Blogg.no betaler deg for å blogge!

Ja, du leste riktig... Hver måned fremover betaler vi de tjue øverste på topplisten penger for å blogge hos oss.

Er du en av de tjue øverste på topplisten* over de mest besøkte på blogg.no den første i måneden vil du få utbetalt en andel av våre inntekter!

Plassering på topplistenMånedsbeløp (før skatt)
1 12.500 kr
2-3 10.000 kr
4-10 7.500 kr
11-15 5.000 kr
16-20 2.500 kr

* Dette gjelder topplisten over mest besøkte på blogg.no, uavhengig av alder og kjønn.
** Det er selvfølgelig også mulig å reservere seg mot dette, dersom du ligger på topplisten, men av en eller annen grunn ikke ønsker å motta penger.

Regler og betingelser
(endret 1. mars 2012 -  se ny versjon her:
http://info.blogg.no/1330627433_endringer_i_reglene_f.html)

 1. Det er besøkstall/topplisten fra den første i måneden som avgjør om og evt. hvor mye bloggeren får betalt. Utbetaling skjer den 15. samme måned.
 2. Det ikke lov å jukse, dvs kjøpe trafikk, bruke automatisk trafikk eller lignende, eller å reklamere for bloggen ved å "spamme" kommentarer hos andre bloggere.
 3. Bloggen må ha vært aktiv gjennom hele foregående måned.
 4. Bloggeren kan ikke lenke til eller omtale en annen blogg som bloggeren selv eier/skriver utenfor blogg.no.
 5. Bloggeren må gi oss gyldig skattekort eller frikort, evt. være selvstendig næringsdrivende.
 6. Bloggeren må oppgi fullstendig navn, adresse og telefonnummer.
 7. Bloggeren må stille en ekstra annonseplass til disposisjon for samarbeidet. Annonseplassen og format bestemmes av blogg.no i hvert enkelt tilfelle.
 8. Bloggen må være innenfor vårt regelverk.
 9. Mindreårige bloggere må ha foresattes skriftlige tillatelse.
 10. Det blir ikke foretatt utbetaling dersom disse eller andre gjeldende betingelser eller regler ikke blir fulgt.
 11. Ta forbehold om skrivefeil og at betingelsene kan endres underveis.

Alle blogger som ikke er aktive vil fra nå av bli strøket fra topplisten. Programmet starter første april, slik at første utbetaling er 15 april 2011!

Hilsen blogg.no

Ønsker du mer informasjon? Meld deg på vårt nyhetsbrev her

748 kommentarer

Nei vet du hva, den jævla blogglisten har ødelagt hele bloggkonseptet allerede. Det eneste folk tenker på når de blogger er å få flest lesere. Alle har jo sett kommentarene: "Hadde blitt glad om du besøkte bloggen min!" NÅ synker vært fall blogg.no utrolig lavt. Trodde ikke blogging handlet om penger jeg.

Du kødder... Det var ikke lite penger heller!

Nei, nå! Dette er jævlig dårlig gjort.. som om toppbloggerne ikke tjener nok fra før av! Jeg er ganske satt ut og kommer faen ikke på hvordan jeg kan fortelle dere hvor idiotisk denne ideen er. Dette er lavmål. LAVMÅL AV DERE!

Men så kan det jo hende at dette bare er et dårlig forsøk for å få voe tilbake hit. Skulle ikke ha forundret meg, nå som hun tenker å ditche dere. Ehehe.

hele konseptet rundt blogging er blitt ødelagt.. folk vil bare tjene penger!

Erremulig!

Nå kan dere faktisk ikke synke lavere! Jeg slutter å blogge om dette trer i kraft!

teiteste jeg har hørt...

På topplista ja, in my ass. Nå ble jeg litt sur egentlig U MAKE MY DAY. lame shit, spis ost

Herregud! En ting er jo å tjene penger , men nå skal det lizm bare være på topplista ? Det er jo helt urettferdig! Toppbloggerne tjener nåk fra før av. Jeg er enig så ekstremt enig med unebelletragedie .. dette er skikkelig lavmål .. altså det finnes mange andre blogger som er like bra som de på topplisten, men det er topplista fra 1-20 som skal få credit for jobben lizm.

Jøss, nu kommer det bli "kaos" dvs många kommer att jaga "träffar" till bloggen sin. Spännande :P

Enig med hun over her, at det har ødelagt hele bloggkonseptet! Blogging skal ikke handle om penger, men noe man gjør av fri vilje. Blogging blir bare mer og mer konkurranse og dette gjør det ikke akkuratt noe bedre heller.

Herregud, dette er tragisk. Blogg.no blir mer og mer tragisk for hver dag som går. Helt enig med "Unebelletragedie", som om toppbloggerene ikke tjener nok fra før....

Topplisten for hele Norge eller hver by? Ellers syns jeg dette er litt... urettferdig :/ Sukk...

JEG ER BEST har best blogg jeg burde være på topplist

Jææævlig teit spør du meg. Akkurat som ikke de på topplisten tjener nok! Blogg har synket SÅÅ lavt, alt handler jo bare om og ha flest lesere og bli sponset. Blogg er rett og slett ikke gøy lenger, like før jeg slutter nå. Før var det gøy, da man blogget fordi det var gøy. Nå som bloggere skal begynne å få betalt av blogg.no er bare jævlig urettferdig. Herregud, MULIG å synke så lavt?

Og HVORFOR i all verden, skal toppbloggere få BETALT for og blogge !? de blogger jo fordi det er gøy! blogg er faen ikke en jævla jobb!

OMG

Hva har skjedd med blogg.no?? Alt dreier seg bare om å få flest lesere..

Blogging er blitt oppskrytt. Jeg driter en lang i om toppbloggerne tjener penger. Jeg driter i om randoms tjener penger på blogg. Meningen er at blogging ikke skal være en jobb, men en hobby. Noe gøy du bruker litt av fritiden din på. Den dagen bloggen min blir en jobb skal jeg egenhendig vise til denne kommentaren og slutte.

Heldig de 20 bloggerne som ligger på topplista HELE JÆVLA TIDA da. Lucky basterds. Vurderer å flytte til Blogspot eller noe.

Genialt,aner ikke hvor dritta lei det går ann og bli av alle reklameringen,jippi en fin måte og modernisere blogg.no på.

Folk kommer til å blogger for å få penger. Selvfølgelig, supert å få penger for å blogge om man synes det er gøy, men tenk på de som utnytter det, da! Dere burde gjøre det på en annen måte! At oss som ikke har flere tusen inne hver dag kan også få tjent. Oss som blogger fordi vi liker det, fordi det er en hobby istede for de som ligger høyt oppe! Det enkleste er jo å opprette en side på noe vis.

herregud! Alt bloggere tenker på nå for tiden er penger!

Blogg er ikke en jævla jobb! det er en hobby.

Synes dette konseptet er IDIOTISK. De fleste på topplista er rosabloggere, og tjener nok penger fra før av ved hjelp av blogg.no. Tenk på alle de virkelig FLINKE bloggerne som fins der ute, men ikke får komme frem i lyset! LAVMÅL.

Hehe, så morro! Gøy å se at det finnes så mange sjalu sjeler, skal man opp og frem så må man jobbe for det. Det være seg jobb, blogg, underholdning, fotball osv.
De beste har jobbet for det på en eller annen måte;)
Er du ikke en av dem som ønsker penger, står det jo fint her at det er bare å melde seg av.Ødelegger dette totalt dagen din så flytt til blogspot eller slutt å blogge=)
Husk det finnes fortsatt spamfilter og kommentar godkjenning den dag idag;)

Helt greit,kommer til og fortsette og blogge om mitt,spennende med litt modernisering syns jeg.

wtf!? Folk skal blogge for de synes det er gøy, ikke for å tjene penger! topplistebloggerene tjener faen meg nok fra før av!!!

Jeg selger våpen, så det ordner seg for meg uansett

Jeg synes det er litt tøft jeg! Klart man blir sjalu, men tenk dere hvor mye tid disse personene bruker på bloggen. Det er jo nesten som en arbeidsdag. Lønn for strevet er ikke noe galt! Synes selvfølelig at det er dumt at så mange kjendiser får disse pengene, Slik som Linni og Tone. Mange blogger som er virkelig gode er ikke på topplisten fordi folk ikke har oppdaget dem, derfor mener jeg at hele topplisten er unødvendig! A-kjendiser burde ikke bli premiert, fordi de har fordel med å være kjent fra før av. :-)

Haha! Og dere blir så engasjerte! Jeg synes det er morsomt jeg. Halvparten av dere har blogger som handler om lipgloss og sukkerspinn, og så skjønner dere ikke hele markedsideen ved å lokke småjenter til å tjene noen kroner på den stakkars bloggen sin? For det første, 12500 kroner var ikke akkurat bøttevis av penger, og tilbake får blogg.no bruke en ekstra annonseplass som alle de tusen leserne til Rosablogger #1 må bli eksponert for. Det er jo det som er en markedsidé av leverandøren? Og dere blogger velvillig om hva dere har på dere, hvilken maskara som gir de fineste øyevippene - hva som helst, bare de andre rosabloggerne trykker på bloggen deres og gir dere en til stemme. For et sirkus :-) Dere spiser jo budskapet rått også! Perfekte reklamekandidater! Aah!

Herregud da! De blogger fordi de vil, og når de faktisk blogger bra, og har mange besøkere, fortjener de faktisk penger! Som det står, så MÅ de ikke få pengene, de kan takke nei. Det er jo sikkert mange som blogger for pengene også, men jeg syntes hvertfall de fortjener det!

Må si meg helt enig med wa2wo.. Er sykt mange sjalu sjeler her inne.. Hoho..

Vi bloggere burde fått betalt. vi er jo grunnen til at Blogg.no får penger...Tenk etter da dumme folk????

Det er morsomt å se hvilke tiltak dere bak blogg.no setter i gang for å beholde toppbloggerne. De fleste "superbloggerne" har jo gått over til egne domener eller andre portaler, og for å beholde de få originale toppbloggerne som er igjen, betaler dere dem. Personlig mener jeg at det blir feil å lokke med penger, da blogg faktisk er en hobby for de fleste (man kan jo knapt telle mennesker som lever av bloggen på ti fingre). Reklame fra bloggere hos blogg.no vil vel øke betraktelig, og det er vel noe dere neppe har ressurser til å kontrollere?

Penger er jo som kjent verdens beste motivasjonsfaktor og jeg tviler ikke på at dette vil bli en suksess. Spørsmålet er vel heller hvordan dette skal fungere i lengden.

ER DET NOEN HER SOM TJENER PÅ Å GÅ PÅ FOTBALL,HÅNDBALL OSV?!!!

nei...fordi det er en HOBBY , blogging er OGSÅ en HOPPY. Alle toppbloggerne sier at bloggen bare er en hobby,og ikke noe de er pliktet til å gjøre. Men når de får betalt litt mindre enn en som faktisk jobber hver dag , ja da er det noe galt her. At de skal få betalt til å skrive et par setninger 1-2 ganger daglig synes ikke jeg noe om. Noen kommer sikkert til å gi opp bloggen nå som de hvertfall ikke har sjangs , noen andre prøver sikkert hardere. Oss andre som ikke er på topplsten må BETALE for å få lesere (dvs blogshout) , det er også feil. pga dette il jeg legge ned bloggen samme dag som de får betalt :15 april 2011.

Takk for meg.

Håper det blir en bedre ordning på rapportering av spam i samme slengen...

Ærlig talt,nå har jo bloggkonseptet blitt helt ødelagt!

Som Vilde her sa,så er jo blogging en hobby!Man skriver en blogg for å ha en hobby!Så jeg ble veldig truffet av kommentaren hennes,fordi vi som ikke er på topplista må jo som sagt betale for å få lesere.

Eller så reklamerer folk i kommentarfeltet for å få lesere.Når jeg har fått kommentarer som "Hei,fin blogg.Kommentere tilbake?" så har jeg absolutt ikke kommentert tilbake.

Og når man først får betalt for å blogge,så er det jo ikke en hobby lenger!Da er det mer en slags jobb.Og da blir det til slutt ikke noe gøy lenger.

Å, herregud !

Er det virkelig så ille for dere at toppbloggerne får noe for strevet?

Ja, klart de blogger for de syntes det er gøy, men tror dere det er slik hver dag? Tror dere at hver enkelt på topplista er i fullt blogghumør hver eneste dag ? Nei, det tror ikke jeg. Men de gjør det forde, fordi de vet leserne ønsker det. Det tar faktisk tid å blogge, og jeg er sikker på at alle her leser eller har blogg. Og da kan dere tenke dere om de bloggene dere leste ble slettet. Om bloggere blir lei !

Jeg sier ikke at dette blir kjempe vellykket, men kan dere ikke vente å se før dere skal slenge dritt om noe dere ikke har prøvd engang !

Skuffet over alt folk forventer av og til, ikke alltid så lett å blogge 3 ganger daglig + videoblogg og svare på kommentarer.

Så vær så snill å prøv ut dette, og kanskje dette var noe av det smarteste blogg.no har gjor på lenge.?

MvH. Katrine B - am0re.blogg.no

Sjalu, sjalu, sjalu! Det er det dere er. Dette er bare ett bevis på at dere også vil ha penger. Haha,jeg ler av dere..

Hvis dere ikke hadde vært sjalu, og ett ønske om at dere også kunne få penger, så hadde dere ikke blitt forbanna i første omgang, og heller ikke skrevet det her :)

La nå de jævla toppbloggerne få penger. Det er dere som gjør at de er på toppen. Tenk på det, dere!

jeg kjente jeg ble litt små irritert, jeg skjønner ikke hva vitsen med dette er, jaja det er i allefall min mening! :C

- TORUNN

Dette blir for dumt så klart skal de 20 øverste få, men ingen andre. Jeg liker blogg.no, men forskjellsbehandlingen blir jeg irritert på! Selv om de har mange lesere, betyr ikke det at de må få penger og mens de får penger fra før + mange sponsere som gir dem ting hele tiden.

Så jævlig tåpelig. Jeg er fri for ord!

Det der blir noen høye summer etterhvert som tiden går.. Litt bortkasta penger kanskje.. Menmen, sånn er det nå blitt her i verden. ALT skal dreie seg om penger.

Ser ikke helt poenget med dette.. Ganske teit. Det er

Jo alltid de samme som ligger på topp 20, og de tjener jo nok fra før. Morsomt at dere bestikker dem for at de skal holde seg hos dere.

For meg virker det som om dere betaler toppliste bloggerne for at de ikke skal skifte plattform eller få eget domene. Men jeg tror ikke at å tjene penger har så mye med hvorfor de bytter.

De får penger for å ha reklame på bloggen sin, og derfor har de råd til å betale for å ha en egen nettside, istedet for en gratis plattform.

De skjønner at de er suksessfulle, og finner ut at de kan starte for seg selv.

Jeg liker ikke denne nye ideen, ikke fordi jeg da er misunnelig eller sjalu på de som får betalt, men fordi moroen med å blogge blir borte. Dette får oss til å være veldig opptatt av statistikken, og glemmer å skrive fordi det er gøy. Moralen blir litt borte da, syntes jeg :-)

har ikke ord for hvor dumt dette er.

Hadde likt å fått det inn på kontoen :P

Dette må være for dumt til å være sant! Går det virkelig an å bli mer useriøs!!

Det er sikkelig teit at det er de på topplisten som skal tjene penger, for de som ligger der nå, kommer jo faen meg til å ligge der hele tiden... Hva er det som er så jævlig spennende med å lese om mote, sminke og alt annet dritt hele tiden a? tragisk!!!!!!!!!!!!!

Til de som syter:

SUCK IT UP!

Lav mål, virkelig! Er en grunn til at jeg valgte wordpress i stedet for blogg.no. Det er bare for stort fokus på lesere

Det er da virkelig ikke så fuckings gøy å lese om mote, sminke og annet piss.. Hele tiden assa... Det er jo derfor de som ligger på toppen ligger der nååå... Jeg blir irritert over at de skal tjene penger, de som tjener nok fra før av.... Tragisk altså!

Ikke nok med toppbloggerene tjener nok fra før av, nå skal de FÅ penger fordi de ligger på topplisten. Mesteparten av bloggerene er prkåte kjendiser som allerede tjener nok. Er like før jeg bytter plattform, dette er så tåpelig at jeg ikke har ord!

Burde heller belønne bloggere med viktige saker, eller blogger som fortjener litt ekstra skryt. Ikke rosabloggere som BARE må kjøpe dyre klær, få nye negler hver uke, 4 meter med exstensions osv.

Fy faen, nå ble jeg sur.

Når begynte blogging egentlig å bli noe man kunne tjene penger på? Folk selv velger om de vil være på blogglisten eller ikke, folk kan selv velge om de vil ta betalt eller ikke, men når blogg.no skal oppfordre små jenter til å heller sitte inne å blogge bruke mye av tiden sin på det når de burde egentlig fokusere på skolen, i håp om at de kan tjene penger på det er virkelig bare tragisk og teit rett og slett.

chill da.. hahahahahahaha

Jeg syns alle bloggere fortjener å få penger, ikke bare noen. Hvertfall de som blogger mye !

Og voe er jo høyt oppe på topplista og hun blogger ikke en gang liksom!Teit -.-'

fy faen så jævelig urettferdig alle de 20 på topplisten ligger jo der hele jævla fuckings tida jo ! tenk på de som jobber jævelig hardt for og blogge voe fikk jo inn jævelig mye penger da på jævelig urettferdig bare kutt ut med og gi dem penger samme som linni meister hun har jo jævelig mye penger fra før a hva er vits have a fuckings good day!

Fy fader så teit! Blogg.no kan bestemme hvilke blogger som skal være på topplista, det er derfor Voe er så høyt oppe fortsatt. Blogg.no tjente masse penger på bloggen hennes, og siden hun ikke sletter bloggen og sponsorene osv, vil blogg.no ha bloggen hennes så høy oppe som mulig bare for å tjene penger selv.. LOL

Denne "idèen" er det dummeste dere har kommet på nå! Som om ikke toppbloggere tjener godt fra før av, så skal dere komme med skyhøye priser til topp 20 bloggerne? De blogger ikke for å tjene penger, vi eller de blogger for å blogge. Selvfølgelig blogger sikkert noen for å få lesere etc, men skjerp dere blogg.no! Dette kalles å synke lavt. Det er jo nesten slik at DERE tigger brukere inn hit, med penger. Tenker dere ikke over at noen blir sjalu også? SKAL DERE BETALE TOPP 20 BLOGGERNE, SÅ BETAL HELLER ALLE! De som ligger på topp 20 er som oftest rikfolk fra før av, eller små kjendiser. Tenk litt!!!

Nå kødder dere, det handler fader meg ikke om penger, det hander om din mening, få vise folk hvem du er og mye annet. Alle dei som blogger har rett til og få penger da, eller har ingen rett til det, heilt siden vi begynte og blogge ville jeg ikke komme på den topplista for det blir bare mye stas om alt muligt.

Det er heilt jævligt at dere skal gi penger til noen og ikke alle.. LOL

MEN til dere som sier at blogging er en hobby akkurat som håndball og fotball, så er det faktisk sånn at om man er UTROLIG god i f.eks. håndball. Ja, hvis man er en av norges beste, så tjener man jo penger på det. Slik er det nå med blogging og.

tåpelig... Folk trykker på de som er på topp HELE tiden, så de forsatt blir på toppen i en evighet, om de så ikke blogger på flere månder. Du ser jo feks VOE, hun har ikke blogget på lenge, å uansett trykker for på henne som en vane! Vet av mange bloggere som er 1000 x bedre enn de som er på topp, men de har ingen kjente bloggere som kan reklamere for de...

Syns det er helt ok jeg. Er langt ifra i nærheten av topplisten selv,men å så? blogger fordi det er kjekt. men noen av dem som sitter å bruker utrolig mye av tiden sin på dette, så synes jeg de fortjener det. Men selvfølgelig, er jo mange uoppdagne fantastiske bloggere også, som hadde fortjent litt...

Syns det er helt ok jeg. Er langt ifra i nærheten av topplisten selv,men å så? blogger fordi det er kjekt. men noen av dem som sitter å bruker utrolig mye av tiden sin på dette, så synes jeg de fortjener det. Men selvfølgelig, er jo mange uoppdagne fantastiske bloggere også, som hadde fortjent litt...

Nå må dere gi dere! Jeg synes dette virker helt ok... Blogg.no tjener jo masse penger på å ha så mange bloggere, og de som er på topplisten er jo en del av grunnen til det, så hvorfor skulle ikke de få utbytte av det også??? Bloggerne på topplisten bruker uendelig mye tid på å skrive ting som vi synes er gøy å lese! Jeg synes dette er en god ide, helt super faktisk. Dere må ærlig talt slutte å være så sjalu.. Hadde dere klaget om dere lå blandt de 20 beste? nei, antageligvis ikke..

Og btw, de skriver at blogger som ligger på topplisten og ikke er aktive skal fjernes.. Så dere kan ikke klage på at VOE skal få penger, for som jeg forstår det, så skal hun fjernes ettersom hun ikke er aktiv...

Dere som sier at vi som skriver imiot dette er sjalu så må jeg bare si at jeg har ikke blogg en gang, jeg blogger ikke, men allikevel synes jeg at dette her er sinnsykt lavmål og helt sykt teit. Blogg er en hobby,ikke en jobb. Ja kanskje det er stress for topplistebloggerene noen ganger siden de må blogge hver dag, men hallo, det er jo sånn for de som ikke er på topplisten også? sånn var det iallefall for meg før, men jeg sletta bloggen min fordi jeg rett og slett ikke hadde tid til mer blogg + at jeg synes at man skal blogge fordi det er gøy,og ikke for å tjene penger.

