januar 2007

Trafikk-kaos

28.01.2007 kl.22:40
Skrevet av blogg.no
Vi har ekstremt mye trafikk inn på serverene våre i kveld, og usedvanlig mye bildeopplastninger. Det går som sirup nå dessverre, så vi prøver og omrokkere litt for å få litt bedre fart på systemet.

De siste 24 timene er det postet over 25.000 innlegg og 35.000 kommentarer, det er litt i meste laget for hva serverene våre takler. Nye er bestilt (igjen..) og vi skal sette de opp så raskt vi bare klarer.

Statistikk-problemer [rettet]

26.01.2007 kl.02:54
Skrevet av blogg.no
Statistikk-databasen er akkurat nå ferdig reparert og all data er tilbake på plass der de hører hjemme. Vi har kjørt noen sjekker og alt ser så langt bra ut.  Det kan være noe manglende data mellom databasen gikk ned og vi fikk satt opp en midlertidig løsning, det beklager vi.

Ha en god natt videre.

Statistikk-problemer

25.01.2007 kl.20:16
Skrevet av blogg.no
På grunn av en feil på en av serverene er vi dessverre nødt til å kjøre en restore av statistikk-databasen. Du vil nå bare kunne se statistikk fra og med dagens dato (25. januar). Den gamle statistikken er tilbake så fort prosessen er ferdig.

Det er en ekstremt stor database det er snakk om (hei Murphy ;) - så det tar dessverre litt mere tid enn både dere og vi setter pris på.

Oppdatering 1: Prosessen har nå kjørt i ca. 8 timer, og det er dessverre ikke mulig å gi noe nærmere info om når den er ferdig. Merk også at problemet kun gjelder statistikk, og ingen andre deler av systemet.

- Per

Trafikk-kaos

28.01.2007 kl.22:40
Skrevet av blogg.no
Vi har ekstremt mye trafikk inn på serverene våre i kveld, og usedvanlig mye bildeopplastninger. Det går som sirup nå dessverre, så vi prøver og omrokkere litt ...
Tumbeasts by Matthew Inman
CC BY 3.0
hits