsfest.

Vi tar litt julefri vi også. Det kan være at det tar litt lenger tid å få svar fra vår support-mail, og på Julaften og Nyttårsaften vil supporttelefonen vår være stengt. Vi håper det ikke skaper for mye problemer for dere.
God nyhet til dere med egen YouTube-kanal!

21.12.2014 kl.20:28
Skrevet av blogg.no

Gode nyheter til alle med YouTube konto! Du kan nå få reklameinntekter på YouTube-videoene dine som deles på blogg.no. Du trenger ikke å foreta deg noe spesielt, er du en YouTube partner og har åpnet for at videoene dine kan "embeddes", så vil det automatisk være lagt opp til at det kan bli vist reklame på dem.
 
Har du spørsmål til bruk av YouTube kan du sjekke ut deres supportsider her:
 
https://support.google.com/youtube/answer/132596?hl=en
https://support.google.com/youtube/answer/171780?hl=en
 
eller du kan kontakte hjelp@blogg.no

 
Hvordan få innlegget ditt på bloggmag.no

08.12.2014 kl.14:08
Skrevet av blogg.no

Bloggmag.no er et magasin som kun henter innlegg fra blogger på blogg.no. Forsiden av magasinet settes opp av en redaksjon som velger ut saker fra tips og feeds, mens kategorisidene blir laget automatisk av saker som tagges av bloggerne når de publiserer innleggene sine. Det eneste du trenger å gjøre for å få ditt innlegg synlig på kategorisidene er å velge «kategori på bloggmag.no og blogglisten.no» før du lagrer og publiserer:

 

Om du lurer på hvilken kategori som ligger under hvert menypunkt kan du se på blogglisten.no. Der er alle kategoriene listet ut under hver kategori.

Har du et kjempefint innlegg du tror vil passe på førstesiden til bloggmag.no, så kan du bruke "Tips oss" knappen på førstesiden. Bare lim inn adressen til innlegget og trykk send.

 
God Jul og godt nyttår!

23.12.2014 kl.16:23
Skrevet av blogg.no
Vi i blogg.no vil gjerne takke for nok et flott bloggår, og samtidig ønske dere alle en flott julefeiring sammen med nære og kjære. Vi håper dere får masse fint å blogge om, og ser frem til å lese ...
Tumbeasts by Matthew Inman
CC BY 3.0
hits