august 2010

Posting til Twitter fra blogg.no er for tiden ikke mulig

31.08.2010 kl.03:45
Skrevet av blogg.no
Twitter har endret systemet sitt for posting fra andre tjenester. Innleggene på bloggen vil derfor ikke bli postet videre til Twitter for dere som har valgt dette i oppsettet.

Vi jobber med å tilpasse oss endringene fra Twitter, og regner med å ha en løsning oppe om ikke alt for lang tid.

Hvordan rapportere spam på blogg.no?

26.08.2010 kl.23:12
Skrevet av blogg.no
Vi får stadig klager på bloggere som spammer kommentarfelt med "fin blogg, kommenter på min", "besøk bloggen min" og så videre. Dette er et problem vi ønsker å ta tak i og vi ber derfor om hjelp fra dere.

Om du ser bloggere som spammer hos oss hadde vi satt stor pris på om dere sendte oss en e-post (hjelp alfakrøll blogg.no), med følgende innhold:

- Skjermbilde av kommentar
- Link til blogger


Bloggere som blir tatt for spamming vil bli utestengt fra blogg.no.

Pakistan trenger DIN hjelp!

21.08.2010 kl.19:00
Skrevet av blogg.no
Flomkatastrofen i Pakistan har rammet over 20 millioner mennesker hvor halvparten av disse er barn! Dette er mennesker som har mistet alt og som er avhengig av nødhjelp for å overleve.Behovet i de flomrammede områdene er enorme. De trenger rent drikkevann, mat, medisiner og en plass å oppholde seg. Så langt har ikke Pakistan fått mye nok til å hjelpe alle som trenger.

UNICEF gjør sitt beste i disse dager for å sørge for at de millioner av uskyldige barn som er rammet skal overleve katastrofen og få en fremtid. Men for å gjøre en best mulig jobb så trenger vi DIN hjelp.  

Ved å støtte UNICEF på organisasjonens hjemmesider har du muligheten til å hjelpe de flomrammede med vann, mat og medisiner. UNICEF vil sørge for at din støtte blir omgjort til livsnødvendig hjelp for de aller minste.

Vi håper også at så mange som mulig av dere hjelper oss å spre budskapet via bloggen deres.

Pakistan trenger hjelp ? du kan gjøre en forskjell!

Det koster lite å bidra mye!

Posting til Twitter fra blogg.no er for tiden ikke mulig

31.08.2010 kl.03:45
Skrevet av blogg.no
Twitter har endret systemet sitt for posting fra andre tjenester. Innleggene på bloggen vil derfor ikke bli postet videre til Twitter for dere som har valgt dette i oppsettet.Vi jobber med å tilpas...
Tumbeasts by Matthew Inman
CC BY 3.0
hits