juni 2010

Bloggcamp 2010 - Frivillig

03.06.2010 kl.11:42
Skrevet av blogg.no


BloggCamp 2010 nærmer seg med stormskritt (25-28. juni) og vi trenger fortsatt noen flere frivillige for å gjøre helgen best mulig! Vi har sikret oss Odderøya i Kristiansand, hvor Quartfestivalen ble arrangert tidligere -  og rammene er lagt for en uforglemmelig helg med stikkord som:

  • Fantastisk stemning!
  • Fantastiske mennesker!
  • Grilling, foredrag, workshops og hæla i taket!
- Som frivillig jobber du maks 2-3 timer hver dag, aldri alene og arbeidet er enkelt og greit. 
- Alle deltakerene og frivillige telter på området (plenen)
- Som frivillig får du 1 gratisbillett til Bloggcamp, måltid servert de dagene du jobber og gratis inngang til utestedet Kick, hvor vi skal ha konserter av Hed Kandi og Jarle Bernhoft :)

Om du vil være med å hjelpe til med årets Bloggcamp så Klikk her for å registrere deg som frivillig
NB: Husk at det er 18års aldersgrense på Bloggcamp, også for frivillige

Sjekk også ut www.bloggcamp.no for mer info, program og lignende! :)

AUDITION - delta på audition og bli med i studio og lag en låt med Karpe Diem, Jaa9 & OnklP, Madcon, Lars Vaular ++

01.06.2010 kl.11:32
Skrevet av blogg.no


For fjerde året på rad drar Forente Minoriteter i gang sitt populære Gatekunst-prosjekt, og denne gangen har gutta slått seg sammen med musikkproduksjonsselskapet I.D.A.P. Music.

Dette betyr at den kjente, norske produsenten Nasty Kutt skal produsere og spille inn hele Gatekunst 4-albumet, mens Julian Alexander grunderen til magasinet Kingsize og plateselskapet / studioet Pass It skal lede artist-workshop, audition og være kreativ leder for albumprosjektet.

Talenter i alderen 13-25 år som synger, rapper eller spiller instrumenter kan melde seg på audition som blir avholdt 7 og 8 juni.  Dette blir ikke et rent hiphop-prosjekt, så alle kan melde seg på selv om de driver med andre sjangre. Gatekunst skal plukke ut rundt 10-15 ungdommer som får gå i studio med en av de etablerte artistene for å lage en sang sammen. De skal i tillegg hjelpe til med skriving og innspilling i studio.

Artistene som skal være med er blant annet Karpe Diem, Jaa9 & OnklP, Madcon, Lars Vaular, Samsaya og Nico D, og flere navn store navn fra både inn- og utland kommer dessuten også til å følge etter om ikke så lenge.

Hele moroa vil bli dokumentert via en web-TV-serie over 8 episoder, og i midten av september skal Bonnier Amigo Music gi ut albumet (som spilles inn fra mai til slutten av august.)

Påmelding til gatekunst 4 skjer via nettsiden Gatekunst.net!
Bloggcamp 2010 - Frivillig

03.06.2010 kl.11:42
Skrevet av blogg.no
BloggCamp 2010 nærmer seg med stormskritt (25-28. juni) og vi trenger fortsatt noen flere frivillige for å gjøre helgen best mulig! Vi har sikret oss Odderøya i Kristiansand, hvor Quartfestivalen b...
Tumbeasts by Matthew Inman
CC BY 3.0
hits