Hvordan legge inn bannere i widgets?

Du kan bruke #widgets til å legge inn tekst eller kode som du vil vise i bloggen. For eksempel følg meg-knapper, sponsorbannere, tellere, Twitterfeed og lignende.

Det du legger inn i "Widgets" vil bli plassert under profilen din.

 

Gå til "Design" >> "Rediger" >> "Widgets"
Lim inn koden du vil bruke, og lagre.
NB! Pass på at du får med hele koden når du kopierer og limer inn.

Før du lagrer kan du trykke på "Forhåndsvisning" og se hvordan det vil bli seende ut.
I dette tilfellet blir resultatet slik:
 

56 kommentarer

Kan dere ikke vise hvordan man legger inn Facebook-kommentarboks på bloggen? I tillegg til, eller istedenfor blogg.no's kommentarfelt. Ville økt trafikken til bloggene betraktelig!

Hei! Jeg har prøvd det med bloggkeen og blogglisten når jeg forhåndsviser den kommer det.men når jeg lagret det og bloggen min viser ingenting under profilen?kan det være noe med at det er et gratis design?isafall hvordan kan jeg få det til?:) takk:)

vanessale: Spør den som laget designet om profiltaggen er med.

Hvorfor må man være akkurat 18 år for å tjene penger på bloggenbsin?!?

Jeg har fått registrert knappen fra bloggtoppen, men selv om innleggene har fått mange stemmer. er det ingen av dem som registreres på bloggen. Hva er feil?

jeg trenger virkelig deres hjelp.Jeg vil registrere meg på blogglisten.no men de sa at jeg må ha kodelinje,da må jeg bytte design,men jeg har byttet tusen ganger,blir bare ikke registrert!

hxa58: Det må du nok spørre dem om. Vi vet ikke hvordan systemet deres virker.

Rubi Montero Alvas: Dersom du mener bloggen du signerte med her så er den registrert på blogglisten, og har vært det i minst en uke. Er det noe annet enn registrering du mener?

Jeg skjønte ikke....jeg vil ha designet til ida jacobsen ( naissweetlife )....men jeg får det ikke ttil. kunne dere tenke dere og finne ut det? og sende det på kommentar sånn at jeg for kopiert det o lagdt dett inn på rediger??? PLIZ

R. Cathrine Smine & Hverdag: Du kan jo spørre Ida om designet er et hun har laget selv, og om du i så fall får lov til å bruke det, eller om det er et gratisdesign hun kanskje kan linke deg til.

Har også lyst på Facebook-kommentarfelt på bloggen ^^ Er vell bare og google det, så finner vi ut av det:p

Hvordan får satt inn en annonse over headen?

hvordan får man gjort sann at mann kal linke til facebook.. osv til min blogg

Hvor får man tak i koder og tekst? :)

Hei! Bloggen min har jo et design, så setter jeg inn koder på samme måte fordet? hvis ikke, kan dere utdype hvordan man gjør dette litt grundigere for oss med design? :)

(Tagg meg i svar tilbake) :)

hverdagstyle: Det gjøres på samme måte. Fungerer det ikke for deg må du spørre den som har laget designet.

theicegirls: Det får du fra sponsoren.

bloggen min ser mongo ut :p

Jeg bare lurer på noe annet. Bloggen min ser veldig rar ut nå fordi sidemenyen og alt som står på siden der av profilbilde, litt om meg, siste innlegg og sånt er borte! Jeg har ikke gjort noe som helst for å få det slik, plutselig var det bare borte! Hvis jeg blar helt nederst på bloggen min ser jeg den der. Det ligger på en måte helt nederst, under alt annet. Vet dere hva som har skjedd? er det noe jeg kan gjøre for å få det vanlig igjen?

Julie Isabel: Da er nok problemet at innholdet i resten av bloggen er for bredt, slik at det ikke blir plass til sidemenyen og den dyttes ned.

Takk for svaret. :) men hvordan kan det ha skjedd? Jeg har ikke gjort noe som helst for å få bloggen tynnere.

Julie Isabel: Da må du se på innleggene dine. Er det kanskje et innlegg der du har limt inn noe fra en annen nettside - som gjør at innlegget blir bredere enn det skal være?

Hei! Jeg har et bilde i høyremenyen (og url fra sponsor er korrekt), men når jeg trykker på den kommer min blogg url før den korrekte url adressen? Hvordan får jeg bort dette når det ikke ligger i koden under Widgets? De andre fungerer, men ikke den fra Norkost

Kristine: Du hadde glemt en " på slutten av linken. Jeg la den inn for deg. Fungerer det nå?

Nei.. fortsatt "siden eksisterer ikke (404). Ser bloggens url foran den egentlige adressen enda..

