Viktig melding fra blogg.no

 

Blogg.no, ACTA/SOPA/PIPA og hva som tillates på vår plattform

Blogg.no har siden onsdag blitt utsatt for løpende tjenestenektangrep.
Dette har ført til at våre nær 700 000 bloggere har blitt nektet adgang til sine blogger fordi personene bak angrepene i perioder har lyktes med sitt angrep.

Vi vet ikke hva årsaken til at noen ønsker å hindre våre bloggere å få blogget, men i dag mottok vi følgende e-postmelding til vårt  supportapparat:

--

Fra: Anonymous
Sendt: 31. mars 2012 12:25
Til: hjelp@blogg.no
Emne: Anonymous

Kjære blogg.no.

Dette DDOS angrepet ble utført på bekostningene av ACTA/SOPA/PIPA og at dere tillater undervektige modeller som gir dårlig selvtillit hos andre, derfor ber jeg dere ta tak i sånne blogger/bilder. Hvis ikke så fortsetter Anonymous og angripe blogg.no.


We are Anonymous.
We are Legion.
We do not forgive.
We do not forget.
Expect us

--

Nå tviler vi på at Anonymous står bak et angrep på en plattform som tilrettelegger for fri ytring, men uavhengig av hvem som står bak så er følgende å si om blogg.no?s forhold til de tingene som tas opp i mailen.


Undervektige modeller

Først dette med at vi tillater undervektige modeller.  Vi antar at dette har med oppslaget tidligere i uken, hvor VG skrev om bloggere som er pro ana og lignende. Vi er blitt spurt i artikkelen om vi tillater denne typen blogger og er blitt sitert riktig. Men i medieverden kan ikke alt komme med.  Det er vanskelig å på den ene siden stå opp for fri ytring, og på den annen side  ta hensyn til brukere og besøkende av en plattform som vår. Men vi sletter mye slikt innhold løpende, og når det er snakk om pro ana blogger er det snakk om mange hundre blogger som er tatt vekk på blogg.no bare de siste 2 årene.

Dette er hva vi svarte i forhold til konkret sletting:

VG: Hvorfor fjerner ikke dere bloggene slik Tumblr og Pinster har gjort?
VÅRT SVAR: Vi kjenner ikke til hva disse har gjort i denne sammenhengen, men et raskt søk på nettet viser at de ikke har fjernet alt innhold av denne karakteren. Som sagt er vi opptatt av å følge norsk lov, og sørge for at vår plattform ikke er arena for innhold som bryter med denne. Men vi hverken kan eller ønsker ikke å utøve sensur av våre bloggere. I visse tilfeller velger vi likevel å sperre eller slette blogger, men det er vanskelig å vite hvor en setter slike grenser. Når det gjelder spiseforstyrrelser og lignende så har vi gjort en del allerede, siden vi har mange unge kvinner i vårt nettverk. Vi har eksempelvis fjernet annonser for slankeprodukter og lignende fra blogg.no. Mht enkeltstående blogger så ser vi gjerne på hva andre aktører har gjort i denne sammenhengen, dersom dette er gode løsninger, men det er viktig å understreke at vi ikke fjerner blogger kun fordi de har et kontroversielt innhold.


Det som vi kan forstå er at det er vanskelig å ut fra våre vilkår (TOS) å se hvor grensene settes for sletting. Vi har derfor siden før jul jobbet med å bedre våre vilkår slik at det skal bli lettere for våre bloggere og besøkende å vite hva som er ok, og hva som ikke er ok.  Noen av vilkårene er allerede lagt ut, mens andre var planlagt publisert i forbindelse med den planlagte lanseringen av ny blogsoft. Siden angriperne mot oss åpenbart synes det er dumt at bloggere blogger om undervektige modeller så velger vi å legge dem ut noen dager før planlagt her:

Uavhengig av hva norsk lovgivning sier vil vi forbeholde oss retten til å fjerne innlegg og bilder eller slette blogger som:

