Nå kan du velge stort profilbilde!Du kan nå velge mellom tre forskjellige bildestørrelser når du laster opp profilbilde.
Valgene angir bredden på bildene slik:

Liten: 100px

Medium: 200px

Stor: 300px

 

Bildet byttes automatisk i bloggen når det er lastet opp. Du trenger ikke lagre profilen og deretter lagre et innlegg slik du må når du gjør endringer i selve profilen.

 

NB! Vær obs på at de forskjellige bildestørrelsene ikke vil fungere med alle design. Bredden på sidemenyen har mye å si for hvordan resultatet blir. Er resultatet mindre pent etter byttet kan du enten forsøke en annen bildestørrelse, eller et annet design.


Lite:

 

Medium:

Stort: Det er ikke mulig å slette profilbilder. Ønsker du å fjerne bildet i profilen din må du laste opp et annet bilde.

 

#bloggno #bloggdesign #bloggtips

8 kommentarer

Kult

Veldig bra, dette har jeg virkelig ventet på! Jeg lager jo mange designmaler for bruk på blogg.no, og det er mye penere med et profilbilde som er like bredt som sidemenyen,

TIPS:

Setter man denne koden inn i stilsettet så vil du kunne laste opp størst bildestørrelse uten at profilbildet går ut av eller forsvinner i en smalere sidemeny:

#side img {

max-width: 100%

}

Veldig handy om sidemenyen er en mellomstørrelse, f.eks 250 px. Da kan du laste opp 300 px uten problem :)

Så utrolig kult! Føler meg nesten litt dum når jeg får vite hvor lett det egentlig er :/

Aaaahahaha, Dexter <3 hehe, men kult!

Flott med slike tutorials :):) Kan dere lage en "Hvordan få inn Pinterest-knapp på bloggen"? Sånn nederst i innlegget slik som Facebook-knappen.

Skriv en ny kommentar