Det som en gang var blogging for interessen har nå bare blitt en jævla teit konkurranse. Mange kommer til å gå lei av dette og slutte.

lilli4n - kommenterer alltid tilbake

Jeg bryr ikke meg om jeg trener penger på å blogge eller ikke. Jeg blogger fordi jeg syns det er gøy. Jeg har bare rundt 120 lesere hver dag, så ligger ikke på topplisten. Men for å være helt ærlig så syns jeg dere heller burde gitt sjansen til andre bloggere (enn de som ligger på topplisten) til å motivere dem, eller liksom engasjere dem også i bloggverdenen. Ikke bare skryte av alle toppbloggere, og belønne dem med penger. De får penger fra før av, kan ikke de som prøver å komme seg opp på topplisten, men av en eller annen grunn ikke er så populær for alle blogglesere, heller få litt belønning, Kanskje de klarer det da, men litt motivasjon.. ?

Jeg vet om mange bloggere som er liker gode og skriver like bra som de som ligger på topplisten, selv om de ikke har så mange lesere.. Kanskje dem kan få hjelp, istedet for de som får det til ? :)

*Dere bestemmer nesten hvem som er på topplisten*

Men jeg bryr meg ikke egentlig hvem som får penger. Jeg trenger ikke penger. Ingen gjør vell egentlig det. Men det er greit for meg om de BESTE bloggerne får, men skjønner ikke hvorfor :/

Gjør meg igrun ingenting at de mest besøkte får betalt. Litt kjipt at hauevis med bloggere blir overivrige og spammer gud og hvermannsens blogg med "Fin blogg", Fine bilder" "Helt enig" osv, osv. uten å i det hele tatt ha lest et eneste innlegg på bloggen... Men om ikke annet så gir de jo oss et besøk når de er innom, $$ ett steg nermer penger i kassa fra blogg ;)

Om ca 12.000 kan komme innom bloggen min å spamme meg med "fin blogg" så setter jeg pris på toppplasseringen jeg ;-) Pengene kommer alltid godt med ;-)

Det er vel greit, tror jeg, men de som er på topplistene er klar over det, og de har dusinvis med sponsorer som gir dem penger for alt og ingenting. Syns dette var helt ok, men burde blitt satt mer lys på de ikke-kjente bloggerne, som faktisk gjør en innsats, og ikke folk som bare kan legge ut outfit-bilde, skrive om dagen, og få 300 kommentarer om hvor pene/kjekke dem er. Heller folk som skriver om saker som opptar hver og en, lignende Lars Tangen. Der man kan si sin mening. Å blogge om hverdager er liksom... kjedelig. Bloggere som skriver sine meninger, og vil lese andres synspunkter på saker og ting, det er sånne bloggere som burde vært på topplistene. Ikke outfit-mote-drittbloggere, det er så kjedelig.

Jeg har hørt at dere lenge har betalt dem bloggerne jeg ?

Kari: Bloggere som ikke er så kjente (som ikke ligger på topplisten) ønsker vi å promotere på andre måter, f.eks med "ukens blogg" på forsiden av blogg.no.

Karoline: Spamming av andre blogger er brudd på betingelsene og kan resultere i at utbetaling ikke skjer.

lilli4n: Vi bestemmer ikke hvem som ligger på topplisten, det er det dere lesere som gjør. Topplisten er tilgjengelig for alle.

Kaja Marie: Ja, vi tjener penger og ønsker å dele det med de som skaper trafikk til blogg.no, og det er dem som ligger øverst på topplisten.

Det er riktig at alle som ikke lenger blogger aktivt på blogg.no vil bli tatt vekk fra topplisten.

hvem har fått den stilligen dere utlyste for en stund siden?

dere burde gi andre bloggere en sjanse i steden for de tette toppbloggerne som allerede tjener penger.. let etter andre bra blogger i steden

Tina: Vi bestemmer ikke hvem som ligger hvor på topplista. Lista er sortert etter antall lesere, og det er det en datamaskin som gjør, ikke vi.

Idiary: Vi gir andre bloggere en sjanse med aktiviteter som "ukens blogg" der vi velger bloggere som ikke ligger på topplisten.

Haha, så forbanna tragisk! Det er ikkje nødvendigvis dei som ligg øverst på topplista som bloggar best. Som regel kan det vere mange kjendiser som havner langt oppe på listene, så dette her er rett og slett en frekk og uærlig måte å løse dette på. Tenk dere om!

Idiary: Hun som fikk jobben heter Toril, er kjempeflink, og kommer til å presentere seg selv om kort tid her på blogg.no.

wow, det var mye penger... Synes man skal blogge for gøy jeg og at det ikke skal handle om penger. Som alle andre har sagt, det har ødelagt hele bloggkonseptet.. Er jo ikke noe galt i at de som ligger på topplisten får penger for det, for de har jo helt sikkert fortjent det på en eller annen måte, men det er litt dumt at det skal handle så mye om penger..

Så bra at dere har satt i gang noe slikt, det var gøy:) Da får man jo enda mer motivasjon til å blogge ofte og bedre, og kan kanskje få noe for det! Stå på blogg.no, dette var ett godt forslag!

Mvh.

Marthe C. D. Klausen

Dritt altså. Bloggen min er ikke bra, aldri vært på topplista eller noe. Teit!

Synes dette er teit fordi det blir en slags "Rase skille" mellom de som ikke er på topplisten og de som ikke er det.

Signerer denne ihvertfall

"Haha, så forbanna tragisk! Det er ikkje nødvendigvis dei som ligg øverst på topplista som bloggar best. Som regel kan det vere mange kjendiser som havner langt oppe på listene, så dette her er rett og slett en frekk og uærlig måte å løse dette på. Tenk dere om!"

OG

"Nå kødder dere, det handler fader meg ikke om penger, det hander om din mening, få vise folk hvem du er og mye annet. Alle dei som blogger har rett til og få penger da, eller har ingen rett til det, heilt siden vi begynte og blogge ville jeg ikke komme på den topplista for det blir bare mye stas om alt muligt.

Det er heilt jævligt at dere skal gi penger til noen og ikke alle.. LOL"

OG

"Denne "idèen" er det dummeste dere har kommet på nå! Som om ikke toppbloggere tjener godt fra før av, så skal dere komme med skyhøye priser til topp 20 bloggerne? De blogger ikke for å tjene penger, vi eller de blogger for å blogge. Selvfølgelig blogger sikkert noen for å få lesere etc, men skjerp dere blogg.no! Dette kalles å synke lavt. Det er jo nesten slik at DERE tigger brukere inn hit, med penger. Tenker dere ikke over at noen blir sjalu også? SKAL DERE BETALE TOPP 20 BLOGGERNE, SÅ BETAL HELLER ALLE! De som ligger på topp 20 er som oftest rikfolk fra før av, eller små kjendiser. Tenk litt!!!"

Bare teit! ligg alt får mang useriøste på Topplisten ! hvorfor kan dere ikke bare ta Topplisten fra hver kommune da?! da blir det ikke så urretferdig, men når dere skal begynne og ta fra Topplisten på Framsiden, det blir alt får urratferdig. så synes dere kan fra hver kommune i stede.

dette blir for dumt! De på topplisten får allerede flesk! At de skal få penger fra dere i tillegg er tragisk!!! Det er jo folk som ligger øverst på topplisten bestandig, de kommer jo til å tjene seg rikere enn det de allerede tjener fordi dere nå skal belønne dem! Det er ingen av oss småbloggere som har sjans å komme opp på topplista der uansett hvor mye vi blogger! Ikke alle har råd til å bloggshoute alle innlegg for å få masse besøkende!

Dere kan jo heller f.eks belønne de som blir ukens blogg, eller ha "konkurranser" der man stemmer på noen blogger og vinneren får pengene eller noe sånt.

De på topplista får jo ALT fra før..! De har flust av sponsorer og får gaver i huet og rævva!

Er så lei av blogg.no!!

Sissel.: Topplisten forandrer seg fra måned til måned, og er ikke noe vi bestemmer.

Alle har i utgangspunktet lik mulighet til å komme seg på topplisten, også du.

Ehm?: Topplisten forandrer seg fra måned til måned, og er ikke noe vi bestemmer.

Alle har i utgangspunktet lik mulighet til å komme seg på topplisten, også du.

Hmmm. Hva skal man si? Kanskje greit at alle kjendiser først blir strøket vekk da. Alle de som man kan lese om i nyheter og slikt, slik at de ukjente, dvs oss andre kan få muligheten til å få flere besøk og bli bedre kjent. Ikke noe negativt om kjendiser, men synes som alle andre her at de tjener nok fra før og topper listen hele tiden. Står det noe om de i avisen i dag, har de plutselig 3-5000 mere lesere neste dag. Greit å kunne tjene litt penger på dette her også, men det blir vel nærmest umulig nå med så mange kjendiser på topp plasseringene.

Hadde vært bedre med en konkurranse om månedens blogg innlegg, og gitt personen med dette førsteside på blogg.no en hel uke og kanskje også litt lommepenger eller shopping avtale med et eller annet firma som det reklameres for på disse sidene. Det finnes hundrevis av jenter her som blogger om sminke\klær og slikt, og for meg spiller det ingen rolle hva man liker å blogge om, men noe som kan skille seg ut på en spesiell måte, hadde vært bedre. F.eks skrive seriøse innlegg om helt andre ting enn det man blogger om til daglig.

Nei, herregud! Jeg trodde blogging var for moro skyld der man kunne blogge uten å måtte tenkte på å tjene penger, jeg. Også bare de som havner på topplisten? Hva er det man kaller det? Jo, urettferdighet. Seriøst, hvor langt går det ann å synke..?

Maja Dram Tiller.: Det er flere hundre kommuner i Norge, og det hadde dessverre blitt for dyrt. Så mye penger har vi ikke.

Er det tilfeldig at dette skjer akkurat samtidig som Paradise Hotel har startet? jeg mener, det er alltid et par av deltakerne der som begynner å blogge, og de ender alltid på topplisten. Pluss at veldig få "vanlige" blogger plutselig havner på topplisten.. LOL, dette var rart.

Jamen, hvorfor tar dere bare ikke og plukker ut noen da?! : )

det var liksom bare et Tips.

Waby:

1. Paradise hotel er populært på tv

2. Veldig mange googler navnene på deltagerene.

3. Bloggene til deltagerene (på blogg.no) er ofte det første treffet, og folk klikker.

4. Bloggene får veldig mange besøk

5. Bloggene kommer høyt på topplista

Vi har så vidt jeg aldri hatt noe økonomisk samarbeid med deltagere fra det programmet.

Maja Dram Tiller.: Vi ønsker ikke bestemme hvem som skal få betalt og ikke, men overlater det til dere lesere ved at dere besøker bloggene.

elin merethe: Det er fullt mulig å blogge på blogg.no uten å være opptatt av penger. Ingenting forandrer seg for dem som ikke er opptatt av det.

Enig med hun som sa at da bør kjendisene fjernes derfra. Tone damli etc. Og fake blogger, som hun rollefiguren fra kongsvik ungdomsskole.

tviler på at alle har sjanse til å komme på topplista. så lenge man ikke legger ut dagens outfit og skriver om hvor mange kaffer man har drikki og lipglosser man har kjøpt så får man ikke trafikk til bloggene sine. det er sånn det er her. rosabloggere regjerer. og vi som blogger om litt andre ting, men allikavel bruker mye tid og krefter på bloggen vår har ikke sjanse uansett.

shit, de e heldig de som e på topplisen :)

Er det mulig.. TRAGISK!

Ehm?: Kjendiser er litt problematisk (på topplisten), fordi de i utgangspunktet ikke nødvendigvis stiller på lik linje med andre.

På den annen side er det heller ikke rettferdig å bruke kjendisskapet mot personen heller.

Skal Voe tjene penger på å være på lista når hun ikke blogger en gang? :P Blir litt feil..

bendale: Vi trekker hver uke ut en blogg til "ukens blogg" som ikke ligger på topplisten.

meCare: Alle blogger som ikke lenger er aktive på blogg.no vil snart bli fjernet fra topplisten.

hvordan trekker dere ut den ukens blogg? bare lurer, har lurt på hvor dere tar den bloggen fra..? Og hva med at da kanskje den bloggeren får noe penger også?

Ehm?: Vi følger med på blogger og velger fra en rekke kriterier. Flink til å skrive, et spesielt tema, bra bilder etc. Det er viktig for oss at bloggeren ikke ligger (høyt) på topplisten.

Vi har til nå bare valgt ut et par blogger, og regn med at det blir litt mer variasjon fremover.

Marita: Hvordan er det uærlig at vi deler våre inntekter med de mest besøkte bloggene (som er mest populære hos dere lesere), og som derfor skaper mest trafikk til blogg.no, som igjen vi tjener penger på?

Blogging er jo en hobby, ikke en jobb. Det finnes jo flere enn de 20 på topplista som blogger for blogg.no også, og det er mange andre bra blogger der ute. Det er jo nesten det samme som om i en bedrift at bare de beste arbeiderne får lønn.. (evt. peneste, kjekkeste ++)...

Lill: Alle som _vil_ har en mulighet til å komme på topplista, og ta del av inntektene. Det er de mest besøkte bloggene som skaper inntekter på blogg.no.

okey.

nei..vet ikke hva jeg skal si jeg.syns det er et tåpelig konsept. skal bloggere som heidi alexandra foreksempel som kommer med frekke meninger om alt og alle og tydelig ikke er seriøs tjene masse penger på det.

ja blogg.no. fantastisk ide dette her. gjennomtenkt som alltid.

"Alle som _vil_ har en mulighet til å komme på topplista, og ta del av inntektene."

nei.for alle som _vil_ har ikke råd til å bruke masse penger på blogshout for å få trafikk ;-)

kan jeg komme med ett tips? HVA MED Å HA KJENDIS TOPPLISTE HELLER?

topplisten - aktiv - bloggshouts c- pluss - kjendiser for eksempel?

det er utrolig mer rettferdig for oss andre da. men jeg liker tanken om at dere vil betale de på topplisten. :)

Ehm?: Vi ønsker ikke å legge oss opp i hva folk skriver i bloggene på blogg.no så lenge de følger betingelsene for bruk av blogg.no.

Jeg syntes det er helt idiotisk, at de 20 som ligger på lista skal begynne å tjene penger på bloggen sin. Som alle andre sier, det er en hobby ikke en jobb. Og jeg sier ikke dette fordi jeg er sjalu for det er jeg for all del ikke. de som har kommet på topplista har jobbet hardt og fortjener det, og har man fått sponsorer så er det helt greit, men at blogg begyner å gi måndetlig lønn til bloggere er bare idiotisk.

by Adina: Vi har tenkt tanken, men har ikke noen god plan om hvor vi skal plassere kjendisene. Nå er det riktignok ikke så mange, så det beste er om vi tar en prat med dem, og hører hva de mener. De er folk de og :)

katinkahansen: Hvorfor er det idiotisk av oss å dele penger med de bloggene som skaper inntekter for blogg.no?

du har helt rett! men jeg tenkte jo dere kunne legge de i samme felt som

topplisten - aktiv - bloggshouts - pluss og så kjendiser. skjønner du hva jeg mener?:)

by Adina: Ja. Problemet er å skille på "vanlige" kjendiser og "blogg-kjendiser" - dette er ikke så lett som det høres ut som.

Ta en kikk på topp20 på blogg.no - det er ikke så mange "vanlige" kjendiser der, problemet er faktisk ikke så stort...

ja det forstår jeg nå som du sier det! hmm...

men de som har blitt kjent for bloggen, som ikke har gitt ut noe cd , vært på tv og lignende. de

kunne jo bli betraktet som ... vanelig?

på topp 20 lista ville jo jeg uten tvil sagt at disse kunne bli beregnet som kjendiser:

voe, karoline berget, tommylife, tone damli og stine marie..

de går fra a til c.. =)

men jeg skjønner det kan bli en utfordring! hmm!! tenke tenke...

vanjachr.blogg.no

Det har jo vært en kjent sak at de som er på toppen alltid har tjent penger på det. Jeg synes det er bra at man kan tjene penger på blogging. Husk at det er alle vi lesere som trykker oss inn der som fortsetter å holde de på topplisten.

by Adina: Vi kan jo ikke akkurat ta vekk bloggere som har blitt "kjendiser" på bloggen heller :)

For det første er det ikke rettferdig, for det andre, hvor går grensen på når man er kjendis?

Jeg er rimelig fornøyd med den løsningen vi har i dag, spesielt med tanke på hvor lite problemet er.

Marthe // kommenterer tilbake! ; - D

Nå syntes jeg at dere er jævlig urettferdige. Tjene penger skal jo være noe alle skal ha muligheten til, og ikke bare de som tjener jævlig mye fra før.

Nå blir jeg så forbanna at jeg tror jeg...

mm!

for å virke litt vanskelig (hehe) kan dere jo ha TO linker, de som er blitt kjent via blogg og de vanelige kjendisene utenfor bloggen. hehe! nei det ville blitt for innvikla og for lett... hehe

Marthe // kommenterer tilbake!: Alle har muligheten til å komme på topplisten (topp20), og dermed tjene penger. Du og alle andre som vil.

Er det mulig!??..Fortjener virkerlig folk på topplisten å få betalt(i det hele tatt!) så mye..De er jo sponsa i hode og ræva fra før av. Blir så utrolig provosert! Har irritert meg fra før av at de på topplisten blir så veldig sponset, og når blogg.no i tillegg skal gi dem en "belønning" for å gidde å holde seg her på blogg.no. Frister så lite å blogge her mer, vil ikke være en del av noe så jævelig idiotisk:( Gah!! BLOGG.NO DERE ER PATETISKE!

mens jeg enda har dere her: kan dere fikse RRS feed til meg. det går jo ikke? typen min er it geek haha og til og med han klarer det ikke!:S

Huff da, det var da veldig som folk reagerte på dette da! Syns det var litt kult jeg da, selvom jeg er langt fra topplista selv. Toppbloggerene bruker trossalt masse tid på å blogge - så hvorfor ikke få betalt? Om det er så forferdelig, så meld dere av,gå over til andre domener eller whatever. Relax, liksom! :)

mijowi, husk dette er FØR skatt!

Haha, tenk at så mange blir sure for at blogg.no faktisk er villige til å dele penger de faktisk kunne puttet rett i egne lommer. Heia blogg.no :)

herregud, utrolig tragisk! men om dere begynner med det her, så slutter hvertfall jeg og blogge! tenk på alle andre flinke bloggere der ute som ikke kommer ordentlig frem i lyset da!? da blir det veldig sånn at de som ikke er på topplista ikke er bra nok, så om dere virkelig skal dra selvtilliten min ned med og begynne med noe så idiotisk, så slutter jeg!! jeg har aldri vært interessert i den helsikkes topplista heller jeg, men det her går over streken!

by Adina:

Feeden din er her: http://info.blogg.no/index.rss

Er det noe feil med den?

oluf92: Heia Oluf :)

Det er ikke vanskelig å gjette seg til at dette er blogg.no sitt forsøk på å beholde toppbloggerne i konkurransen om bloggerne som er i ferd med å ta av i forbindelse med lansering av blogit.no og bloggr.no.

Hmm, skjønner at dette tilbudet har fordeler og ulemper, synd at de beste bloggerne sliter med å komme seg forbi rosabloggere (elendige forfattere) som de unge jentene har besøkt hos og dette gjør at de flyttes oppover på lista. Det er "vår skyld", ja, helt tydelig :)

Hvis dere ikke ønsker at de rike folka skal tjene penger ved å være på topplista, så slutt å besøke dem. Enkelt og greit :) Jeg lar være å besøke dem av mange grunner.

Ellers syns jeg at ukas- og helgasblogg er BRA! Me like :D

Svani: Takk for det. Vi skulle gjerne promotert "ukjente" blogger på mange andre måter, og tar gjerne mot tips på hva der vil ha her.

Dette ble litt for teit...

Med andre ord: blogit.no eksisterer ikke, og bloggr.no er et par dager gammel. Vi kjenner selvfølgelig når folk puster oss i nakken, men tro det eller ei, de er ikke våre største konkurrenter.

R i t a: Hva er teit?

Hoho, dette var underholdning! Er ikke på "lag" med noen av dere, men GUD så fun å lese disse kommentarene, nei får vel finne meg ei brusflaske og en bolle popcorn og følge med :p haha

Det hadde vært bedre om de hadde gidd belønning til de som ligge på toppen fra vær kommune! ikke bare topplista på blogg.no! de 20 som er på topp ligger der omtrent hele tiden, det byttes litt på 1 og 2 plassen men det er de samme. Det hadde heller vært bedre om de sjulte talentene kunne fått sett rampe lyset litt. Og dette sies ikke av sjalusi, hadde jeg blitt tilbud penger for og blogge hadde jeg sluttet, for dette er en hobby, ikke en jobb for meg, men der er det forskjellige synspungter. Men et eks, Voe ligger akkuratt nå i dette øyeblikk som nr 5. på topplista på blogg.no, og har ikke skrevet et ord i det nye året! skal hun tjene penger på noe hun har lagt på is? det blir for teit. Blogg.no er ikke det samme som det en gang var!

Tonje: Det er nettopp derfor vi har topplister pr kommune, at det skal være enklere for leserene å finne de.

Tonje: Og, nei, Ingen inaktive blogger skal ligge på blogg.no - de blir fjernet så fort som mulig.

Skal dere BETALE for at kjente bloggere ikke skal forlate blogg.no? Helt på trynet at dere må lokke med penger i det hele tatt.. Det er ikke poenget med en blogg, og alle bloggene på listen er jo mildt sagt uinteressante, med kun klær, sminke og penger i fokus.

Er enig med de fleste over her i at dette er en dårlig ide. Nå kommer hele blogg.no til å være en konurranse og folk vil blogge 17 innlegg for dag om ingenting for å få lesere!

Men samtidig så syns jeg at vi bør tenke på at topplistebloggerne ikke kom på lista etter første innlegg. De har bygget bloggen sakte men sikkert opp, både på designfronten og skrivefronten. De har jobbet utrolig hardt for å finne ut hva folk liker, samtidig som de setter sitt eget preg på det. Det må være sjukt hardt å være på toppen pga. alle hatmeldingene o.s.v.