-        Er rasistiske
-        Er tilknyttet, fremmer eller alminneliggjør aktivistorganisasjoner som fremmer terrorisme, vold eller antidemokratiske retninger. Dette inkluderer politisk aktivisme som fremmer væpnet revolusjon, nasjonalsosialisme, fascisme, teokrati og lignende.
-        Er tilknyttet eller fremmer sekteriske religiøse eller ideologiske bevegelser
-        Har som formål å henge ut enkeltpersoner (gossipblogger, mobbing, papparazzi og lignende)
-        Forherliger, fremmer eller alminneliggjør bulimi, anoreksi (pro ana/mia), thinspiration og lignende
-        Forherliger, fremmer eller alminneliggjør selvskading, selvmord og lignende
-        Forherliger, fremmer eller alminneliggjør narkotika og rus eller lignende
-        Forherliger, fremmer eller alminneliggjør vold og kriminalitet eller lignende

Dette er ikke regler for å hindre ytringsfriheten i Norge, men er et forsøk på å ha klare retningslinjer for hva som tillates på blogg.no når vi hensyntar hvem som faktisk bruker blogg.no mest.

 

ACTA/SOPA/PIPA

Vi er usikre på hva som menes med "på bekostningene av ACTA/SOPA/PIPA". Men til det er å si at vi ikke har en en aktiv rolle å spille i de prosessene som foregår i USA, EU og Norge det her henvises til.

- SOPA eller Stop Online Piracy Act,, er et amerikansk lovforslag som ble introdusert i Representantenes hus den 26. oktober 2011 av representant Lamar S. Smith. Forslaget er omstridt og har ennå ikke blitt tatt opp i Norsk politisk debatt - naturlig nok. Blogg.no har uansett ingenting med amerikansk politikk å gjøre, og ser ingen grunn til at vi skal ha det. Vi mener som mange andre at dette er et forslag som går i feil retning, og håper på vegne av våre amerikanske venner at det ikke blir vedtatt. Men vi har altså ingenting med dette forslaget å gjøre.

- Anti-Counterfeiting Trade Agreement (ACTA) er en multilateral avtale (avtale mellom stater) for håndhevelse av immaterielle rettigheter. Avtalen søker å opprette et juridisk rammeverk rundt vareforfalskning, synonympreparater og opphavsrettsbrudd på Internett.
Igjen er dette noe blogg.no ikke har noe med å gjøre, eller har vært med på å utarbeide. Vi støtter oppunder opphavsretten og ønsker at våre bloggere skal ha denne retten, så vel som andre. Vi har også i våre vilkår at vi forventer at en blogger på blogg.no ikke bryter med opphavsrettslige lover. Oppdager vi at opphavsretten er brudt, plikter vi iht Norsk lov å fjerne innholdet uten unødig opphold iht den Norske E-handelsloven. men vi forholder oss altså til regelverket knyttet til lover, og har ingenting med internasjonale samarbeidsavtaler å gjøre.

Så til sist; PIPA. Igjen er vi i USA, og igjen er det et lovforslag som ble fremmet i fjor. i dette tilfelle av Senator Patrick Leahy. Som i tilfelle med SOPA, så er dette noe som pågår i det amerikanske politiske systemet - langt vekk fra blogg.no's hverdag. Vi håper imidlertid ikke at denne type lovforslag får gjennomslag i Norge, men det er som sagt et hypotetisk spørsmål så lenge dette kun er et forslag i en annen stats parlamentariske system.

Uavhengig av om de som angriper våre bloggere nå liker dette svaret eller ikke, så er det dette som er de faktiske forhold.

Mvh
Kjetil Manheim
Daglig leder
blogg.no

121 kommentarer

Be hu tcmn (!!) og Sophieelise om å slutte å legge ut så mange lettkledde bilder. Ærligtalt. Hvis det påvirker oss andre bloggere ved å bli hacket o.l så er det ikke noe å diskutere en gang.

Hvis det virkelig er anonymous som står bak bør dere gå med på hva de sier, hvis ikke kommer nok blogg.no til å møte sine siste dager.

Dumt dere blir angrepet, og dere kan jo ikke noe for det. Men etter disse tre dagene med angrep har jeg byttet fra blogg.no til wordpress. Er lei av at jeg ikke kan blogge når jeg vil, så nå har jeg satt ned foten.

hei anonym hei

Åh oh my god Johanne. Lettkledde bilder?? No problemos .. alle ser ei sånn på stranda kanskje? Lol 123 LOL!!

