Nå kan du lage bok av bloggen din!Mange av dere har ventet lenge på denne funksjonen, og nå er den her!
Blogg.no har inngått et samarbeid med bloggtillbok.se og du kan nå bestille hele, eller deler av, din egen blogg som trykket bok.

Les mer her

 

9 kommentarer

Rene Kleveland

trykker man på linken får man opp - Siden eksisterer ikke (404) og går man til bloggtillbok.se kan man ikke velge blogg.no, eeh?

Jeg holder på å lage boka nå, og det står at det kan ta 30 minutter, men det har godt snart en time, eller kanskje over det. Jeg skjønner jo at det kan ta lang tid å lage det siden det er mange innlegger, men likevel...

Rene Kleveland: Beklager riktig URL er denne; http://blogsoft.no/index.bd?fa=article.createbook

Vibeke Anny Mikalsen: takk for tilbakemeldingen, vi kan se nærmere på det. Men har du en veldig stor blogg med mange bilder så kan det ta lang tid om du har valgt hele bloggen i en bok. Fint om du sender melding til hjelp@blogg.no om du opplever at det går feil.

Jeg valgte bare fra januar 2013 til nå.

Uotrolig smart!!

Så stilig! Er litt sein med å kommentere her, men er i full gang med å velge ut innlegg til å ha i mi bok :-) Dette må jo bli bra!

Tusen hjertelig takk. Jeg har allerede bestilt to like, en til meg selv og en til gave. Snart skal jeg lage en til, om et annet tema og også der blir det en til meg selv og en som skal gis bort.

Nå har jeg fått min første bloggbok fra blogg.no, og jeg ble veldig skuffet. Og hvorfor det? Jo den var bare halve størrelsen av hva jeg trodde. Jeg har tidligere fått bloggbok fra bloggen min på blogspot.com, og der er den som en "vanlig" bok, A4-størrelse, med stive permer. Denne fra blogg.no var akkurat halve størrelsen og dermed ble jo bildene også veldig små. er det mulig å endre på dette? Skulle vel ikke være noe problem med å lage den dobbelt så stor, dette ble jo nesten bare et hefte, og ingen bok!!

Skriv en ny kommentar