20 gode grunner til å ha bloggen sin hos blogg.no


Hvorfor blogge på blogg.no?
 1. Norges største bloggportal
 2. Gratis
 3. Norsk side, underlagt norsk lov
 4. Norsk brukerstøtte/hjelpesider/tutorials
 5. Mailsupport med kort responstid
 6. Telefonsupport (nesten 24/7)
 7. Enkelt og ryddig adminpanel
 8. Enkel å ta i bruk, ingen innstillinger nødvendig
 9. Mobilapps til iOS og Android
 10. Fri redigering av html og css
 11. Designbygger
 12. Mulighet for widgets
 13. Brukerstyrte spamfiltre
 14. Ubegrenset lagringsplass!
 15. Statistikk over antall lesere og sidevisninger siste 90 dager
 16. Venner (følg blogger, send privatmeldinger)
 17. Promotering: Nye innlegg vises på blogg.no-forsiden, på kommunesidene og i feeden til vennene dine
 18. Mulighet for ekstra promotering med Bloggshouts* på forsiden
 19. Topplister
 20. Gruppeblogger, bloggmagasiner, "communities".

*Betaltjeneste. Bloggshout er et registrert varemerke.

 

Fortell gjerne hvorfor du blogger hos oss

 

105 kommentarer

Liker veldig godt oppsettet hos dere. Hvordan vi kan bestemme størrelsene på bildene i innleggene, alle fine designene vi kan ha, og så mye mer. Har prøvd både blogspot og wordpress, men liker meg best her :- )

Jeg liker blogg.no av mange grunner. Det er veldig ryddig, og det er kjempeenkelt! Designet blir som oftest veldig fint ;)

Akkurat som Renate (:

har alltid vært her, kommer alltid til å være her .. liker det kjempe godt :-)

eneste jeg syns mangler er en kategori på forsiden "salg" og en "ufrivillig barnløse" :-)

Hva med en kategori for Jakt?

Og litt mindre rosa farger?

dere burde fikse sånn at vi i utlandet ikke må skrive inn en kode hver gang vi kommenterer, dødsirriterende.

Savner mulighet for å kunne stille inn når et forhåndsskrevet innlegg skal publiseres..Slik som på WordPress.. vil dette komme?

Mange bra grunner her, men savner dog mer seriøsitet fra deres side. Har tidligere tipset dere om mange blogger som bryter ved norsk lov ved å fks publisere bilder og fullt navn / personalia (telefonnummer, postadresse, etc) om andre personer som ikke har gitt samtykke til det.

For et år siden tipset jeg dere om en blogg hos dere som var opprettet kun i den hensikt å henge ut meg som person. På bloggen fantes bilder, telefonnummer, fullt navn, bilder av mine familiemedlemmer, info om skolen jeg gikk på osv, samt en hel masse falske rykter om meg som overhodet ikke var sanne, men som omtalet både meg og min familie negativt. Blant annet var det også en lang liste over alt som var galt med utseendet mitt, og setninger som "hvordan kan denne stygge jenta leve? Slike feite, ekle mennesker burde bli buret inne så hun ikke gir gamle damer hjerteinfarkt når hun går i byen" ble flittig brukt sammen med drapstrusler om å oppsøke meg og ta livet av meg. Da jeg rapporterte denne bloggen til dere, fikk jeg som svar fra dere at dere ikke så grunn til å reagere på bloggens innhold.

Fem av mine venninner oppdaget bloggen, ble fly forbannet, og rapporterte den inn til dere. Først DA ga dere meg et ordentlig svar og sa at dersom jeg ville ha den fjernet måtte jeg anmelde den til politiet, ettersom ansvaret lå hos dem. Jeg gikk da til politiet og fikk beskjed om at ansvaret lå hos dere i blogg.no. Jeg måtte faktisk true dere med å gå til VG med saken før dere fikk ræva i gir og fjernet den.