Dumt at dere har blitt angrepet. Skulle ønske jeg kunne hjelpe til.. :S

Er vel bare et tidsspørsmål før noen kommer på tanken om å ødelegge blogg.no

Synes virkelig at det er synd at dette skal gå utover oss som blogger for å fremme selvtillit hos unge jenter.. Jeg har dagboken min for fem år liggende på blogg.no, og synes det er en trist tanke om alle disse minnene skulle forsvinne..

Jaja..

JEG VIL HVERNE FÅ MEG EN BLOGG DA KAN ANDRE SE MEG DA KAN ANDRE PÅ MOVIESTAR SE MEG SÅ JEG HAR VELDIG LYST

Ingenting forsvinner, Sol. Det de gjør mot deres blogger er å sende massivt med trafikk mot servere slik at ingen kommer gjennom. De lager rett og slett trafikkork gjennom å sende millionvis av henvendelser inn mot våre servere og brannmurer.

Ikke bra :(!! Kan ikke de slutte :p

Serr probl.

Liv charlotte

Kan dere få en ipad app med blogg.no?????

Dere må serr ikke la TCMN og de andre bloggene ha sånde bilder på bloggen sin! fjern dem heller fra topplista!!, bloggene som er ordentlige er liosm L0ve.blogg.no og aurormohn.blogg.ni og sånn værsdags bloggere ikke sånne som legger ut bilder med lettkledde klær og masse sånn!!!!

Er det en sjanse for at arkivene som ligger under hver enkelt blogg kan bli slettet? :S Vil gjerne vite om det er en fare for dette!!

Det er så dumt at dere blir angrepet!! :(

Er ikke flink på og lære slik fort da på grunn av diagnosen min , Lærer ikke så fort som andre men hva skjer nå ? prøver og forstå litt men ikke lett :P

Altså, for min del er mange av topplistebloggerene(omg, dere vet selv hvem) sine altfor lettkledde bilder, verre en folk som blogger om en sykdom. Jeg mener, snus, alkohol og seksualitet er minst like ille som selvskading, når vi tenker på aldersgruppen som leser bloggene.

SPØRSMÅL: Hvis man har hatt Anorexia Nervosa og liknende før, har man da lov til å fortelle historien sin, hvordan hun/han hadde det når de hadde sykdommen? Det blir jo ikke thinspiration, det da.??

Med tanke på at mailen er dårlig formulert, og med tanke på at Blogg.no fremmer uttringsfrihet, samt at blogg.no heller ikke er innenfor "radaren" til Anonymus, så tror jeg og at den mailen er scam!

Synes dere fikser detta bra! :)

STINA.BLOGG.NO: Nei, det er ingen fare for at noe skal bli slettet. :)

Syns det blir altfor dårlig hvis blogger skal bli slettet. Som f.eks oss som sliter psykisk. Psykiske blogger er jo trossalt laget for å få det bedre med oss selv.

Oda Karianne: vi vil ikke fjerne alle slike blogger. Det er kun de som forherliger og fremmer selvskading anorexi etc som blir rammet av våre retningslinjer. Å skrive om sin egen hverdag er noe annet.

Sigrid: å skrive om sine erfaringer er noe annet. Du får lov til å fortelle historien din.

Kan blogg.no gardere seg mot slike angrep?

tinget: Nei, ingen kan det. Men det finnes selvsagt måter å hindre at de gjør skade. Med nok ressurser så går det stort sett bra, men helt gardert blir man ikke

Nå er jeg utrolig redd for at min blogg skal bli slettet?

Er dett vaskelig å fikse? Dette er hvertfall utrolig trist. Men er litt enig med de andre her, tcmn og de som har litt toppblogger har altfor lettkledde bilder. Jeg er 10 år.

-Matta

Har vi fått virus eller noe?..

Ingrid: Nei, dette er et ddos angrep som har til hensikt å lage så mye trafikk at ingen kommer frem. Det er ingen fare for innholdet på bloggen din.

mattab: det er ingen fare for at bloggen din vil bli skadet av angrepene. Dette er et såkalt ddos, eller tjenestenektangrep.

4Chan drittunger som står bak sikker, tviler på at det anonimous.

Jeg syns det er ganske slemt å gi tcmn og sophie elise skylden for det. Det er jo en grunn til at de er på topplista!

lettkledde bilder har ingenting med under vektige modeller å gjøre!!! se forskjell!!!!!