Ta f.eks Voe. Hun hadde rundt 300 kommentarer på de fleste innlegg. Over halvparten var ofte negative! Og Voe fikk i tillegg drapstrusler! Så sjukt morsomt det er å blogge da. Det er jo så klart mye positivt, men det negative tar ofte over. Så at toppbloggerne kan få litt penger for å blogge, syns jeg ikke er så ille. Nei det jeg syns er overdrevent, er hva de får. Seriøst? 2.500 for 16-20 plass og 12.500 for 1 plass? Kan dere ikke senke det litt da? Jeg syns at om noen skal tjene penger på å blogge så bør det ikke være over 1000 kr. Mitt forlsag er:

16-20: 100 kr

11-15: 200 kr

4-10: 500 kr

2-3: 800 kr

1: 1000 kr.

Det syns jeg ville vært rimelig. Kan selvsagt ha litt mere, men ikke gå opp i tosiffer på tusenlappene. Om dere har det sånn som dere har planer om, kommer blogg.no til å bli falskt, overdrevet og likt. Med likt mener jeg at mange kommer til å kopiere ideer og ha om akkuratt det samme.

PS: Mitt forslag har kanskje veldig små summer, men blogg er noe man gjør på fritida! Jeg får jo ikke betalt for å skrive ett innlegg på facbook heller, uansett hvor mange som liker det. Men uansett, jeg syns ikke 1 plassen bør få mer enn 5000 kr ivertfall!

Det er bra de innaktive blir fjernet sånn at de andre kan komme seg fortere oppover. Og fler som faktis jobber hardt med bloggene sine kan komme seg på topp listen.

dette kommer bare til å bli tull. som noen sier så kommer det til å bli en hel haug med blogger som skriver 17 innlegg om dagen om ikkeno bare for å få trafikk!

Nei, vet dere hva, jeg syns dere skal gi disse pengene dere har til overs til veldedig formål jeg! Sett opp en avstemning på blogg.no om hvilke veldedigheter VI BLOGGERE vil gi penger til! MYE bedre det enn å gi bloggere som allerede får altmulig enda mer! Så går pengene til noe bra i stedefor!

tusen takk! da var det bare jeg som hadde skrevet inn feil rrs hehe! ikke rart da! håper dere velger meg en dag som ukens blogg! hadde vært så moro!:)

Jeg jobber hardt med bloggen min, og bruker mye tid på den. Dersom jeg klatrer på listene ser jeg ikke noe negativt med å få betalt noen slanter på det. Det blir jo en del gratisreklame, og når man legger ned masse tid og tanker i det, hadde det bare vært bonus med en liten "påskjønnelse", synes jeg.

Til blogg.no har jeg et forslag; hva med å påskjønne de som ligger øverst på de kommunale listene..? Bare en tanke!

Så gjelder det bare å være god nok til å få flere lesere! :D

Camilla

www.camillasvilla.blogg.no

by Adina: Bra det løste seg :)

Jeg sier med enig med "ehm?"! Hvis dere har så mye til overs så gi det til de som trenger det da! Er ikke vi i Norge bortskjemt nok som d er?

Camillas Villa: Det er veldig mange kommuner, er usikker på hvordam vi skal få det til uten å gå konkurs. Vi er ikke lagd av penger vi heller...

Jeg forstår at folk kanskje synes at det er litt urettferdig at bloggere som allerede tjener supert med penger skal få mer fordi de ligger på topplisten, men det går an å reagere annerledes. Jeg ser alle kommentarene her, og mesteparten bare skjeller ut blogg.no. Kan dere ikke bare komme med forslag på hva de kunne gjort annerledes da for at det skulle blitt mer rettferdig? Jeg er enige med at det burde vært en egen toppliste med tv/musikk kjendiser, slik at vanlige folk kunne hatt en bedre sjanse til å komme på topplisten. Men hvis dere virkelig synes at blogging skal være bare for gøy, så ikke tenk på det da. Dere får jo ikke penger så lenge dere ikke havner på topplisten, og selv da kan dere takke nei. Dette gjør ikke at blogging blir mindre kjekt!

Jeg blogger fordi jeg elsker det! Det er en kul hobby som gjør at jeg får vist andre hva jeg liker osv.

Blogg.no har jo nå ukens blogg for å highlighte enkelte bloggere som ikke er så kjente. Det synes jeg er en bra løsning :)

infoblogg: Hehe, jeg skjønner det. Bare en tanke, evnt. fylkesvis. Ikke vet jeg.

Strunta i det! :)

Camilla.

makeupbyelena: Ta en kikk på topplisten vår, det er faktisk ikke så mange kjendiser der. Problemet er ikke så stort.

syns det er litt latterlig hvordan folk reagerer på dette tiltaket!

mennesker drives av resultater og anerkjennelse av andre, og bloggere er nok ikke så veldig annerledes. JA, de tjener allerede mye penger, men som det har blitt nevnt av noen tidligere, disse bloggerne har gjort seg FORTJENT via hard jobb! Voe har jo selv innrømmet at hun brukte ca 3 timer hver dag for å tilfredsstille sine lesere, og slik er det for de som gjør en god "blogg-jobb"! Når man tenker på de vellykkede som i tillegg har jobb på siden o.l så er det vanskelig å tenke seg at de bruker så lang tid på blogging KUN fordi det er morro! Det eksisterer mye konkurranse her i livet, og man må jobbe for å leve! Så dropp janteloven og nyt "konkurransen" istedet for å disse de som gjør det bra!

Vi shouter at dere tjener fett på det. Hvorfor ikke lage en toppliste for hvert fylke i stedet, blogg.no? :) Mindre jobb enn for hver kommune, syns jeg :)

Ang. PR: Dere kan f. eks. ta noen toppbloggerene fra hver eneste kommune og plasser på en felles liste på forsiden?

flott.. for toppbloggerne tjener ikke nok fra før av liksom

det er jo fint får de bortsjemte ungene som henger på topplista, de tjener faen meg nok penger fra før, også skal blogg.no også gi dem penger for og blogge! dere har jammen meg ikke kreativitet nok til og finne på noe bedre enn dette tullet! det finnes flere tusner av blogger i Norge som ikke er på topplista, som bare har 10-20 lesere hver dag, men blogger kjempebra! har dere tenkt at det faktisk er maaaange blogger som ikke er ''oppdaget'' av blogg.no enda heller! håper dere finner på noe bedre enn dette!! snart gidder jeg ikke og blogge mer, dere ødelegger blogglysta min -.-

Jeg vet at problemet ikke er så stort, men det er dette folk reagerer på. Jeg ga dere jo skryt for at dere ga andre ukjente blogger en sjanse ved å kjøre Ukens blogg :) jeg er ikke misfornøyd, men jeg bare sier at folk kan ha litt problemer med at noen få kjendiser får ekstra penger. Ikke noe kritikk :)

makeupbyelena: Det blir uansett etter vår mening feil å fjerne folk fra topplista på blogg.no fordi andre vet hvem de er.

Svani: Kommunelistene sorteres og lages automatisk basert på antall besøkere. Det er ikke noe manuell jobb involvert.

likte ikke ideen om veldedig formål altså!? ;-)

bare tenk blogg.no, da får dere alle bloggerne som ikke er på topplisten på deres side igjen!

Og hvis dere gjør dette for å beholde toppbloggerene, tenk på dette: hvis de forsvinner, så tar noen andre over plassen og bringer penger til dere! Det er en vinn-vinnsituasjon for alle! Og ikke minst for den veldedige organisasjonen som tydeligvis kan få ganske mye penger!

Hva med en ny organsisasjon hver måned!? blogg.no hadde blitt kjempepopulære på det!

Eline Steinnes: Det er stort sett helt vanlige mennesker som ligger på topplista på blogg.no, og den er tilgjengelig for alle.

Hva de som ligger på lista tjener i kroner og øre fra før av har vi ingen formening om.

Ja, men alle disse kommunelistene er ikke synlig på forsiden....? :/ Topplista kunne vært sortert etter hver 10 bloggere fra hvert fylke, kanskje. Det er utrolig mange fra f. eks. Oslo ser det ut som, men jeg kan ikke klage. De har kanskje jobbet hardt nok :)

Det her hørtes jo helt utrulig teit ut. Nu kommer det til å være folk som blogge kun for å få denna "gratise" og lette måten å tjene penga på, i stedet for å løfte på rumpa si sjøl å være i et ordentlig arbeidsliv. Det kommer til å være fult av blogga nu kun for å blogge om -ingenting- i stedetfor blogging på grunn av at man enten liker å skrive om det man brenn for eller andre interessa. Syns det blir en feil måte for blogg.no å konkurrere med andre bloggportala. Tåpelig. Rett og slett. Rart dem ikke hadde funnet på nokka bedre.

å please, ikke fortell meg at dere skal betale Heidi Alexandra får den nettmobbinga og alt det stygge menneskekrenkende hun skriver ?! Betalt får å skrive stygt!

men får å si det sån, alt annet er ok men heidi fortjenner ikke et rødt øre slik hun skriver!

Kjempefeigt og urettferdig. Slike bloggere som meg kan aldri klare dette. Og de som ligger på topplista nå, er de som kommer til å være stein og forplanta der for evig tid.

Hege Davidsen: Alle som ligger på topplista begynte på bunnen. Det er likt for alle.

Jeg har nevnte vel heller aldri noe om noe økonomisk samarbeid med deltakerne, det bryr jeg meg ikke om. Poenget er vel som de fleste skjønner nok at veldig få "ikke-topplistebloggere" havner langt nok opp til å kunne få noe ut av dette. Jeg vet ikke jeg, dere får betale dem, men på meg virker det jo som at de som leser dette er de som har blogger som ikke er på topplisten og som kanskje aldri kommer til å havne i nærheten av noe som heter toppliste. Og jeg må si meg enig i det Marte nkk skriver, det er vel litt feil å booste en som ofte mobber på nettet?

Jeg har ikke behov for å bli betalt, men jeg vil alikevel si hva jeg mener om dette, for dette er faktisk veldig morsomt!:)

#Winning

Jeg gruer meg til enda mer spam :/

Er dette på grunn av debattene igjen ? -.-

Dette er vel for å flest mulige til å bli på blogg.no regner jeg med, siden nå får de jo konkurranse fra bloggr.no..... Synes dette egentlig blir for dumt!

For meg er det helt greit at de får pengene, selv om jeg tror de fleste har nok sponsorer og mediadekning som gir dem mer enn nok av alt fra før.

De bruker masse tid på bloggingen sin, og bruker jo en del penger på å kjøpe inn det nyeste av det nyeste på når det gjelder mote og skjønnhets-markedet.

Selvfølgelig kunne jeg tenkt meg å ha fått penger for å blogge, men jeg er vel ikke helt innenfor den kategorien som topplistebloggerne er. - Jeg blogger minimalt om sminke og mote, og liker å gå min egen vei istedenfor å følge strømmen.. Selv om toppbloggerne hevder på sitt ytterste at de "kjører sin egen stil". - Men hvor utrolig mange kopier finnes det ikke av dem?

Uansett, til dere som står bak blogg.no - når dere først skal betale folk for å blogge hos dere.. Kan dere ikke la ukens blogg (eller noe lignende) få et lite honorar også? Det syns jeg er en god idé, men så syns jeg jo som regel mine egne ideer er de beste.

Med vennlig hilsen,

Thea

Hahah, jeg ler meg ihjel. Skaff dere en utdannelse, så tjener dere like godt (forhåpentligvis bedre) som en blogger. Verden består kun av business og hippier. Og ærlig talt, så tror jeg 99 % dere ville takket ja til 20.000 ekstra i lomma i mnd.

Dere kan jo alltids spille på lotto, og kanskje til og med trå til med en extra også! :)

Så vidt jeg vet, er det mulig å tjene penger eller oppnå fordeler med flere typer hobbyer, f eks, fotografering, sportsutøvelse, skriving, sang, maling osv.. Hvorfor skal det da være urettferdig at noen tjener på å blogge?

Jeg er en av de mange som ligger langt nede på lista, og jeg har ingen planer om å endre bloggen min for å prøve å klatre høyere. Jeg skriver på en helt annen måte og er mer enn dobbelt så gammel som de fleste andre bloggerne her, så jeg har heller ingen hemmelig drøm om å bli noen ny ener på topplista. Jeg blogger fremdeles fordi det er gøy, men det plager ikke meg på noen måte om andre blogger fordi de tjener penger på det.

Så Supert at de har lyst å dele ut noen kroner av sitt overskudd :))

Men det bør vell revurderes hele utbetalingkonseptet.

Sett heller opp en gruppe som følger 20 blogger hver måned av de som ikke ligger på topplistene og gi 10 av de en lik sum for godt blogg arbeid.

Mange legger ned masse jobb og energi i å lage masse flott og nyttig på sine blogger, men det er ikke så salgbart som rosa neglelakk og derfor synes de ikke i mengden av rosa-bloggene.

Blogg.no skremmer alle sine småbloggere ut til andre leverandører, fordi det blir et helsikes mas om å bli størst og best for å få penger.

Så regnestykket blir slik. Noen få, allerede "rike" blogger tjener noen tusenlapper i måneden og mange av oss andre avslutter bloggen og flytter til et roligere sted !

ergo dette blir minus i regnskapet :// lykke til !

"Bloggeren må være innenfor våre regelverk". Da burde ikke Heidi Alexandra få noe premie, så lenge dere ikke støtter opp under hennes nedverdigende rasisme og mobbing? Eller er det noe dere kanskje ikke bryr dere så mye om?

1 April. Det er kansje en aprilspøk ;-)

Hvorfor skal dere fjerne blogger som ikke er aktive fra topplista? Da er det jo ikke de mest besøkte bloggene som ligger på lista hvis dere driver og fjerner alt? Useriøst..

Jeg håper for Gudsskyld dette er en spøk!

For det første, hvor dårlig gjort er ikke det av dere å betale bare utvalgte blogger fra listen, bare fordi de har mange lesere. Jeg mener, dette er jo helt supert for de 20 stk som får nytte av dette men tenk heller på de 200 000 andre bloggerne dere mister, har allerede vært borti flere som har sluttet pga dette konseptet, utrolig teit!

Om dere skulle betalt bloggere for å blogge, så synes jeg dere heller kan ta de topp 20 fra Mest Aktive - topplisten, og uansett hva dere tar, en blogg ligger sjeldent på samme plass en hel måned, dette var ikke så veldig gjennomtenkt, eller?

Mistet veldig mye respekt for blogg.no akkurat nå, dette er som å si, vi betaler de beste - dere andre bare suck it.

Well.. thanks!

- Donna

jeg er overasket over hvor mange sinte, sjalue og usakelige folk som kommenterer her! dere som syns blogging kun er en hobby og burde forbli det uten å tjene penger på det, dere kan jo bare fotsette i deres løp, blogg for morro skyld og ikke tenk på alle de andre som tjener penger på det vis ikke dere bryr dere!

En annen kommentar jeg merket meg her var at man ikke tjente penger poå håndball eller fotball fordi det var en hobby, da er du lite informert, for den dag idag tjener folk millioner av kroner på å dyrke sin hobby og løpe med en ball mellom beina, vet ikke om det er så veldig mer meningsfult enn å skrive en blogg!

Blogging har blitt et stor reklameportal som har åpnet mange muligheter for bedrifter som kan tjene på at bloggere ønsker å reklamere for ulike produkter, da er det også klart at bloggerne som reklamerer og tjener penger for andre, skal sitte igjenn med en fortjeneste av dette!

Om du selger en bukse i en butikk for sjefen din, eller om du selger ei bukse via en blogg for skjefen din så er vel det akkurat det samme!

jeg tørr påstå at Grunnen til at folk hisser seg så opp her er jo fordi dere selv vil ha en del av kaka, og mener det er uretferdig at kun de på toppen får noe. Vel hvorfor i all verdenn skal blogg.no eller noen andre dele ute penger til folk som ikke gir noe tilbake. Det sier seg jo selv at om man ikke har mange lesere, så vil man heller ikke få like stor fortjeneste ved å selge ting via sin blogg, som de med flere tusen lesere daglig!

Som sagt, om dere mener at blogging er en hobby, og at det er så fælt at folk vil tjene penger på det, så får dere heller fortsette med dette på hobby basis, og takke nei til evt. sponsor avtaler. Om dere selv ønsker å få en del av denne kaka, så må dere heller begynne å jobbe, og gjøre en innsats for å selv havne på denne listen, og få disse mulighetene. Man blir ikke proff fotbalspiller over natten, man blir heller ingen topp blogger over natten!

Men jo mindre man klager og irriterer seg over alle andre bloggere, jo mer tid får man til å faktisk prøve å oppnå samme suksess selv!

Take a chill pill people!!

Jeg kan ikke si jeg har hatt stor respekt for Blogg.no etter en episode hvor jeg ble hacket her inne, men dette er et MEGET raust tilbud fra Blogg.no. Enten kaster man seg med på reset mot toppen, eller så driter man i hele greia og sysler med sitt. Folk kan velge! Greia er å bli sett, uansett hvilken type blogg man skriver, så får hver enkelt avgjøre hvor kommersiell den skal være.

:-)

DEI SOM BLOGGER MEST, BURDE FÅ BETALT FOR DE. Dei som ligger ut bilder av ka dei har gjort på. dei som som prøver å få ein bra blogg. ikke topplisten, dei gjer jo nesten ingen ting skjøl. einaste dei skriver om er jo, ka de har fått og gjer pga dei er på topplisten..

Dette var jo smart :-)

Synes det er kjempe bra at de som ikke er aktiv blir fjernet fra topplisten! :-)

Ærlig talt. Her lukter det mye sjalusi og uvitenhet. Tenk dere litt om da.

"Blogging er en hobby" Ja, for de aller fleste er dette bare en artig hobby. Men noen tjener faktisk penger på bloggen sin. De aller fleste spiller fotball fordi de synes det er gøy. Noen tjener millioner i året, nettopp fordi de er så flinke i det som en gang var en hobby for dem.

"Toppbloggerne får nok av penger fra før, de trenger da ikke mer". Vel, kjente fotballspillere som David Beckham eller Cristiano Ronaldo hadde vel tjent mer enn nok til smør i grøten dersom de kun fikk betalt fra reklamejobber og sponsorer. Det betyr vel likevel ikke at de skal spille sparke ball gratis for klubben de er med i?

"Dette er bare noe blogg.no gjør for å beholde toppbloggerne på sin plattform." Selvfølgelig er det det! Men er det så veldig rart da? Det er jo bloggene med flest treff de tjener penger på! Det er der inntektene ligger. Blogging har blitt big buisness. Disse bloggene burde da få igjen noe for at de er så verdifulle for blogg.no? De største fotballklubbene tjener haugevis av penger på at de beste fotballspillerne presterer på banen. De fortjener vel å få lønn for strevet?

jeg forstår godt at blogg.no gjør dette, for det er forståelig å ville holde på de største og mest kjente bloggerne sine! Så lenge jeg har sponsorene mine, bryr jeg meg ikke noe særlig uansett. Det er bare sjalusi som kommer frem her i kommentarfeltet

Helt ærlig, så vil dette tiltaket her, gjøre slikt at mange vurderer å slutte med blogg.no til å blogge på. Lagde meg en ny blogg for å gi dere en ny sjanse, men om man må jobbe til daglig for å holde bloggen oppegående, så vil det bli stressende og den slags. Gir det kanskje en sjanse i april for å se hvordan det går.. Men liker jeg det ikke, så kan det hende jeg tar å bruker blogspot bloggen min igjen eller lager meg på wordpress.. Who knows..

Har jeg skjønt det rett nå?

Om du hele måneden ligger på 3. plass, men av en eller annen grunn havner på 1. plass i ned 1. i måneden etter så får du 12.500? Du må ikke ligge der hele tiden, men bare ha jobbet deg opp til det den dagen?

Dårlig formulert tidligere ser jeg. Men om du ligger på 3. plass den 28 mai, og den første juni våkner du til 1. plassen. Er det da 12.500,- du får?

(Håper det var mer forståelig enn den øverste kommentaren jeg skrev)

Herregud, dette blir bare for teit! Greit nok men syns no toppbloggerne får nok oppmerksomhet no, hvorfor de? hvorfor ikke oss andre som ikke er på en toppliste? det blir jo helt feil, alle skal ha like mye "vinner sjangse" det burde heller gjort på en helt annen måte, det er ikke bare dem på topplisten som trenger penger, alle trenger det, til visse tider, men å tjener penger med å fortelle ting på en blogg blir bare helt IDIOTISK spør du meg. Høre ut som dere skal "kjøpe" bloggerene, det blir no hvertfall feil, selv om jeg vet at nesten alle hadde fint takket ja for penger bare ved å skrive litt på bloggen. DET BLIR FEIL! HELT FEIL!

Faen!

Liksom om de topp-bloggerne ikke tjener nok penger fra før av!

Blogg.no synker snart til det nederste for meg azz!

Kan ikek noen snart besøke min blogg a?

Her synes jeg blogg.no synker VELDIG lavt. De bloggerene som ligger på topplisten er enten pene, legger ut ALT om livet sitt, eller er med i Paradise Hotel. Hvorfor skal de få penger? Skal blogg være enda en plattform der man konkurrerer om å være penest og skrive mest mulig personlig om seg selv? Idiotisk spør du meg..

Det der er bare j*velig idiotisk etter min mening. Hvorfor betale folk for å blogge, nå mista jeg hele blogglysten. 1000 TAKK SKAL DERE HA!

Skjønner ikke hvordan noen kan klage på dette? Selvfølgelig er det surt når man ikke ligger på topplisten selv, men Gud, de gjør da bare noe hyggelig?

Joda, det kommer ledelsen til gode også, med tanke på annonseinntekter, men hva gjør vel det?

Vær fornøyde, kanskje dere kommer på topplisten om dere er litt positive :)

Wow! Det var ikke lite penger å tjene heller da! :O De som ligger på topplisten er utrolig heldige. De kan jo ha blogging som en deltidsjobb med den inntekten der! :D

Sol: Ja, det er helt riktig. Det er den plassen du har den 1 i hver måned som avgjør, ikke hvor du ligger dagen etter eller dagen før.

