juni 2016

Vinneren av designkonkurransen!

08.06.2016 kl.12:41
Skrevet av blogg.no


 


I forbindelse med lansering av ny forside utlyste vi en konkurranse blant våre brukere for å få inn ideer og forslag. Vi fikk mange gode innspill, og har hatt alle i tankene når vi gjorde ferdig vår nye forside. Det interessante med alle innspillene var at de ikke innholdt veldig radikale endringer, men foreslo mer justeringer av eksisterende. Det passer fint med blogg.no sin utvkling, og ga oss en pekepinn på hvor vi skulle innføre endringene.

Vinneren av pengepremien på 10 000,-  ble Thea Lindqvist

Det er alltid vanskelig å velge en vinner i en konkurranse, men valget falt på Theas bidrag. Forslaget var gjennnomarbeidet, godt begrunnet og illustrert. Vi gratulerer, og vil samtidig benytte anledningen til å takke alle som deltok!

 

NY FORSIDE!

08.06.2016 kl.11:33
Skrevet av blogg.no

I dag lanserer vi en splitter ny forside på blogg.no. :)
Finner du en bug eller opplever problemer med den nye layouten... gi oss en tilbakemelding på hjelp@blogg.no, så vi kan fikse det - og legg gjerne også igjen en kommentar under dette innlegget og fortell hva du synes om den nye forsiden.​

 


 

Hva er endret?

Topplistene
Topplisten har fått en mouseover-funksjon som lar deg gå rett til innlegg.
Bloggtoppen, Aktiv, Pluss og Magasiner er flyttet til http://blogg.no/lister. Topp 5 for Bloggtoppen, Magasiner og Plusslisten ligger også i en egen boks på forsiden, der bildeshouts lå før.
Kommunelistene finner du i en nedtrekksliste i filtermenyen rett ovenfor Topplisten.

Bildeshouts
Bildeshouts er flyttet til rett over bloggshouts, og bildene er nå større. Hver shout ligger fremdeles minimum 5 minutter på hver plassering, dvs minimum 20 minutter totalt.
NB! Bildet sentreres, og best resultat får du dersom bildet er 360x364px eller større.

Bloggshouts
Bloggshouts (vanlig og bold) viser nå hele bloggnavnet og lengre titler på innleggene.

Gruppe/magasininnlegg
De tre første boksene øverst på siden viser innlegg som er delt til våre offisielle magasiner.
Bildeinnleggene i listeboksen på forsiden og på listesiden er tilfeldige innlegg som er delt til grupper/magasiner på blogg.no. Deler du et innlegg til en gruppe kan innlegget ditt komme opp her.

Blogginnlegg
Her har vi fjernet teksten og gitt bildene forskjellig størrelse. For at ditt nye innlegg skal vises på forsiden må det ha minst ett bilde. Bildet må være lastet opp til blogsoft (arkivet ditt) eller hentet fra Yay Images. For best resultat bør det første bildet i innlegget være minimum 544x491px.

 

 

 

Vinneren av designkonkurransen!

08.06.2016 kl.12:41
Skrevet av blogg.no
  I forbindelse med lansering av ny forside utlyste vi en konkurranse blant våre brukere for å få inn ideer og forslag. Vi fikk mange gode innspill, og har hatt alle i tankene når vi gjorde...
Tumbeasts by Matthew Inman
CC BY 3.0
hits