hits

mars 2013

blogg.no i påsken (info)

28.03.2013 kl.16:16
Skrevet av blogg.no


Vi drar ikke til fjells i år heller, men marsipan, appelsiner og påskekrim er innkjøpt, og vi ber om forståelse for at det kan ta litt lengre tid enn normalt å få svar fra support nå i påskehelgen. Om du kjeder deg på hytta kan du jo prøve deg på vår påskequiz og tilbringer du ferien på TG kan du finne Håvard som deler ut gratis bloggshouts.

Hilsen oss i blogg.no

Rapportér spamkommentarer her!

08.03.2013 kl.14:23
Skrevet av blogg.noMange er plaget av at mer eller mindre useriøse aktører bruker kommentarfelt hos oss til å spamme våre bloggere med reklame og affiliatelenker. Vi rydder løpende opp og sperrer spammere ute, og nå har vi laget en funksjon der dere lettere kan rapportere inn slike kommentarer til oss. Bruk skjemaet nederst i dette innlegget, så vil vi iverksette tiltak mot gjengangerne.

Vi trenger link til bloggen, nøyaktig dato og klokkeslett innlegget ble publisert (så vi finner det i arkivet) og nøyaktig dato og klokkeslett kommentaren ble postet (så vi finner selve kommentaren).

NB! Når du har rapportert inn en spamkommentar kan du gjerne sette den til "Opphev" (skjult), men du må ikke slette den før det har gått minst et par dager etter at du rapporterte. Grunnen til dette er at vi må kunne gå inn og hente informasjonen vi trenger, som IP, e-post, kommentartekst osv. før vi kan velge riktig tiltak mot akkurat den spammeren.

OBS: Dette skjemaet er bare for spamkommentarer og spamblogger. Andre ting du ønsker å rapportere sender du som vanlig til support på hjelp@blogg.no

Vi har dessverre ikke kapasitet til å besvare henvendelser som kommer inn via dette skjemaet, men har du spørsmål kan du stille dem i kommentarfeltet her, eller kontakte support på adressen over.

- - - - - - - - - - - - - - -

VIKTIG!!! Vi trenger link til BLOGGEN kommentaren ligger på.
Det hjelper ikke å lime inn spamlinken eller kopi av kommentaren. Vi må vite hvilken blogg kommentaren ligger på.

- - - - - - - - - - - - - - -

Hvordan legge inn bannere i widgets?

07.03.2013 kl.23:09
Skrevet av blogg.no

Du kan bruke #widgets til å legge inn tekst eller kode som du vil vise i bloggen. For eksempel følg meg-knapper, sponsorbannere, tellere, Twitterfeed og lignende.

Det du legger inn i "Widgets" vil bli plassert under profilen din.

 

Gå til "Design" >> "Rediger" >> "Widgets"
Lim inn koden du vil bruke, og lagre.
NB! Pass på at du får med hele koden når du kopierer og limer inn.

Før du lagrer kan du trykke på "Forhåndsvisning" og se hvordan det vil bli seende ut.
I dette tilfellet blir resultatet slik:
 

3 tips til hvordan tjene penger på bloggen

07.03.2013 kl.22:29
Skrevet av blogg.no

Har du lyst til å tjene penger på bloggingen din?Her er tre tips til hvordan du kan spe på bankontoen litt.

  1. Tradedoubler
    For å opprette konto hos Tradedoubler må du være 18 år eller eldre. Hos Tradedoubler kan du finne forskjellige bannere og tekstlinker fra sider som for eksempel Nelly, Heppo, Brandos, Blush, FotoKnudsen m.fl. Tekstlinker kan du bruke hvis du vil blogge om et produkt fra en side. Bannere kan du legge inn i bloggen. For å tjene noe gjennom Tradedoubler må du ha veldig (veldig, veldig) mange daglige lesere.

  2. Bloggerfy
    For å tjene penger via Bloggerfy må du være over 18 år eller ha foresattes tillatelse. Bloggerfy gir deg to muligheter, "Ord-annonser" som gjør ord i teksten din til klikkbare reklamelinker der du får betalt per klikk, og annonsemodulen "Splinx" der en ukepott fordeles på alle og du får betalt etter hvor mange lesere du har hatt. Du kan velge enten Ord-annonser eller Splinx, eller bruke begge.

  3. Sponsorer
    For å få sponsorer bør du ha minst 500 unike lesere hver dag. Ligger du på en av topplistene er det større sjanse for å bli kontaktet av sponsorer siden de lett finner deg der, og kan se lesertallet ditt, men ikke sett deg ned og vent på at en sponsor skal ta kontakt, ta kontakt selv. Send en mail og spør - det verste som kan skje er at du får avslag. Fortell om bloggen din, hvor mange og hvilken type lesere du har, og hva slags samarbeid du kan tenke deg. Husk også å få med hvor gammel du er og ikke glem å legge ved en link til bloggen din.

Hvor mye du kan tjene på bloggen avhenger av hvor mange lesere du har, og hvor mye arbeid du selv legger i bloggen. Det er ikke nok å registrere seg på Tradedobler og Bloggerfy og legge et par annonser i bloggen. Pengene vil ikke bare begynne strømme inn av seg selv.  Du må fremdeles skaffe lesere (og holde på dem) - og bruker du Bloggerfys ordannonser må du i tillegg få leserne til å klikke på ordene for at du skal tjene noe. Har bloggen din et pent design, og innleggene er av god kvalitet, vil den også være mer interessant for potensielle sponsorer enn om du har en rotete/uleselig blogg og alle innleggene dine består av to linjer om hvorfor du ikke hadde tid til å blogge i går og at du lover å blogge i morgen...

Husk at sponsede innlegg og linker skal merkes tydelig slik at leseren forstår at dette er en sponset tekst/reklame.

Glem heller ikke at du må betale skatt av inntekter fra bloggen. Sponsorgaver og gratis produkter du mottar regnes også som inntekt (det gjelder også også produkter du mottar, men ikke blogger om). Kontakt ditt lokale ligningskontor dersom du har spørsmål rundt skatt.

 

blogg.no i påsken (info)

28.03.2013 kl.16:16
Skrevet av blogg.no
Vi drar ikke til fjells i år heller, men marsipan, appelsiner og påskekrim er innkjøpt, og vi ber om forståelse for at det kan ta litt lengre tid enn normalt å få svar fra support nå i påskehelgen....
Tumbeasts by Matthew Inman
CC BY 3.0