januar 2013

Blokkere for egendefinert spam

25.01.2013 kl.09:21
Skrevet av blogg.no

Det er mange som mottar spamkommentarer, eller andre kommentarer man helst vil slippe å motta.

Det du selv kan gjøre for å unngå disse i bloggen din er å legge inn filter inne på "Oppsett" >> "Kommentarer".Du kan filtere på ord eller på IP-adresse. Ordfilteret sjekker alle feltene i kommentarer, også bloggadressen og e-posten.
Velg om kommentarene skal settes til godkjenning eller om det ikke skal være mulig å poste kommentarer med bestemte ord eller fra bestemte IP-adresser.

Husk å lagre når du er ferdig.

 

Nettavisen søker sportsbloggere

17.01.2013 kl.15:10
Skrevet av blogg.no

Blogger du litt om sport eller kjenner du til noen gode sportsblogger fra vanlige folk? Sportsredaksjonen på nettavisen vil gjerne ha tips.

Send dine tips på e-post til redaktør Roy Kvatningen på rk@nettavisen.no

Kort nedetid i natt (natt til onsdag 16. januar)

15.01.2013 kl.23:44
Skrevet av blogg.no

 

Blogsoft var nede mellom kl. 02:30 og 04:10 i natt grunnet nødvendig vedlikehold og oppdateringer.
Topplistene vil bli oppdatert onsdag formiddag ca. kl. 10:00


Vi beklager det korte varselet, men blogsoft vil grunnet nødvendig vedlikehold ha ca. 1 time nedetid i natt fra kl. 02:30.

Under nedetiden vil det være mulig å besøke og lese blogger, men dessverre ikke mulig å kommentere. Det vil ikke være mulig å logge inn.


 

 #driftsmelding #bloggno

Advarsel: Falske konkurranser

13.01.2013 kl.21:20
Skrevet av blogg.no

 
Vi er blitt oppmerksom på at det er noen som forsøker å spre falske konkurranser på blogg.no, gjennom å rekruttere bloggere blant annet via deres kommentarfelt. I disse konkurransene tilbys eksempelvis iPhone, Jeffrey Campbell-sko eller Justin Bieber-billetter i premie, og man forsøker å få bloggere på blogg.no til å poste konkurransen på sine blogger.

Som blogger er du ansvarlig for hva du poster på din egen blogg. Det er derfor viktig at du sjekker at konkurranser er seriøse før du velger å reklamere for dem. Dersom du har mistanke om at du er utsatt for svindel, eller usikker på om det er en seriøs aktør som står bak, vil vi gjerne at du sender oss en mail på hjelp@blogg.no. Vi kjenner ikke til alle konkurranser som foregår til enhver tid, men vi har erfaring i å skille mellom useriøse og seriøse markedsaktører.

 

Hvorfor vises ikke innlegget mitt under "Nyeste innlegg"?

13.01.2013 kl.16:32
Skrevet av blogg.no

 

Det kommer stadig inn spørsmål fra brukere som lurer på hvorfor deres innlegg ikke kommer fram under "Nyeste innlegg" på forsiden.

Forklaringen er ganske enkel. "Nyeste innlegg" oppdateres hvert 10. minutt (det kan altså hende du må vente 10 minutter før innlegget dit kommer på forsiden) og listen viser 30 innlegg om gangen. Det meste av døgnet postes det atskillig flere enn 30 innlegg på ti minutter, så det sier seg selv at det ikke er plass til alle. Innleggene som kommer opp der er de 30 første som ble postet i løpet av forrige timinuttersperiode. På en time viser vi 180 innlegg under "nyeste", og det er bare en brøkdel av alle innleggene som blir postet i løpet av en time. Når det er mye trafikk er det altså helt lotto om man får innlegget sitt vist under hovedlisten over "Nyeste innlegg" eller ikke. Poster du på natten når det er lite trafikk vil innlegget ditt garantert komme fram på listen.

Selv om innlegget du nettopp postet ikke vises i "Nyeste innlegg" under "Alle kategorier" kan du finne det ved å sortere forsiden på alder og kjønn.

 

Du kan også selv sørge for at innlegget ditt er tilgjengelig på forsiden litt lenger.

Her er det kategoriene kommer inn.
Plasserer du innlegget ditt i en kategori vil det komme opp i den kategorien.


Kategorien velger du når du poster innlegget.Dersom du fremdeles ikke finner innlegget ditt under "Nyeste innlegg" bør du ta en titt inne på "Oppsett" og sjekke om du har krysset av for å skjule bloggen din fra forsiden av blogg.no.

 Vil du ha flere lesere? Ping innleggene dine på blogglisten.no

04.01.2013 kl.14:04
Skrevet av blogg.no

Blogglisten er et sted som gjør bloggen din synlig. Her kan du profilere bloggen din, og dersom du ønsker det få sjansen til å komme på topplisten.
For at ditt innlegg skal vises her må du "pinge" det. Det gjør du her: http://www.blogglisten.no/ping

 


Når du "pinger" et blogginnlegg vil det dukke opp på Blogglistens "siste bloggposter" i den kategorien du velger.


For å komme på topplisten må du registrere bloggen din. Det gjør du her: http://www.blogglisten.no/ny. Da får du en tellerkode du limer inn i designmalene, eller legger inn i "widgets".  Denne koden teller antall besøk i bloggen din (også de utenlandske).Kjempeenkelt! :)

 

Du kan også pinge bloggen din her: http://bloggurat.net/ping/

 

Dersom du får feilmelding som sier "Finner ikke innlegget" må du sjekke innleggsmalen din og se om denne linjen ligger i <HEAD>

<link rel="alternate" href="http://feeds.blogg.no/${BlogId}/post.rss" title="Siste innlegg" type="application/rss+xml" />

Om den ikke ligger der kan du enten prøve et annet design, eller kopiere linjen over og lime den inn selv.

 

Blokkere for egendefinert spam

25.01.2013 kl.09:21
Skrevet av blogg.no
Det er mange som mottar spamkommentarer, eller andre kommentarer man helst vil slippe å motta. Det du selv kan gjøre for å unngå disse i bloggen din er å legge inn filter inne på "Oppsett" >>...
Tumbeasts by Matthew Inman
CC BY 3.0
hits