januar 2010

Planlagt nedetid utsatt til natt til Mandag mellom 02-03

30.01.2010 kl.21:56
Skrevet av blogg.no
Natt til Mandag mellom 02-03 Søndag morgen i perioden kl 08 - 10 vil kontrollpanelet være utilgjengelig i ca en halv time i forbindelse med en oppdatering av bildeserver. Vi har valgt dette tidspunktet fordi det erfaringsmessig er minst trafikk i denne perioden.

Oppgraderingen av bildeserverne er utsatt til natt til mandag mellom 02-03. Det blir cirka 30 minutters nedetid.

Lesing av blogger vil fungere som normalt.

Norges første bloggawards arrangeres 6. november

21.01.2010 kl.12:37
Skrevet av blogg.no
Blogg.no er en av samarbeidspartnerene til Norges første bloggawards lørdag 6. november.

Vi kommer tilbake med mer informasjon etterhvert, hold av datoen.

bloggawards.no

Hjelp Unicef å hjelpe i Haiti!

16.01.2010 kl.21:29
Skrevet av blogg.no
Kjære blogger,
 
På vegne av Generalsekretær i UNICEF, Kjersti Fløgstad, henvender jeg meg til deg som blogger og ber om velvilje i forbindelse med UNICEF Norge sin innsamling til nødhjelpsarbeidet for barna etter jordskjelvkatastrofen i Haiti.
 
Omfanget av jordskjelvet er enormt og tilstanden for barna som blir rammet er kritisk. Hele 45 % av befolkningen på Haiti er barn, nå handler det om å redde liv og gi dem det mest nødvendige.
 
Dersom dere har anledning til å støtte nødhjelpsarbeidet på HAITI ved å promotere nødhjelpsannonser som oppfordrer folk til å støtte UNICEFs arbeid for barn, på deres blogg, så er det en uvurderlig hjelp for oss, da dere som blogger vil nå mange mennesker vi ikke greier nå. Om dere også har muligheten til å bruke andre sosiale medier hvor dere er aktive til å promotere UNICEFs innsamlingsarbeid, vil det være til stor nytte for vårt innsamlingsarbeid.
 
Vi håper du ønsker å hjelpe ved å legge ut bildet du ser under på bloggen din, og linke til følgende nettside: http://www.unicef.no/page?id=804


Det nytter å hjelpe!


Med vennlig hilsen
Kjersti Fløgstad
Generalsekretær/Executive Director
UNICEF Norway

Problemer med å motta registrerings-SMS?

13.01.2010 kl.20:22
Skrevet av blogg.no
Vi har fått tilbakemelding fra noen brukere som ikke har mottatt kode på SMS når de forsøker å registrere seg for mobilblogging.

For øyeblikket forsøker vi å kartlegge denne feilen og dersom du har opplevd lignende problemer, kan du fylle ut dette skjemaet så vil vi ta kontakt med deg!

Planlagt nedetid utsatt til natt til Mandag mellom 02-03

30.01.2010 kl.21:56
Skrevet av blogg.no
Natt til Mandag mellom 02-03 Søndag morgen i perioden kl 08 - 10 vil kontrollpanelet være utilgjengelig i ca en halv time i forbindelse med en oppdatering av bildeserver. Vi har valgt dette tidspun...
Tumbeasts by Matthew Inman
CC BY 3.0
hits