Anonymous liksom, for noe tull. Og angripe blogg.no ville vært helt meningsløst. Dette virker mer som noe en guttegjeng koser seg med.

søren jeg ble redd nå.. seriøst.

Dette er litt skummel. Hva er det som kan skje? jeg skjønner det ikke..

er da ikke måten å gjøre det på. dersom noen ikke liker bloggen,,så la vær å les den eller rapporter innholdet i den spesifike bloggen! det er forbanna irriterende for oss andre hverdagsbloggere som overhode ikke skriver om pro-ana og slik møkk! og sjøl om noen ligger på topplista for å drive med mote, betyr IKKE at de driver med pro-ana/pro-mia opplegg. håper dere får en ordning på dette blogg.no :)

Det er jo greit at sophie og therese skal legge ut slike bilder... men når det går ut over oss, så vil jeg helst at det skal bli en stopp for dette fortest mulig.....

Hvor lenge er det til dere får opp blogg.no igjen da?

ÅShit!

Om dere finner ut hvem som står bak disse angrepene, vil de da kunne bli straffet for det? Er det liksom ulovelig på noen måte?

hvorfor gjør dere som har gjort dette hvorfor gjør dere dette, når det er snakk om blogging så kan man skrive hva man vil, det er våres nettside, altså bloggen vår, og da kan vi gjøre hva vi vil !!!

dere som er hackere dere gir tilbake blogg.no nå!! jeg er sikker på att flere millioner er enige med meg!!!!!!!!!!

Emilie: Ja, det er ulovlig, og ja de vil kunne straffes for det.

Hvilket tiltak iverksette dere inn for at blogg,no skal hindre slike angreper?

Burde ikke denne infoen vært oppdatert siden blogg.no har vært nede i hele dag??

tinget: vi oppdaterer løpende på vår facebookside http://www.facebook.com/pages/bloggno/354650355191 og på Twitter @bloggno

"anonymous" er og blir en amerikansk cointelpro-operasjon. Det er nok noe annet bak. bloggsoft finner nok ut av det, de har jo logger osv.

Tror nok ikke Anonymous gjør et angrep på blogg.no på grunnlaget beskrevet ovenfor. Det er noen som ikke har lest hjemmeleksa si når de blander inn amerikansk politikk. Småunger på gutterommet som sikkert er ivrige blogg.no lesere :D

Men jeg ønsker å vite hvilke tiltak vil dere vil iverksette for at slikt ikke skjer igjen?

Til Kjetil Manheim så setter jeg pris på at blogg.no er flinke til å komme med informasjon fortløpende og deler både mail og alt med oss :)

Tviler sterkt på om anonymous hadde tatt seg 'bryet' til å angripe serverene til blogg.no. Er nok sikkert noen ekstremt nerdete mennesker som sitter på gutterommet å gnir seg i hendene og bruker blogg til å lære seg opp i hacking ;)

Når det er sagt; Jeg skjønner at noen bruker de agrumentene som er nevnt over, for det er mange som kjører glatt over rettningslinjene til blogg.no mht bilder og innhold. Det er ekstremt provoserende og irriterende at angripene faktisk skjer, men sånn er det nå engang ;)

Johanne: TCMN er undervektig, og har blogget om hvordan hun ønsker å gå opp i vekt. Hvordan dette kan fremme spiseforstyrrelser er for meg vanskelig å forstå. Sophie Elise er absolutt ikke undervektig, eller unaturlig tynn overhode. Hun har en veldig fin, naturlig kropp. Om det er dette hackerne reagerer på, er det umulig for bloggere å legge ut bilder av seg selv overhode. Ingen av de du har nevnt legger ut spesielt lettkledde bilder heller, annet enn noen bikinibiilder fra stranden, osv.

Kommer meg inn på bloggen min nå men får jo ikke lastet opp noen bilder. Når blir det ordnet?

Jeg får ikke opprettet en ny blogg, har det noe med det dette å gjøre?

WE ARE ANONYMOUS.

