Blogg.no lanserer nytt partnerprogram!

Nå kan alle tjene penger på bloggen sin!


Licensed from: nattanan23 pixabay.com

Første august lanserer blogg.no et partnerprogram hvor bloggere på plattformen får ta del i annonseinntektene. Alle bloggere på blogg.no kan søke seg til programmet som gir bloggeren rett til halvparten av alle banner- og videoannonseinntektene blogg.no har på bloggen deres.

Partnerprogrammet er vilkårsbasert og setter ingen begrensninger på friheten bloggerne har til å tilknytte seg egne kommersielle partnere, management eller influencernettverk - akkurat slik de har det i dag.

Den gamle ordningen med betaling til månedens topp20plassering avvikles.

Tradisjonelt har det vært en begrenset gruppe bloggere som har fått mulighet til å tjene penger på bloggingen sin som følge av at de har stor trafikk og kunnet inngå kontraktssamarbeid med magasiner som side2.no og side3.no. Med det nye programmet vil bloggerne som deltar tjene penger fra første sidevisning uansett hvor store de er. 

For å delta i programmet må man sende inn en søknad ved å trykke på knappen under profilbildet inne i dashboard (siden du kommer til når du logger inn) og fylle ut skjemaet der. Så snart man er godkjent vil man få tilgang til egne designmaler som er laget for programmet. Man vil også få muligheter til å lage sine egne designversjoner av malene dersom man ønsker det. 

Inntektene man får samles opp over tid. Når opptjent beløp overstiger 500,- vil man få et såkalt fakturagrunnlag som man kan fakturere blogg.no for. 

Programmet lanseres i startfasen som et beta-program. Du kan melde deg på ved å trykke på knappen under profilbildet ditt inne i dashboardet ditt (samlesiden med informasjon som du kommer til når du logger inn). I blogsoft vil også deltakere i programmet i løpet av året få en oversikt over inntekter og utbetalinger slik at det skal bli lett å ha oversikten.

Du kan se vilkårene for programmet her.

43 kommentarer

når kan man søke :)

livetmitt93: Du kan søke nå med en gang via e-postadressen hjelp@blogg.no.

hva skal man skrive i søknaden da? :)

livetmitt93: Bare skriv at du har lyst til å bli med i partnerprogrammet og bloggen din sin adresse. Det holder :-)

Når dere skriver "Så snart man er godkjent vil man få tilgang til egne designmaler som er laget for programmet. Man vil også få muligheter til å lage sine egne designversjoner av malene dersom man ønsker det." Er det snakk om designet av annonsense, eller bloggdesignet? Jeg forstod ikke helt.

Ragnfrid Lind: Det er snakk om egne bloggdesign hvor man kan gjøre endringer på fonter og meny. Man kan tilpasse sitt eget om man ønsker det, men det vil da måtte ivareta annonsene og innleggsdelingen som er en del av programmet. Du kan se designet i bruk på konatil.blogg.no for eksempel

Vibbedille

Dette fikk eg tilbud om tidligere i sommer fra dere og har arrangert et fakturering firma som eg skal bruke og eg er spent på hvordan dette blir i praksis :)

Var jo veldig enkelt når man sto på Topp20Lista og vips så var det penger på konto fra dere, men på den andre siden er det jo kjekt og spennende å lære noe nytt så eg gleder meg :)

Vibbedille: Vi tror den nye løsningen blir bedre, fordi du nå vil ha inntekter hele tiden og ikke behøver å være blant topp20 i en måned for å få penger. Det du tar opp om faktureringsfirma er forresten en viktig detalj. Man behøver ikke å ha eget selskap for å fakturere i dag, men man kan bruke et faktureringsselskap som fakturerer for deg og tar seg av skatt og rapportering :-)

Må man ha massevis av data-skills, eller finnes det gode forklaringer på hvordan man bruker malene?

strikkesiri: Du trenger ikke noen tekniske ferdigheter. Vi kan legge designet inn for deg om du ønsker det. Men det er bare å velge designet i designvalg når du har fått tilgang til det. Du får en ny meny som du kan bygge på selv og du må kanskje legge inn headerbilde på nytt. Utover det behøver du ikke å gjøre noe.

Jeg er positiv . Har hatt blogg lenge uten å nå topp20. Men legger jo inn en innsats så positivt om det generer penger inn. Men hvor mye er det snakk om per klikk/sidevisninge sånn ca?

Wenche Larsen Gundersen: Det vil variere, siden bannerannonsene kjøpes via såkalt børs. Men fakturagrunnlaget vil vise deg hvor mye penger det til enhver tid har vært omsatt for på bloggen din. På video har vi i dag en avtale som gir en fast sum per visning som gir deg 45,- per tusen annonseavspillinger.