Kristine: Nå skal den fungere. Jeg ryddet litt mer i kodene. :)

Tusen takk!! :-D Har prøvd mye forskjellig og var ikke lett når jeg ikke fant min egen kode..;-)

va gjør man for og få forsidebilde og my innleg eg får bare reklame

Når jeg er på IPad så får jeg ikke opp hvor mange lesere jeg har og når jeg skal ha ett innlegg så kommer ikke den derre øverst på innlegget opp. Den med mange ting

instajosse: Bruk appen vår om du skal blogge fra iPaden. Du finner den i appstore. Det ligger også en link på forsiden.

Hvor finner man den koden man skal lime inn da?

men på appen kan jeg ikke legge ut lenker/linker. og jeg kan helle ikke legge ut videoer

jeg trenger hjelp til noe! det er ikke mulig å gå inn på bloggen min lenger ''ni9tn.blogg.no'', jeg klarer å logge inn på blogg.no.. men ingen av leserene mine kan gå inn på bloggen min lenger? hva har skjedd og hva kan jeg gjøre for at det blir fikset? blir utrolig glad for hjelp av dere! :)

Heii, dere vet at de fleste blogger har direkte linker hvor det står HER også kommer man dit. hvordan gjør man det?????????

Ina: Dette er forklart på hjelpesidene våre. http://faq.blogg.no/?side=blogge#link

Nini: Jeg kommer inn på bloggen din, men det ser ut til at du har ødelagt innleggsmalen. Tilbakestill designet til et tidspunkt da den fungerte. Det gjør du inne på "Design" >> "Arkiv".

Hvordan legger jeg widgets´n under kategorier?

Cecilie: Widgets har fast plassering under profilen.

Jeg har prøvd noe som heter tradedoubler.com til å få hentet bannere av f.e.k nelly.com men alt er så avansert. Forstår ikke halvparten av programmet. Hvordan kan man finne sånne bannere som man har under reklame i sidemenyen??

silje: Du kan bruke bloggerfy, eller gjøre egne avtaler med sponsorer.

Hei!

Mine widgets kommer over profilen min, er det noe jeg kan gjøre for å få den under?

Endringer i maler/stilsett?

Malene Bue: Plasser profilen mellom profiltaggene. :)

Jeg la inn en widget på bloggen min, og så ble det flere feil med designet mitt. F.eks. ble det 30 i stedet for 10 innlegg på fremsiden, og hele profilbeskrivelsen min i sidemenyen forsvant. I tillegg var det noe med bakgrunnen som endret seg. Det førstnevnte problemet har jeg fikset, men de andre klarte jeg ikke å ordne... :/

ingrid: Har du forsøkt å fjerne det du la inn i widgets?

Ja, det virket ikke...

ingrid: Du har nok en for mye eller en for lite et sted. Det er i hvert fall kodefeil i designet ditt. Dersom problemet oppsto når du redigerte widgets bør du nok sjekke der først.

hei, prøver å finne utav hvordan man legger til en annonse/banner, men jeg forstår det faktisk ikke... er ny til blogging, og ser ikke hvordan jeg skal legge til denne reklamen på siden min...

anne:

Hvis du har koden du ønsker å legge inn, er det bare å følge guiden.
Hvis det er et punkt du ikke er sikker på, eller om du får en feilmelding, kan du sende inn en sak til vår support-avdeling.

http://faq.blogg.no/?side=kontakt

Hei

Jeg prøver å finne ut av hvordan jeg legger inn widgets på bloggen, hvor det gjøres og hvor jeg finner kodene.

Skjønner liksom ikke helt ut i fra det som står i tidligere komentarer her.

Nancy Maria: Da kan du kontakte support på hjelp@blogg.no

Heisann !

Jeg er helt fersk i "blogger-verden". Faktisk bare 2 dager gammel her inne,men snart 49 år i real-time :-)

Så til ett spørsmål, som jeg håper kan bli forklart så enkelt at selv en gammel gubbe midt i livet kan forstå svaret :-)

Går det an å legge inn en slags "følger-funksjon" på bloggen sin ?

Med hyggelig hilsen

Pitbullterje :-)

pitbullterje: Hei, dette finnes allerede, du kan lese om det her: http://info.blogg.no/1423131029_venner_blir_til_flger.html

Det betyr at de som ønsker å følge bloggen din, må ha en konto hos oss, besøke profilen din og trykke følg-knappen som finnes der. Man ser ikke knappen om man ikke er innlogget og man ser heller ikke knappen i egen blogg.

Vi har ingen funksjon for å følge blogger som ikke har konto hos oss, det mange gjør er å dele blogginnleggene sine via f.eks. facebook.

Tusen takk for rask respons, og takk for oppklarende svar.

teamsalabim

Heia, hvordan kan jeg lage en følg meg knapp? første gang jeg blogger og har virkelig ingen anelse hvordan alt dette fungerer :( kan noen hjelpe meg please? helst med teskje :D

teamsalabim: Hei, du kan lese her: http://info.blogg.no/1423131029_venner_blir_til_flger.html
Som du ser der, krever det at de som skal følge bloggen din (som du finner i profilen din) allerede har en blogg hos oss.

Skriv en ny kommentar