januar 2015

Nye funksjoner i bloggklubben

28.01.2015 kl.12:16
Skrevet av blogg.no

Kollasj fra inemarie1998.blogg.no.

Dere har kanskje sett at Bloggklubben har blitt oppdatert? Den største nyheten er at du nå kan lage egne kollasjer med lenker du kan tjene penger på. Du velger bare produktene du vil ha med i kollasjen, alt det andre skjer automatisk.

Her finner du kollasjeditoren


I tillegg til kollasjfunksjonen og en oversikt over annonsører du kan linke til, finner du en rekke rabatter og spesielle fordeler i Bloggklubben. Under oversikten over klubbnyheter kan du følge med på siste nytt, og se om en ny annonsør har økt provisjonsprosenten eller om det er noen spesielle rabattkoder du kan benytte deg av. Her vil det også dukke opp konkurranser og muligheter til å delta på spennende eventer.   

Gå til Bloggklubben

Promoter oppskriftene dine på dagensmeny.no!

15.01.2015 kl.14:13
Skrevet av blogg.no

 

Nettavisen og Side2 lanserer denne uken nettsiden www.dagensmeny.no. Siden har ved oppstart flere muligheter for deg som blogger å bli promotert. Ved å bruke en av de tre hashtaggene under vil dine innlegg bli synlig på siden.


Målet med siden er å inspirere med oppskrifter og matglede, og vi håper dere vil benytte muligheten godt. Siden får fast promotering på forsidene til Nettavisen og Side2, og vi tror det vil gi godt med trafikk å bruke disse hashtaggene ? samt skrive godt om oppskrifter du bruker!
 

Nye funksjoner i bloggklubben

28.01.2015 kl.12:16
Skrevet av blogg.no
Kollasj fra inemarie1998.blogg.no. Dere har kanskje sett at Bloggklubben har blitt oppdatert? Den største nyheten er at du nå kan lage egne kollasjer med lenker du kan tjene penger på. Du velger b...
Tumbeasts by Matthew Inman
CC BY 3.0
hits