Kristín Daisy: Det eneste som har nytt er at vi fra nå av deler noe av inntekten vår med noen av toppbloggerene på blogg.no. Jeg ser ikke hva det medfører av forandring for deg eller andre som bare blogger for at det er gøy.

herregud blogg, sjerp dere, dette går over streken !:(

Spørs hva de vinner på dette i forhold til resten av Norges bloggere. Kan være at de mister mange på grunn av dette, det ser jeg jo allerede. For min del, så er bloggen min et sted jeg skriver ned mine tanker om livet og får liten, men koselig respons, ikke et sted hvor absolutt all min tid skal gå ned i å underholde Norge med mitt liv. Ærlig talt. Jeg har andre ting å gjøre, men de som er på toppen har vel en større interesse i bloggen enn det jeg har, og får respons på det. På gode og dårlige måter, og da må de takle dette også.Det beste er at de blir trukket i skatt/frikort for dette, så det blir som en vanlig lønn.

Ser den, men det legger press på folk som ønsker seg inn på topplisten da..

Kristín Daisy: Det er vel egentlig opp til hver enkelt? Jeg er sikker på at de fleste som blogger på blogg.no ikke stresser med å komme på topplisten.

Lise Nikita: Takk for innspill. Litt positivitet skader aldri :)

Idiotisk konsept, blogg.no.

Dere vil betale de på topplisten? For hva? At det er de som holder blogg.no i gang?

Det er det vel slett ikke. Det er shout dere tjener penger på.

Toppbloggerene skriver bare om "dagens outfit" og "sminketips", og dette skal de få betalt for.

Nei, jeg vurderer å bytte til blogspot.com eller bloggr.no.

Dere gjør denne siden til en evig popularitetskonkurranse.

Huff, krig i bloggnorge..IGJEN!

Jeg har bloggen min på blogspot jeg da, så jeg blir ikke så rik akkurat. Men så kan jeg blogge akkurat når jeg vil og når det måtte passe meg også da.

Dette må da skape et fryktelig press? Og kanskje mange innlegg som bare er produsert for å klare å være aktiv og ligge blant de 20 beste?

Blogginnlegg skal vel produseres fra hjertet, ikke fra hvor aktiv og utifra hvor mange penger man får?

Ja ja, det blir spennende å følge med i allefall :-)

Enda en god grunn til å bytte til egen plattform. Herregud, grei å synk lavere!

Blogg.no gjør jo dette for å holde på toppbloggerene, så de ikke forsvinner til andre plattform. Forstår jo igrunn det. Om dere ikke vil penger skal ha noe å si for blogging så er det jo bare å ha fokus på sin egen blogg og blogge som før, er jo ikke verre. Så får de som manisk reklamerer for seg selv styre på som de vil:P

Dette er jjo helt sykt, blogg.no er ødelagt. Jeg kommer ikke til å blogge her lenger, om du ikke er på topplisten så får du ikke penger, helt idiotisk. ''Handler blogg.no om å tjene penger, om å være på topplisten. Jeg er så skuffet, helt idiotisk ide BLOGG.NO

HADE BLOGG.NO dere mister mange bloggere nå!

dere vil ikke legge dere opp i hva bloggerne deres skriver om? Så du sier at det er greit for dere, og dere vil faktisk premiere, rasisme, null respekt og drittslenging? Dere må jo ta litt ansvar for innholdet i bloggene når dere velger enn sånn her løsning! Dere kan ikke skrive fra dere ansvar på den måten! Er mange som blir veldig støtt av det som f.eks heidialexandra skriver, hun skriver at hun syns morderen til martine er kjekk og kunne datet han etc. Skjønner dere? Hvis dette skal være noe dere skal gjøre må dere sette enda flere regler! Som at bloggene dere premierer IKKE skal støte andre mennesker, ikke skal være respektløs, også videre.

og det er interessant hvordan dere bare overser visse ting som kommer her. som at ikke alle har sjans til å komme på topplista fordi vi ikke har råd til å betale 15 og 30 kroner flere ganger daglig for å shoute innleggene våre for å få trafikk. Dessuten flere av de på topp20 har ikke jobbet hardt for å komme dit. flere kom dit pga navnet sitt, hvem de var!

syns det er trist at dere viser så lite respekt for de 200.000 andre bloggerene deres. dere er bare desperate etter å beholde julia nyland og deandre toppbloggerne så de ikke bytter plattform som så mange av de andre har gjort. Vel......... dere har nokmista mange av de andre, små, bloggere etter dette stuntet. men det bryr dere jo ikke dere noe om, eller hva? For de betyr ikke noe for dere!Selvom de også bruker lang tid på bloggen sin, og skriver innlegg som betyr noe for dem!

nei..sier fortsatt: VELDEDIGHET, hvis dere har så masse penger!

Akkurat som om de ikke får nok penger fra før ved å sponse produkter og gi falske meninger. teit

Jeg syns det er kult, jeg :D

Jeg liker konkurransen dere setter opp - kreativt.

Det jeg derimot ikke forstår er at dere skal fjerne ikke-aktive brukere fra topplisten. Dette blir vel helt feil, hvis ikke brukeren selv ber dere om det. Får Voe fremdeles tusen klikk daglig, er vel dette - på lik linje med alle andre bloggere på blogg.no - en grunn til å være på topplisten.

Maiken: Den regelen er fra nå av klinkende klar:

Hvis du IKKE blogger på blogg.no skal du hverken ligge på topplisten eller motta penger, uansett hvem du er.

jaja, lest så godt som alle kommentarene trur jeg.. skippa mange men fortsatt, dere folkens må jo tenke da. når folk kommer på topplista bruker de ikke all fritiden til venner lenger, de bruker tid på og legge inn flere innlegg daglig så DERE får noe nytt fra dem og lese, dere kan jo tenke på hvordan det er, legge inn mange innlegg daglig. passe på at innlegget ser bra ut. ha alt sammen bra hele tia pga dere, det ikke blogg.no sin skyld at de tjener penger, det er DERES! fordi dere holder bloggene aktive ved at dere fast leser dem, om dere hadde sluttet med lesingen av de beste bloggene så hadde de ikke vært på topp20 lenger kanskje. dere KAN ikke skylde på blogg.no fordi at de ønsker også bare gi bort litt penger til folk som gjør at de kan fortsette med dette. blogg.no gir bort penger til topp bloggere, vi fortsetter med lesingen av de topp20 bloggene, pga DERE som leser de bloggene er de enda på topp20, hvis dere gjør som med folk som ikke har noen lesere cirka men blogger for morro, bare blogger videre for morro uten lesere, dere sjekker jo ikke bloggene dems fordi de ikke er populære, dere kan bare skylde på dere selv pga dere leser bloggene som gir dem fler lesere som gjør dem mer populære som da gir fler lesere IGJEN!.. slutt med klaginga og tenk heller på hvorfor de ligger der. har dere problemer med det så gjør no med det, slutt og lese bloggen dems pga dere er veldig smarte.. dere klager over at de har så mye lesere når dere er en av grunnene til det..

det er hva jeg har og si for nå!.. håper dere gidder og bruke hodet fra nå.. dere er skylda, ikke blogg.no! så slutt med den klagingen. dere kommer ingen vei..

Maiken: Motta penger fra blogg.no - mener jeg.

Hvorfor kan ikke alle bare skrive "yo jeg er såååå misunnelig" istedenfor og skrive crap ? Jeg er ihvertfall MEGA MISUNNELIG!!!

Natalie: Bra du er ærlig :)

Er jo bare en aksjon for å få folk til å kjøpe sånne bloggshouts, alle blir desp på å komme på toppen, derfor betaler man masse for å publisere bloggen.. Dette fører til at blogg.no tjener masse ved å "betale" troppbloggerne. Er et svært smart trekk egentlig

gi pengene til tsunamiofferene i japan! De har mye mer bruk for pengene enn toppbloggerne som allerede får masse gratis stuff og ikke trenger jobbe fordi de tjener fett på bloggen sin;-)

Men morsomt at dere nekter å svare på det jeg sier. Grunn til det? ser dere at jeg har rett? Ikke alle har råd å bloggshoute! osv.

Dere er profesjonelle! not.

jeg blir jo selv misunnelig fordi de tjener pengene, men hallo? de fortjener dem jo faktisk og da.. de blogger jo ganske mye + de får dere til og besøke bloggen hver dag.. så ja, jeg er misunnelig, men i tilleg. dem har jo fortjent dem..

ehm..?: Kom med spørsmål, så svarer vi gjerne

Greit. Hvorfor ikke sette i gang avstemning og gi pengene til veldedighet i stede?

Tror dere alle har råd til å bloggshoute flere ganger daglig for å få opp trafikken?

Er det nøye? Toppbloggarane jobbar no hardt dei også for å bevare/skaffe lesarar. Det er like stor sjanse for andre å komme på topplista som for dei. Greit nok, det er vanskeleg å klatre opp når dei allereie har så mange lesarar, men dei har no jaggu jobba for å komme dit. (Så lenge dei ikkje er kjendis eller noko då sjølvsagt..)

Get a grip i alle fall, slutt å vere så misunnelege. Skaff dåkke ein ekstrajobb eller pant flasker medan dåkke ventar på å komme på topplista!

Latterlig at folk er imot dette.

Tviler på de hadde vært så negativ hvis de sjøl var blandt de 20 største bloggerne.

Skjerpings misunnelige folk!

ehm..?:

1. Vi ønsker å belønne/dele inntektene med de på blogg.no som er mest med på å skape disse inntektene. Det gjør vi ikke ved å gi de bort til veldedighet.

2. Nei, men det er heller ikke nødvendig for å komme på topplisten.

Hei.
Jeg lurte på hvor lenge en blogg må være inaktiv før dere sletter bloggen? Det er jo litt vanskelig å sette en grense her ettersom folk kan være på ferie eller bli syke for eksempel.

Det er faktisk en 24 timers jobb for topplistebloggerne. Det å blogge på et så høyt nivå tar ekstremt mye tid, og sliter veldig på dem. Ja, de gjør det jo selvfølgelig også for gøy og de får oppleve masse. Selv om de allerede tjener mye på bloggen, fortjener de likevel den ekstra summen for blogg.no. Er jo de øverste bloggerne som gjør blogg.no så stort. :-)

Stine Camilla: I første omgang fjerner vi de som selv faktisk sier at de har sluttet å blogge.

en del misunnelig folk her :p haha.

Jeg VET at hvis noen av dere ovenfor her som klager over dette her og syns det er teit osv havner på topplista og får info om at dere får utbetaling så takker dere ikke nei, dere stapper penga i lomma og fortsetter videre... og dere som truer med å forlate blogg.no kommer ikke til å gjøre det nå iaf ;p og en anna ting, ser de fleste over her som er "imot" dette har i bloggnavnet sitt: "En kommentar 0 40 kommentarer til deg" osv osv, hvorfor er dere her da, for å samle kommentarer og havne på topplista? JA ^^

Men GUD nå kommer det til å bli ufattelig mye spam fra småunger som har et sterkt ønske om å komme på topplista og bli den neste "Voe" også blir det ufattelig mye kopiering av hennes blogg for som sagt å prøve å bli den neste Voe... haha syns det er sååå lol! "Fin blogg, kommentere tilbake?!" Det værste er at sånne kommentarer står under innlegga til bloggere som har f.eks skrevet no ufattelig trist, b.l.a mista unga sine eller no anna sånt no :/ har sett det, og det er så teit, de leser ikke innlegga vett, bare går inn på alle blogger de kommer over og kommenterer det der... omg! Flere som har lagt merke til det?

LOL kunne ikke brydd meg mer, skikkelig typisk nettdiskusjon her, hva er dette å overreagere på?

At man kan tjene cash om man kommer på topplisten er jo bare et pluss, igrunn kan man si at blogg.no fungerer som et slags samfunn, liek, se på kendiser, de får mer oppmerksomhet derav tjener de mer cash, finnes sikkert mange der ute som er like flinke/bedre en kendiser, det er bare det at de få har blitt lagt merke til. Så det at de på topplisten får cash er akkurat like rettferdig som at f'eks madonna får cash.

Syns bare det at man kan tjene penger på det gjør det mer spennende , selv om det er 0 % sjanse for at jeg noen gang kommer til å være en av de få som tjener noe :)

haha! umulig og ikke le av alle disse kommenaterene! jeg skjønner egentlig ikke hvporfor dere swkal begynne og betale dem? aksnkej heller betale dem som ligger litt lenger ned så de får motet opp ogsånt? og uansett dere er sykt feige nå som skal betale de som ligegr på topplisten. bruk heller pengene på konkuranse. kanskje en litt fårlig idèe men gå på en og en kommune etter rekkefølge og ha konkuranse mellom dem i samme kommune.jeg vet dette kan bli dyrt, men liksom det beløpet dere skal gi til de som er topp 20 er jo nok til flere hester. dere mister bare uanssett flere som vil blogge hos dere. omtrent 99% av de jeg kjenner bytet bloggplattform så fort dem så dette. jeg akn innrømem at det er mye lettere og mye mere orden på blogg.no enn bloggr.no men heller å ha det litt rotete enn og blogge i skam. Jeg syns ikke at toppblogegrene er så mye flinkere enn oss andre. hva er vanskelig med og legge ut et bilde av seg selv med klær og kalle de outfit liksom? jeg vet om mange som var mye flinkere en de folkene på topplisten som ikke engang har kommet seg opp dit. jeg syns dette bare er litt for dumt. ærlig talt? nå får jeg håpe dette er aprilsnar, siden det er 1.april? og kanskej foristedet og ha ''ukens blogg'' og ''helgenon blogg'' så hadde det vært bedre med en for hver ukedag? sånn som ''mandagens blogg'' osv..`? det hadde gitt folk sjansen til og komme seg på topplisten. f-eks. hvis du søker litt rundt på spm-runden og du støter til spm om topplisten så er det over 50% som sier noe lignenes: ''jeg syns ikke at de som er der fortjener det, det er mange andre som er 100ganger så mye bedre som fortjener det.'' hvis jeg hadde vært nr 1-20 på topplisten ville jo jeg seførgelig tatt imot pengene, men hadde syntes det hadde vært feil. så jeg hadde sikkert klart og takket nei. Men takk for den tiden dere var litt lojale da. jeg tenker at jeg prøver meg på ny blogg plattform. men gjerne svar og kommenter dette ''innelgget''

dette har sunket så jææææævli lavt, tenker jeg kommer til å bytte bloggplattform etterhvert, er drittlei de teite ideene deres. BLOGG.NO SYNKER BARE LAVERE OG LAVERE OG NÅ HAR DERE VIRKELIG NÅDD BÅNN

så utrolig trist. Blogging som din jobb. Ler*

Og hvorfor skal de som ligger på topplista få penger? De er almost kjendiser, de får ganske mye fra før. Og topplista blir ikke forandra så mye som jeg har fått med meg så tror noen kommer til å få en del penger. Men jaja, poenget med blogg er borte, I'm out.

¤LostGirl¤

Dummeste jeg har hørt. Nå blogger jo folk bare ''alvor''. Det var ikke det jeg ville. Jeg trodde man skulle blogge for ''gøy''.

Hadia Alizadeh: Du er mer enn velkommen til å blogge på blogg.no på gøy, akkurat som før.

Synes ikke noe om dette jeg, men la gå.

de på topp20 lista har jo mest 24/7 timer blogg da pga alle forventer flere innlegg som de kan lese, så folk. SLUTT og klag! dere kan jo tenke at det er dere som er på topp20 lista på plass #1 lissom.. har dere virkelig tid til masse innlegg + blogging hele dagen? slutt og klag eller kom med noen som er verdt klaginga isteden.. hvis ikke dere har det please slutt med det? de fortjener pengene. man blogger som en hobby, de som vil ha det som jobb kan gjøre det, men dere velger selv hva dere vil gjøre bloggingen deres til.

Det er velfortjent! :)

Martha @ Purikuri

Jeg som syntes folk på topplisten tjente nok fra før av. jaja.

Syns dere heller skulle satset på folk som har gode blogger, ikke de som har flest besøkende.

men sånn er livet. reklame is cash.

Antar Voe ihvertfall begynner å blogge igjen nå...

Maren (MarenMargot.blogg.no)

nehh

HVEM BRYR SEG OM DE FÅR PENGER AV BLOGG.NO ELLER HVOR FAEN ELLERS DE FÅR,DE FÅR PENGER UANSETT, å det gjør ingen forskjell for oss som ikke er på topp 20 , så.why the hell skal det være så ufattelig " synke dypt ,dårlig gjort,urettferdig,teit,umoralsk,dumt, skammelig" blablabla.

Who cares, om du plutselig er så heldig å kommer på topp 20, ja,så er du heldig å tjener litt cash uten å måtte spørre å grave etter folk som vil ha sin reklame på din blogg sjæl. Blogg.no gjør det bare LETTERE for dere å tjene penger, hva faen er galt med det? alt de vil er å dele litt cash med de som er på topplisten, grunnen til at ikke " alle andre " får er at det er flere tusen bloggere, blogg.no har garantert ikke oversikt over vær eneste jævla blogger.

Driter i hva som endres så lenge jeg kan leke med html å gjøre min egen blogg fin å se på i mine øyne,så blir jeg her på blogg.no♥

Det var en grunn til at jeg sluttet å blogge på blogg.no. Blir nedspamma av 12-åringer- fin blogg besøk min, fin blogg kommentere tilbake??- Det ble jeg så lei av at jeg sa byebye og startet på eget domene. Ja det koster noe og det er vanskeligere å få besøk. Men jeg gidder ikke å få besøk av personer som kun er på spamme-tokt med ctrl+c.

Men blogg.no er nok et konsept som kommer til å bestå, med mindre folk får nok og en bølge av emigranter begynner. Har du mange nok lesere får du MYE mer enn 12.500 i inntekt. Men så klart å få 12.500 kr ekstra er ikke noe å klage over!

Dette rett og slett driter jeg i...
får toppbloggerne penger så gi dem penger...
penger gjør en ikke lykkelig...
Å få lov til å velge er det som gjør en lykkelig, og velger toppbloggerne å holde seg på topplisten så er det deres valg... jeg koser meg akkurat her <3

Fint at de som legger mye tid og krefter i bloggingen får belønning, og det er klart at det er det samme hva folk blogger om så lenge det trekker lesere, men det er ekstremt vanskelig for andre å komme opp på denne listen. Er i alle fall bra med det nye konseptet med hverdagsbloggen og helgebloggen, men kanskje det kunne kommet en ny blogg der hver 2.dag f.eks, så har flere muligheten til å få vist fram sin blogg.

I løpet av et helt år er det jo kun 100 bloggere som får bloggen sin opp på forsiden!

Er det rart jeg er på vei over til blogspot sier jeg?!

Men herlighet så dere hyler og skriker da. Dette går vel på ingen måte utover dere uansett? De som ligger på topp 20 får en sum i mnd, dere andre blir ikke påvirket på noen som helst måte. Jeg forstår ikke problemet, slik enkelte her klager skulle man nesten trodd at pengene blir tatt ut av deres lomme.

De bloggene med flest lesere bidrar noe enormt til blogg.no's inntekter, så det er ikke så forferdelig "urettferdig" at de får en liten(!) del av det selv? Annonsører, nettbutikker og så videre tjener flesk på all reklamen de får fra enkelte toppbloggere, det toppbloggerene selv sitter igjen med er egentlig fryktelig lite sammenlignet med hvor mye de faktisk har solgt for. At noen få bloggere kan leve av bloggen sin og tjene store summer hver måned betyr ikke nødvendigvis at alle på topplisten får servert alt på sølvfat. Det er et fåtall av bloggere som faktisk tjener GODT på bloggen sin.

Aaaha NÅ er jeg med! :-) Det er ikke fordi dere ønsker å belønne toppbloggerene deres, det er fordi dere har fått konkurranse av en blogportal som allerede har begynt å kapre bloggerene deres! he he ja jeg er litt etter, men nå er jeg oppdatert. Dere er nå livredde for denne konkurransen :-) Lavmål blogg.no! hilsen ei som er i ferd med å opprette blogg på bloggr.no! :-) hejdå blogg.no! :-)

ehm..?: Nå har du fått sagt meningen din nok ganger på dette innlegget. Vi har forstått at du kke ønsker å bidra positivt i denne debatten, og ønsker deg lykke til hvor enn du måtte flytte på deg.

Bertilwerner

Alt i livet handler til syvende og sist ikke om pæng, men de hjelper underveis....toppbloggere har gått "skole" på nettet og funnet ut hva som er interessant i dette mediet. Ikke ta fra de muligheten til å bli skrivende mennesker på fremtidens medium! Livets skole er også en arena å lykkes og mislykkes på: 99% av bloggerne er nok yngre enn meg, men jeg er ikke misunnelig på de som lykkes med å få en liten påskjønnelse for å trokle seg fram på den elektroniske lærepulte.... Hilsen skolelærer (og seniorblogger).

:( :( :( For noe **... Trenger jeg egentlig å si noe mer?...

Lavmål...

Det har vert gøy for en "fattigstudent", men jeg er jo ikke en av de.. Så det ble litt verre, dere har skulle ha ordent å dele ut litt penger i kommunene, de som blogger der det er litt mindre tettsted. Hvis dere skjønner! Det hadde vert litt moro :D

Herregud! Nå er dere faen så urettferdige! skal topplisteblogge bli hyllet for å bare blogge? Hvis dere viste hvor mange andre bloggere som ikke var på topplista som e MYE bedere en de på topplista som fortjene all annen ros!. MEN hvis noen skal få penger skal ALLE få det hvis ikke blir alle andre blogger missunlige og begynner å snakke dritt om andre. Å så store summer som dere kommer med, er bae tragisk! Skal noen få skal alle få! Hvis bare noen kan få burde INGEN FÅ!!

Altså, folkens hvorfor gidder dere å slenge uffatelig mye usaklig teit kritikk mot blogg.no?

Kan dere ikke bare ignorere hele greia? Eller kanskje bare bytte plattform om det er så ille.

Slutt å syt!!!!!!

