oktober 2009

Problemer med videoer fra YouTube løst

27.10.2009 kl.17:39
Skrevet av blogg.no
Etter oppgraderingen i natt har noen hatt problemer med å legge inn videoer fra YouTube i innleggene. Dette er nå rettet opp.

Planlagt nedetid natt til tirsdag

26.10.2009 kl.14:44
Skrevet av blogg.no
Vi kommer til å ta ned kontrollpanelet pga. systemoppgradering natt til tirsdag kl 00:00. Antatt nedetid er ca. en time.

Oppgraderingene er gjennomført.

Oppdatering: Calvin Klein administrator er valgt!

20.10.2009 kl.23:02
Skrevet av blogg.no
Siten er godt oppe å står med nyheter og trender innen skjønnhet, mote og parfyme, med nettmøter med skjønnhetseksperter og med ekslusive tilbud. Og to av administratorene som bidrar med innhold er to bloggere (Therese Linn J og Jonas B. Wetting) som ble plukket ut blant over 300 søkere. Grattis til dere fra Blogg.no! :) Bli gjerne med på facebook gruppa http://www.facebook.com/cknorge

Bloggfest 29. oktober 2009 på Stravinsky

19.10.2009 kl.20:21
Skrevet av blogg.no
Torsdag 29. oktober braker det løs med Norges største bloggfest på utestedet Stravinsky i Oslo. Christoffer Gunnestad i G. Management og Rafiq Charania i blogg.no har satt sammen en killer-fest dere ikke må gå glipp av!

Dette blir en fest for alle landets bloggere og blogglesere over 18 år. Det er egen avdeling for de som er mellom 18 og 20 år, og en egen eksklusiv avdeling for de som er over 20 år.

Kvelden kommer til å by på kjent DJ, goodiebags, giveaways og andre overraskelser!

Påmelding sendes på mail til christofferg@live.no, med navn + antall, eller via registreringsskjema som du finner på http://bloggfest.blogg.no - Her får du også oppdatert informasjon om årets største bloggfest! 

bloggparty


Kort nedetid 16:00 Søndag [oppdatert]

18.10.2009 kl.14:29
Skrevet av blogg.no
Vi skal oppgradere RAM på en av serverene, og derfor vil blogg.no være utilgjengelig fra ca.16:00-16:30 Søndag ettermiddag.

Blogg.no er oppe igjen. Det tok litt lenger tid pga en kinkig brikke som ikke ville falle på plass, men nå er alt i orden.

Ha en fortsatt god helg!

Oppe igjen etter strømbrudd

13.10.2009 kl.23:39
Skrevet av blogg.no
Blogg.no er oppe igjen etter et strømbrudd i kveld (tirsdag). Tydeligvis var det en kurs som ble overbelastet, og vi skal kontakte vår driftsleverandør for å finne ut nøyaktig hva som skjedde og hva vi må gjøre for at det ikke skal skje igjen.

Vi beklager eventuelle ulemper denne nedetiden medførte.

Vil du være administrator på Calvin Klein sin nyopprettede Facebook page?

03.10.2009 kl.23:16
Skrevet av blogg.no
Som et ledd i lanseringen av den nye duften CKfree har Calvin Klein nylig opprettet en Facebook page (www.facebook.com/cknorge). Pagen vil inneholde nyheter fra CK merkene i Norge og utland, i tillegg til mer generelle nyheter om trender innen skjønnhet, mote og livsstil. På denne siden vil kjente skjønnhetsspesialister jevnlig være gjesteskribenter og kunne svare leserne på spørsmål gjennom nettprat. 

Som fan vil man også få tilgang til helt eksklusive tilbud/vouchers på ulike skjønnhetsprodukter, som vil byttes ut jevnlig. Det kommer altså til å bli en side full av spennende innhold og Calvin Klein søker nå etter en blogger til å være en av administratorene på siden. Bloggeren som får jobben vil skrive mellom 5-10 poster i måneden om trender innen mote, livsstil og skjønnhet og vil for dette få Calvin Klein dufter og undertøy verdt 1000 kroner i måneden.

Er du interessert, legg igjen ditt navn, mobilnr, epostadresse og adressen til din blogg i kommentarfeltet. Det er også veldig bra om du er logget på hos oss når du kommenterer. NB! Det er kun vi som ser kommentarene, så informasjonen er kun synlig for oss

ckfree enkeltside

Bloggfilmen, Juli&Julia er her - premiere 2.oktober!

02.10.2009 kl.15:48
Skrevet av blogg.no
Da Julie Powell nærmet seg 30-årsdagen, var hun nedtrykt og motløs.
På leting etter en retning, eller i det minste en distraksjon, siktet hun mot et nytt mål:
Å kunne lage alle rettene i de 524 oppskriftene i kokeboken "Å mestre den franske kokekunst" av Julia Child.
Hun ville gjøre det i løpet av 365 dager mens hun blogget om sine erfaringer til et stadig økende antall lesere på nettet.

Meryl Streep og Amy Adams møter vi i tittelrollene.

Bloggen inspirerte boken "Julie & Julia: 365 dager, 524 oppskrifter, 1 knøttlite leilighetskjøkken".

I 2006 vant boken den første Blooker Prize, en litterær pris som anerkjenner den økende trenden med bloker (bøker basert på blogger) sponset av Lulu.com, som trykker og utgir bøker basert på etterspørsel.

 juliajulia

Vi trenger IsKaffe-drikkere nå!

01.10.2009 kl.11:33
Skrevet av blogg.no
Blogg.no har opplevd en eksplosiv trafikkvekst i 2009. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre tjenesten vår og tilpasse oss markedstrender. Vi får daglig henvendelser fra annonsører og andre aktører som ønsker en tettere dialog med oss og dere.   
I oktober har vi får første kampanje der vi trenger cirka 50 stykker som skal få lov til å dele ut gratis TINE IsKaffe til sine lesere. Er dette interessant legg igjen navn, mobilnummer, epost og adresse til bloggen
din i kommentarfeltet (kommentarene legges ikke ut). Husk å få med alt.

Vi tar kontakt fortløpende med de utvalgte og sier ifra når vi har fått mange nok IsKaffe-drikkere her i posten

Oppdatert lørdag:
Utvalgte bloggere kontaktes pr epost og en sms-påminnelse, vi trenger svar innen søndag kveld 23:00.

Problemer med videoer fra YouTube løst

27.10.2009 kl.17:39
Skrevet av blogg.no
Etter oppgraderingen i natt har noen hatt problemer med å legge inn videoer fra YouTube i innleggene. Dette er nå rettet opp.
Tumbeasts by Matthew Inman
CC BY 3.0
hits