WE SHALL TAKE REVENGE.

barbie bloggere, fjortis bloggere altså ALLE DI SÅ LEGGE UT LETTKLEDE BILDER BØR SLUTTA!! gaash eg hate faen sånne bilder w___w ja seff kan folks ver fornøyde me kroppen men eg ler vis någen av di blir voldtatt ute på gatå .. di ber jo liksåm åm de

ååå eg e utroli lei av alle barbie å fjortis bloggerne på topplista kan isje någen marr spesielle komma der??? någen så isje ude itte ALL oppmerksomheten for di har kløft å full fjortis pakke

synes dette er dårlig gjort! synes blogg.no er gode med blogger som ikke børr være der. og det er nå ikke så ille at blogg.no trenger hjelp til det!

Blogg.no, kan dere bare ikke love å gjøre som Anonymous sier? Vær så snill, orker ikke alt dette styret.. Vurderer å slutte, håper på raskt svar!

lol so teit. dritunga som leika anon. anonymus kjeme fra 4chan, så at dei skal leike moralpoliti er berre latterlig

skjønna ikkje ka det har med sopa/pipa å gjer heller

Håper det ordner seg snart da!

men sophieelise har jo skrevet at ho har begynt med narkotika? eller barbiedop da. bryter ikke det de reglene deres da?

ærlig talt, dere burde virkelig få orden på dette! jeg og mange andre har utrolig slyst til å bytte plattform nå, og det er mange som har gjort det! nå er jeg lei av at det alltid er noe tuøll med blogg.no! Nå får jeg ikke logget inn igjen, herregud!! (denne kommentaren er skrevet 00.15, men har ikke fått postet den før pga feil med blogg.no, IGJEN)

silje: vi jobber løpende med å få orden på dette. De som er årsakene til problemene er de som angriper linjene våre og skaper så mye trafikk at du og andre brukere ikke kommer gjennom. Det er deres mål med angrepene sine. Vi gjør det som står i vår makt for å begrense skadeverket deres, og kan bare beklage at deres handlinger skaper problemer for deg.

Selv har jeg lagt ut få biter fra min egen historie, men IKKE for å promotere. Rett og slett for å la leserne mine bli litt mer kjent med meg, for å bevisstgjøre hva HVEM SOM HELST kan slite med, for jeg er lei av å skjule noe som har vært med meg så lenge jeg kan huske, og det å skrive om ting trenger ikke å bety at man mener alle andre skal gjøre ting, som for eksempel selvskading. Det er en forskjell på "GJØR DET GJØR DET GJENNOMFØR DET!" og "Dette er realiteten, dette er alvorlig, få ordet ut, hjelp andre" - såååå ja. Teit om min blogg blir slettet på grunn av det i hvert fall -.-''

Får ikke til å laste opp bilder. :(

det er jeg fullt klar over, men dere burde virkelig få ordna opp i det. selv dhar jeg alget blogg på en annen platform fordi jeg ikke orker dette tullet! jeg har ikke tenkt å bytte over enda, men om det ikke er ordnet opp i løpet av noen dager så buytter jeg plattform.

Silje - Du trenger ikke klikke helt vilnkel, blogg har problemer, nyt tiden og ha tallmodighet til dette er fikset og det tar nok helt sikkert ikke bare noen dager, kan ta mye lenger tid ! ;)

Jeg syntes at det er dumt at folk driver sånn. Spessielt mot de som har jobbet så hart med bloggene sine. Eks: TCMN, L0ve,sophieelise og alle de andre og mange flere.

Men et spørrsmål: Hva skjer med de bloggene som er blitt slettet?

-Melvic<3

Jeg er helt enig med Silje, det er ikke å klikke.. Ærlig talt så er det irriterende at det skal gå ut over oss som ikke har gjort den dritt at noen tapere blogger om pro-ana og selvskading!

Til dere som sier at blogg burde fjerne TCMN, Sophieelise, å de fra topplista.. Altså, det er jo en grunn til av de ligger på topplista. Folk liker å lese bloggen deres. Å sophieelise er den beste bloggeren, synes nå jeg. Hun blogger om viktige ting, ikke bare sminke, mote å "Det gjorde jeg idag..." Hvis dere skjønner :)

Er utrolig synd at noen virkelig prøver å ødelegge. Men det viser jo bare at den personen som gjør det ikke er en god person. Siden denne "Annonym" Har sendt mail, er det ikke mulig å få sporet den personen opp? Via IP, ellernoe? :)

Er det noen som kan få logget seg på og fått blogget?

