Drift: Supporttelefonen er midlertidig stengt

 

Edit: 7. august 2015 - Supporttelefonen er nå i full drift igjen.

Våre åpningstider er 10-22 hver dag.

 

 

 

Som mange av dere dessverre har fått oppleve har supporttelefonen vår vært så godt som ubrukelig i hele sommer. Dette skyldes en feil på en av Netcoms sendere i området vi har vårt supportkontor. Vi i blogg.no ønsker å kunne tilby en solid supporttjeneste, herunder effektiv telefonsupport, og beklager den nåværende situasjonen på det sterkeste. Netcom er fremdeles ikke i stand til å gi oss en dato for når feilen vil bli rettet og dette tar vi nå konsekvensen av og bytter derfor mobiloperatør fra Netcom til en annen leverandør. Dessverre vil supporttelefonen vår være helt ute av drift de nærmeste dagene i forbindelse med denne porteringen. Så snart nytt simkort er mottatt vil vi være oppe og gå igjen.

I mellomtiden må alle henvendelser til support gå per e-post til hjelp@blogg.no

 

  


Lik Facebooksiden vår for å følge infobloggen via Facebook.

4 kommentarer

Trollblomst

05.08.2015 kl.20:53

Morsomt at dere må STENGE de pga feil hos Netcom. De som har spammet både TV og radio i hele sommer å skrytt av den sinnsykt gode dekningen sin! Også er dere nødt til å bytte fra dem... Geniat!...............

Eli Westgård

05.08.2015 kl.22:15

Vi har netcom funker her i Sandnes... kjedelig når en bruker 15 kroner å det ikke gies noe uttelling på det andre. har blogget i sommer aldri sett så dårlig opplegg hos blogg.no. Alt hos dere har vært dårlig syns jeg ikke bare supporten.

blogg.no

06.08.2015 kl.09:47

Eli Westgård: Dersom du snakker om bloggshout, så fungerer den som den skal, men synd å høre at du ikke har fått noen respons på innleggene du har shoutet, om det er det du refererer til. Feilen til Netcom som rammer vår supporttelefon, er begrenset til det stedet der de som har vår telefonsupport har kontor - og det er ikke i Sandnes. Det er en sender som det er feil med, dessverre og etter å ha ventet på at det skal ordne seg i hele sommer har vi tatt konsekvensen av det og valgt en annen leverandør som bruker andre sendere.

Om få dager vil supporttelefonen vår være tilgjengelig igjen, og inntil videre håper vi at en e-post til hjelp@blogg.no vil fungere for de aller fleste.

laylow x 👀

15.08.2015 kl.16:08

Hei bloggen ♡

Skriv en ny kommentar

Vinnere i Halloweenkonkurransen 2017

09.11.2017 kl.11:26
Skrevet av blogg.no
Det kom inn veldig mange gode bidrag i konkurransen, spesielt i kategorien "Halloween look". Vi er veldig imponert over hva dere får til med litt (teater)sminke og enkle materialer, og dommerne har...
Tumbeasts by Matthew Inman
CC BY 3.0
hits