oktober 2011

Tips: Nyeste kommentar øverst?

27.10.2011 kl.05:44
Skrevet av blogg.no

Vil du sortere kommentarer sånn at du får nyeste kommentar øverst og eldste kommentar nederst? Det kan du fikse selv i html-malen. 

Gå til "Design" >> "Rediger" >> "Maler" >> "Innlegg" og finn linjen som heter <tag:commentlist>. Der legger du til sort="desc" inni taggen slik at den blir <tag:commentlist sort="desc">. Husk å lagre endringen.Lykke til. =)

Bli med på bloggfest!

23.10.2011 kl.23:43
Skrevet av blogg.noBli med på bloggfest!

BloggCamp, i samarbeid med blogg.no, synes det er på tide at vi kjører i gang en ny bloggfest slik at bloggerene våre (dessverre må vi ha 18 års aldersgrense) har mulighet til å bli bedre kjent med hverandre.

Festen vil skje på Club Mange torsdag 24. november - og det er begrenset med plasser. Alle vil få velkomstdrink når de kommer, og det er mulig å kjøpe VIP billett som sørger for at du blir hentet i limousine og har eget VIP bord delt med et par andre bloggere.

Billettene kjøpes her: http://bloggcamp.eventbrite.com.

Etter at billettene er kjøpt, kan dere melde dere på eventet på Facebook her: https://www.facebook.com/event.php?eid=176638132418119


Vi gleder oss!

Bloggdesignkonkurranse!

07.10.2011 kl.21:51
Skrevet av blogg.no

Konkurransen er nå avsluttet!

Vi vil bruke en uke eller to til å gå gjennom de innkomne forslagene, så dere som har sendt inn må ikke endre på noe i testbloggene.

Vinnerne vil motta en e-post om 7-14 dager.

 Kan du html/CSS? Lager du fine og funksjonelle design til blogger på blogg.no?
Nå får du muligheten til å se DITT tema som et av våre valgbare standardtema!


Kriterier:

 • Maks 2 innsendte tema pr deltaker
 • Tema må ha bloggno's footer, og arkiv og kategorier må være tilgjengelige fra alle sidene
 • Profiltaggen, Linker, Facebook-like og RSS må fungere
 • Designet kan ikke inneholde elementer som krever brukerredigering av malene for å fungere (f.eks. toppmenyer), siden dette ikke er tilgjengelig i standardtema
 • Eventuell grafikk (bilder/ikoner o.l.) må være lisensiert under CC0 1.0 Universal (Public Domain Dedication) eller være egenprodusert (rettigheter til bruk følger tema)

·       

 Konkurransevilkår:

 1. Ved innsendt konkurransebidrag overdras alle rettigheter til temaet vederlagsfritt til blogg.no/Bootstrap AS.
 2. Temaet må ligge i en testblogg der vi kan teste det.
 3. Premier: Vinnertemaene blir lagt ut som standardtema som kan velges av alle, og vinnerne får navnet sitt i footer på temaet og/eller under temanavnet inne på «Design» >> «Velg».
 4. Vi forbeholder oss retten til å underkjenne alle innsendte tema.
 5. Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer i innsendte tema som tas i bruk.

 

Når du har et tema du ønsker å delta med kan du melde deg på her

For mer info, kontakt support på hjelp@blogg.no
Vi har også lagt ut tagliste i FAQ.

Frist for innsending: søndag 23. oktober 2011

Sjekk om du trenger å oppdatere!

04.10.2011 kl.08:01
Skrevet av blogg.no

Er bloggen din registrert på en e-postadresse du har tilgang til?
Har du oppgitt riktig alder på bloggen?
Visste du at å bruke en gammel/falsk e-postadresse eller å lyve på alderen er brudd på brukervilkårene?

Det er mange som får ny e-postadresse av en eller annen grunn, og glemmer å oppdatere e-posten på bloggen, eller lager en ny blogg og bare skriver noe i e-postfeltet... og stoler på at nettleseren husker både adressen og passordet. Det er også mange som fyller inn tilfeldig fødselsdato og bosted bare for å være litt anonym. Dessverre er det ikke alle som tenker over konsekvensene av dette.

Vi i blogg.no vil gjerne at alle våre brukere skal trives hos oss, og at det skal være lett å få hjelp når man trenger det, derfor har vi noen kjøreregler som alle må forholde seg til.

I brukervilkårene for blogg.no står det blant annet:

"Når du oppretter en BRUKERKONTO forplikter du deg til å
(a) Oppgi riktig brukerinformasjon,
(b) Oppdatere brukerinformasjonen hvis denne forandrer seg.
 
Hvis du gir uriktig informasjon, eller VI mistenker deg
for å ha oppgitt uriktig informasjon forbeholder VI oss retten til å
nekte deg adgang til tjenesten, samt gjøre innholdet du har lagret /
postet utilgjengelig."

Det betyr at bloggen din til enhver tid skal være registrert på en e-postadresse du eier, og har tilgang til. Dersom du oppgir navn, alder og/eller bosted skal denne informasjonen være korrekt.Det er flere grunner til at vi har disse reglene:

 1. Det skal være mulig for blogg.no å kontakte deg via e-posten du har registrert på bloggen. Vi sender ikke ut reklame, men dersom du ikke mottar e-post fra oss kan du gå glipp av viktig informasjon... og morsomme ting.
  Flere ganger har vi blitt kontaktet av blader eller nettsteder som har ønsket å bruke bilder eller tekst fra en blogg i et blad eller på sin webside, eller å komme i kontakt med bloggere som har skrevet om noe spennende, for et intervju eller lignende. Når vi får slike henvendelser videresender vi e-posten fra disse til den e-posten som er oppgitt i kontoinformasjonen på bloggen.

 2. Dersom du bruker en ugyldig e-postadresse, eller en e-post du ikke lenger har tilgang til, kan du heller ikke få ut nytt passord dersom du har glemt passordet. Du kan også få problemer med å få slettet bloggen om du ikke kan bevise at den tilhører deg.

 3. Du trenger ikke oppgi navnet ditt i bloggen, men å utgi seg for å være en annen, eksisterende person kalles for identitetstyveri og er forbudt ved lov. Du kan gjerne kalle deg Pippi Langstrømpe eller London Tipton om du vil, men du har ikke lov til å for eksempel bruke navnet til venninnen din eller noen andre du kjenner, og late som det er de som skriver bloggen eller kommenterer.

 4. Vi bryr oss heller ikke om du lyver et år eller to på alderen, eller oppgir nærmeste by i stedet for hjemkommunen din - men dersom du bevisst velger feil alder og/eller kjønn og bosted bare for å komme på en av topplistene, da ødelegger du litt for dem som faktisk hører til i den gruppen og for dem som søker opp blogger i den gruppen. Akkurat det syns vi ikke er så greit.


"Det hadde jeg ikke tenkt på..."

 

Derfor blir vi i blogg.no veldig glade hvis akkurat DU går inn på "Hjem" >> "Konto" og sjekker at e-postadressen din er riktig, og på "Profil" >> "Vis" og sjekker at informasjonen der er riktig også. =)

Tips: Nyeste kommentar øverst?

27.10.2011 kl.05:44
Skrevet av blogg.no
Vil du sortere kommentarer sånn at du får nyeste kommentar øverst og eldste kommentar nederst? Det kan du fikse selv i html-malen. Gå til "Design" >> "Rediger" >> "Maler" >> "Inn...
Tumbeasts by Matthew Inman
CC BY 3.0
hits