Eller er det ingen som klarer det?

Jeg får logget meg inn og skrevet innlegg, men får ikke lastet opp bilder til å ha i innlegget...

Swaggzyy: jeg klikker ikke, jeg bare skriver det jeg mener! jeg syns de virkelig burde få orden på dette veldig fort, for jeg er lei av at det alltid er problemer med blogg.no!

Heei blogg.no

Veldig trist at dette skjedde :( Tenk at noen er så barnselege å hacke :- Men det jeg lurte på var: Vist den heckeren logger inn på en blogger og begynner å poste innlegg osv, hva skal dere gjøre da ?

Silje - Synd for deg som ikke har talmodighet ;))

jo, jeg har tolmodighet, men når det er noe feil med blogg.no omtrent hele tiden så blir jeg lett irritert! jeg vet selv at jeg ikke er den eneste!!

Blogg.no kommer ALDRI til å fjerne toppbloggere fra topplista, rett og slett fordi blogg.no tjener sinnsykt mye penger på å ha dem der. Alt handler om penger, ikke om hvor mye unge jenter blir påvirket av å gå inn på blogger hvor bloggerne legger ut lettkledde bilder av seg selv og pusher opp puppene sine maksimalt osv.

Sophie Elise har innrømt at hun har begynt på barbiedop for tredje gang. Hvis dere ser på kommentarene hennes, ser dere sykt mange unge jenter som spør om hvor man får kjøpt det og hvor mye det koster. Selv om hun sier at hun ikke annbefaler noen å begynne med dopet, så ser dere at det er mange unge jenter som blir påvirket av det!

Er ikke det å gå i mot reglene på blogg.no?

Anonym: det er ikke riktig at alt handler om penger på den måten du beskriver det. Det tror jeg blogg.no sin historie kan vise til. Toppbloggere er dessuten underlagt de samme reglene som alle andre. Påstanden om at en av våre toppbloggere forherliger dop skal vi se nærmere på.

Jeg synes at sophieelise og tcmn ikke fortjener å være på topplisten, etter min mening.

Har det egentlig vært så kult å legge ut bilder av 16 åringer med øl og sprit, der du viser hvor full de er. Tenker du noen gang over hvilke holdninger de sender ut til andre som er under 16 år, under 14 år, under 12 år. Jeg bare tenker på at det er utrolig mange som er under 16 år som leser rosabloggere. Tanken gjør meg egentlig trist!

det blant annent kan

- ødlegge selvtillit

-føre til spiseforstyrrelser

-la deg påvirke av rosabloggerene (begynner å gjøre ting de gjør; solarium, tabletter, osv.)

og kan føre til phsykiske skader/lidelser

Og hva har egentlig skjedd med at dere lar toppbloggerene legge ut lettkledde bloggere og ikke naturlige bilder?

Seriøst, teit. Jeg skulle ønske at TCMN og Sophieelise, kunne slutte og være rosabloggere. Det er helt dårlig, at de setter våre blogger ut for fare. Hva har vi gjort? Nei ikke sant, ingenting. De kan heller hacke seg inn på blogger hvor de legger ut slike bilder, å ikke hele stedet!

Å herregud, noe så totalt idiotisk! En eller annen nerdegjeng/enkeltmenneske sitter og knoter og klarer ikke engang skrive en fornuftig mail. Vedkommende sier "jeg", ikke "vi". Anonymous har såvidt meg bekjent aldri uttalt seg som en "jeg", men som en "vi" - WE are legion, osv.

Jeg blir litt skremt av at en sånn tufs klarer ødelegge for SÅ mange bloggere. Kan ikke blogg.no spore angrepene? Har de som sender alt det her både mer kunnskap og tid, eller hva er det som gjør at blogg.no fortsatt ikke har fått slått tilbake?

