Endring i reglene for utbetaling til Topp20

Regler/vilkår for utbetaling er:

 1. Det er gjennomsnittsplassering på bloggtoppen fra foregående måned som avgjør om og evt. hvor mye bloggeren får betalt. Utbetaling vil normalt skje i den siste uken i inneværende måned.
   
 2. Det ikke lov å jukse, dvs kjøpe trafikk, bruke automatisk trafikk eller lignende, eller å reklamere for bloggen ved å "spamme" kommentarer hos andre bloggere.
   
 3. Bloggen må ha vært aktiv gjennom hele foregående måned (det vil si at bloggen må være opprettet måneden før foregående måned eller tidligere, og det må være postet innlegg jevnlig, og relativt ofte, minimum hver 4. dag, gjennom hele perioden).
   
 4. Bloggeren kan ikke lenke til eller omtale en annen blogg som bloggeren selv eier/skriver utenfor blogg.no (å linke til egne gjesteinnlegg hos andre bloggere er selvfølgelig tillatt).
   
 5. Bloggeren må gi oss fødselsnummer og skattekommune (for uthenting av gyldig skattekort eller frikort), evt. være selvstendig næringsdrivende.
   
 6. Bloggeren må før utbetaling kan skje oppgi fullstendig navn, adresse, gyldig e-postadresse og telefonnummer. Dette gjøres hvert kalenderår, og ved endringer i kontaktinformasjonen, via et fastsatt skjema. Sender du inn skattekort eller frikort trenger vi kontonummeret pengene skal settes inn på. Er du selvstendig næringsdrivende må du sende oss en faktura.
   
 7. Bloggeren må stille en ekstra annonseplass til disposisjon for samarbeidet. Annonseplassen og format bestemmes av blogg.no i hvert enkelt tilfelle. 
   
 8. Bloggen må være innenfor vårt regelverk.
   
 9. Mindreårige bloggere (under 15) må ha foresattes skriftlige tillatelse.
   
 10. Det blir ikke foretatt utbetaling dersom disse eller andre gjeldende betingelser eller regler ikke blir fulgt.
   
 11. Ta forbehold om skrivefeil og at betingelsene kan endres underveis.
   
 12. Blogg.no tar ikke ansvar for forsinkelser eller manglende utbetalinger som skyldes feil eller mangelfull informasjon fra bloggeren. Det er bloggerens ansvar å oppdatere oss dersom det oppstår endringer i kontaktinformasjon, kontonummer eller lignende.

 

Endringene (uthevet) trår i kraft fra 1. april 2018

 

Det gamle regelverket finner du her

 

#bloggno #topp20

10 kommentarer

gjelder dette meg?

Trine: Det gjelder alle på blogg.no. Vi betaler ut penger til de 20 på bloggtoppen som har hatt mest lesere sammenlagt foregående måned. For at de skal ha krav på utbetalingen må disse kriteriene være oppfylt.

Jeg er ikke på topp 20 tror jeg og jeg har ikke fått penger tror jeg

Trine: Alle som har kvalifisert seg for utbetaling har fått e-post av oss.

Eg reagerar på punkt 3 her. Det at den aktuelle bloggen må ha posta innlegg minimum kvar 4. dag gjennom heile perioden synest eg er tull. Og det er no ikkje med på å stimulere folk til å skrive gode innlegg. Då blir det vel heller til at ein del pøser ut noko ekstra "vås" for å oppfylle dette kravet. "..,minimum hver 4. dag" synest eg burde ha blitt kutta ut frå punktet.

Sjokoladebloggen: Innlegg minimum hver 4. dag er 7 innlegg per måned. Vi syns ikke dette er mye, og har heller ikke sett at de få som til nå har postet 4 innlegg i måneden har bedre innhold enn de som poster 3 innlegg om dagen. :)

Jeg må bare si meg enig med 'Sjokoladebloggen', for denne regelen fremmer rett & slett kvantitet fremfor kvalitet!

- Videre syntes jeg virkelig dette med å 'spamme kommentarer på andres blogger' i §2 burde presiseres, da dette i seg selv kan brukes mot en aktiv/engasjert bloggleser for egen vinning..

Gry Henriksen: Det er allerede presisert. Regelverket vår tillater ikke spam, og linjen i kriteriene for utbetaling er en påminnelse om dette.

Tror ikke jeg har fått epost.

Husker du om du har sendt en?

Er dette egentlig farlig?

Jeg skriver ikke sånne sponsede eller betalte innlegg

Skriv en ny kommentar