april 2007

Nye MMS-priser

21.04.2007 kl.20:08
Skrevet av blogg.no
Vi har gjort følgende endringer i MMS-prisene:

Alle som har pro/reklamefrie kontoer hos oss får tilsendt en kvitteringsmelding hver gang de sender en MMS. Denne koster 1 kr. Dette gjør vi fordi vi må betale vår leverandør for å sende kvitteringsmelding. Den som sender inn blir også belastet hos sin mobiltelefonleverandør for å sende MMS, og dette ligger normalt på 1,50 - 2,50 kr.

De som har gratiskonto hos oss vil få en kvitteringsmelding per innsendte MMS på 2,00 kr. MMS-gebyr betales fortsatt til den respektive mobilleverandør.

Endringer på blogg.no

21.04.2007 kl.20:04
Skrevet av blogg.no
Vi arbeider for tiden med ny versjon av blogg.no, med mange nye funksjoner. I mellomtiden har vi samlet alle bloggene våre på www.blogg.no.

De av dere som har blogget på sprayblogg, mobilblogg, abcblogg og blogg.no vil bli listet opp på www.blogg.no. Når dere skal logge dere på bloggen deres gjør dere det fortsatt på app.abcblogg.no app.mobilblogg.no, etc, men “portalene” på de respektive tjenstene vil ikke bli vedlikholdt lenger. Vi tror at dette vil være best for alle og mer oversiktelig, da vi samler alle postene på ett sted.

Kom gjerne med innspill og meninger om dette som kommentarer på denne bloggposten.

Kantlinje rundt bilder

19.04.2007 kl.18:30
Skrevet av blogg.no
Vi har endret litt i systemet vårt, og har etter forespørsel fjernet en funksjon som skjulte kantlinjer rundt bilder. Dette vil si at på standardblogger så er disse linjene igjen synlige.

Dette gjorde vi for at vi vil at du skal kunne bestemme akkurat hvordan din blogg skal se ut selv. Linjene og andre designelementer kan redigeres og endres i stilsettet for bloggen.

Hvis du fortsatt ikke vil ha noen kantlinjer i bloggen, legg til dette i bunnen på stilsettet: (Gå til Design > rediger stilsett)

img.thumbnail, img.image {
border: 0;
}

Registrering aktivisert

19.04.2007 kl.15:47
Skrevet av blogg.no
Det er igjen mulig å registrere nye brukere (se forrige poster om splogs). Vi la til en enkel captcha-løsning i første omgang og håper det fjerner de fleste spammerene. Gi gjerne beskjed hvis det dukker opp slike blogger i fremtiden.

splogs - oppdatering

18.04.2007 kl.14:15
Skrevet av blogg.no
Vi skrudde akkurat av registrering av nye brukere, og setter nå i gang med å identifisere og fjerne spambloggene. Når det er gjort er vi nødt til å sette opp et captcha-system eller en annen valideringsrutine for å prøve å unngå at det blir registrert flere slike blogger.

For eksisterende bloggere vil dette ikke ha noen innvirkning, bare blogg i vei som før ;)

splogs - spamblogger

18.04.2007 kl.13:55
Skrevet av blogg.no
Som dere kan se så har vi fått inn endel spamblogger i dag. De kommer til å bli fjernet så fort som råd er, og vi kommer til å gjøre det vanskeligere for personer med slitsom moral å registrere nye av denne typen.

changelog:databasespørring

16.04.2007 kl.14:54
Skrevet av blogg.no

Optimaliserte databasespørringen for arkiv > innlegg som inneholdt en del ubrukte attributter og fikk dermed fjernet et par joins.

Nedetid oppdatering, oppstart kl: 11:12

13.04.2007 kl.11:13
Skrevet av blogg.no

Vedrørende flytting av Svensk tjeneste fra norsk driftsmiljø Flyttingen tok lenger tid enn vi ventet og i skrivende stund 10:41 så venter vi på et par små detaljer som endringer av DNS pekere og siste synkronsering av data får vi kan åpne tjenesten igjen.

Tjenesten kom igang igjen klokka 11:12. Vi følger med kontinuerlig for å se at alt er som det skal.

Nedetid natt til fredag fra kl 00:00 til 06:00

12.04.2007 kl.22:23
Skrevet av blogg.no

I forbindelse med at den svenske delen av tjensten vår flyttes, er bloggtjenesten vår nede fra midnatt
og i noen timer fremover. Vi regner med å være opp kl 06:00. Denne "oppgraderingen" fører til mye mer kapasitet for våre norske brukere i tiden fremover og dere vil oppleve tjenesten vår som mye raskere fra imorgen.

Nye MMS-priser

21.04.2007 kl.20:08
Skrevet av blogg.no
Vi har gjort følgende endringer i MMS-prisene: Alle som har pro/reklamefrie kontoer hos oss får tilsendt en kvitteringsmelding hver gang de sender en MMS. Denne koster 1 kr. Dette gjør vi fordi vi ...
Tumbeasts by Matthew Inman
CC BY 3.0
hits