Slikt bør ikke forekomme på en seriøs platform, synes jeg. Har tidligere blogget på blogg.se, og ble svært positivt overrasket da jeg la ut et bilde og to dager senere fikk en mail fra blogg.se om at jeg måtte fjernet bildet i og med at det kunne oppfattes støtende og at bloggen min ville være passordbeskyttet frem til bildet var fjernet.

Jeg liker blogg.no veldig godt, god platform, lett å finne frem etc, men akkurat denne ENE tingen synes jeg dere burde skjerpe dere med. :)

Jeg er kjempefornøyd med appen deres, den gjør det så mye enklere å blogge i farta :-) som et supplement til appen bruker jeg også å gå inn på blogg.no i mobilens nettleser dersom jeg ønsker mer avansert redigering av innlegg (sette inn linjer etc).

Liker alt, utenom de stadige nedetidene som var tidligere, og at man kan stille inn når forhånd-skrevne innlegg skal publiseres.

Synest blogg.no er det beste blogg nett stedet, eg:)

liker mye av hva jeg kan gjøre på blogg.no så derfor blogger jeg hos dere ! :)

Det er en utrolig enkel og oversiktlig bloggportal på blogge på! :-)

Jeg blogger hos blogg.no fordi det er lettere å finne frem blogger, istedet for f. eks adam.bloggr.no.. eller heidi.123hjemmeside.no...... blogger sykt bedre!!! Jeg digger blogg.no! Dere har alt man trenger for å drive en blogg!

Bianca: Det er for å hindre at alt av innlegg blir oversvømt av irriterende spam, så det vil nok ikke bli endret, dessverre.

Eg synest at blogg.no er ei kjempekul nettside der man kan ha sin eigen blogg og for si hva vi vil sei til alle andre!

Jeg hadde blitt veldig glad om man kunne sette inn en tid et forhåndsskrevet innlegg skulle pupliseres, slik som Tumblr.. Vet at det hadde hjulpet mange som ofte er helt opptatt noen dager innimellom. Tror mange hadde blitt glad for denne funksjonen! :-)

jeg liker tumblr litt bedre, da de har mange flere nyttige funksjoner. men tro meg, der er det også ting som irriterer. det fine der er at man ikke behøver og være en html ekspert for og bytte design, samtidig som man kan være det også.

Jeg vurderer sterkt å bytte til noe annet, fordi blogg.no så åpenbart er siktet mot jenter. Får jeg en tilfeldig leser som klikket seg inn fra "Nyeste innlegg", kommer personen garantert aldri tilbake, fordi den personen som finner bloggen min er en jente på 15 år. I alle fall 99% av tiden.

Også har det ikke gått an å huke av "Husk meg?" så krysset forblir i boksen siden ifjor en gang tror jeg. Sånt skulle man tro profesjonelle bloggtjenester luket ut.

PowerTorsk: Dersom "Husk meg" ikke fungerer i bloggen din skyldes det kodefeil i designet, eller feil i et javascript som lastes i bloggen.

grei blogg side.

men jeg savner seriøsitet fra Admin sin side SPESIELT ved politi anmeldser på hat innlegg og trakassering her inne på Blogg.no

både på innlegg OG på kommentarfeltet.

og atpåtil når denne saken blir brakt til deres oppmerksomhet så bare fra sier dere ansvar og nekter å gjøre ENKLE inngrep for å forhindre dette...

så i bunn og grunn.

Blogg.no er useriøse. eneste grunnen til at jeg har blogg side her er pga stort antall lesere og det er enkelt å legge ut innlegg. og ha en simpel no copy script på bloggsiden.