Rada Ryoko: Vi mener ikke det er urettferdig å belønne de 20 som står for mest trafikk til blogg.no, og dermed også inntekter.

enig med deg siljetroy, skjerp dere folkens! gro opp litt a.. vi har forstått dere ikke liker dette, så om dere ikke liker det. IKKE KOMMENTER!. veldig irriterende med alle de dritt kommentarene.. folk tjener penger på det de har gjort.. så har dere problemer, slutt og les blogga dems.. deres skyld de kommer på topp20.

Det har jo ødelegget noå. Mine venner som blogger, blogger veldig mye, men det er at det er små inlegger!

Jeg har litt forskjellige følelser om dette. Men jeg syntes ikke dere skal tenke så mye på de som ligger på topplista å synes. Dere burde ta hensyn til de talentene som ligger lavt nede å kanskje få dem lengere opp? Tror det ligger mange fine blogg-talenter og venter på en topplassering. Keep it in mind.

maria: Vi tenker på dem også, og de havner bl.a på ukens og helgens blogg.

hva med nr. 21? han/hun kan ha minst like mye trafikk på sin blogg som blogger nr. 20 har. og det med at vi ikke får lov å skrive dritt om andre bloggere and so on, på vår egen blogg - er ikke det her like mye dritt, om ikke mer? nevner bare nr. 21 igjen, jeg. hadde jeg liggi på rank 21 og fått vite at plassen over meg fikk spenn hadde jeg tatt livet mitt. plass 1-20 får jo ræva full av produkter og penger anyways. det eneste de betaler selv, er vel dopapir! hva med å heller gi de som er litt lengre ned på listen en sjanse?

Enig med gunnis !

Dette er lavmål fra blogg.no sin side. Dette gjør dere bare fordi de som står på topp listen gir dere flere lesere og slike ting..

Hva med å tenke mer på de som ikke har så mange lesere? Ukens blogg er en bra ting. Dere hadde blitt mer populære hvis dere hadde satset mer på det området.. +

Malin: Kom gjerne med tips på hva vi skal gjøre med bloggere som ikke er på topplisten.

heilt greit får meg

dere må ikke snakke negatift om det får vist dere var på toplisten hadde dere ikke snakket stykt til de som kom på dettte!! ikke vær så negative!! dette er jo helt greit...

Yasemin.: Nei, nr 21 har ikke like mye trafikk som nr 20. Topplisten er sortert etter trafikk. 21 har pr definisjon mindre trafikk enn 20.

Syntes dette ble litt vell drøyt! Random folk vil nå begynne å blogge pga penger og de bloggerene som ligger på topplista blir søkkrike og bortskjemte. Det blir enda mer drøyt når dere skal gi bloggere 12.500 kr!! Men de beste bloggene må ikke alltid ligge på topplista! Skal bare si dere dette at om dere begynner med dette kommer jeg heller til å opprette en ny blogg, men ikke på blogg.no!!

Hva er greia? Trodde vanlige folk blogga fordi det var morro, og som en hobby :) Lot heller de på topplista få de pengene, og fortsett som før? (Sjøl om jeg seff kjenner at det stikker litt at rosabloggere som Heidi Alexandra skal få mer cash en de allerede får, men jeg svelger det og blogger videre ) ;)

ha en fin helg da folkens!!

Penger og blogg - Jeg skjønner ikke hvorfor blogg.no skal betale bloggerne på topplisten for å blogge... Jeg misunner de som ligger på topplisten og får betalt for å gjøre noe som er gøy ! Uansett, alle dere som kommenterer negativt er kun misunnelige på de som er på topplisten !

Dere begynner å bli redde nå som Bloggr.no kommer til å ta over, så dere bestikker toppbloggerne med penger for å bli på blogg.no! Haha! Etter Voe sluttet å blogge har dere mistet halvparten så mange besøkende. Dere kommer til å tape kampen, uansett.

Når var det man blogget for å.... eh, BLOGGE? Nå handler det visst bare om penger. Penger livet... eller hva?

DRIT BRA!!!!!

penga for å blogg??

det e jo bare skit det

koffor ikke gjør det for gøy

Randomness

Blir for dumt av blogg.no og si at dette gjøres for å tilbakeføre verdiene de har tjent på toppbloggerne opp igjennom. Oddsene for at dette blir en god innvistering, er skyhøye. Man kjøper seg annonseplasser hos bloggere som allerede har tusenvis av lesere. Bloggerne med mange lesere fra før av vil jo selvfølgelig ikke merke noe annet enn pene summer på bankkontoen, men antall blogger som har appelerer til noe annet enn blonde rosajenter kommer til å synke drastisk.

Som sagt innledningsvis er jo dette en bombesikker invistering, og rart folk spør hvorfor de ikke leter etter den ENE bloggeren som faktisk skriver om noe interessant. Ser dere det ikke? Hva er sjansen for at denne bloggeren skal nå topplisten slik at blogg.no kan bruke vedkommende som en pengemaskin? DEN ER LIK 0.

Synes dette er utrolig synd, da mye av konseptet bak det å drive en blogg faller bort. Det er ikke lenger en hobby hvor formålet er å få respons, samt prøve å nå frem og ut med et budskap. Nei. Det er blitt et spill. Et spill hvor blogg.no bestemmer reglene, og vinneren. Vi vet jo alle hvem det er.

Sitter egentlig å flirer litt for meg selv av alle kommentarene som er skrevet. Bloggeres endeløse kamp og iver etter å få navnet sitt på en toppliste er enorm, og når dere i tillegg kan lokke småjenter med penger, blir pågangen stor, tro meg.

Money can't buy happiness, but it sure helps.

Skjønner ikke hva folk skriker etter, dette er jo kjempe bra!:)

men hvordan gjør dere det egentlig hvis topplisten forsyver seg? jeg mener; tenk hvis en person har fått en del lesere og ligger på 19. plass i 10 dager, men så er han/hun på 23. plass når pengene skal utbetales...

Det er bra for dem som ligger på topplisten selvfølgelig, men likevel litt urettferdig mot oss andre. De tjener allerede penger på mye reklame og sånt.

Men gi dem penger hvis dere vil, jeg orker ikke og gidder ikke bry meg.

Eneste jeg lurer på? Hvordan vil dere kontrollere at disse som ligger på topplista ikke driver med Hit-me ol. i tillegg til selvkommentering?

Nå vil jo MANGE bloggere bruke denne typen teknikker for å stige opp på listene. Slik får de også penger de ikke fortjener.

Ro dere ned, folkens! Herrelighet til surmuling på enkelte!

Ettersom blogg.no tjener store penger på reklamen de plasserer på bloggene våre, og da også tjener ekstra mye på de som har flere tusen daglige lesere, er det da bare rett og rimelig at disse bloggerne får sin den av inntekten, synes jeg.

Jeg er rimelig sikker på at de av dere som surmuler og hyler om lavmål, ikke ville sagt det samme om det hadde vært DERE som hadde ligget på topplisten. Sjalusi kaller man slikt. Dere høres ut som en gjeng toåringer midt i trassaldern alle sammen. Skjerp dere!

Jeg får selvfølgelig ikke en femtiøring engang selv om jeg faktisk ligger på førsteplassen over bloggere der jeg holder til (nær hønefoss), men jeg sitter ikke her og fremstiller meg selv som verdens mest sjalu drittunge av den grunn. Skjerpings. Vil dere ha penger får dere skaffe dere noe så hverdagslig som en normal, kjedelig, a4-jobb.

Dette var litt urettferdig mot vi som ikke er på topplisten. De på topplisten får jo alt, nå blir det flere som blir behandlet som voe prg. av missunnlse.

Jeg har blogget i 2 år nå.. og jeg blogger minst 3 innlegg hver dag, og jeg har med videoer, bilder musikk osv som de fleste lesere liker å lese om. Men når det kommer til "Alle har en en mulighet til å komme på topplisten" Vel.. har ventet i 2 år på dette jeg, og spør du meg så føler jeg at det bare er de som har sponsorer osv. som kommer seg opp på topplisten. Det er greit at de som ligger på topplisten nå får penger. De fortjener jo det. Men jeg som har blogget mye lengere enn de fleste som ligger på topplista, og jeg har enda ikke kommet meg inn på topplista, så syns jeg det er ganske urettferdig..Men det kan jo hende at min blogg ikke er så veldig bra, ihvertfall nå som jeg har mistet blogglysten. Har faktisk begynt å miste blogglysten siden ingenting skjer lenger.. med topplista altså. Så jeg har laget meg en blogg på bloggr.no også, for å sjekke om det er noe bedre enn blogg.no Men det er ikke lett å si at bloggr.no er bedre enn blogg.no, fordi jeg er super kjent med blogg.no Så hittil så syns jeg at blogg.no er mye bedre. Men begynner å bli lei av blogging som sagt fordi jeg aldri kommer meg opp på den topplisten, som er sykt irr! Men jeg blogger ikke bare fordi jeg vil komme på topplisten altså. Blogging har blitt en hobby som jeg ikke klarer å slutte med. Så jaa.. jeg er sykt sjalu på de som tjener penger for å ligge på topplista ;o hehe

- www.suusannee.blogg.no

Har en mistanke at blogg.no og bloggr.no er brødre, men gjør meg ikke noe uansett. De er flinke til å tjene på dere på forskjellige måter, folkens.

Vil dere ikke at disse kjendiser/rosabloggere skal være der på topplista, så la være å besøke dem 'a. Det er dere som styrer ved å klikke på linken deres og ikke blogg.no. Innse det :)

Dette er kanskje det dummeste jeg har hørt, greit at de skal få gratis produkter osv osv, men at dere gir en 16 åring 7500 kr for å være på topplista synes jeg er kvalm. Kjøper bare bloggere siden blogit. skal begynne å lage en ny plattform, lol! Og dere som sier det å blogge er som en deltidsjobb, please skjerp dere. Dette er kanskje det dummeste jeg har hørt. Alle jeg kjenner sitter 8 timer daglig i tillegg til skole og jobber for pengene sine, og får lik lønn som de som sitter på rumpa og blogger i 15 min per dag og er på 5 plass. så dropp det dumme snakekt om at det er som en deltidsjobb. Peace :)

FY FAEN! HVORFOR SKAL TOPPLIST-BLOGGERNE TJENE MER ENN DE ALLEREDE GJØR? VI ER JO ALLEREDE VELDIG MISUNNELIGE! Dette syns jeg var det teiteste dere noen gang har funnet på.... De som er øverst på topplisten tjener jo allerede opp til 50000 i mnd. Så skal dere gi dem 12000 til? WTF sier da bare jeg...

Herreguud, det her er flaut. Da mener jeg alt. Overengasjerte lesere som absolutt må komme med noe hele tiden, og det faktum at blogg.no faktisk kjøper topplistebloggerne sine. Etter historiene med Ida Wulff osv, så blir det her bare ENDA flauere. Vær så snill, dere kommer til å nå bakken snart. Det her har blitt en jævla overfladisk greie, hele bloggverdenen.

IPUBLISH USER

Hva med Ipublish som dere også driver?

samme ordning der?

Som om bloggere med flere tusen lesere ikke tjener nok penger :P

dette er og synke utrolig laft!!! de som ligger på topplisten er fra før av ganske kjente! så vis dere ønsker flere bloggere osv så får dere heller kanskje trekke ut 10 tilfeldige hver mnd som får et vist beløp? og publisere det den 1.hver mnd! gjør det gøy for ALLE og blogge!

Problemet er vel at når du først ligger på topplista, så er det nesten umulig for andre å slippe inn der fordi de som ligger der får så mye gratis promotering nettopp pga denne topplista. Dere burde gjøre det lettere for de utenfor topplista å komme inn. Sol.no har feks "utfordrere" til denne "Kremtoppen" - dette kan jo dere også gjøre?

Kår ukens beste innlegg og la folk sende inn sine bidrag. Jeg tror det vil skape mer flust rundt blogging enn det dere her prøver på med å lønne de som allerede tjener penger på bloggen sin. Jeg feks kommer ikke til å blogge noe mer av denne grunnen, rett og slett fordi jeg veit jeg er sjanseløs i å komme på topplista. Det er så og si umulig for oss "vanlige" bloggere. Jeg tror dette også skaper mer spam.

Dere sier at dere ikke har så mye penger? 12.500 er mye penger å gi bort hver mnd , wtf ? skjønner faen ikke vits i å betale personer som blogger , jææævlig latterligt

TRAGISK! Blogger kun for min egen del og for at mine venner/familie skal kunne lese om de vil! Får jeg over 500 lesere på bloggen min, så legger jeg ned hele driten tror jeg!

Er heller enig i at man burde trekke ut tilfeldige folk som kan motta et beløp. De som ligger på topplisten blir jo som regel liggende der en stund og hvorfor skal de tjene så mye på å blogge?? SKAFF DEM HELLER EN JOBB! Alle fjortisser kommer til å begynne å blogge, bare fordi de tror det er penger å hente der!

Derfor begynte jeg på Blogspot selv om jeg får mindre lesere ;)

minhundkahlo.blogg.no

blogg.no er ødlagt

minhundkahlo.blogg.no

blogg.no e jo gått helt fra vettet alt folk tenker på nå er jo penger penger penger

ja, dette hjelper nok masse på de folka som kun blogger for å komme på topplisten. kjempebra , blogg.no! Gleden av å blogge er jo totalt borte :)

finnes jo folk som jobber hardere enn toppbloggere og ikke får betalt, så dette syns jeg ble galt ;) nei, skjerp dere

Mm.. Nå har dere gått for langt... Blogging handler ikke om penger, blogging skal ikke være en jobb. Dette kommer det ikke til å komme noe som helst ut av, bare vent og se. Dette er ihvertfall den dårligeste idèen blogg.no noen gang har hatt.

Nå har dere gått for langt, dette er det teiteste jeg har hørt! MANGE kommer til å slutte hvis dere begynner med dette!

Faen så teit, det har gått for langt. Det kommer jo til å bli kamp nå om hvem som skal komme på listen, var ikke blogging frivelig. Men det er ikke lite penger dere gir bort heller. Blogg.no har gått for langt. Umulig med de bloggerne vi har nå til å komme så langt opp som de. Synes det begynner å bli sykt teit hvordan dette har blitt. Vi som blogger synes jo ikke at det er morsomt lenger, de blogger for pengene. Mange kommer til å slutte hvis dere fortsetter med det dere holder på med å ..

TEIT blogg.no ..

ojojoj, så mange sjalue mennesker det fins her. Se det fra den positive siden og ikke få fram alt det negative.

dere kan jo eventuelt belønne de beste bloggene i hver komune i tillegg??

Hadde du klagd om det var DU som lå på topplista? Hadde du da sagt ifra om at du ikke ville ha de pengene? ...Tenkte meg ikke det, nei. Dere er så tragiske alle dere som syter! Hvorfor innrømmer dere ikke bare hvor sjalu dere faktisk er, for dette blir nå lavmål fra DERE, ikke blogg.no.

Dette er det teiteste dere noen sinne har gjort!!!!!!!!!!!!!!!!!

Det var bare teit! Nå kommer alt til å handle om å vere på topplisten, ansa mer enn før!!! Og, ja.. de som er på topplisten tjener nok fra før!

Dette var kleint, og... teit!

Er ikke snakk om sjalusi. Bare jævlig NEDSIG at de faktisk begynner å gi penger til dem som ligger mellom 1-20 på topplisten, bare for at de blogger et innlegg hverdag o.s.v. Det er faen ikke snakk om konkurranse o.s.v WTF ??

er helle poenget deres å få flest mulig til å blogge , ved å dele ut penger til folk som allerede tjener penger på å blogge. DET ER SÅ SYKT TEIIIIIT

dette var utrolig teit.. hvorfor gjør dere dette? penger rett ut av vinduet OG dere ødlegger alt som en gang ble kalt blogg!

dere går for langt.

jeg er ikke sjau eller noe, men de på topplisteb tror jeg får nok med sponsorgavene og pengene de får ellers. det var ikke lite penger det sto om heller. litt drøyt at dere synker SÅ lavt, skjerp dere.

Å kjære vene, som om det ikke var nok mas om å komme på topplisten fra før av. Synes hele topplisten egentlig er et veldig dumt opplegg, rett og slett på grunn av konkurransen, men nå kommer det jo til å bli enda verre. Forvent dere en hel del fler spam-anmeldelser i tiden fremover.

Vi får se hvor lenge jeg blir her. Det virker som blogg.no gjør alt for å holde bloggerne sine på siden, nå til og med bestikkelser via "lønn". Nuvel. Jeg har allerede en blogg på blogspot. Hvis dette fører til stigning i spam-kommentarer, så flytter jeg og bruker blogspot. Er nok spam fra før.

Synes det er litt urettferdig. Blogg er for gøy, ikke en jobb!

Til alle dere som klager på at folk skal tjene penger her på blogg.no :

1. Hvorfor gidder dere å bry dere, hvis dere ikke ønsker å tjene penger?

2. Hvorfor klager dere på toppliste-plasseringen når dere garantert er inne å kikker selv?

3. Slutt å sleng så mye dritt til ledelsen, de velger faktisk å dele sine inntekter.

SJALUSI, kaller man alle de dritt kommentarene som kommer inn

det var litt teit unnskyld meg ..

Dette er lavmål spør du meg... Blogging bør ikke handle om penger.

Helt enig med Milla her :))

And, get a life!

-Dere hadde selv takket ja til de pengene, eller ka? : )))

Sorry meg, men jeg er utrolig enig med de fleste som har kommentert her. Det er ganske teit at man skal begynne å tjene penger for å blogge, det har blitt altfor voksent. Trodde blogg.no liksom var for alle som ville ha en liten dagbok på nettet for å si det sånn. Og nå skal topplisten liksom begynne å tjene penger, da blir det jo ikke så moro lengre da !

Folk må virkelig slappe av.... herreguuuud! Det er bare å slutte å blogge for de som vil det, da er det bare lettere for oss andre som er igjen å få flere lesere :) Slutt å vær så sjalu!!

Synes heller dere kunne brukt di pengene til å gi bort til tilfeldige bloggere. istede for å gi de til de som har stådd på topplista i flere måneder og tjener penger nok fra før av. Samt mottar gaver og produktprøver fra alle kanter.

Jeg blogger ikke selv, men ville bare si min mening om saken :-)

Okei kanskje er det litt idiotisk men, la oss innrømme det alt handler om penger og blogging har eksplodert dramatisk den siste tiden. Det har vist seg å være en god pengemaskin selvsagt utnytter folk seg av det. Men dere har rett, penger ødelegger alt. Det er som når man spiller fotball eller danser og plutselig melder man seg på en konkurranse innenfor dette, da er det plutselig ikke så gøy lenger. Om det er etisk riktig eller ei er opp til enhver. * We live in a greedy little world, Thats teaches every little boy and girl, to earn as much as possibly. Hørt sangen Ka-Ching ?

Det gjør meg absolutt ingenting at toppbloggerne får penger for å være her inne. Det har jo egentlig ingenting å si for meg og min blogging, så hvorfor skulle jeg bry meg? Disse bloggene er tydeligvis populære av en eller annen grunn, og er gode ressurser for blogg.no. Klart de vil belønne dem med noe ekstra da!

Det er likevel et par ting jeg reagerer litt på.

Jeg ser det er flere her som har nevnt at blogging er en hobby, og at det har vært noen som svarer at "Neihei, toppbloggerne legger utrolig mye arbeid i bloggene sine, det blir jo som en fulltidsjobb!". Vel, i såfall driver vi vel alle en fulltidsjobb når vi blogger. Jeg kjenner til flere bloggere her inne som helt sikkert bruker minst like lang tid på blogging som toppbloggerne, og mange av dem blir knapt lagt merke til.

Må også bare si at det er ikke noen jobb å leve! For det er det toppbloggerne (og de fleste andre bloggere) gjør. De bare lever livet sitt, også tar de et par bilder eller spiller inn et lite videoklipp, og skriver noen ord om dagen sin, eller de tankene som surrer rundt inni hodet på dem. Joda, det tar litt tid å skrive en blogg om det man har gjort, redigere et par bilder, eller lage en filmsnutt for anledningen, men noen jobb er det uansett ikke.

Som mange andre også har kommentert, så tjener toppbloggerne allerede mye på andre ting, og de trenger ikke enda mer fra blogg.no. Det må jeg faktisk si meg enig i. De tjener jo mer enn nok fra før. Tror pengene hadde vært mye "bedre plassert" dersom de f.eks. ble gitt til Ukens Blogger ellernoe. Dem som ikke er superkjente enda, men som likevel har brukt endel tid på blogging, og som er gode til det de driver med.

Jeg har sikkert mer jeg skulle ha sagt, men jeg kommer ikke på mer for øyeblikket.

Enig med de fleste andre.Blogging bør være for morro skyld,ikke for penger.

Ta dere sammen da.

Super ide! Har dere kontonr mitt?

Helt greit at folk kan tjene penger på å blogge, what ever makes u happy. Men om blogg.no skal gjøre det på denne måten blir det bare helt feil! Mange av de som ligger på topplisten er profilerte personer som har "gratis reklame" nettopp fordi de har ett kjent navn. Det hindrer mange andre gode bloggere som hverken har ressurser til shouting eller reklamering til å komme innunder dette konseptet.

Nei, det er ikke fordi jeg vil på topplisten, jeg tjener nok penger på jobben min ;)

Jeg har ingenting i mot at toppbloggeren får betalt for å være på topp, de bruker tross alt mye tid på bloggene sine. Det eneste jeg er skeptisk til er at dette vil føre til utrolig mye mer kommentarspam fra folk som vil komme på topp..

Er ikke dette bare en måte å skaffe seg billig reklameplass på de mest populære bloggene? Smart av blogg.no men jeg tror jeg hadde følt meg litt lurt, ettersom dere krever at de setter av ekstra annonseplass... jajja nå slipper vel jeg å føle meg lurt ettersom jeg aldri i livet kommer til å havne på den lista, jeg vil bare belyse noen sider ved samfunnet som trenger å belyses og trenger i grunn ikke penger for å gjøre det.

Helt greit for at at de får litt penger, men at de får så mye er litt vel drøyt!

Og dere sier at alle har en mulighet for å komme på topplista, det er jeg litt uenig i.. på topplista ligger det for det meste folk som blogger om mote og sminke, folk som er pene og viser kløft, folk som later som de lever det perfekte liv.

