februar 2009

Vis din kjærlighet og vinn!

23.02.2009 kl.11:21
Skrevet av blogg.no
logga

Vis  din  kjærlighet og  vinn presanger til noen du er glad i!

Hvem elsker du? Mamma, pappa, kjæreste, hest, venn, venninne eller søsken? Eller kanskje dine gamle joggesko?
 
Kjærlighet gjør oss sterke, glade og lykkelige.  Så unn deg å slippe løs kjærligheten og våge å elske!  Ta sjansen på å vise din kjærlighet.  Vis dine venner og hele verden hvem du er glad i.  Kanskje blir det nettopp du som får gi bort en fin kjærlighetsgave.

Gå inn på  www.libresse.no for å delta!
 
Dette kan du vinne!
Overrask en kjær venn med sjokolade eller en hel favn med røde roser og et kinobesøk. Fem vinnere får to kinobilletter hver og velger mellom 20 roser eller eksklusiv sjokolade (tilsammen en verdi av 600 kr.) til å gi bort.

Klikk for å lese mer: www.libresse.no

Systemoppgradering

15.02.2009 kl.19:08
Skrevet av blogg.no
Vi oppgraderer noen servere, og i den forbindelse vil det ikke være mulig å blogge/kommentere søndag kveld fra kl.23:00 og en tid videre utover natten.

01:40 - Oppgraderingen er ferdig. Pga. et strømbrudd på serverlokalene gikk tjenesten ned litt tidligere enn annonsert. Tjenesten skal nå fungere etter planen.

Tips oss om bra blogger

10.02.2009 kl.15:12
Skrevet av blogg.no
Dette fortjente et eget innlegg

I kjølvannet av det forrige innlegget dukket det opp et behov vi ennå ikke har tatt tak i. Det finnes mange gode bloggere hos oss som fortjener å bli nevnt her. Og hvorfor ikke? Vet dere om noen på blogg.no som fortjener litt ekstra omtale på info.blogg.no?

Tips oss om hvem og hvorfor.

Ulrikke Lund er tilbake

10.02.2009 kl.11:51
Skrevet av blogg.no
Vi ønsker Ulrikke Lund velkommen tilbake som blogger hos blogg.no og lykke til
videre med bloggingen :)

http://ulrikkelunds.blogg.no/

Oppdatering:


Enkelte hinter til forskjellsbehandling når vi ønsker Ulrikke tilbake som blogger. Motivet vårt for å gjøre dette er enkelt nok å ønske Ulrikke et bedre opphold denne gang i den bloggosfæren hun opplevde som så slitsom at hun valgte å slutte å blogge. Fortell oss om andre som har gjort det samme, og vi vil skrive om de og.

Til dere som mener vi burde bruke tiden vår på å fikse stabilitetsproblemene våre i stedet for å bry oss om slike saker, vil jeg si at av de 22 timene vi brukte i går på akkurat det overskygger de 30 sekundene vi brukte på å skrive denne posten.

Vi jobber 15-timersdager, 7 dager i uka for å løse disse problemene. Vi har ikke hatt fri en eneste dag siden romjula.

Ett stort problem vi har er spammere som oversvømmer serverene våre med tusenvis av spam i minuttet. For alle som kjenner til problemer med spam vet at det ikke er ordnet på en ettermiddag.

Oppdatering 2:

I kjølvannet av dette innlegget dukket det opp et behov vi ennå ikke har tatt tak i. Det finnes mange gode bloggere hos oss som fortjener å bli nevnt her. Og hvorfor ikke? Vet dere om noen på blogg.no som fortjener litt ekstra omtale på info.blogg.no?

Tips oss på hjelp@blogg.no om hvem og hvorfor.

Kommentartrøbbel

09.02.2009 kl.15:36
Skrevet av blogg.no
Pga. en feil har mange måttet skrive inn ord i et tekstfelt for å kommentere (captcha). Profilvisning kan også ha vært annerledes enn vanlig. Dette er nå rettet opp i og det skal ikke lenger være nødvendig å gjøre dette.

To nye servere oppe

07.02.2009 kl.18:54
Skrevet av blogg.no
For å takle den økende trafikken har vi i kveld satt opp to nye servere! I tillegg får vi nye og kraftigere nettlinjer til uka som gjør at systemet vil gå raskere.

Ha en ellers fin kveld :)

Forsidepublisering

06.02.2009 kl.15:14
Skrevet av blogg.no
Vi var nødt til å bytte IP på en server nå, og nye blogger som ble laget etter ca:14:00 fikk ikke forsiden publisert. Dette retter seg automatisk ved neste publisering.

NB: Hvis systemet er ustabilt og dere "mister" innlegget dere sitter å skriver, sjekk arkivet. Alle innlegg lagres som utkast mens det skrives.

Vis din kjærlighet og vinn!

23.02.2009 kl.11:21
Skrevet av blogg.no
Vis din kjærlighet og vinn presanger til noen du er glad i!Hvem elsker du? Mamma, pappa, kjæreste, hest, venn, venninne eller søsken? Eller kanskje dine gamle joggesko?Kjærlighet gjør oss sterke, g...
Tumbeasts by Matthew Inman
CC BY 3.0
hits