Jeg blogger på blogg.no fordi det er enkelt og morsomt <3 <3

Syntes det burde vært en mulighet til å velge strl (i px) på bildene som lastet opp fra mobilapp! :D

Har egentlig bare hatt bloggene mine her jeg. Har blitt så vandt til det, og det er så lett. Liker blogg.no rett og slett! 8D

..kan det ikke dre oppdatere kommunenes sider? eksempelvis på Skiens forside er det (kun) 2 bloggshouter fra 19 mars,den ene bloggen er ikke lengre tilgjennllig..Vet det er fler kommune forsider med samme 'problem'..

Ellers trives jeg her på Blogg.no:)

Jeg elsker bare blogg.no jeg syns det er en ryddig side. jeg har prøvd litt forskjellig og ingen ting er like lett som blogg.no :-D Jeg liker utrolig godt det faktum at blogg.no har konkurranser og du kan legge til venner og følge med på innleggene dems :-D

Jeg er klar over det, men går det ikke på en annen måte? For oss som bor i utlandet er det ufattelig irriterende. Må jo finnes en annen måte å hindre spam. Eller at blogger som søker om det kan få endret slik at på dems ip så slipper de å skrive inn sånn kode eller noe slikt.

Trives godt her inne, men savner noen funksjoner.

F.eks hadde det vært deilig å kunne forhåndslage innlegg, og bestemme når disse skulle postes. Er veldig kjedelig at blogggen ligger "død" i mange dager når man er på ferie, og kanskje ikke er i nærheten av nett.

Hadde også vært deilig å kunne ha mulighet til å endre str, farge, type på skrift i innlegg dette er ting jeg savner fra andre bloggplattformer. Og også mulighet til å kunne legge inn bildetekst. Altså en tekst som er i sammenheng med bildet i stedet for å legge igjen setninger under bilde...

Jeg foretrekker blogspot. Men det som er utrolig bra med blogg.no er at det er lettere å få lesere!

Bianca: Siden august har du logget inn med 4 forskjellige utenlandske IPer. Hvilken av dem skulle vi i så fall fjernet captcha (den skriv inn ordene-boksen)? Og hvordan ville vi vite når du ikke lenger brukte den IPen og vi trengte å sette på captcha for den igjen?

Har blogg på blogg.no fordi jeg ble anbefalt det, skjønte mindre på andre sider også. Er veldig fornøyd! :)

Elsker blogg.no, føler at det er mye tryggere enn andre portaler:-)

Jeg liker og blogge men jeg har veldig masse skrivefeil men fikser det så fort jeg se de

Syns dere bør ordne det sånn at man kan forhåndsskrive og publisere dem på et angitt klokkeslett. Er skikkelig dumt å ikke få blogget på mange dager hvis man er bortreist eller ikke har mulighet til å skrive.

Enig med mie !!

Går det an å tone ned rosafargene?

Fordi blogg.no er best <3 ♥♥

Önskar fortfarande att ni kan göra som på blogg.se förstasida, att ni lyfter fram andra bloggare på er portal genom "artiklar". Tror ni hade vunnit på det och det gör blogg.no mer attraktivt!

Hovedproblemene mine er at blogg.no ikke tilbyr noen god oversiktlig utkastfunksjon. Jeg liker ikke innleggsoversikten i det hele tatt. Synes også det er tungvindt design siden den går over flere forskjellige kodesett.

@info.blogg.no

Det fungerer ikke her heller. Ikke på noen blogger, i noen nettleser på noen enhet. Men den husker meg da.

På Wordpress kan man se statistikk for hele tiden man har blogget, og der ser man ikke bare sidevisninger og unike lesere - man kan også se hvor leserne kommer fra (om noen har linket til deg, med andre ord), hva de søkte på for å finne bloggen din og hvilke innlegg som de trykket mest på hos deg. I tillegg kan man legge et innlegg i flere kategorier, noe jeg savner her på blogg.no. Jeg sendte også en mail i løpet av juli eller august, og den er fortsatt ikke blitt svart på... Beste bloggportal? Kan nok ikke si meg helt enig. ;)

Elsker blogg.no fordi det er enkelt å blogge, legge ut bilder osv. Det er bare en ting. Det er litt teit med videoer på bloggen, fordi det ikke fungerer...

