Nytt kjønnsvalg på profilene

Blogg.no har siden starten i 2005 hatt kjønn som et valg på profilene. Det vi ikke tenkte på den gangen var at for noen er ingen av de to valgene vi har tilbudt riktige. Vi har ingen annen forklaring på unnlatelsen enn «det tenkte vi ikke på». Men bedre sent enn aldri. Nå har vi rettet det opp, og har lagt inn muligheten til å velge «annet» dersom du tilhører «det tredje kjønnet», definerer deg som en transperson eller på annen måte identifiserer deg utenfor de klassiske kjønnsdefinisjonene mann og kvinne.

12 kommentarer

Hurra! Stor applaus fra en transjente som riktignok kommer til å fortsette å stå oppført som kvinne etter dette, men jeg liker at andre som ikke er like klare på kjønnsidentiteten som meg får denne muligheten :)

Jeg ser at det også er gjort en annen forandring, og at jeg endelig har gått fra å være "Gutt" til å bli "Mann". Det var på tide i en alder av 45 år.

For øvrig: Stor applaus fra meg også - et godt tiltak!

Takk for at eg er blitt oppført som kvinne, istadefor jente. Med mine 76 år, syns eg det var unaturleg å bli kalla jenta, som nok dei fleste kan forstå. :-)

En annen ting er jo at det er bra for alle dem som er sammen om en blogg, for eksempel ektepar. Det har jeg sett flere av. Og da er det jo kjekt at begge på en måte kan komme frem, som Annet ;)

Et stort skritt i riktig retning, kjempebra!!

Tipptopptommelopp! : )

Kjempe flott gjort!

APPLAUS jeg kan ikke si takk mange nok ganger

Det var på høy tid at blogg.no gjordet dette fremskrittet og det fortjener de applaus for. :)

herregud ........ jaja

dette gjorde helt klart dagen lysere for mange, inkludert meg, er jeg sikker på! applaus til at blogg.no endelig har gjort dette fremskrittet! :)

Men fortsatt er det slik at det på hovedsiden, blogg.no, kun er mulig å filtrere på "gutter" og "jenter" - burde ikke dette også endres for å være i tråd med kjønnsvalget man kan gjøre på profilen sin?

Fortelleren: Det kommer når det er litt flere som har valgt "Annet".

Skriv en ny kommentar