Eli Heggelund Westgård

skjønner ikke hva dere mener har blogg, men har en begrensning har ikke lov å tjene mye . grunnen er at jeg er ung uføre å il ikke ødelegge min lønn der.

Eli Heggelund Westgård: Det er kun de som melder seg på programmet som mottar betaling, og det er først etter 500,- at man kvalifiserer til å fakturere oss. Hvilke grenser du har for hva du kan tjene må du passe på selv, en oversikt vil komme i løpet av høsten over inntjente penger.

Blir alle over 18 godkjent uansett innhold og lesere? Hva hår dette ut på?

Anonym: Hei, nei alle blir ikke automatisk godkjent, men størrelse på bloggen har ingenting å si. Du kan bli med uansett hvor liten eller stor blogg du har. Du kan lese mer på vilkårene som du finner i innlegget her.

Dette er noe jeg syntes var positivt, men jeg lurer på om når det må byttes design for det er noe jeg ikke skjønner så mye av. Kunne man få hjelp til det?

Aud: Ja alle får bistand om de skulle trenge det. Bare send e-post til hjelp@blogg.no så får du svar.

Takk for godkjenning blogg.no 😄. Det nye designet passet fint, likte at bildene ble så store.

Knut Einar: Hyggelig å høre :-)

Bloggen min ser helt på tryne ut.. Liker ikke at jeg ikke får til å endre bildestørrelse .. bloggen min var bra slik den var! Var ikke denne jeg meldte meg på for å få bloggen ødelagt.

G U N N N I S: Du kan alltid laste opp bildet i akkurat den størrelsen du vil ha det. Er det større enn bredden på bloggen skaleres det ned for å passe. Vi skalerer ikke opp bilder.

Det ene designet ser det ut som det kan bli plassert bilder i en slags sidemeny. Jeg får ikke det på min blogg, er det noe med størrelsen å gjøre?

G U N N N I S: Det har med bredden på skjermen din å gjøre. Jeg ser sidebaren hos deg, den er i alle partnerbloggdesignene. Se screenshot: https://bloggfiler.no/info.blogg.no/images/gun-18710-2-1532684065707.jpg

Så at programmet for øyeblikket er i beta og jeg har nylig startet bloggen min litt på nytt og har dermed ikke mange innleggene ute akkurat nå, men har som mål å blogge annenhver til hver dag.

Jeg ønsker å søke, men vil det at jeg nylig startet på nytt ha noe å si? Hvis ja, når går fristen for å søke ut? Sånn med tanke på om jeg vil rekke å bygge bloggen min mer opp.

Simona Lovise: Du kan søke når som helst. Ingen frist.

Hei! Jeg la inn en søknad nå, men må designet være ferdig før dere "godkjenner" søknaden min eller kan jeg fikse det når jeg vet at jeg er valgt ut?

Og hvor finner jeg designet? :-)

Anonym: Designet blir gjort tilgjengelig under "Design" når du har fått godkjent søknad.

er det mulig å legge inn instagram,facebook ikoner i designet? oppe med menyen :)

Anonym: Hei, gå inn på profilen din, nederst har du mulighet til å legge inn alt du ønsker av sosiale medier.

Wenche Larsen Gundersen

Hei

Kan dere sjekke om bloggen min har et riktig design nå i forhold til det nye programmet som jeg er godkjent for? www.wenchelarsen.blogg.no

Wenche Larsen Gundersen: Du har valgt et partnerdesign, så ja. Da stemmer det.

Hvordan er det og legge ut annonser og linker? Er ganske fersk på det her, så må ha hjelp til det🙈

Er det for sent å bli med i partnerprogrammet nå etter 1/8?

Marte Pedersen: Nei, det er ikke for sent. :-)

Skjønte ikke helt det med faktureringen. Hvordan gjør man det?

Marthe: Hvis du ikke har et firma eller enkeltmannsforetak, kan du benytte deg av et faktureringsselskap. Mer info: http://faq.blogg.no/?side=partnerprogram#utbetaling_partnerprogram

Dette ser positivt ut, men hvis vi eventuelt angrer. Kan vi gå tilbake til vanlig blogg senere igjen og eventuelt hvordan gjøres dette?

norskrettssystemutipraksis: Ja, det er alltid mulig å melde seg ut av partnerprogrammet igjen.

Har meldt meg inn, men hvordan kommer man seg ut av det igjen? :-) tror ikke det er noe for meg for skjønner ikke noe egentlig 😂😂

fredrikstadbloggen: Bare send en mail til support, så tar de deg ut av programmet.

Hvor kan jeg se hvor mye jeg har opptjent på klikk og reklame?

spisogspar: Hei, programmet er enda i beta så den funksjonen har ikke kommet enda.

Skriv en ny kommentar