februar 2010

Oppsett på topplisten endret

25.02.2010 kl.21:24
Skrevet av blogg.no
Som dere sikkert allerede har lagt merke til, har vi gjort to små endringer på oppsettet på topplisten i dag.
  1. Tittel på blogg er byttet ut med brukernavnet
    Den siste tiden har stadig flere brukt tittelen på bloggen sin for å skape oppmerksomhet, og vi mottok stadig flere klager på provoserende titler. Det betyr nå at brukernavnet på bloggen din er navnet som vil vises på topplisten, og det er ikke mulig å endre brukernavn.
  2. Gårsdagens unike besøkende vises ved siden av brukernavnet til bloggen
    Ved siden av brukernavnet til bloggene på listen, vises nå antall unike besøkende dagen før. På denne måten får man en rask oversikt over trafikken på topplisten og man unngår at bloggere er uærlig om besøkstall.
Vi mener at endringene i dag vil være med på å gjøre bloggsamfunnet vårt til et litt hyggligere sted å være og ser frem til å høre hva dere mener i kommentarfeltet under.

Nedetid mandag kveld

08.02.2010 kl.20:52
Skrevet av blogg.no
Kontrollpanelet og de fleste bloggene på blogg.no var dessverre nede fra ca. 20:00-20:45 mandag kveld.

Systemet er nå oppe igjen, og vi jobber med å finne årsaken til slik at vi kan sørge for at det samme problemet ikke inntreffer igjen.

Takk for tålmodigheten.

Ny supportmedarbeider

05.02.2010 kl.13:35
Skrevet av blogg.no
Jeg heter Marte og er blitt ansatt hos blogg.no for å hjelpe til med support. Vi synes det er viktig å ta vare på våre brukere og vi vil derfor fokusere på å gi dere de svarene dere trenger så fort som mulig.hjelpebloggen vår kan dere allerede finne svar på mye, men jeg skal jobbe med å optimalisere denne fortløpende så informasjonen dere trenger er lett tilgjengelig! Snart vil vi også komme med korte hjelpevideoer for å vise dere hvordan man løser de vanligste problemene dere opplever.

Det blir spennende å følge med i utviklingen av blogg.no og jeg gleder meg til å kunne hjelpe dere til å få maksimalt utbytte av bloggingen deres!


Mvh Marte

Oppsett på topplisten endret

25.02.2010 kl.21:24
Skrevet av blogg.no
Som dere sikkert allerede har lagt merke til, har vi gjort to små endringer på oppsettet på topplisten i dag.Tittel på blogg er byttet ut med brukernavnetDen siste tiden har stadig flere brukt titt...
Tumbeasts by Matthew Inman
CC BY 3.0
hits