mai 2013

Bloggshoutproblemer for Telenorbrukere

23.05.2013 kl.12:09
Skrevet av blogg.no

 

Vi har over en lengre periode opplevd at bloggere med Telenor-abonnement får feilmelding når de forsøker å bruke bloggshout på innleggene sine. Vi har vært i dialog med vår sms-leverandør og Telenor, som begge bekrefter at årsaken til problemene ligger hos Telenor, uten at vi vet noe mer om hva slags problemer det er. Vi vet heller ikke noe om når problemene forventes å være over.

Heldigvis er det ikke ofte problemene oppstår, men det har skjedd såpass hyppig i det siste, at vi syntes det er greit å gi litt informasjon til dere. Så, dersom du har Telenorabonnement og får en feilmelding når du forsøker å bloggshoute innlegget ditt, så kan det lønne seg å prøve igjen litt senere. Du kan også sende en e-post til hjelp@blogg.no dersom du lurer på om det er noe annet som gjør at du ikke får gjennomført bloggshoutene.#driftsmelding #bloggshout

Vi har gitt bort 5 gratis bloggshouts!

21.05.2013 kl.11:52
Skrevet av blogg.no

 

Vi ble så inspirert av alle de flotte 17. mai-innleggene, bildene og den gode stemningen dere delte med oss, at vi bestemte oss for å gi bort 5 gratis bloggshouts til en tilfeldig deltaker.

Vinneren ble
riibern.blogg.no

Vi gleder oss til å se flere flotte bilder i bloggen hennes framover. :)

 


Se innleggsfeeden her

Besøk riibern.blogg.no

 

Hipp, hipp, hurra!

16.05.2013 kl.15:38
Skrevet av blogg.no

Vi har funnet frem finstasen og har gjort unna innkjøpene. Toril har til og med ryddet i hagen. :-)

Nå gleder vi oss til å feire 17. mai i morgen, og satser på opphold om ikke godværet slår helt inn.
Vi stopper aldri helt opp med supporten vår, men vil nok være noe tregere i responsen vår innimellom pølser, kaker og is i morgen.

Vi håper dere tar dere tid til å feire dagen også, og gleder oss masse til å se alle de fine blogginnleggene om feiringen over hele landet. Har du lyst til å dele, så bruk embedkodeni innlegget ditt, så vil det dukke opp i feeden vår på dette innlegget. Koden legger du enten i fanen "Kode" nederst i innlegget, eller om du blogger fra mobilappene kan du bare skrive den som vanlig tekst helt nederst i innlegget ditt.

God 17.mai!

Hilsen alle oss i blogg.no 

 

Bloggfeed:

Tumbeasts by Matthew Inman
CC BY 3.0
hits