NY FORSIDE!

I dag lanserer vi en splitter ny forside på blogg.no. :)
Finner du en bug eller opplever problemer med den nye layouten... gi oss en tilbakemelding på hjelp@blogg.no, så vi kan fikse det - og legg gjerne også igjen en kommentar under dette innlegget og fortell hva du synes om den nye forsiden.​

 


 

Hva er endret?

Topplistene
Topplisten har fått en mouseover-funksjon som lar deg gå rett til innlegg.
Bloggtoppen, Aktiv, Pluss og Magasiner er flyttet til http://blogg.no/lister. Topp 5 for Bloggtoppen, Magasiner og Plusslisten ligger også i en egen boks på forsiden, der bildeshouts lå før.
Kommunelistene finner du i en nedtrekksliste i filtermenyen rett ovenfor Topplisten.

Bildeshouts
Bildeshouts er flyttet til rett over bloggshouts, og bildene er nå større. Hver shout ligger fremdeles minimum 5 minutter på hver plassering, dvs minimum 20 minutter totalt.
NB! Bildet sentreres, og best resultat får du dersom bildet er 360x364px eller større.

Bloggshouts
Bloggshouts (vanlig og bold) viser nå hele bloggnavnet og lengre titler på innleggene.

Gruppe/magasininnlegg
De tre første boksene øverst på siden viser innlegg som er delt til våre offisielle magasiner.
Bildeinnleggene i listeboksen på forsiden og på listesiden er tilfeldige innlegg som er delt til grupper/magasiner på blogg.no. Deler du et innlegg til en gruppe kan innlegget ditt komme opp her.

Blogginnlegg
Her har vi fjernet teksten og gitt bildene forskjellig størrelse. For at ditt nye innlegg skal vises på forsiden må det ha minst ett bilde. Bildet må være lastet opp til blogsoft (arkivet ditt) eller hentet fra Yay Images. For best resultat bør det første bildet i innlegget være minimum 544x491px.

 

 

 

26 kommentarer

Hmm, må ærlig talt innrømme at jeg syntes det var litt teit at vi som ikke bruker bilder nå ikke synes på forsiden. Vi må altså enten finne et bilde å bruke eller godta å ikke få noen markedsføring i det hele tatt. Det var litt skuffende. Det må jeg si.

Den nye forsiden laster tregere. Blir tyngre å laste med mange bilder.

Rotete design. Synes siden er litt rar. Nei, den der siden gir meg ikke

mye ekstra inspo til å blogge mere..... Vil heller ha slik den var.

Totalt sett på skala fra 1-10 så vil jeg gi max 2.

Hei,

hvem vant design konkurransen?

http://info.blogg.no/1465382469_vinneren_av_designkon.html

denne nye var litt rotete syntes jeg.. så denne likte jeg ikke nei!

Må si at jeg liker den veldig :) etter så lang tid med samme bloggdesign er dette noe helt nytt og spennende!

Må si meg enig med Tanketromling, rart man må ha bilde for å komme opp på forsiden. Og rart det ikke står noe sted at man må ha bilde.

millas hverdag

Enig med flere her,jeg bruker ikke bilder,så da kommer jeg ikke heller på forsiden.Syns den nye forsida også var litt rotete ,men det ordner seg vel etter hvert.

Likte det nye designet kjempegodt! Bra jobba:)

DIGGER ny blogg.no forside! Fint med forandring.

Uvant, men forandring fryder:). Blir helt sikkert kjempebra, må bare venne av gammel vane:)

Liker det! Kjempebra at bildene blir større og det virker som at folk blir bedre lagt merke til. Det er bare en ting jeg synes er litt dårlig - og det er at bildeshouten ligger ute i minimum 5 minutter. Synes det er litt lite, siden det tross alt er en tjeneste man betaler for.

CarolineSofiee: Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Hva gjelder Bildeshout har vi presisert dette litt bedre i innlegget nå, på bakgrunn av din kommentar: bildet ligger minimum i 5 minutter pr plassering/rute, dvs minimum 20 minutter totalt.

Liker godt ny forside, men hva har skjedd med statistikken på innlegga? Nå vises kun daglig statistikk, ikke totalen. DET savner jeg!

Anne Grethe: Det komer straks tilbake. Det er gjort en endring i måten disse dataene hentes fra databasen.

Nå finner du sammenlagt statistikk under siste 24 timer. Den sammenlagte oppdateres én gang i døgnet.

Når skal dere komme med responsivt design på forsiden deres? Jeg vil tro dere har mange brukere på kun mobil eller nettbrett, og slik det er nå er det mer slitsomt å bruke sidene deres på mobil da man må klikke to ganger på et bloggnavn for å komme inn på bloggen ettersom man først klikker frem "mouseoveren". Hvis man ta klikker seg tilbake til forsiden igjen ligger mouseoveren fremdeles der og er i veien for å få lest de andre bloggnavnene på topplisten. Ikke veldig brukervennlig.

En mobilversjon av forsiden er under bygging.

Før kunne man lese innlegg under nylige blogginnlegg eller hva det het. Nå kommer det ingen innlegg under der! Hvertfall hos meg... Det er litt dumt!

Kontakt support og legg ved et screenshot av hva du ser (eller ikke ser) nederst på forsiden.

Synes den nye forsiden er utrolig fin! De som er negative her synes nok bare det er uvandt, og etterhvert som folk vender seg til det vil de nok like denne mye bedre enn den gamle!

Jeg bare lurer på én ting! De øverste bildene (innleggene) på forsiden, blant annet "pannekaketårn med sjokoladelag" på bildet lagt til over her, hva er det? Hvordan kommer de der liksom? Er det bildeshout det også, eller er det nylige innlegg?

Samme, mellom "bloggtoppen", "magasintoppen" og "plusslisten" også! Der er det også bilder (innlegg). Hehe, er så nysgjerrig vet dere, så klarte ikke la være å spør!

Linn Therese Dagsland:

Hei, ta kontakt med oss på hjelp@blogg.no, så skal jeg forsøke å forklare så godt det lar seg gjøre.

Bildene som popper opp når man trykker på en blogglenke er bare i veien. Få det bort!!! Tregere er det blitt også :(

Er du på mobiltelefon eller en PC? Vi kan ikke se at det går noe tregere enn før når man besøker forsiden via en PC. Fra mobil derimot er det nok litt forskjell. Det kommer snart en ny og mobiltilpasset forside som adresserer dette problemet.

Skriv en ny kommentar