Siden så mange er redde for å miste det de har skrevet tidligere, kan dere ikke være så snille og gjeninnføre den funksjonen som gjør at vi kan ta backup av det -vi- har skrevet...? Hører dere sier alt ligger trygt, men jeg blir litt skeptisk... hvis folk neste gang tenker angripe serverne deres, eller hvor enn alt ligger lagret, har dere trippelsikret dere? Jeg vil hvertfall svært gjerne ha en lokal kopi av min blogg på min pc. Jeg har ingen planer om å flytte bloggen min til en annen plattform, for jeg trives jo med dere. Tror ikke jeg er alene om det, og det er jo ikke det det handler om. :)

-NA =)

Uff, jeg håper det ordner seg for dere i blogg.no-crewet. Idiotisk at noen skal hacke på den måten, bare for å få fram et lite poeng.

Herregud.. Til dere som syter og bærer dere å griner å blir suicidal av at noen angriper blogg.no, skjerp dere! Dette er IKKE blogg.no sin feil! Dette er noe som likegjerne kan ramme wordpress,bloggr,blogspot å ALLE ANDRE bloggplattformer!

Get over it.. Gå ut å finn på noe annet morsomt da vel?? Det er en verden ut der å meske seg i... Å man trenger ikke blogge om hver minste lille ting...

Om blogging er så dødens viktig at dere klandrer blogg.no fordi noen tilbakestående tullinger tror de kommer noen vei med DDoS så ... Ja.... Jeg har ikke ord...

KLART er det irriterende å ikke få bloggen / lese blogger osv.. Men det er ikke som om vi dør av det...

Dette kommer til å gå over....

Vel, lov å håpe.. Når man ser hvor besatt folk blir av å blogge og vie livet sitt til bloggen så vet man aldri hvor opphengt de som angriper blogg.no er heller...

Krysser fingrer og tær for at dette ordner seg snart :)

oi

Så det var derfor jeg ikke kom meg innpå blogg.no, men hva skjer med bloggene våre nå framover???

VET DERE HVEM DET ER SOM STÅR BAK DET ELLER???

JEG TRODDE DET VAR NOE SOM VAR GALT MED BLOGG.NO I HUSET MITT :-(

kan ikke alle bare få gjøre som de vil med sin blogg, og så får de som får dårlig selvtilitt bare slutte å lese bloggene?? er det såå j**** vanskelig?

Disse "Anonymus" folka burde tenke litt over at de ødelegger for alle andre som er USKYLDIGE.

Hmm..Hvorfor kom ikke min kommentar med?

For en gjeng tullinger som driver med den slags hacking! Hva med alle de veldig tynne som faktisk ikke kan klare å legge på seg? Må dem plutselig ta på seg en fatsuite for å bli en del av bloggsamfunnet!?

Enig med * l r l i n *

Det er også en grunn til at toppbloggere er toppbloggere - liker du dem ikke, la vær å les dem! :)

Jeg har lest igjøna kjempe mange kommentaren men jeg forstår nesten ingen ting , jeg har hatt problemer før med blogg.no men de var i januar å jeg har ikkje hatt problemer siden de .. Jeg forstår ikke noe av de folk skriver om at de burde ta vekk tcmn å den andre bloggen ?

jeg synes dere skal bare fikse dette slik at blogg.no ikke går mot sine siste dager!!!!

Har dette noe med at jeg ikke får til å legge ut innlegg, det kommer bare at jeg ikke får ha så mange tegn, når det så vidt er tekst, men nesten bare bilder...?

Å herregud!>:(

Jeg blir dritt sur ærlig talt, har ikke folk bedre å gjøre enn å ikke la oss bloggere få blogge? -_-'''''''

Noe av det mest slitsomme med blogg.no er at det ALLTID er klikk! Enten på appen eller på dataen... Det er en av grunnene til at jeg ofte har tenkt at nå gidder jeg ikke mer.. men av en eller annen grunn så bruker jeg dere enda..

De siste dagene har vært ekstreme pga angrepene, men sånn ellers er også ofte klikk.. Enten man skal blogge, sjekke statistikken eller bloggdesign!

håper det ordner seg fort!

Dere som syter så voldsomt burde kanskje revurdere livet sitt litt.. Det skal godt gjøres å finne en bloggplattform som er stabil (som BETALER bloggerene sine OG ER GRATIS).. Jeg har prøvd litt av hvert selv å jeg ender alltid opp her.. Merkelig?? Å jeg har aldri vært på topplista å løper heller ikke rundt å hyler om at hvis den ene kommenterer til meg kommenterer jeg TREEE ganger tilbake... (det er jo en knalldeal.. LOL)

Ett slikt angrep kan skje hvem som helst å ikke bare blogg dått no...

