april 2010

Del blogginnlegg på Facebook

27.04.2010 kl.23:42
Skrevet av blogg.no
Det er fortsatt noen innkjøringsproblemer fra Facebook med å få Liker-knappen til å fungere bra. F.eks så vises det feil tall på hvor mange som har likt siden.

Vi tar derfor bort knappene, og vil lage en enkel knapp dere selv kan legge inn på deres egen blogg dersom dere ønsker det.

Beklager evt. problemer dette medførte.

På alle nye blogginnlegg finnes det nå en knapp fra Facebook det står "Liker" på. Den kan dere bruke for å tipse andre om blogger dere liker.

Når du klikker på "Liker" blir det postet på din side på Facebook slik at alle kan se at du liker dette innlegget.

Vi kommer snart til å legge en infoboks på forsiden av blogg.no som hvem som liker hva på blogg.no.

Husk: Dette er ingen anonym tjeneste. Hvis du klikker "Liker" blir det postet på Facebook og etterhvert på Blogg.no.

Du må være logget inn på Facebook for at klikket ditt skal bli registrert.

Ønsker du ikke ha knappen på bloggen? Legg følgende nederst i stilsettet:

.fb_like {display:none};

Problemer med bildeopplasting rettet

26.04.2010 kl.11:45
Skrevet av blogg.no
Pga. en feil hos en leverandør har det vært trøbbel med bildeopplasting i dag tidlig. Feilen skal være rettet og alt skal nå fungere som vanlig. Vi beklager for evt. problemer det skapte for dere.

Om Topplisten - helomvending

22.04.2010 kl.22:36
Skrevet av blogg.no
Dette innlegget bryter dessverre mot vårt eget prinsipp om å ikke nevne enkeltbloggere. Det er gjort i beste mening, og vi håper det ikke brukes mot oss. Bloggeren kan ta kontakt  for å få inholdet fjernet dersom hun ønsker det.

---

Topplisten får mer oppmerksomhet enn det meste her på blogg.no. I går innførte vi en regelendring fordi vi ikke ønsker inaktive blogger på denne listen.

Det var dumt av oss å innføre denne regelen uten å informere bedre på forhånd.

Etter å ha lest alle tilbakemeldingene det siste døgnet har vi innsett at denne endringen er umulig å gjennomføre i praksis. Dere bloggere vil ikke at vi skal røre listene, så da lytter vi til dere, og lar de være slik de er.

Det var feil beslutning av oss, hverken mer eller mindre. Vi tar nå ansvar og retter opp i det.

Vi trekker tilbake denne regelen med umiddelbar virkning, og har innsett at topplistene må være slik de er.

Sist vil jeg få lov til å si at vi aldri, noen gang, har flyttet noen blogger hverken opp eller ned på topplistene. Vi har INGEN økonomisk interesse i hvem som ligger hvor på disse listene. Påstander om korrupsjon, juks og mye verre fra vår side er er faktisk ganske trist lesning for oss. Hvem som har glede av å spre disse ryktene vet jeg ikke, men de er ikke sanne.

Konklusjon: Reglene fjernes, og bloggene vil snart være tilbake på listen. Aktive eller ikke. Vi kommer ikke til å gjennomføre noen endringer på topplistene i all overskuelig fremtid.


----

Kristina Andersen skulle blitt informert før denne regelen ble innført i går. Vi beklager at vi ikke ga henne tid og anledning til å fortelle gamle og nye lesere om sin nye blogg. Kristina: Vi beklager.

Den nye bloggen til Kristina finnes på: kristinaandersen.no
og kan også følges på bloglovin'

Om Topplisten på blogg.no

21.04.2010 kl.15:53
Skrevet av blogg.no
Hvis du slutter på blogg.no og begynner et annet sted, er det helt opp til deg, men da er du ikke en aktiv blogger på blogg.no lenger, og din evt. plass på topplisten vil da gå til en som faktisk blogger på blogg.no.

Det har ingenting med penger å gjøre, som noen tror, for vår del spiller det ingen rolle hvem som ligger på toppen av disse listene. 

Topplisten på blogg.no er forbeholdt aktive bloggere på blogg.no. Enig?

---

Oppdatering 1:
Kommentarer som omtaler enkeltblogger risikerer å bli fjernet.

Oppdatering 2:
Reglene for bruk av blogg.no er oppdatert, og sier nå bl.a at avsluttede eller flyttede blogger ikke lenger vil vises på topplisten av blogg.no.

Oppdatering 3:
Det er ikke vår hensikt at lesere ikke skal finne bloggene til de som har flyttet eller sluttet. Vi har et bloggsøk på forsiden av blogg.no - alle blogger finnes der.

Viktig: Kommentarspammere vil nå bli utestengt fra blogg.no

21.04.2010 kl.13:37
Skrevet av blogg.no
Mange av dere bloggere har sett dere kraftig lei på kommentarer av typen "Fin blogg, kommentere tilbake" etc. Slike kommentarer skrives kun for å få mer trafikk, og ofte uten engang å ha lest innlegget det kommenteres på.

Hverken bloggerene eller vi ønsker slike kommentarer, og de er i tillegg ofte veldig upassende, som vi har sett noen fæle eksempel på.

Derfor går vi nå ut med følgende viktige melding:

Bloggere som gjentatte ganger poster slike umotiverte kommentarer hvor det kun oppfordres til å besøke dens egen blogg vil fra nå av bli utestengt fra blogg.no. Det betyr at bloggen din blir fjernet, og at du ikke lenger kan logge inn.


Så hvis du skal legge igjen en kommentar: Skriv noe som er relevant til innlegget du kommenterer på.

Hvis du opplever å få slike kommentarer, send en epost til hjelp@blogg.no.

Lyst til å jobbe som frivillig og få gratis billett til BloggCamp?

09.04.2010 kl.09:46
Skrevet av blogg.no
Vi søker nå bloggere som har lyst til å jobbe som frivillig på årets BloggCamp. Som frivillig får du gratis billett og et måltid dagen(e) du jobber, du vil jobbe maks 2 timer hver dag og aldri alene.

Klikk her for å registrere deg som frivillig.

Del blogginnlegg på Facebook

27.04.2010 kl.23:42
Skrevet av blogg.no
Det er fortsatt noen innkjøringsproblemer fra Facebook med å få Liker-knappen til å fungere bra. F.eks så vises det feil tall på hvor mange som har likt siden.Vi tar derfor bort knappene, og vil la...
Tumbeasts by Matthew Inman
CC BY 3.0
hits