Går vel ann at de som bor i utlandet kan sende inn den ip-en de har på hjemmenettet sitt (og at de har en begrensning på å fjerne captcha kun fra 1 ip som de da bruker hjemme). Og om man bytter ip, antar jeg at ingen andre ville fortsatt å brukt den gamle på blogg.no, og da går det vel at om det går 1-2 mnd uten bruk av ip'en må man søke på nytt? :) Eller at man rett å slett må søke vær 3-6mnd med ipen sin, så dere kan garantere at den blir brukt, og det ikke går noe spam igjennom. Er jo en del utenlandske bloggere som bruker blogg.no :)

Jeg elsker Blogg.no fordi jeg lærer meg bedre i å skriver og norsk :)

liker å kom gjennom andre sine profil og følg med hva de hold på med. Det er koselig å ha blogg.no.

jeg savner veldig og kunne poste innleggene i flere kategorier, da hadde det vært fullkomment.

jeg hadde ikke klart meg uten blogg, elsker dere blogg.no! (men jeg liker ikke at det er "naken" rekalmer her.. noe mamma reagerer på og vil helst skjerme barnet sitt for dette. jeg er jo bare 12. )

sana bhatto

Hallo, jeg syns det er enkelt og raskt å blogge hos blogg.no.

Veldig ryddig er det også.Kommer til å blogge hos blogg.no en god stund videre:)

Derfor blogger jeg på blogg.no.

Hilsen sana ;)

Savner mulighet for å kunne stille inn når et forhåndsskrevet innlegg skal publiseres og at man kan velge størrelse (px) bildene skal bli lastet opp i på mobil app, ellers er jeg fornøgd med blogg.no :)

Blogger her fordi blogg.no er en bra blogg side :) og det er ganske lett

Enklere enn i bloggr og blogspot ;)

Defor valgte jeg blogg.no

Jeg blogger på Blogg.no, for jeg har altfor mye fritid.

tbnorwayjb.blogg.no

har lastet ned blogg.no appan på iphonen min, sån at jeg kunne skrive deler der. og alle gangene jeg har skrevet de der, blir de slettet! blir drit forbanna!! har brukt lang tid på å skrive dem. kanskje det har litt med at noen av dem er så lange, men hvorfor skal det være sån?

jepp, jepp. men ellers er blogg.no topp! <3

Liker blogg.no fordi det er enkelt og oversiktlig. Men savner å kunne skrive innlegg og bestemme når de skal publiseres, og å kunne svare på kommentarer på appen. Hadde også vært supert å kunne legge innlegg i flere kategorier ;)

mye enklere enn alle andre. Gratis, ryddig og fint! + at det er enkelt og følge med på de som er på toppen.

tbnorwayjb.blogg.no: Om du bruker lang tid på å skrive et innlegg på appene timer det ut. De er beregnet på korte innlegg når du er på "farten", ikke til å erstatte blogging fra PC.

Jeg har ALLTID problemer med å laste opp bilder og irriterer meg grenseløst over det!!

putter f.eks inn 20 bilder fra dagen, og når opplastningen er ferdig, så lukker alle internett siden seg, eller så bare stopper den. Derfor må jeg laste opp bildene igjen, men neida, det kan skje enda en gang!

Shiki.blogg.no

ja jeg liker blogg.no..

men hallo o.o

igår så var profil bildet mitt og alle wigdetsene borte!!o_o

sånn plutselig..og ingenting forandring har hendt i dag.Så jeg lette etter widgetsene mine siden alle linkene står der enda..men så fant jeg dem der hvor man skriver kommentarer!?

omg.FAEN.beklager for det stygge ordspråket,men jeg har brukt tid til å kode ut bildene,lage gifs og sånt til bloggen også skjer plutselig dette!?.Hadde blitt utrolig glad om dere hadde hjulpet meg.