Hvordan skal andre bloggere som blogger om et annet tema komme seg opp på listen? Det går ikke.. la oss ta for oss fotobloggene feks, hvordan skal de klare å nå så langt som topp 20? Jeg har sett veldig mange gode fotoblogger, mange av de er kjente, noen har jo over 1000 følgere på bloglovin. Men de er forsatt ikke kjente nok for topplista her inne, fordi folk er mer opptatt av mote og sminke framfor foto. Så hvordan skal det gå an? Nei, det går rett og slett ikke.

linnmich.blogg.no

Synes ikke vi trenger PENGER for og blogge, vi skal logge for og ha det gøy, for og på en måte ha en offentlig "dagbok" som andre kan lese. Ikke tjene penger på og skrive "dagbok". Det bli jo nesten det samme, de gjør ikke så mye at de trenger sååå masse penger i allefall. Virker som de med blogger er ute og shopper almost all the time. Det er sykt, og nå skal de få betaling i tillegg. Oh my good, sier bare jeg altså.!

blogging handler ikke om å tjene mest mulig penger. Derfor syntes jeg det er superteit at en plattform faktisk betaler bloggere for å blogge. blogg.no har da mange tusen bloggere som blogger uten å få penger for det! Dessuten så tjener jo toppbloggerne masse fra før av. Å betale for at noen blogger, gjør at mange bloggere heller skriver søppel innlegg for å få penger..

MYE av alt det her blir for teit!!! Folk her er så sykt sjalue, jeg synes det er kjempebra at dere betaler dem for innsatsen!:-) Jævla sjalue bitches som sitter her å klager fordi dere har noen små drittblogger, dere hadde aaaaldri klaget om dere fikk så mye, så shut it ;-)

dt hær e jo bare teit:ss

Om dere syns det er så ille at "linni, tone, rachel" osv får penger fra blogg, det er jo dere som gjør det da.. Slutt å besøk bloggene deres da vel? Herregud. Det er dere som får de dit. Slutt å besøk de så går de nedover. Men ja, det blogg.no sier er jo det at de på topplista fortjener mer eller "er mer verdt". Men som sagt, det er dere som gjør at de er der.

rebekkaaaa

Nå mister dere mange bloggere ! Dette er det teiteste jeg noen gang har hørt. Hva fader skal de som ligger på topp-20 få penger for ? Tjener ikke de liksom sykt mye fra før ! ?

Var det ikke voe som tjente 40.000 å mnd ? Tipper at de andre tjener noe i nærheten av det !

Blogg har jo bare blitt helt utav kontroll. Er ikke gøy lenger! Holder med all reklamen som ligger på sidene ! Så gå å slikk dere selv i rompa blogg.no !

Finn på noe bedre som faktisk gjør sånn at andre vil blogg, og ikke slutte !

Jeg syns ideen er god, jeg.. Men, jeg tror ikke jeg havner på topplisten så det er det eneste negative .. :-P

Jeg vet ikke hva jeg skal si....

Nå har dere nådd bunn! Å la de 20 første på topplisten tjene penger er latterlig! Dem tjener nok fra før av! Og nå blir blogging enda større konkurranse! Alle vi selvfølgelig være av de 20 første nå! Blogg.no er ødelagt av alt presset som blir lagt på å være en god blogger!

Man trenger ikke ligge på topplisten for å være en god blogger! Det er mange gode bloggere, mange bloggere som er BEDRE enn dem som ligger på topplisten, men allikevel som ikke ligger der! Er det rettferdig at de bloggerne ikke skal få noe, bare fordi dem ikke er på topplisten, selv om dem er mye bedre enn de fleste?

Hvordan kan dere egentlig sikre dere om at folk ikke spammer kommentarfelt med besøk min blogg ditt, besøk min blogg datt? De fleste nå, som vil på topplisten og tjene penger, kommer til å spamme noen blogger med det, og hvordan skal dere sikre dere om at dem ikke har gjort det, for å ha kommet seg opp til topplisten?

Lavmål dere! Dette ville jeg ikke trodd!

Er det topp-lista over hele Norge? :)

LoL dokke er bare så dum! dokke like bare ikke at folk skal får penge får å blogge!

For dere vet at dere kommer ikke til å blogge 1-20 plass! Og så få dere ikke penge!! Dokke like ikke at de som ligge 1-20 plass for peng og ikke dere!! Voe slutte å blogg bare fordi dere like ikke at hu skal ligge på 1plass! Dokke kommer og så til å hate Rachelnordtomme fordi hu ligge på 1plass...Hallo hvis dere vil ligge på 1plass er det bare å blogge!! Og har det gøy ikke sidde å hate de som ligge 1-20 plass! De også jobbe hard får å ligge på 1plass så ikke blir så sint på de!!

Er det noe som du ikke like ved den blogg?? Så er det bare ikke lese den blogg som du ikke like! Så blir det mer gøy får aller som bruke blogg.no! Send meg e-mail hvis dere vil kommentar eller si noe! : cha_em1994@hotmail.com!

Dere synker så utrolig lavt.

Barn sulter i andre land, og her i Norge får fjortisjenter betalt for å skrive om hva de gjør med (noe så unødvendig som) håret sitt.

Jeg blir skuffet over dagens generasjon. Vi kommer aldri noen vei med å bekjempe fattigdom og krig når dette her blir prioritert først.

Lavmål, rett og slett.

Er vel en grunn til at det heter "Haters makes you famous"? Men for all del, topplistebloggere er jo vesener med superkrefter og er generelt ekstremt mye bedre mennesker enn oss andre normale mennesker som bor i blokk og tar bussen.

Blir bare så mektig irritert av dere som klarer å komme med et såpass svakt argument som at "de vil bare gi topplistebloggerne pengene de har gjort seg fortjent til" .. Give me a break, de pengene de deler ut til topplistebloggerne ser de igjen, tro meg, med et fordoblet antall nuller bak også.

Alt dreier seg om penger her i verden, og folk som er for trangsynte til å kunne se det får flytte inn i en trehytte i Amazonas isolert fra alt og alle. Blogg.no kommer til å gjøre en fantastisk god invistering, rart det er et fåtall av dere som forstår det. Sier vel nok om bloggere generelt.

Stemmer heller for at dere (blogg.no) setter en aldersgrense for det å skrive en blogg, før dere lurer samtlige av de menneskene som bikker under den grensen av intellektuellitet du må ha for å kunne skjønne hva et samfunn faktisk dreier seg om - Penger.

lol, sykt mange sjalue og bortkjemte mennesker som kommenterer her! Det er en grunn til at de er på topplisten, og da fortjener de de pengene de får! Om dere er så sykt pissed på blogg.no hvorfor har ddere blogg her, hvorfor kommenterer dere i det heletatt? voks opp mennesker, blogg er også en jobb for dem som er på topplisten, syntes det er ganske greit jeg :)

WTF?! Dette er bare tåpelig. Jeg vedder på at det egentlig har vært sånn hele tiden..

Men nå vurderer jeg heller å gå over til blogspot..

Men dere kan jo ikke betale Eks blogger som Heidi Alexandra som mobber forskjellige grupper i samfunnet , da er det noe seriøst galt!! , Vet dere , det går jeg for pokker ikke med på , jeg synes seriøst dette er en sak for media , hvis dere skal belønne en som trakkaserer barn med down syndrom og andre syke i samfunnet , da er dere medsldige,den bloggen burde vært slettet , så hardt og få det til?

,Ikke bare det , dere bør kontakte foreldrene , jenta ødelegger sitt eget liv , dere har ett ansvar her som dere ikke kan fraskrive dere!!!!, Og dere bør vel for pokker ha oversikt over blogger på deres forum til og legge ned dem som bare driver med dritt!!

Og om dette er "jobb" , så kan dere jo ikke betale dem under 18 ,barn skal til info. ikke "jobbe" !! Og de blir for dumt og si at blogg er jobb, det er vel en hobby!!,

Eller er det slik att Norges 10 - 15 åringer nå er i jobb hos dere - ulovlig!!!!

Og de fleste blogger på topplisten er dårlige , de fleste Gode blogger blir dessverre aldri lagt merke til!!

Alle jobber jo for dere, hvordan kan dere kun betale noen?? , Mange som ikke er på topplisten gjør en bertraktelig bedre jobb enn dem som er der , hva med dem da??

Betal nå de 100 beste da på den dumme topplisten deres , slik att flere får en sjanse da ,, og ikke lønn dem under 18!!

Og hva med dem under 16 , dere driver vel ikke barnearbeid.., Hvordan kan Voe tjene 40.000 i året som noen sier, går ikke det , barn sal ikke måtte jobbe, om så er tilfelle er det alvorligt og heelt sykt , og en barneverns sak!!

blogg.no er ett dårlig forum , enkelt og greit , dårlige løsninger, dere ser jo att mange av de som "jobber for dere" er ikke fornøyde med dette , så kanskje revurdere det hele?? Dem som blogger bør vel ha ett ord med i laget.., eller?? hade det ikke vert for dem , hadde ikke dere vært.., hokkus pokkus............

Syntes vi som ingen vet om skal få en sjangse på topplisten jeg, men alle de "kjente" tar over hele greia selvom bloggen er veldig dårlig.

Det var jo dritkult! Selv om bloggen min er langt fra populær, gir jo dette meg noe å strebe etter. For mange er jo ikke blogging lenger en hobby, det finnes faktisk folk som LEVER av det der ute. Blogg har jo blitt så populært at det fungerer mer som en liten dagbok på nettet. Det er jo mange som lever av dagbøker i bokform(historiske bøker som anne frank og sånn, selv om dette ikke ligner spesielt på en blogg da :P), så hvorfor ikke bare gjøre bloggen til noe man kan leve av. Blogging er jo ikke bare en lek, alle som blogger vil jo heslt være på topplista.

Det krever vanligvis hard jobbing å komme så høyt opp. Man må jo reklamere for seg selv, for bloggen er på mange måter en persons produkt. Ja, det er en hobby, men likevel....

fy faen.. LAVMÅL!

Så flott at dere deler med de som trekker trafikk (og vi vet alle at på nett er trafikk=annonseinntekter) og dermed bidrar til at vi som koseblogger får lov til å gjøre dette GRATIS! Sånn jeg ser det er dette egentlig bare rett og rimelig, og jeg synes at dette beviser nok en gang at blogg.no faktisk er en seriøs aktør! Fortsett sånn som dette - jeg liker å koseblogge hos dere! :)

Dere sier det er lavmål fra blogg.no å gi penger til toppbloggere, men det jo lavmål fra dere å kommentere dritt?

Så skjerpings folkens!

whoooot :O

så mye penger....

Oii det var mye penger!

Maria<3: Når ble det ulovlig at folk under 18 år jobber?? Det er da virkelig barn ned i 13årsalderen som får seg sommerjobber og så videre. Er det ikke fra 13 år man får frikort f.eks? De deler selvfølgelig ikke ut frikort om man ikke får ha inntekt i den alderen. Dessuten står det over her at de under 18 år må ha underskrift fra foreldrene. Ingen regler brutt ;)

Og ja, det er mange bloggere med få lesere som har mye bedre innhold enn mange av de på topplisten. Men det spiller dessverre ingen rolle, for det er de på topplisten (altså med flest lesere) som faktisk bidrar mest for blogg.no. Det er de som "selger", og blogg.no tjener massevis av annonsene på akkurat de bloggene. DERFOR er det de mest leste bloggene som får betalt. Det er vel ikke så vanskelig å forstå? :)

LAVMÅL av blogg.no! Da blir det blogspot.com eller wordpress.com på meg! Alt utenom blogg.no, dette er jo helt latterlig!

Lurer på hva de som klager på dette hadde sagt om de var en av topp 20 på topplisten? Da hadde det vell blitt en annen låt i pipa.

Der mista blogg en blogger, gitt

Når jeg ser på alle klagene og de få kommentarene som er enig i dette, så vet jeg ærlig talt ikke hva jeg syns. Jeg er glad på de på topplistas vegne, men det blir jo mer og mer press på å komme på topplista enn det allerede er fra før av. Jeg personlig driter i om hvor mange lesere jeg har, jeg blogger for å oppdatere familie og venner som bor 120 mil fra meg, og fordi jeg syns det er gøy. Folk burde ikke blogge for pengenes skyld, hvor har det blitt av all morroa og energien rundt blogging?

Hvorfor det egentlig?? det er jo teit!

blogglisten ødelegger! det er noen som er "bedre" og "flinkere" enn andre til å blogge, men at de nå oigså skal få betalt for å ligge øverst på en toppliste ? TULL

Helt latterlig teit!!! Dere synker bare LAVERE enn noen sinne. Lavmål ja... det for teit.. De tjener jo masse fra før av og nå skal de bare få mer.. for noe tul!!! Jisus nå ble jeg pissed - og jeg starter nok prosjekt komme meg vekk fra blogg.no i løpet av et par dager.. grøss og gruuu

Enig med bl.a. "Ehm?" (det ikke meg altså) et stykke lenger opp. Det er så besætt dyrt med blogshout. Mange 15-kroner små osv ...

Siterer SILJE HELÉN!

Jeg skjønner meg ikke på dere som klager så fælt og hvordan dere kan si at det er urettferdig. Lukter misunnelse lang vei.. Jeg er sikker på at de fleste av bloggene deres er like rævva som de på topplisten, om ikke enda dårlige. Det er jo tross alt de som har flest besøk.

så tåpelige folk skal være, kan ike dere bare synest det er bra for de top 20 da ? Kanskje de top 20 liker det da liksom.. Bra for dem. Slutt å være så utrolig barnslige.. blogg.no har bestemt att dete skall være så bare aksepter det, OKEY?! okey.. TAKK :)

Okei, skjønner at folk blir sure for dette.

Men det er faktisk noen bloggere som ligger fra 1-20 som blogger ETT innlegg på TRE-FIRE dager!

Det er ikke å jobbe hardt for bloggen altså! De sier '' Jeg har mye lekser, så bloggen må vente!'' Greit at de går på skole, men om de skal få betalt for å blogge, så kan de virkelig begynne å blogge oftere også! Det er de som ikke er oppdaget engang som blogger ofte! De som er på topplisten tenker ; Jaja, jeg er på topplisten, så hvorfor blogge ofte. Folk liker bloggen min uansett! ''

Da jobber de ikke hardt for bloggen. Og hvis blogg.no vil betale dem, så fucking go ahead.

Men husk at de på topplisten bare er tilfeldige folk som var så heldige å få bloggen sin oppdaget!

Ikke alle har vært så heldige engang, noen har blitt linket av de store bloggerne..!

hvem blir med på NM i blogg? haha idiotisk, alt handler om penger!!!!!!

Omg.. lol.. lavmål ! Teit at dåkke barre tar dei som er på topplisten ! Det er jo nesten dei samme kver dag ! Men greit nok at dåkke skal vere sån på den måten !

Hvis dere er så misfornøyde som jeg er, bytt bloggplattform dere også. Til hva som helst egentlig, det meste er hvertfall like bra som blogg.no, om ikke bedre. :-)

Dette var et super bra konsept. Selv om dagens samfunn handler om penger så er det bare slik det er blitt. Blogg.no kan ikke bli holdt ansvarlig for det.

Og de som er på topplisten fortjener å bli belønnet også. Det tar virkelig på , det er tidkrevende å blogg så mye med så store innlegg hver dag.

Så dette var kjempe positivt. Virker som om det er mange som egentlig bare er sjalu på de flinke menneskene som klarer å få mange intrigued til å lese om deres liv etc. Så jeg har lest gjennom kommentarene og syntes virkelig at det er mange som tar dette på en useriøs og barnslig måte.

Stå på blogg.no !!

Kult da :D Gøy for dem :))

Det er jo samma hvem som tjener penger, noen vil det uansett. Og det er ikke DERE som holder blogg.no i drift, det er de med toppblogger, det for andre til å legge merke til blogg.no, og får sponsorer til å sponse blogg.no i tillegg :P

- Frolandsjenta

Helt ærlig så syntes jeg dette er en helt utrolig DIGG idè for dem på topplista!

Tenk å tjene penger for å gjøre noe man elsker! Jeg syntes bloggerne er kjempe heldige.

Dette er utrolig bra av blogg.no!

Jeg er 100% positiv til dette!

Stå på blogg.no

Hilsen Cecilie 17år

Dette er bare teit!

Jeg synes dette er helt rettferdig i grunn! De som er på topplisten bruker jo masse av tiden sin bare på å blogge! Og det er toppbloggerne som gjør at blogg.no tjener penger, så det er vel bare rettferdig at toppbloggerne tjener på dette?!

Jeg synes det er hef10 jeg ^^

mia merethe

SERR skal den på 1 plass få en hel MÅNDES LØNN !!! for å blogge ??? Hun fortjener ikke det engang. jeg liker ikke bloggen hennes. har det blitt en konkuranse om å bli Blogg Kjendis nå da..På NRK skal det vist deles ut priser for årets blogg osv LOL !!!!

Synest det er uretferdig at kun toppbloggerne skal få penger, for de som er på topplisten får jo så sykt mye annet.....
Synest ikke man skal få penger for og blogge, man blogger jo av fri vilje...
er jo kult for dem som er på topplisten og få penger, men hadde det ikke godt an at det ble rulert på topplisten på et vis?
er mangen kjempe godebloggere som ikke kommer opp forde at de samme ligger der hele tiden...

Silje :Når du er 13 år har du lov til og tjene minimalt med penger , du kan gå med avisen , kanskje 2000 i mnd , Og det er jo fordi Norge ikke driver med barnearbeid!!

Man har forsatt ikke lov og sitte en 13 åring til og tjene 12000 i mnd selv om foreldrene skriver under , er jo like mye barnearbeid selv om foreldrene skriver under vel......., og hvis man skal kalle blogg jobb så er det jo mange barn som jobber , så jeg synes grensen kan være 18 år, Blir helt feil att barn skal sitte og prøve og komme på den listen og legge bort skole arbeid og andre viktige ting for og higre eter en liste dem mest sannsynlig ikke kommer på uansett , derfor bør grensen være 16 eller 18 år for og kunne tjene penger på blogg , mener jeg!!

Og blogg er vel heller strengt tatt ikke en jobb......., Er vel mer en hobby/syssel så har litt delte meninger rundt det der.,

Og Blogg.no bør bli flinkere på og fjerne blogger fra sitt forum som KUN driver sjiakne og uthenging ut ulike grupper i samfunnet , er jo deres side så dem kan jo sette en standard for hva dem ønsker og ha på den..., Blir for meg veldig feil om en som henger ut barn skal sitte og tjene penger på det!!

Mange flotte blogger så velforjent kan tjene noen kroner , inkludert din ;) Men det er også vannvittig mye dårlig på den listen......, Som ikke fortjener ett øre ;P

Kan dere ikke senke summen litt og så trekke 2-3 vinnere i månen for best tema eller noe?
at ikke det kun blir toppbloggerne som får?
toppbloggerne er jo allerede på topplisten, så om dere hadde hat en tem konkruraser eller noe så hadde jo flere fått mulighet,
for dem som har 10-100 lesere fordagen er det fryktelig vanskelig å bare fly opp til topplisten liksom..

nå er blogg.no ødelagt

Kan ikke akkurat lyge, de fortjener jo det også er jeg skikkelig misunnelig! :-) jeg har jo lesere og får bra respons fra leserene og noen dårlige.. Men det er vel bare sånn :-) kommer til å fortsette med blogg.no :D

Enig med "Maria <3" : )

Ikke det at det plager meg at toppbloggerne får utbetalt, men det med barnearbeid

herregud så ekkelt!

Så ekkelt..hvor ble det av det at man ikke kunne tjene penger på å blogge hos blogg.no?

HerligHET for noen klageonger som her er!!

Hos noen må man betale for å blogge, hos noen FÅR man betalt for å blogge.

Å klage på at man får betalt er "lavmål", for å bruke ordvalget til flere av disse klagerne.

Jeg bruker selv kjempemange timer av dagene mine til seriøs blogging med seriøs research, om jeg kan gjøre inntekt på jobbigen min ville jeg vært i himmelriket.

De fleste av dere ble bare supermisunnelige, mens jeg og sikkert med flere ble supermotivert.

Akkurat nå er jeg så langt nede på listen at jeg ikke har kontroll, men med min gamle blogg var på på 5. plass noen dager, SÅ DET KAN GÅ FOR OSS OGSÅ!! Stopp negativitetn!

Jeg driter i om dette bare er et forsøk av blogg.no for å få folk til å bli, det funker! Jeg har lenge tenkt å bytte platform, men nå som jeg har ekstra motivasjon og kan tjene en månedslønn på dette vil jeg selvfølgelig fortsete her.

Og til dere som står bak blogg.no; TAKK! Jeg ble megaglad da jeg leste dette. Blogging er noe jeg har brukt mange, mange, amnge timer på hver dag i flere år på. Det er definetivt en av mine største hobbier. Lenge har jeg letet etter en måte å tjene penger på hobbien min uten å proppe siden min med masse reklamer fra upålitelige utenlandske (og norske) sider.

TAKK! Jeg setter stor pris på dette

De som ligger på topplisten blir jo sponset ting til flere tusen lapper. Hva skal de med de pengene da?

TheLonlyHeart

Jeg kommer nok ikke til å prøve å komme på #1, pga jeg har ikke tid til å blogge så mye men misunner de som klarer dette da :)

Utrolig dårlig gjort, toppbloggere tjener jo SÅ MYE fra får av, å NÅ skal dem FÅ penger bare for å blogge !!!!!

Så det er derfor Voe er borte.. La meg gjette; dere gjør dette så at folk ikke skal begynne å blogge hos blogit.no? Smart trekk! De eneste som er negative til dette er folk som er misunnelige over toppliste folkene og de som vet de aldri kommer opp på lista!

WTF ???? Jada akkurat som om ikke alle de tullingene på topplisten ikke allerede tjener på å blogge allerede... Å nå skal dere attpåtil betale i tillegg ???? Hva sjer med verden egentlig ?

