august 2014

Ny og forbedret blogsoft

26.08.2014 kl.12:41
Skrevet av blogg.no

Vi er glade for å presentere et nytt og bedre design på blogsoft i dag. Det nye designet er laget for å gi deg bedre oversikt, og gi plass nye tjenester du som blogger på blogg.no vil få tilgang til. Den store nyheten er Bloggklubben som gir deg som blogger tilgang til eksklusive fordeler. Det vil i de nærmeste dagene legges ut tjenester som vil gi deg mulighet til å tjene penger gjennom bloggen din og registrere deg for få vareprøver og andre overraskelser i posten. I tillegg vil du snart få muligheter til å lage en fysisk bok av bloggen din, en tjeneste vi vet det er mange som har ønsket seg lenge.


Vi er veldig opptatt av hva du mener om vårt nye design. Har du innspill til hvordan vi kan forbedre oss, har du funnet noen feil vi bør rette eller har du ideer om tjenester vi bør integrere, så vil vi veldig gjerne høre fra deg. Bare send en melding til hjelp@blogg.no.


Våre FAQ-sider blir oppdatert løpende, men har du problemer eller spørsmål så kan du som alltid kontakte support.

 
Ny reklameplass

22.08.2014 kl.18:03
Skrevet av blogg.no

Det er nå lagt ut en ny fast reklameplass på toppen av bloggen din. Dine muligheter til å forme ditt eget design under reklamen er uendret.

 


Ny og forbedret blogsoft

26.08.2014 kl.12:41
Skrevet av blogg.no
Vi er glade for å presentere et nytt og bedre design på blogsoft i dag. Det nye designet er laget for å gi deg bedre oversikt, og gi plass nye tjenester du som blogger på blogg.no vil få tilgang ti...
Tumbeasts by Matthew Inman
CC BY 3.0
hits