desember 2009

God jul fra blogg.no!

22.12.2009 kl.15:58
Skrevet av blogg.no
Det er bare to dager til jul og julestemningen begynner å spre seg utover landets blogger, også hos blogg.no. Vi vil gjerne benytte anledningen til å ønske alle en riktig god jul og godt nytt år!

2009 har vært et fantastisk år hvor stadig flere bloggere deler tankene sine med tusenvis av lesere, tusen takk til alle som har brukt tid hos oss i år.

Neste år blir også et spennende år, vi har mange planer som vi gleder oss til å dele med dere når tiden er inne.

Så god jul og godt nyttår fra alle oss i blogg.no, håper dere koser dere masse! :)

Ofte stilte spørsmål

21.12.2009 kl.22:27
Skrevet av blogg.no

Her vil det fortløpende komme svar på spørsmål vi ofte får.

SPØRSMÅL: HVORDAN TJENER JEG PENGER PÅ BLOGGEN MIN?

SVAR: Det vanligste er å plassere en eller flere annonser på bloggen. Etter vår mening bør du ha en blogg med minst 500 daglige lesere for at du i det hele tatt skal få noe igjen for det. Flere lesere skaper høyere inntekter, og du bør helst ha 2-3000 lesere hver eneste dag. Dette kommer selvsagt an på hvor mye du ønsker å tjene.

1. Lag deg en konto på f.eks tradedoubler, euroads eller google adsense. På alle disse må du være 18 år eller eldre.
2. Vent til du blir godkjent.
3. På noen programmer må du søke på hver enkelt annonsør du vil legge ut, da må du gjøre det også.
4. Velg hvilken annonse du vil legge ut.
5. Legg koden til annonsen inn i malen. Det enkleste er å velge en såkalt skyskraper (høy og smal) og legge den i feltet for widgets under design/rediger. Du kan også legge koden direkte i html-malen hvis du er komfortabel med det.

Det er ikke så enkelt som det kunne ha vært, men det er i stor grad utenfor vår kontroll. Vi styrer hverken annonser eller betaling, dette er kun mellom deg og det annonsenettverket du velger.

Advarsel: IKKE klikk på dine egne annonser, eller be dine lesere å klikke på de. Dette er noe alle annonsenettverk ser svært alvorlig på.

Tjen penger på bloggen din!

21.12.2009 kl.00:47
Skrevet av blogg.no

Det har den siste tiden vært endel snakk rundt blogg.no i forhold til om det er lov eller ikke for bloggere å ha annonser og tjene penger på bloggen sin. Vi føler derfor for å kommentere dette for å synliggjøre mulighetene dere bloggere har hos oss.

Det har tidligere også vært mulig å ha annonser på bloggene hos oss, men vi har har hatt endel kjøreregler for hva slags annonser og hvem som selger dem. Etter å ha gått igjennom avtalevilkårene nøye har vi bestemt oss for å oppdatere et par punkter, for å gjøre det enklere for dere å forholde dere til det.

En blogger kan ha annonser på bloggen sin, men følgende er ikke tillatt:

- Ha mer enn én annonse fra Google Adsense (pga. retningslinjer hos Google).
- Ha annonser med popups, popbacks eller liknende. (er forstyrrende for lesere).
- La andre selge annonser for deg (er du en blogger på topplisten kan du kontakte oss og vi kan hjelpe deg).

Det har også vært endel prat rundt at bloggere hos oss ikke kan tjene mer enn 10 000 kroner i mnd, dette er helt feil. Det er fullt mulig å tjene opptil 7-8 ganger så mye, og det er opp til hver enkelt blogger hvor mye de klarer å selge for.

Vi håper at dette oppklarer en del ting, hvis dere har spørsmål er det bare å stille dem i kommentarfeltet under. Men for å oppsummere for dere:

- Dere kan tjene penger og ha annonser på bloggen deres.
- Dere har muligheten til (og flere gjør det allerede) tjene gode penger på bloggen deres.
- Hvis du er på topplisten kan du ta kontakt med oss og vi kan selge reklame for deg som fordeles mellom deg og blogg.no.

Hvis det er et spørsmål du ikke ønsker å stille i kommentarfeltet kan du sende en epost til hjelp@blogg.no.

Oppdatering 1 (21.12.09 - 13:07)
Annonsenettverkene har ofte 18-års aldersgrense. Det betyr at du ikke får vist annonser derfra på bloggen din hvis du er under 18. Hvis vi finner noen passende nettverk med lavere aldersgrense tipser vi om det i dette innlegget.

Feil ved å legge til venner fikset

19.12.2009 kl.13:04
Skrevet av blogg.no

Noen har fått en feilmelding når de har prøvd å legge til en ny venn. Ikke alle fikk denne meldingen, og derfor var den litt vanskeligere å finne enn den burde. Vi har nå funnet den og rettet opp det som var galt, så nå skal det virke for alle.

Skriv gjerne en kommentar her hvis det fortsatt ikke virker for deg.

PS: Profilene ligger i en såkalt cache, så det kan ta bittelitt tid før alle er oppdatert og virker slik de skal.

Hjelp oss å bli bedre

17.12.2009 kl.13:51
Skrevet av blogg.no
Blogg.no har i den siste tiden vokst enormt, noe som er veldig hyggelig. Vi setter veldig pris på alle nye og gamle fjes og all den tiden og energien dere legger igjen på bloggene deres.

I et ledd for å bli flinkere og bedre, samt kunne tilby dere bedre tjenester, kjører vi en spørreundersøkelse på 22 spørsmål vi håper du tar deg tid til å svare på. Hvis du velger å delta kommer vi til å trekke ut 10 heldige vinnere av en shred.no lue.


Og igjen, tusen takk for at dere hjelper oss å bli bedre :)

God jul fra blogg.no!

22.12.2009 kl.15:58
Skrevet av blogg.no
Det er bare to dager til jul og julestemningen begynner å spre seg utover landets blogger, også hos blogg.no. Vi vil gjerne benytte anledningen til å ønske alle en riktig god jul og godt nytt år!20...
Tumbeasts by Matthew Inman
CC BY 3.0
hits