juli 2009

Ny film: Lek i grensen mellom fantasi og virkelighet!

28.07.2009 kl.21:17
Skrevet av blogg.no
"Den 10 august starter en kampanje for en ny norsk film. Ønsker du å skrive om denne grensesprengende lanseringskampanjen? Det er første gang noe slik har blitt gjort før en norsk filmlansering. Du får eksklusiv informasjon og klipp før alle andre. Alle bloggere som vi velger ut får, i tillegg til eksklusiviteten, gratis premierebiletter. Meld din interesse på: visinteresse@gmail.com

Lek i grensen mellom fantasi og virkelighet 
Publikum inviteres inn i filmhistorien, ved bruk av teknologiske plattformer og verden der ute. Dette spillet er et underholdningsprodukt med egenverdi. Den som gjennomfører spillet, vil få en helt unik kinoopplevelse. Du får kjenneskap til karakterene, samt filmens moralske dilemmaer, før du setter deg i kinosalen.
 
Spillet vil føre deg inn i forhistorien til filmen og du får aktivt delta i å utløse hendelser som legger løpet for historien i filmen. Når spillet starter må spillerene ta et valg. De må velge om de skal være på den gode siden eller være grådig. Selger de sjela si og lar noen andre betale? Vi har tatt filmens tematikk ut i spillet - deretter er det opp til spillerne å avgjøre hvilken side som vinner. Spillet vil foregå i grenselandet mellom fiksjon og virkelighet, og kommer til å provosere og engasjere!

Starten på kampanjen ligger her: www.kvartbanan.com - en ansatt på kontoret har allerede lekket "drøye" klipp på Youtube. Ta Good- or Greed testen. Meld din interesse på: visinteresse@gmail.com.

Nytt design + kategorier

14.07.2009 kl.02:05
Skrevet av blogg.no
Forsiden av blogg.no er frisket opp og du kan nå også se siste innlegg sortert etter kategorier.

For å vise ditt innlegg i en kategori velger du den som passer best under "Kategori på blogg.no" når du poster innlegget.

Vi håper og tror det blir lettere for deg å finne nye og spennende blogger på denne måten.

Ha en fortsatt fin sommer!

Topplisten er ikke juks

06.07.2009 kl.23:00
Skrevet av blogg.no

I det siste har vi sett flere kommentarer om at vi i blogg.no manipulerer topplisten. Dette er selvfølgelig ikke riktig. Topplisten baserer seg på samme statistikk som dere ser i bloggene, og kun det. Listen er sortert etter de blogger som har flest antall besøkende siste 48 timer (basert på unike ip-adresser). Det finnes derfor heller ingen som har noen fast plass på listen.

At ukjente bloggere dukker opp høyt på listen er det heller ikke noe rart med. De har vært flinke til å reklamere for bloggen sin via andre nettsider som f.eks nettby. Da er det helt normalt at statistikken går til værs en dag for så å være normal neste dag. Å reklamere for bloggen andre steder er helt ok, og gjør tross alt at det blir mer variasjon på listen.

Vi skjønner at det blir mye snakk om en slik liste, men håper med dette å legge denne ballen død. Vi tukler ikke med lista.

Lurer du på noe om lista? Spør i kommentarfeltet.

Vinn Pizzabord fra Peppes

02.07.2009 kl.11:38
Skrevet av blogg.no

peppespost

Blogg.no har igjen 2 pizzabord de skal dele ut i løpet av denne og neste uke. Dere kan invitere opptil 8 venner

på pizzabordet. Dette gjør dere ved å legge ut PEPPESDEAL i bloggposten deres. Dere får

da videoen og invitasjonskjemaet på bloggen så folk kan melde seg på nettopp ditt pizzabord.

Legg ut widgetten på din blogg ved å skrive PEPPESDEAL og skriv en invitasjonsmelding til de

du vil ha med på pizzabord.

Du legger igjen linken til bloggen din hos oss og vi trekker en 1 heldig vinner denne og neste uke.

Spørreundersøkelse om fotball!

01.07.2009 kl.12:26
Skrevet av blogg.no
Vi har en premie å dele ut til en av de som fyller ut denne spørreundersøkelsen.
Det vi ønsker å finne ut av, er hvor mange av dere som er aktive fotballspillere,
og eller er kjøpere av fotball utstyr. Det tar bare noen minutter å svare.

Klikk på denne linken: spørreundersøkelse

Ny film: Lek i grensen mellom fantasi og virkelighet!

28.07.2009 kl.21:17
Skrevet av blogg.no
"Den 10 august starter en kampanje for en ny norsk film. Ønsker du å skrive om denne grensesprengende lanseringskampanjen? Det er første gang noe slik har blitt gjort før en norsk filmlanserin...
Tumbeasts by Matthew Inman
CC BY 3.0
hits