Underlig at det ikke har kommet før...

På mange av dere som har kommentert her høres det nesten ut som noen står å skal ødelegge alt dere eier å har... Jeg syns rett og slett synd på dere... Ikke for at dere får blogget o.l.. Men fordi dere vier livet deres såpass til bloggen at dere ikke klarer å skille mellom blogg dått no issues å ett angrep mot selve blogg dått no..

Skam dere!

Herregud, hva er det jeg skriver som er så forferdelig at det må settes til godkjenning å tar ørten år å komme igjennom?!

ååh?? ;o uffda..

Vil kommentere "Irlin" sin kommentar. Du sier at "Må liksom oss tynne ta på oss en "fatsuite" for å være en del av bloggsamfunne?". Så det du sier da er at du kaller oss med litt fett på kroppen feita da, siden du sier "fatsuit". Har liksom vi en "fatsuit" på oss da ? TENK LITT OVER HVA DU SKRIVER ! Det er ivertfall NORMALT og ha fett på kroppen hvis du ikke visste det, betyr nødvenigvis ikke at vi er feite fordet !

Har ikke hatt noe problem, har hatt tilgang hele går å i dag...hvorfor har jeg det?

så kjipt :( håper det ordner seg fort.

Det er ikke noe problem for meg å komme inn på www.blogg.no ! :)

Kan bloggene bli slettet om det skjer igjen ?

Ikke noe problem å komme inn på blogg.no her heller, men herlighet så barnslig og dumt at folk faktisk kan gjøre slikt !!

Eg har ikkje eit problem å komme meg inn på blogg eller blogsoft , men eg vil ikkje klandre TCMN og Sophieelise for dette , dei blogger som dei gjer om dere har eit problem med det da burde dere ikkje lese bloggene deres , eg leser bloggen til TCMN daglig og eg har ikkje eit problem med det så ikkje klandre dei for detta fordi om dei blogger slik som dei gjer for du blogger også som du gjer og det kan vere folk som ikkje synest noko om det heller så ... Det var det eg ville sei etter alle kommentarene eg har lest . Spørsmål: er det nokon grunn tIl å ta bort alle bilder på sin egen blogg ? Er bildene på alle sine blogger i fare ? For eg synest ikkje det er ein grunn til å ta bort bilder å sånt på sin egen blogg.

Herregud.. men litt enig. med de bloggene, de syltynne som faktisk kan gi andre dårlig selvtillit..

HALLO? så teit, folk er så forskjellige noen er tynne andre er lubne osv! Folk kan ikke få slettet sin blogg fordi de er dem de er? Hva er moralen i det liksom?

Heilt enig i det du sei , nokon er tynnere enn andre å sånn er det ! Det er dei som er lubne sin feil at dei er lubne . Så kva er poenget med dette ??? Du er som du er og da trenger man ikkje å få dårlig selvtillit fordi du ser ein anna som er tynnere enn du , for det kan du nemlig ordne på det med å drive med idrett osv ! Å ikkje vere lat !

Synes at det står klart og tydelig i e-posten hva som er grunnen til nedetiden.

Det er veldig mange bloggere som er for tynne og legger ut bilder av det..Tcmn og Sophieelise burde kanskje ikke legge ut så lettkledde bilder...

- Er tilknyttet, fremmer eller alminneliggjør aktivistorganisasjoner som fremmer terrorisme, vold eller antidemokratiske retninger. Dette inkluderer politisk aktivisme som fremmer væpnet revolusjon, nasjonalsosialisme, fascisme, teokrati og lignende.

- Er rasistiske

- Har som formål å henge ut enkeltpersoner (gossipblogger, mobbing, papparazzi og lignende)

Hvorfor får da www.heidialexandraolsen.blogg.no lov til å fortsette å blogge?

Nå tviler vi på at Anonymous står bak et angrep på en plattform som tilrettelegger for fri ytring, men uavhengig av hvem som står bak så er følgende å si om blogg.no?s forhold til de tingene som tas opp i mailen.

Man kan ikke tvile på at det er Anonymous, det er Anonymous. I Anonympus er det ingen ledere, man kan være Anonymous hvor man vill og når man vill.

Skriv en ny kommentar