Det var allerede lavmål for alle bloggere som motar betaling mot diverse greie ang bloggen sim men det er verre lavmål att dere , BLOGG.NO som er bloggplattform skal begynne å betale folk for å blogge... Nei vet dere hva . jeg tar å slutter å blogger nå så takk òg farvel til alle som har kommentert bloggen min , det betyr mye =)

penger skaper penger...c`est la vie

Ja greit at kjendisene for være der , jeg synes også at de som da FAKTISK ikke er kjente for noe bør også ha gleden til å få være 1 av de 20 på topp listen, de vil jo også ha noe de også, å hvorfor må det være akkurat kjendiser det kan HENDE at de faktisk suger å blogge , ja jeg er litt sjarlu, men som sakt andre unge å flotte jenter/gutter bør også få lov til å være 1 av de på 1-20 på top listen , gjør hva dere vil men dette er en HOBBY ikke en JOBB!! .. men folk som faktisk da tror dette er en jobb, da er dem serr dumme , BLOGG=HOBBY ikke BLOGG=JOBB!!

Takk for meg !

visste ikke dette, ville gitt alt av slike overflødige penger til veldedighet iallefall om jeg fikk! :)

evig teit

blogging skal ikke være om penger og gaver

og folk på topplista tjener nok fra før av dette er bare teit asså

jeg tror enkelte er misunnelige på toppbloggere nå.

For de som sier at det ikke handler om penger, gaver osv, er vel litt opp til det den enkelte blogger vil selv. Noen liker å få produkter å fortelle litt om det til andre, mens andre ikke. Sånn er det bare. Selv om dere kanskje ikke liker å tjene penger på blogg, er det kanskje andre som gjør det. Men jeg sier ikke at jeg ikke fortstår dere, for jeg gjør jo på en måte det og :- )

Blogging handler jo om å ha det morro :D Om man ikke liker de penge greiene så ikke ta det i mot ;)

Haha, så gøy å lese de øverste kommentarene her.. hadde dere vært like mye imot det om dere lå på topplisten og fikk betalt? Herregud, de som logger der har jobbet hardt med bloggen sin, stort sett er det folk som har talent for skriving som ligger der også.. Er det galt at de blir betalt for arbeidet de har lagt ned og talentet sitt?. Burde ikke være det, i allefall.. åh, sjalusi er teit :)

De jobber faen ikke hardt med bloggen sin, de skriver et innlegg om svada og dritt og tjener flesk. Er det faen mulig! Håper alle disser blogg.no om dette blir en realitet. Det gjør hverfall jeg! Slutter å lese blogger, slutter og blogge. Dette blir for latterlig og teit. Skal ikke blogger handle litt om skriveferdigheter? Innhold, ikke hva 14tiss norge liker. Ikke hvordan klÆr helt vanlige mennesker får SPONSET slik at andre vil gå med det, ikke om ekstansions og sminke..

Hva skjer med verden.. Takk for at dere motiverer de som ikke er på topplisten skikkelig. Som om det er mulig og komme på nr. 1! FAEN TA blogg.no, trodde dere var bedre enn dette.

Nå må jeg si meg ganske enig med de aller fleste her selv om jeg forstår poenget til de som ikke har noe imot dette . Jeg kan ikke si at jeg synes det er urettferdig at toppbloggerne skal få mer penger enn det de allerede gjør , for jeg har ikke fokus på penger når jeg skriver på bloggen min .

Derimot synes jeg ikke at man burde tjene penger på å skrive om livet sitt og evt andre ting . Det er jo ikke penger blogging handler om ( jeg må innrømme at jeg FORSTÅR hvis en fattig student får tilbud om å tjene litt på bloggen sin ) og jeg synes heller ikke penger burde være målet når man skriver eller starter en blogg .

Skal penger være målet ditt hva enn du gjør , så kommer du ikke langt .

Jeg må si det er litt idiotisk!! De som ligger på topplistene har GARANTERT nok penger fra før av, ellers så hadde de nok ikke hatt så mye og skrive om.. For de gjør som regel mye mer, og får vært med på en del ting med alle de pengene. Jeg kunne godt ha tjent så mye jeg.. MEN grunnen til at jeg blogger er fordi jeg liker å skrive ned alt jeg har gjort om dagene, jeg skriver hver dag jeg, men eneste stedene jeg kommer opp på blogglistene, er over hjemstedet mitt.. Det er igrunn ikke det jeg har som mål egentlig, og komme øverst i hele norge, bare for å tjene penger. Bloggen min er mer som en dagbok for meg sjøl, så får de som vil kommentere den, jeg tvinger hvertfall ingen! Jeg er en "fattig" student, og det eneste jeg lever på i måneden er stipendet mitt, som er på nesten den største summen over her på et halvt år. det er for DRØYT at de skal tjene så fett bare for å skrive om livet sitt og tjene så mye i mnd som jeg har på et halvt år! De fleste andre folk har også et liv, men tjener ingenting på å skrive om det!

Jeg blogger ikke selv på blogg.no, men synes uansett dette var teit!

Det er noe jeg ikke skjønner. Blogg er en hobby, ikke en jobb. Alle som blogger gjør det fordi de liker det. Og det er jævlig lavmål for dere å bare gi de penger slik at du ikke skal bytte nettside. Det er jo en grunn til at de gjør det, fordi alt folk bryr seg om er lesere, være populær osv. Hvorfor ikke blogge for å ha det gøy? Dere ødelegger morra med å blogge, ja vi andre blir sjalu. Fordi vi jobber MINST like hard som topplistebloggerne, de som er på topplisten fra 1-10 de kan ha bloggfri i flere dager uten å miste mer enn 100 lesere, dere ser jo voe. Mens vi som har 400 lesere må blogge ofte for å få de faste leserne, er jeg borte en dag mister jeg 200. Synes heller dere burde kutte ut hele greia.

jeg syntes det er ganske bra skjønner ikke hvorfor alle er så negative, er dere sjalu eller.

vi burde være glade på vegnene til de første 20...

erika therese

Haahahahahaah, så sykt teit! Blogging er en hobby og man burde ikke bli betalt for å gjøre det.

Kan du ikke linke til facebook da for å bli med på dette ? da er vertfall jeg ute, for jeg linker til facebook så venner kan se at jeg blogger :)

For meg må de 20 på topplista få betalt. Er en fin måtte fra blogg.no å vise at de setter pris på sine aktive bloggere:)

Litt tragisk at dere må bestikke toppbloggerne for å holde seg hos dere siden det er dukket opp flere nye konkurrenter. Hva med å utbedre blogg.no istedet?

handler ikke blogging om å skrive om seg selv det man opplever? ikke om å få betalt får å blogge?

Har også på følelsen at det er kun hverdagsblogger/sminke/kles og fjortis blogger som er det som gjelder. Jeg hoppa heller over til hest.no/blogg. Bedre samfunn og passer jo bedre til hester, haha. Nei dette konseptet var bare tragisk. Blogging skal ikke bare handle om flest lesere/kommentarer og penger.. Blogg.no er på vei NED.

Åhhh... SÅ TEIT!

Fotohanssen

Jeg syntes dette er utrolig bra egentlig. Det er mange fordeler med dette, og noen ulemper. Mange som er sjalu her ser jeg. Jeg skulle gjerne vært på topplisten, og jeg jobber for å få meg på mitt distrikt sin toppliste. Men jeg gir ikke opp, jeg kjemper videre. Jeg blogger om ting som faller inn i hodet på meg, ting som jeg liker. De på topplisten er på topplisten av en grunn, de blogger bra! Stå på blogg,no ! :D

Hvis dette gjenomføres burde topplisten nullstilles hver måned. Jeg mener at topp bloggerene kun har så høye besøkstall fordi det står link til dem på fremsiden og en som klikker seg inn på blogg.no for første gang vil mest sansynlig klikke seg inn der! I tilleg er det nesten bare rosabloggere, kjendiser og usikkre folk som gjør hva som helst for å få høye besøkstall og blir sponset i vei som bare det. Når penger blir satt inn i bildet vil det bli stor konkuranse og hva skjer da? Jo, de som allerede kler seg lettkledd på bloggen sin gjør det ennda mere, de røper ting de ikke burde og det vil bli litt av en balade... Dere prøver altså å hindre toppbloggerene i fra å kjøpe seg eget domene, det vil dere nok oppnå, men dere vil det vil bli store tap i fra de mindre populære bloggene.

Det at dere skriver: ''Alle blogger som ikke er aktive vil fra nå av bli strøket fra topplisten. Programmet starter første april, slik at første utbetaling er 15 april 2011!'' er kjempe bra, for det trengs virkelig!

Hør her alle sammen. Skjønner ikke hvorfor dere skriver at dette er så patetisk osv. Jeg skal garantere dere at dere alle som legger sjelen i bloggen deres, håper en dag på å ligge på topplistenn. Og plis ikke fortell meg at dere gjør dette for gøy, jeg vet innerst inne at dere alle bloggere der ute vil gjerne ha betalt, eller bli kjent blogger. Vi lever i 2011 og alt hanlder om bloggere.. Så ja dette er en konkurranse.. Deal with it ;)

Jeg ser at dere har fjernet Voe sin blogg fra topplista, siden den er inaktiv. Men hvorfor i alle dager er da Fotballfrue og Ulrikke Lund sin blogg da fortsatt der?

Ååå! Skulle ønske jeg lå på første plass eller på topplisten mellom 1-20 plass :-)

Herregud, alt jeg har å si!

De fleste som ligger på topplisten har allerede nok penger, eller så betaler mamma eller pappa.

Jeg kunne gjerne blogga og fått penger for det, ettersom jeg faktisk trenger penger. Man har ikke så veldig god tid til å jobbe når man studerer, og man lever ikke så fett på stipend fra Lånekassen : )

Jeg er rett og slett sjokoert, nå kommer folk til å krige om å komme øverst så de får penger. Blogging handler om å dele ting med andre, skrive fordi du har lyst, ikke for å tjene penger...

Store summer for en hobby - de fleste som blogger har ikke dette som en jobb, rett og slett fordi det ikke ville latt seg gjøre økonomisk, men toppbloggerne tjener nok fra før. Og jeg syns heller dere skal belønne dem som faktisk skriver bra, interessant og ikke bare om "ahhh, jeg var på shopping idag, såååå kult, fikk kjøpt klær for en formue!!" Det har seg faktisk slik at det er flere en bare bloggerene på topp som jobber med bloggen, selv har jeg jobbet iherdisk siden 14.januar i ett samarbeid med blogg.no og helsedirektoratet for å rekrutere flere søkere til helse- og sosialfag, helsefagarbeider eller som lærling i faget, alt vi får er ett kort Hdir som takker for samarbeidet, blogg.no har ikke gitt oss noe, ikke ett klapp på skulderen for god jobb (noe flere av oss fem som var med i dette samarbeidet gjorde), IKKE EN GANG EN TAKK..

Har selv snakket med en av dem som jobber i blogg.no, og Jørgen Dahl - du er kjempehyggelig, så dette går ikke på deg som enkeltperson, men blogg.no som konsept.

Jeg syns dette blir feil, gi heller en fortjeneste til ukas/helgens blogger, enn toppbloggerne, de får nok fortjeneste og belønning som det er!

Jeg likte ikke dette opplegget, jeg... Det må jo være lov å linke til nettsider utenfor blogg.no, og tenk hvis man er på ferie i to måneder uten å blogge og fortsatt har mange lesere hver dag? Da fortjener man ikke å miste topplisteplassen?

Hvorfor skriver så mange "de tjener sikkert mye penger fra før, så hvorfor skal de bare få mer for å blogge?"

Å blogge for mange er mer enn en deltidsjobb. Det tar myyye tid. Mye lenger tid enn dere som kommenterernegativt om dette bruker.

Å oppdatere bloggen ved å skrive at du har besøkt tanta di i hønefoss, vært på fotballtrening og har spist pannekaker til frokost er ikke det samme!

De som er på topplisten (m.f) ofrer MYE for bloggen. Det gjør jeg, derfor vet jeg dette.

Jeg elsker det dere gjør, blogg.no! :) Takk for motivasjonen jeg får av dette!

Det blir bare de vanlige toppliste folka som for det uansett. Gratulerer med pengene da.

Gjelder det for ditt distrikt også ?

drit bra blogg Ruttabloggen.blogg.no

oi da... Dette her var vist en dårlig ide... det er sikkert bra for de som får alle de pengene, men hva med alle de andre som blogger kjempe bra? Kanskje de ikke helt har fått så mange lesere enda... men hva så? det beste er jo egentlig å bare droppe hele greia... blogging handler ikke om penger, men og ha det gøy med bloggen sin.

Det er litt tragisk at blogg.no gjør det om til en konkurranse.

Tragisk at blogg.no har blitt et sted der det bare handler om penger og lesere! Blogging skal jo ikke være en jobb, men en hobby...

Dette er grunnen til at jeg sluttet å blogge. Blogging handler jo bare on penger og lesere nå, dere sier at topplistebloggerene legger mye i bloggingen, men det gjorde faen meg jeg også, jeg kunne sitte i 5-6 timer til dagen med bloggen, hadde ingen problemer med det på en dag der jeg hadde lite å gjøre. Blogg er heller ingen jobb,fordi det er ditt valg om du vil blogge eller ikke, det er ikke sånn som jobb at du må gå ellers blir du fattig og kun får dårlige jobber etterpå fordi du aldri møter opp, nei blogging er rett og slett en HOBBY

Får ikke akkurat lyst til å blogge nå.. -.- Ser bare på det som en hobby

"Thea

13.mar.2011 kl.02:37

Jeg må si det er litt idiotisk!! De som ligger på topplistene har GARANTERT nok penger fra før av, ellers så hadde de nok ikke hatt så mye og skrive om.. For de gjør som regel mye mer, og får vært med på en del ting med alle de pengene. Jeg kunne godt ha tjent så mye jeg.. MEN grunnen til at jeg blogger er fordi jeg liker å skrive ned alt jeg har gjort om dagene, jeg skriver hver dag jeg, men eneste stedene jeg kommer opp på blogglistene, er over hjemstedet mitt.. Det er igrunn ikke det jeg har som mål egentlig, og komme øverst i hele norge, bare for å tjene penger. Bloggen min er mer som en dagbok for meg sjøl, så får de som vil kommentere den, jeg tvinger hvertfall ingen! Jeg er en "fattig" student, og det eneste jeg lever på i måneden er stipendet mitt, som er på nesten den største summen over her på et halvt år. det er for DRØYT at de skal tjene så fett bare for å skrive om livet sitt og tjene så mye i mnd som jeg har på et halvt år! De fleste andre folk har også et liv, men tjener ingenting på å skrive om det!"

Denne kommentaren kunne nesten kommet fra meg. Er helt enig!

blogging burde ikke være noe man tjener penger på så lenge som man har det som en hobby. menmen, heldige de som er på topplisten da:)

Åssen i alle dager skal dette funke, med tanke på at folk bytter plass på topplista omtrent hver dag nå? Er det sånn at den som ligger på 4. plass akkurat DEN tirsdagen får pengene eller hur? For dagen etter kan det jo være en annen..

Dette var steika teit. De på topplisten tjener jo flesk fra før, åsså skal dere synke så lavt å betale de? omg

Herrigud !

Hvis dere er så sjalu på toppbloggerne kjønner jeg ingenting.

Det er jo deres grunn at de er på topp da !

Må innrømme at noen er veldig flinke til å dra alle under en kam som for eksempel Kanzo som skriver at alle blogger for å få betalt eller for å bli kjent.

"Kanzo

13.mar.2011 kl.12:46

Hør her alle sammen. Skjønner ikke hvorfor dere skriver at dette er så patetisk osv. Jeg skal garantere dere at dere alle som legger sjelen i bloggen deres, håper en dag på å ligge på topplistenn. Og plis ikke fortell meg at dere gjør dette for gøy, jeg vet innerst inne at dere alle bloggere der ute vil gjerne ha betalt, eller bli kjent blogger. Vi lever i 2011 og alt hanlder om bloggere.. Så ja dette er en konkurranse.. Deal with it ;)"

Vel, i mitt tilfelle er det så langt fra sannheten som overhodet mulig. Vet ikke egentlig hvorfor jeg er medlem her. Kanskje fordi jeg har blitt bedre på å skrive? Og fordi jeg liker å lese igjennom hva jeg har skrevet tidligere. Det siste jeg vil er å bli oppdaget. Jeg skulle egentlig sett at bylistene ble fjernet for jeg liker ikke å være nr 15 på den lista.. Jeg vil rett og slett bare skrive om det jeg vil, og legge ut fine bilder, men jeg vil ikke bli kjent eller tjene penger. Penger kan jeg tjene på en mye bedre måte. Hvis jeg vil tjene penger på å skrive ville jeg heller skrevet en bok. Og jeg er også den personen som ikke maser etter kommentarer. Jeg kommenterer ingen, og jeg leser ingen blogger utenom to venninner sine som er veldig gode venninner også. Så de som mener at alle som skriver her gjør det for å bli kjent, tjene penger, bli sponset osv, vel, gi dere med det! Og tilslutt, Kenzo, ikke skriver her for gøy?? Ehhm, neivel? Hva er din grunn?

Dette er rett og slett tragisk! Dere må da ha andre ting å bruke penger på? Det er mange som rett og slett er fattige, pga dårlig lønn, NAV som er jerrige og høye priser på alt mulig. Og nå skal dere faktisk BETALE toppbloggere bare fordi dem blogger bra? Dere kan faktisk gjøre noe mer foruftig med de pengene..Norge skal liksom være av det rikeste landet,,men enda så finnes det ufattelig mange barnefamilier og andre personer som er fattige. Vi i Norge sender penger hit og dit uten å få noe igjen for det. Syns heller dere kan bruke pengene på noen som treneger de mer enn toppbloggerene, de tjener nok fra før, tror dem er fornøyd med det. Blogging skulle jo egentlig bare være en form for nettdagbok, skulle det ikke?

Bruk pengene på noe fornuftig for en gangs skyld!

hmm.. Vi vet ikke helt hva vi synes vi..

Hva er vits i at man skal få penger for og blogge? jeg får ikkeno penger for det og blogger fortsatt!

Lavmål til blogg.no! Er ikke på noen toppliste untatt den før Øyer

Hva gjør dere med fiktive personer da? Tommylife og hun fra kongsvik ungdomskole?

Dette topper lista av teite ting.

det var noen over her som hadde en veldig god idè! det kan være sånn at den på førsteplass får velge hvilken organisasjon den vil gi pengene til, f.eks. Røde Kors! Den på førsteplass får "gi" for 12 500, 2. og 3. for 10 000 osv.! :)

Aner dere hvor urettferdig dette egentlig er?

Dette kommer til å ødelegge blogg.no fullstendig.

Dette viser bare nok en gang hvor desperate dere er. Bloggsamfunnet blir jo totalt ødelagt - ta en titt innom bloggen min for å lese min mening om akkurat dette. Sier ikke noe annet enn: KATASTROFALT!

Ja, dette kommer til å ødlegge blogg.no dette er utrolig patetisk ! utrolig teit at blogging skall handle om penger! De på topplisten får nok oppmerksomhet og penger som det er de ! Så skall de plutselig tjene flere tusen :O ? HERREGUUD LAVMÅL !!

Jeg skjønner at dere er redde for at alle toppbloggerne skifter plattform når de blir for pop for blogg.no, men er det ikke litt urettferdig overfor resten av bloggerne deres? Hvor stor er sjansen for å bli toppblogger da? Lik null nesten. Hva med å belønne dem som faktisk er mest aktiv for.eks? De som bruker 15kr hver gang de shouter hos dere? Det er jo dem som betaler for hele gildet. Tåpelig konsept!

Åh, herregud!!! Blogging er søren meg drit gøyt, men hvis det bare handler om få flere lesere, så blir det bare helt teit! Blogging skulle man ikke fått penger for!! LOL!!

Jeg kommer på grunn av dette og bytte blogg portal... syns dette er dårlig gjort mot oss som ikke har så mange lesere......

Maja Saur Ødegård

ikkje at eg vil tjene peng for og blogge, men alle på topplista no blir sponsa produkt til over 1000 kr, og 12.500 kr er ALT for masse, det er jo folk som ikkje er noke flinke til og blogge på topplista, dei som ikkje er på topplista er ofte 1000 ganger bedre.det er jo veldig urettferdigt for dei som ikkje er på topplista og ikkje få noke. eg bryr meg ikkje om pengane, eg vil soklart bli sponsa ting, men det er berre for og glede lesarane mine, slik at dei har noke og lese om! toppliste bloggarane seie er slikt: eg har blitt sponsa dette produktet, so eg giddar ikkje og blogge noke mykje om det.

dei sett ikkje pris på det, men det ser ikkje dikka..alt med blogging har berre gått altfor lagt.

Sett fra en side så er jo dette en flott, ekstra inntekt for de som faktisk har latt seg få store leserantall. Men sett fra en annen side, så handler blogging generelt såpass mye om lesertall, treff og penger nå, at det ikke lengre kommer samme gleden utav blogging som tidligere. Det hele er for flere en stor kamp om oppmerksomhet og store inntekter, noe som er utrolig leit. Blogging for et år og to tilbake siden var mer givende. Men igjen, livet går sin gang, og når blogg nå har blitt så stort som det er, går jo blogg sin gang også. Ser frem til hvordan dette utvikler seg.

Jeg fant ikke EN eneste positiv kommentar her.... Men jeg er litt enig i at det ikke er særlig kos for oss andre som ikke er på topplista da. Fint for dem, vi andre får bare nøye oss med å være grønne av sjalusi

Uansett burde livet gå videre. Selvom alle vil ha penger, har de fleste av oss det ganske fint til vanlig... Hvertfall jeg

5.000 kr...

Da har jeg jobba rumpa av meg i 1 mnd, underbetalt av sjefen ...

Og her skriver du et par innlegg og får mer...

jaja...

Som sagt tidligere ... Dette blir for dumt! Jeg har jo lyst på penger, men ikke via en blogg!! Jeg blogger ikke for å få en haug med lesere, sponsorere, kommentarer, osv. Men fordi jeg liker å skrive. Derfor mener jeg det blir for dumt å betale folk for å ligge på en toppliste. Det er bare et bevis på hvor desperate dere administratorer/ledere av blogg.no er etter å få flere ivrige aktive bloggere. Det var gøy å blogge når folk ikke var desperate etter å tjene penger og pakker via bloggen ... Der var min mening.