Blogg.no er best! Men er helt enig med mie, dere skulle gjort slik at når vi lagrer et innlegg på utkast så kan vi legge til dag og dato, så legges edn automatisk ut på bloggen eller noe, hadde vært helt supert!! :-) +Jeg synes dere skulle gjort noe mer med mobilappen, slik at vi kan se statistikk der osv.:)

Elsker blogg.no! Det er enkelt, ryddig og perfekt! Blogger her fordi jeg har god oversikt over topplista, venner, nye innlegg, kommentarer, ja alt mulig! Prøvde meg på bloggr, men skjønte seriøst ingenting.... Haha! :D

jeg savner å kunne bla videre bakover i bloggen når man kommer nederst på forsiden. i stedet for å måtte gå helt opp igjen på siden og begynne å lete i arkivet. Det gidder jeg svært sjeldent. Liker jeg en blogg så trykker jeg meg videre side etter side, men dette går vel ikke på blogg.no slik jeg har erfart det?

tbnorwayjb.blogg.no

det hadde vært utrolig digg og trykke liker på en post/del så slipper jeg å trykke kommenter, skirve bla bla, også gå igjennom om man vil legge ut denne kommentaren eller ikke og bla bla. for hvis man har dårlig internett tar det laaang tid. just saying. det går jo ann og trykke liker gjenom facebook eller hvordan det funker, men det tar også lang tid det også. får dårlig med "liker" da. men digger blogg.no. !!! ;-)

Liker blogg.no fordi det er veldig enkelt å blogge her, ingenting som er unødvendig vanskelig.

Liker blogg.no fordi det er enkelt og greit og bruke også er det mye bra og lese om på nesten alle bloggene her!

Blogg.no er ryddig, norsk og veldig oversiktlig :]

Jeg blogger på blogg.no pga at det er oversiktlig og lett. Men, må si meg enig med bianca. utrolig irriterende at man alltid må skrive inn den "koden" for å poste en kommentar når man er i utlandet. Skulle ønske det var en måte å fjerne denne på.

Whoot: Da bør du kontakte support på hjelp@blogg.no

Shiki.blogg.no: Tilbakestill designet ditt til et tidspunkt da det fungerte. Du har ødelagt malen for innlegg, og derfor ser siden rar ut. Du tilbakestiller designendringene dine inne på "Design" >> "Arkiv".

mylife: Problemet er at de som lever av å spamme blogger med reklame for nike, fakebags og whatever også ønsker at det var en måte å fjerne den på, og åpner vi for at noen kan fjerne vil også de som spammer kunne fjerne.

elsker blogg.no elsker sida dokkes, har ein blogg no som mangen går inn på men før var det ingen så når eg skulle akkuratt til og slutte med og blogge så kom det fleire og fleire og kommenterte så tusen takk :)<3

Det var her jeg begynte å pupblisere ting om min hverdag og sånnt for 3 år siden.. Så da har jeg bare holdt meg her.. + at jeg vet hvor alt er hen, og jeg kan systemet. Hadde jeg skulle byttet så måtte jeg ha lært meg aaaalt på nytt.. og det orker jeg ikke! Pluss at det er såå enkelt å bytte design når man vil osv.. så da er det blogg.no jeg har brukt hele tiden! Har tilog med hatt flere blogger her på blogg.no, så det tyder vel på at dere gjør en bra jobb.. eller hva? :)

Er en veldig lett side å fikse html koder på! når man først kommer inn i sammenhengen da :-) Og ellers er jeg vel ganske enig i resta! Men for de som ikke har så peil på html koder hadde det vært greit med noen andre menytyper og header typer osv. blogger.com har jo slike forskjellige temaer, og det hadde vært genialt hvis blogg også fikk det :-)

Jeg blogger her fordi jeg liker denne siden best. Jeg har prøvd noen andre, og jeg fattet nesten ingen ting... Og blogg.no tilfredstiller de fleste kravene mine til blogging.

