mars 2010

Hvordan vil DU at BloggCamp 2010 skal være?

13.03.2010 kl.12:59
Skrevet av blogg.no
I år kommer blogg.no til å være med å arrangere BloggCamp, og i den forbindelse har vi lyst til å høre fra dere hva dere har lyst til å oppleve i helgen 25-28 juni.

BloggCamp vil bli avholdt i Kristiansand og det er 18 års aldersgrense.

Klikk her for å komme med tips til foredragsholdere og workshops.

Støttekonsert for de jordskjelvrammede i Chile!

12.03.2010 kl.20:11
Skrevet av blogg.no
Vi i blogg.no sender alle våre tanker til de som er rammet i Chile og deres familie og ønsker å informere om at det blir avhold støttekonsert lørdag 13. mars mellom kl.19 og 22.Støttekonsert for jordskjelvofrene i Chile avholdes på Oslo Kongressenter (Folkets Hus). Og på scenen vil du finne store norske artister som Silje Nergaard, Didrik Solli-Tangen, El Axel, Trio mediæval, Tomine Harket, Pumba, Tshawe fra Madcon, Tommy Tee, Son of Light, Monica Pilar, Wild Water, Folklor Chileno og Cre-8. Vi venter også på bekreftelse fra andre store, profilerte navn. Inntektene fra konserten og Alle for Chiles innsamlingsaksjon går uavkortet til den anerkjente frivillige organisasjonen Un Techo para Chile (?Et hustak til Chile?) til bygging av husvære for hjemløse etter jordskjelvet (info på engelsk her ). Det vil bli direkteoverføring med representanter fra Un Techo para Chile under konserten.

Billetter kan kjøpes via Billettservice, eller fra kl. 12 i Folkets Hus selve konsertdagen. Publikum kan selv velge om de vil betale 300, 500 eller 1000 kr for billettene.

Hjelp oss å bli bedre

09.03.2010 kl.14:51
Skrevet av blogg.no
Vi kjører i disse dager en spørreundersøkelse i forbindelse med kommersiell blogging for å bli flinkere til å tilpasse tjenestene vår til dere.

Det ville vært flott om du bruker 2-3 minutter og svarer på et par enkle spørsmål. 

Oppdateringer i kontrollpanelet

02.03.2010 kl.10:34
Skrevet av blogg.no
I går ble det gjort noen små oppdateringer i kontrollpanelet. Som følge av disse, kan noen av dere oppleve å ikke vises på forsiden vår eller at dere ikke kan finne bloggen deres via søkemotorer.

Ved å gå til fanen "Oppsett" i kontrollpanelet, vil dere se disse valgene:Hos noen av dere vil de to nederste valgene være huket av. Dere kan enkelt endre dette ved å trykke på dem og deretter velge "Lagre innstillinger".

Ved å gjøre dette, vil dere vises på forsiden av blogg.no og dere vil kunne finne bloggen deres i søkemotorer.

Hvordan vil DU at BloggCamp 2010 skal være?

13.03.2010 kl.12:59
Skrevet av blogg.no
I år kommer blogg.no til å være med å arrangere BloggCamp, og i den forbindelse har vi lyst til å høre fra dere hva dere har lyst til å oppleve i helgen 25-28 juni.BloggCamp vil bli avholdt i Krist...
Tumbeasts by Matthew Inman
CC BY 3.0
hits