Ny plattform for videopublisering!Vi har i dag åpnet vår helt nye videoplattform! Ikke siden lanseringen vår for tolv år siden har det vært en større oppgradering av blogsoft. Du kan nå poste høyoppløslige videoer på bloggen din på samme måte som du publiserer vanlige innlegg, og den offentlige embedkoden kan brukes fritt for deling.

Hva er nytt?

- Du kan nå publisere høyoppløslige videoer til din blogg

- Som alt annet på blogg.no er det ingen lagringsbegrensing

- En egen videoside for alle blogger vil vise samtlige publiserte videoer fra bloggen. Siden har adresse "bloggnavn.blogg.no/video".

- Du kan lage spillelister av dine egne videoer. Disse vil være tilgjengelig på videosiden og ha egen embedkode for deling

- Åpen embedkode som kan brukes av alle som vil dele videoen din

- Alle videoer postes som selvstendige innlegg med egen permalenke og eget kommentarfelt. Du velger selv om videoen du publiserer skal legges ut på førstesiden din eller ikke

- Har du en kanal på YouTube kan du enkelt koble den til din blogsoft-konto slik at du kan velge å laste opp videoer til kanalen din samtidig som du legger dem ut på bloggen din.

- Egen live videostatistikk som viser antall avspillinger hver enkelt video har.

- Egen designtemplate for videoinnlegg

Kjente forhold:

Løsningen er forløpig i en betaversjon og I de første dagene kan det være at vi finner feil og mangler som må rettes opp. Om du finner noen er det supert om du sender oss en e-post hvor du beskriver feilen eller mangelen så godt du kan.

- Stående videoer blir ikke automatisk snudd i opplastingen og vil spilles av liggende. Det vil komme en løsning på dette, men inntil videre må du snu videoen på din egen maskin før du laster den opp.

- Det er forløpig ikke mulig å publisere video fra mobilappen. Vi arbeider med en ny versjon av mobilappen.

 

19 kommentarer

Er det mulig og snu videoene? Mobilklipp tenker jeg da på

Henniie: Foreløpig så gjør ikke løsningen det, så du må bruke et verktøy på din egen maskin for å snu den før du laster den opp inntil vi har lagt til denne funksjonen.

Høres helt toppers ut! :) Blir spennende og jeg gleder meg til å teste ut med videoblogg snart :)

Så bra. Dette er en god oppdatering av dere. Men kan dere gjøre noe med statistikk delen deres også? Jeg savner bla. en oversikt over alle innlegg som er publisert, ikke bare 120 dager, men en topp 20 av mest leste innleggene osv. Er det noe dere kan se på?

Robert's Photography and Digit: Hei, denne funksjonen har vi alt. Ta en titt her: http://info.blogg.no/1432719936_nytt_livestatistikk.html

Det fungerer ikke å legge inn video. Verken i et innlegg, eller for seg selv. Videoene vik ikke spille av. Er dette et kjent problem, eller er det noe jeg gjør feil?

Wenche: Hei, vi kjenner til problemet og jobber med å løse det.

Wenche: Problemet med publisering/avspilling av videoinnlegg skal nå være løst. Dersom du fremdeles har problemer er det fint om du kontakter support på hjelp@blogg.no

Takk skal dere ha. Jeg fikk lagt ut video nå, men det er fortsatt ikke mulig å spille av video i innlegg. Jeg sender en mail =)

Hei. Jeg er med i bloggklubben og det kommer sånn at inntektene mine er utilgjengelig og at lenkene også er utilgjengelig, skjemafeil kommer det også opp. Hva er dette?

Malin Angelika: Ta kontakt med oss via telefon eller skriv til oss på hjelp@blogg.no

Forandringer fryder! ^^

Hei jeg er ikke med i adviral. kommer bloggen min til å bli slettet eller noe sånt da.

Håper dere skjønner hva jeg mener.

Trine: Nei, absolutt ikke.

Skriv en ny kommentar