Jeg skulle ønske, som mange andre her, å kunne sette en "timer" på innleggene, så det ikke blir publisert før den dagen og klokkeslettet, og på appen burde det gå an å svare kommentarene du har fått. Dere kunne gjerne gjort det litt lettere for oss som ikke er html - genier å lage design, uten å ha de basic designene. Gjerne skriv et innlegg om hvordan dette html-systemet fungerer eller noe ..

Klem Angelica <3

Jeg bare elsker blogg.no :-)

Jeg blogger her fordi jeg ble så møkk lei av blogspot!

hei:) jeg kommer egentlig fra mo men skriver på bokmål sånn at de fleste skjønner meg:)

jeg blogger her pga min bestevenninne sa jeg måtte få meg en blogg:) den var ike noe bra i starten med masse farger og innlegg uten bilder osv.... boring :( men nå er jeg kommet meg på topp og i dag leste jeg at jeg lå på 40 av 100 på rana:) håper jeg kommer meg høyere opp:) elsker og lese blogger elsker alt med blogg:)

lovejdbieber.blogg.no

hei! jeg kommer fra lovejdbieber bloggen og elsker blogg.no jeg syntes det er gøy å være her!

men en ting: når jeg skriver noe på appen tl blogg.no (en post) og er ikke helt ferdig med den, hvorfor kan jeg ikke da åpne den på pc-en min? for hvis jeg ikke hadde brukt appen, men vært på mobilen min på internetter der og funnet blogg.no MEN ikke på appen, kunne jeg det. kanskje litt vanskelig å forstå. men det irriterende er at jeg må gjøre posten/delen ferdig på mobilappen når ejg først har begynt. jeg kan ikke forsette med den på pc-en :-/

eneste grunnen til at jeg bruker blogg.no er fordi jeg suger dritt når det kommer til html osv, og blogg.no er den enkleste siden. For meg er blogg.no litt for "rosablogg" i guess. Og skulle gjerne hatt en "kø" funksjon, noe som likner tumblr sin. Hvor jeg kan skrive innlegget osv, også sette av dato og tid for når innlegget skal publiseres

lovejdbieber.blogg.no: Når du skriver noe i mobilappen lagres det ikke hos oss før du har publisert innlegget. Når du har publisert innlegget kan du åpne det og redigere det på vanlig måte fra PCen.

Jeg blogger hos dere kun fordi det er så enkelt å styre med design. Vil man lære hvordan man administrer design så er virkelig blogg.no en fin plass. Også er her jo så mange andre bloggere , at man stadig bort blir kjent med nye mennesker. Jeg har truffet noen av mine aller beste venner via blogg.no . Har også prøvd wordpress.com og blogspot.com , men ingen av de kunne måle seg med blogg.no . Så jeg tror jeg blir her jeg. Ingen planer om å bytte foreløbig iallefall. Det eneste jeg ikke liker er alle nedetidene og alle problemene med å laste opp bilder osv. som er på blogg.no . Der må dere bli flinkere !

bare synd det er så mange googleads som dukker opp på bloggen

Blogg.no er utrolig enkelt, du kan lage unike design gratis, og jeg er bare helt frelst av blogg.no. Kommer alltid tl å bli her, skal ikke skifte :-)

Blogg.no er vel alt som dere har ramset opp over. Jeg liker det fordi det er graits og fordi jeg kan lage design uten å betale for å gjøre det. Veldig greit for meg som ønsker å lære mer om html og css!

Liker også godt at det er ubegrenset lagringsplass ^^ Stå på :D

Jeg liker blogg.no. Spesielt designbiten, men akuratt nå synes jeg dere tar litt av med den flyvende reklamen. Det ødelegger for siden deres. Det ødelegger også for de som bruker penger på å shoote innlegg på forsiden. Håper dere kutter vekk den snart :)

Ina Anjuta: Den reklamen fungerer ikke helt som den skal. Vi jobber med å fikse det nå. :)

Blogg.no er bra, men for en fantastisk slitsom forside det er om dagen!

Det irriterer meg grenseløst at man først må bekrefte kommentaren, og deretter skrive inn en tekstkode for å legge igjen en kommentar på en blogg. Om man ikke ønsker spam, kan man jo bare sette kommentarene til godkjenning? Dere promoterer for relativ "frihet" til sin egen blogg her på blogg.no, og syns det derfor er underlig at dere ikke vil fjerne denne ordkoden, når det er såpass mange som irriterer seg over det. Jeg prøver selv å finne en løsning på dette, men hittil viser det seg bare at jeg må bytte platform for å komme unna det, noe jeg ikke ønsker ettersom leserne mine er på denne bloggen.

Natalie Strøm Lien: Captcha slår inn dersom noen kommenterer fra land utenfor norden, og når samme person kommenterer samme innlegg flere ganger rett etter hverandre. Den første er fordi vi ellers ville blitt oversvømt av spamkommentarer av typen "Cheap handbags here" og "Click for nude celebrity pics" (og da snakker vi opptil hundrevis av kommentarer pr. innlegg, ikke bare en og annen kommentar her og der), og den andre er vel ganske selvforklarende.

Er det mulig for dere å slå av captcha på min ip adresse? Jeg er på utveksling i USA og syns det er veldig frustrerende å måtte gjøre dette hele tiden..

Natalie Strøm Lien: Nei, det er ikke mulig dessverre. For øvrig har du ikke samme IP-adresse hver gang du er innom.

Embla Dahl

jeg er ny men jeg elsker stedet du kan skrive hva du vil og mye annet<333

Hei!

Jeg hadde egentlig bare et lite forslag å komme med, men vet ikke hvor dette kan gjøres...

Men i allefall, så hadde det kanskje vært kult med en slik "direkte" webkamera på hvert blogginnlegg. Er ikke sikkert dere forstår hva jeg mener, men slik at vi kan ta et bilde eller to når man skriver blogginnlegget, så det er en slik "pop-up" greie :)

Hjertelig hilsen Rebecca

Blogg.no burde ha blitt stengt, alt for mange mobber her inne. Og da jeg tok dette opp slettet dere profilen min. Uthengt som pedofil ble jeg... dette syns dere var helt greit. Blogg.no burde skamme seg....

Blogg.no er mye bedre enn blogspot og bloggr.

Katrine: Tusen takk! Hyggelig at du synes det. :)

"Fri redigering av html og css", joda til en viss grad.

Silje Lien: Er det regelverket eller redigeringssystemet du tenker på nå?

Er kjempe fornøyd med blogg.no har vært her i 2 år ca,men bloggen jeg har nå har jeg hatt i 1 år nå i Januar :)

Men skulle ønske det gikk ant å ordne linker osv på mobilappen, har vært ganske irriterende å ikke kunne ha linket osv,datamaskin min er på Reprasjon i Tromsø så har måttet blogge fra mobilen så det eneste jeg har savnet er å kunne lime inn htmlkoder via mobilappen :)

Alt virker så ryddig hos dere. Jeg prøvde å bytte til blogspot en dag, men det gikk bare ikke. Måtte holde meg til blogg.no

sidra: Det er hyggelig å høre. :)

Katharina: Vi ser på løsninger for linker i mobilappen.

kan dere lage ny design vår høst vinter og spesielt sommer

maribau: Vi har planer om flere design og årstider er med på den listen.

Synes det er ganske irriterende at jeg må skrive navn, url, e-post når jeg kommenterer en blogg, og når jeg går inn på en ny blog og skal kommentere må jeg gjøre akkurat det samme..... før var det ikke sånn?:)

Skriv en ny kommentar