Nei, ærlig talt.. Dety går ikke ann å synke lavere.....

Hvis dere vil ha treff, ja da sletter dere den jævla dårlige ideen, for hør her:

Bloggerne på topplisten liker å blogge, men hvis de får penger, begynner de å bare blogge for pengene's skyld.

Og hvis leserne finner ut at de blogger pga. penger, og ikke fordi de har lyst til å dele hverdagen sin med andre, da gidder ingen å lese bloggene.

Og da kommer hele blogg.no bare til å bli tragisk.... sorry hvis ikke alle er enige med meg, men dette er bare et bevis på at blogg.no gjør ALT for å holde seg oppe, noe

Hm...

Jeg må si meg litt enig med Camilla over her som foreslo å betale de kommunale topplistene. Er selvfølgelig klar over at det er mange kommuner, men hva med å da gi litt mindre til de på Topp 20? Dere gir jo tross alt ut 115 000 kroner i måneden hvis jeg ikke har regnet helt feil, og det kunne lett bli fordelt på kommunene! Det er ikke bare de 20 største bloggene som er med på å gjøre Blogg.no til den største bloggplattformen i dag - det er jo de mange tusen andre der ute. Om alle de flytter seg over til en annen bloggplattform er plutselig den den største - og det er jo mange som allerede har gjort det.

Blogg.no er blitt et sted for 10-16 åringer :/

Kødder du?! Halvparten av de som er på topplisten er kjendiser. Hvorfor skal de få ekstra penger? Nå blir det også enda mer mobbing av de som er på topplista, flere stygge kommentarer o.l. Dere oppfordrer til at folk skal komme seg på topplista. Men for at noen nye skal komme der må jo også noen forsvinne. Dette kommer til å gjøre blogg.no et mye mindre gøy og trygt sted å blogge på. Flere og flere av de seriøse bloggene kommer til å slutte og blogg.no kommer til å bli bombardert av småunger med fjortisblogging. Dere betaler deres egen død. Dette må være noe av det dummeste dere har funnet ¨på så langt. Mvh sint eks-bruker.

så sykt enig med ''meg'' over her!

Lavmål fra blogg.no! Blogg.no er DESPERATE etter å holde på toppbloggerene sine, og gir dem penger mot av at de IKKE SKIFTER PLATTFORM. Nå som bloggr.no er lansert og blogit.no kommer og gir dere konkurranse. Da Voe sluttet og skal nå begynne å blogge på en annen platform, ble dere temmelig tragiske. Som ikke toppbloggere får nok penger? De får ting fra sponsorer og store pengebeløp hver mnd og dere vil tilby mer? Glad for at jeg IKKE har blogg her og skal ikke få det heller.

ARK

Det første jeg tenkte når jeg leste dette var "herregud så dumt", men så begynte jeg å tenke litt. Tenk på hvor UTROLIG mye penger blogg.no tjener på reklamene de har på toppbloggernes blogger? Så hvorfor ikke gi de litt tilbake? jada, de tjener allerede penger på bloggen sin, men de tjener en drøss med penger for blogg.no også.

Prøv å se denne saken fra alle 3 sider:

Toppblogerne's side: Kjempemorsomt å få litt lønn for strevet! De fortjener det, og det gjør det bare enda morsommere å blogge.

Andre bloggere: Det er kjempekjiipt at andre skal få lønn for å gjøre akkuratt det samme som du! Du syns toppbloggerne har og får nok fra før, pluss at de skal få dette!

Blogg.no sin side: De må tåle litt kritikk, for det blir det alltid. Men det må være kjempekjiipt å tro at her har man DEN ideen, også er 3/4 av kommentarene de får tilbake negative. Tenk hvordan det føles da!

Prøv å se ting fra flere sider! Tenk før dere skriver noe. Jeg er imot dette, men syns fortsatt litt synd i folkene bak blogg.no. De må tåle kritikk ja, men det er ikke morsomt fordet. Det er lov å si sine meninger, men tenk litt på hvordan du uttaler deg. :)

FOLKENS, gjør som mange andre: AVSLUTT BLOGGEN DERES PÅ BLOGG.NO OG START PÅ NYTT PÅ BLOGGR.NO ELLER BLOGIT. Mange er allerede igang! Dere bidrar til å få andre bloggportaler opp og frem! Og ikke minst, besøker dere ikke toppbloggere, får de heller ingen penger. DELTA NÅ!

har slette min:))) dette er lavmål fra blogg.no

Hva faen er dette for noe kødd?? Meninga med blogg er jo ikke for å tjene penger!

Herregud, det er ikke penger som skal drive en blogger! Da er det rett og slett ikke vits å blogge!

Bare de samme som ligger på topplista uansett. oppskrytte greier.

fikk du en ost i hodet?

tragisk, haha

jeg syns detter er LAV mål ikke for det jeg er sjalu eller noe , men de fleste topp bloggere er på toppen på grunn av utseende , "kjendis"status eller for det de er flinke bloggere .. men 12tusen i måneden er nesten like mye som vanlige folk tjener på en vanlig jobb ... syns det blir teit , syns heller det er mer praktisk med sponsorer sånn som vi har det nå .. de som bloggetr er her for det de liker det , trenger ikke bestikke !

Er dere desperate for å ikke miste flere toppbloggere som , idawulff, voe, annais, ulirkkelund , fotballfrue ++++ Eller bestemte dere at dere skulle være ekstremt snill plutselig ? LOL

fyfaen så lame blogg.no er blitt.....

Nå har ikke jeg lest alle kommentarer her, men hvorfor ikka la folk nominere bra/spesielle blogger? De osm ikke blogger om det alle andre gjør? Så kan de 50 bloggene med mest nominasjoner gå i en "finale" der folk kan stemme på den de liker best. Da kan det jo hende de mindre og faktisk ganske gode bloggene blir oppdaget også?

Nice! :-D

Dere spurte jo om vi kunne komme med tips som hjalp til å promotere ikke-toppbloggere. Jeg syntes alltid at blogg.no manglet communities, altså blogger der de med felles interesser kan være sosiale med hverandre. Et eksempel er Livejournal, der man kan lage både skrive på en privat blogg, og i en community. Et annet bra eksempel er Dagens Outfit Norge.. der alle bidrar og kan delta og få oppmerksomhet. Kanskje blogg.no kunne vurdere ikke det samme, men i hvert fall noe lignende?

ehm, dette syns jeg var teit, ja blogg er ikke en jobb, men en hobby, og de som er på topplisten får jo masse av fra før av, det er jo urettferdig!

Dette er egentlig litt dumt for å si det sånn. Men jeg skal ikke klage, fordi jeg er kommer ikke akkurat til å få penger av å blogge om jeg kommer inn her og sutrer om at det er urettferdig og bla bla bla!

Vist noen av dere som er ''sjef'' for blogg.no leser denne kommentaren, så har jeg ett spørsmål til dere:

Hvorfor kan dere ikke lage en kampanje eller noe, om de pengene som toppbloggerene får. Kan dere alle donere til Tsunami ofrene i Japan? Fordi de i Japan trenger pengene enda mere enn oss, her i Norge! De trenger egentlig all hjelp de kan få, og finner dere her på blogg.no på noe sånt, så kan de forhåpentligvis skje noe....

Hjelp heller ofrene i Japan med de pengene, enn de på topplisten på blogg.no

Herregud kor idiotisk og teit det e

Skulle vært sån på bloggene i dittdistrikt å

Så bare fuck it

herregud

Og blogging som liksom skulle handle om å blogge for moro skyld, fordi man liker det? Ærlig talt, det er jo ikke vanskelig å se hva de på topplisten sikter til, spesielt nå. Blogg.no var så mye bedre før, da alle hadde en blogg fordi de syns det var morsomt å blogge - OG KUN DET. Herregud, hvor lavt går det an å synke? Toppbloggere får seg sponsorer overalt uansett, får tilsendt klær, tilbehør og mye andre rart gratis. Og nå skal blogg.no plutselig utbetale på tusenvis av kroner, bare fordi bloggen til en person har mange lesere?! Patetisk. Hele konseptet faller fra hverandre, mer og mer. Shame.

Dette er faktisk en av grunnene til at jeg har byttet til bloggr.no. Hvis dere tror at dette får dere til å få flere til å blogge her, så gjør det ikke det. Dere mister bare folk.

Haha, mange som kommer til å ha lite liv etter dette - tror de kan bli rike på 12k.

Skaff dere en jobb isteden for - søk sommerjobb allerede i dag;)

Hva er egentlig tanken bak denne ideen? :)

Herregud så tragisk blogg.no har blitt! Jeg har byttet til BLOGGR.NO og håper andre gjør det samme. Det går an å importere bloggen til bloggr.no også, slik at dere ikke mister noe.

Fy faen så lavmål. Holder med minnie og bytter til Bloggr.no nå.

Håper dere skjønner at dere mister bloggere ved dette tiltaket.

evt. betyr etter vår tid.

ev. er den nye forkortelsen for eventuelt.

det er blitt endret. sjekk språkrådet.no

Synst dette er dårlig gjort alså.....

dei som ligger på topp 20 er jo nesten dei samme hver uke!!!!

Og dei tjener jo fett fra før allerede å får masse flotte produkter tilsendt gratis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dette synst eg lite om!

Jeg burde vært på topplisten, hvis alle i norge hadde fått vite om bloggen min hadde langt over halvparten kommet tilbake, jeg har god blogg men det er ingen som har oppdaget den enda. HE-HE, var selvfølgelig kødd. Men enig i alle de som er i mot over her.

en ting er jo å få penger, men at de som ligger på topplisten skal få det, for de gjør det hele tiden og tjener masse fra før! det burde heller bli trekt ut en blogg her og der, f.eks.

dette er bare en ekstremt teit ide bare for å prøve å øke blogglysten og popularitenten. men hva med oss som faktisk har vært på blogg.no

det skal for å si det rett ut, veldig mye tålmodighet, "talent/kunnskap" og tid, masse av måneder og kanskje år, for å score så høyt.

jepp, det var sett fra et synspunkt. la oss si at nå ser vi det fra et annent:

Jeg er ikke langt unna! OMG, tenk om dette går! hadde vært skikkelig kult!

det er forskjellige måter å se dette på, både negativt i lange baner, men positivt og ;)

Tenk litt på alle de tusen andre bloggene som ikke blir oppdaget pga topplista! Om det er så viktig for blogg.no å betale bloggere for å fortsatt være brukere av blogg.no, plukk heller ut noen tilfeldige bloggere som fortjener en sum med penger, istedenfor å betale toppbloggere som allerede har en "status" i Norge. Syns dere heller burde oppdage noen nye bloggere snart! Er mange hundre blogger der ute som tar seg bedre ut enn fler av de på topplisten her på blogg.no i dag!

Er absolutt helt enig med Amanda Sørum! Bra argumenter, og hun har et poeng. Det finnes mange bra blogger her i Norge, på blogg.no, som er utallig mye bedre enn mange av toppbloggerne. Det er også noen av toppbloggerne som fortjener en høyere plass på topplisten, etter min mening. Men synes dere heller burde plukke ut noen andre tilfeldige bloggere, som blogger aktivt. De fortjener en sum penger. Ikke disse som allerede tjener penger på bloggen sin..

bytter til bloggr eller blogit :):) dette her ble bare for teit

vet at populariteten til blogg.no har dalt etter a voe slutta. nå slutter annais også. Kanskje det har noe med dette å gjøre?

Jeg bytter plattform til bloggr.no fra i morgen av, for dette er ikke noe jeg vil støtte!

Dere skriver at dere vil belønne toppbloggerne som gir dere lesere og penger. Har dere tenkt på at det er VI, altså ikke-toppbloggerne som betaler bloggshouts som nå sponser de øverste bloggene. Dette er så hinsides meningsløst, at jeg ikke kan fatte hvorfor dere gjør dette. Hvorfor gir dere ikke pengene til hjelpeorganisasjoner eller kanskje bruker pengen på å forbedre plattformen? (dere har jo ofte problemer, så hvorfor ikke fikse?). Jeg skjønner raskt at dere ikke har noen utdannede samfunnsvitere blant staben deres, for måten dere driver plattformen er ikke moralsk riktig. Jaja, gjør nå hva dere vil, men jeg slutter hos dere, jeg blogger ikke for å sponse andre bloggere.

Det er nok noe kr. Jeg aldri kommer til å se noe av :P Men jeg fortviler ikke.

Så lenge jeg "håver" inn nok kr. Bare noen klikker seg inn på bloggen min. Å den siste tida har det jagu ikke vert få..

Jeg skjønner ikke at mange syntes det er et stort problem at man tjener penger på å blogge. De som ligger på topplisten uten juks blogger ofte og de fleste gjør sitt for at leserne skal bli fornøyde og oppdaterer ofte. Om de tjener penger er jo det bare en bonus for de som er på topplisten;)

Det er strengt tatt ikke sant at dere betaler MEG for å blogge :P I praksis kommer dere til å betale de samme folka hver mnd, med små variasjoner innenfor hvem som får hva. Topp 20 består nokså konsekvent av de samme bloggerne.

Når det er sagt, det at toppbloggerne ikke "fortjener mer penger, fordi de tjener nok fra før".. hallo? At blogging ikke skal være en jobb er også en idiotisk påstand, for mange er det nettopp det. Og jeg er brennsikker på at 99% av dem som er så himmelropende negative til dette, ville priset seg lykkelige om det var nettopp DE som lå på topp 20 :P

Jeg syns dette er helt greit jeg, det er jo flott for dem det gjelder. Men jeg må spørre; er dette et tiltak dere setter i gang fordi det er vanskelig å få de store navnene til å blogge fra deres plattform? Eller er det andre grunner til at dere gjør dette?

Øh.. Nå tror jeg det blir sånn at toppbloggerene slutter og blogge. Sikkert derfor Annais osv, sluttet. For at dere lar dem ''jobbe'' også gi dem ''lønn''. Alle blogger for og ha det gøy! Ikke for å bli betalt..

skulle ønske det jelte alle bloggere!

jeg er jævla skuffet nå blogg.no -.-*

Jeg er jævla skuffet over dere nå... betale BARE toppbloggere, også så mye?! herregud, dere har kommet lavt, veldig lavt, at dere gidder å BETALE bloggere for å gjøre en jobb, når de bare gjør noe gøy i fritiden demmes? ikke rart Voe sluttet...

dere burde vært SKAMFULLE! noen vil nok bare blogge, siden det skulle vært GØY, men når dere betaler bare topplistene, blir det en jobb, eller verre, en KONKURRANSE!! jeg synes synd på alle som bare hadde det gøy, men som nå må slite seg i hjeel bare fordi dere betaler de 20 toppbloggerne så mye, og vil tjene penger selv også, dere burde i så fall enten betale alle, eller INGEN! jeg er jævla skuffet over hele blogg.no -.-*

Vel, trudde folk skreiv blogg fordi dei lika å skrive og har noko på hjertet. Tar fokuset vekk frå det skriving handlar om!

LAVMÅL

nå som blogit og blogr har kommet, har blogg.no plutselig blitt fryktelig redde for å miste lesere. JEG SKAL I HVERTFALL BYTTE!

Synes det kanskje heller burde blitt litt mer fokus fra blogg.no på å å frem gode blogger som ikke har så mange lesere, enn å betale de som allerede er mest populære...

Synes egentlig det er skikkelig teit at '' toppbloggere '' skal få BETALT for å ha mest mulig lesere! For det første, kommer mangen til å slutte å lese andres blogger bare fordi dem selv vil vere på topplista. Og for det andre... Tenk på dem som faktisk blogger av RETT GRUNN! Og aldri får sjansen til å komme opp på topplista pga. alle disse betalingene... Når dere betaler, betyr det at folk kommer som gribber etter pengene deres. Og jeg kommer til å holde meg til Blogg.no. MEN hvis jeg faktisk får den sjansen til å komme på topplista en dag, tar jeg IKKE imot betalinger fra dere..!

Bloggen min er da ikke så dårlig...

Hva er vitsen? De på topplista er jo flinke, det er ikke det, men de fleste er der fordi de er kjente folk (ikke kjent via bloggen sin). Det er mange som har sagt det over meg og jeg sier det igjen;

- de tjener nok fra før! om de får 3000 kroner fra eller til, hva så? Er det ikke bedre å gi det til noen andre? Ukens blogg eller noe?

Da kommer de på topplista til å få penger hver bidige mnd, den lista flytter seg jo ikke med det første.

Syns no jeg, da!!!

Patetiske blogg.no er alt vi har og si. Vi har bytta til bloggr.no for lengst, dette gidder vi ikke støtte. Det er som de rike blir rikere og de fattige blir fattigere. Siden dere tydeligivs STRØR dere rundt med penger, hva med å gi til bloggere som IKKE ER PÅ TOPPLISTA? Hva med bloggstipend? Hva med å BIDRA LITT SÅ ANDRE FÅR SE DAGENS LYS DER OPPE?

Jeg synes det er en litt dum idè .. De blir jo sponsa og får ting i posten bare fordi de er kjente .. litt teit ..

kvifor er de alle så negative? ein får jo mykje meir motivasjon om ein tener litt vel..? derav bloggar dei kanskje betre, noko som gjer det artig for oss som les.

Lurer på hvor mange av dere som hadde vært uenig hvis det var dere som mottok pengene..

Sikkert gøy for de som ligger på topplista deres.. Men siden de ligger øverst fortjener de det jo da ; )

synes det er litt for teit.. hvis folk absolutt må ha penger...så skaff dere en jobb!

Jeg savner den tiden det ikke fantes topplister på blogg.no..

Det der var bare feil av dere å gjøre. Som norges største (tror jeg) bloggsamfunn så burde dere jo gå frem som et godt eksempel og vise at blogging ikke skal dreie seg om hvem som har flest lesere.

Om dere så absolutt vil gi penger til noen så kan dere jo gi de til en eller annen hjelpeorganisasjon, hjelpe fattige i Afrika og andre plasser... støtte de som ikke har det så bra i verden!

NÅ KØDDER DERE!!!!!!!!!! En blogg er en hoby ikke en JOBB.. Dere er ute av blogg nå dere.. tror snart folk flytter til bloggr.no for de bryr seg ikke om penger.. slutt dere det er bare teit

skulle ønske topplista ikke fantes..blogg.no suger.

Herregud.. eg blir kvalm! Like før eg flytta over til ein anna bloggplattform!!

Hahaha......... her var det mye slenging med leppa.

Kan ikke annet enn å le av mange av dere. Dere er så patetisk sjalu at det er til å bli kvalm av.

Det er rett og slett ingenting annet det går ut på enn ren misunnelse fordi DU selv mener og tror at du ALDRI kan bli en av de på topp20, og får ikke du disse pengene for å blogge vil du sannelig ikke at noen andre heller skal få dem.

Det blir iallefall pinlig og temmelig patetisk for dere som sier at nå blir ikke blogging noe gøy for dere lenger siden dere skriver for gøy og ikke for å tjene penger, hvis dere virkelig hadde ment og stått for det hadde dere da for faen ikke brydd dere om dette!

Er det for vanskelig å se at dere dummer dere ut?

Det er slik når det gjelder alt - at de beste er de som får betalt for det!

Slutt å bruk argumentet " De på toppen tjener nok fra før av"

Er det slik nå at de som tjener mye penger fra før av, ikke skal tjene mer fordi da blir resten av dere sjalu på pengene deres? Slutt å klag og heller jobb dere mot toppen om dere så inderlig og dypt ønsker disse pengene ( For det er det dere gjør).

Jeg garanterer at for ihvertfall 95% av dere som er negative - Hadde dere enten vært på topp 20 selv, hadde dere ikke klaget eller hadde dere ment at det er mulig for dere å komme der, så hadde dere heller ikke klaget.

Hvis det er så forbanna vondt for dere å se at andre tjener penger på å være best, ja da skjønner jeg ikke hvordan dere holder ut til daglig..

Vet dere hva blogg.no? Dette er kjempebra av dere og håper virkelig ikke dere tar til dere mye av den dritten som kommer ut her, for det handler kun om kvalm misunnelse. Æsj!

Kaster meg på bølgen- dette var dårlig. Toppbloggerne tjener allerede masse penger på bloggene sine. Det er ikke alle som ØNSKER å havne på topplista, men helt ærlig- hvem ønsker ikke å tjene litt ekstra på en hobby? Dette blir jo omgjort til en konkurranse fra deres side. Nei... Jeg tror jeg bytter blogg.

Seriøst, dette er helt teit. Jeg todde blogging handlet om andre ting enn penger. Topplistebloggerene tjener nokk fra før. Mange blogger jo bare får å komme på topp listen, og nå kommer det til å bli enda værre. folk stikker jo inn på andre blogger og skriver stikk innom på min bloggg pliiiiizzzzzzzzzzzzzz.

wa2wo-Humorbloggen det er ikke misunnelse det er det at vi som skriver at vi ikke liker dette synes blogging burde handle om andreting enn penger.

BootyForever

Jeg skal være enig at folk kanskje er sjalu, ja, men fortsatt syns jeg det er et veldig urettferdig konsept. De store bloggerne trenger ikke akkurat mer penger etter det jeg vet, og når ALT plutselig handler om at man skal ha flest mulig lesere og at man skal tjene penger. Seriøst dere, ALT handler om penger i våre dager, hvis folk kan tjene penger på en lettvind måte, så gjør de det. Det er synd at blogging skal bli ødelagt med dette (teite) konseptet. Hva med oss vanlige dødlige som gjør alt vi kan for at vi skal få en mer leser på bloggen hver dag og prøver så godt vi kan å "style" opp bloggen vår. Jeg har vært på mange blogger som jeg personlig syns er mye bedre enn mange av de toppbloggene som fortjener å være på topp istedet for de som blogger og hva de har på seg og hvilke vidundersminke de har fjollet seg opp med i dag. Ja, god underholdning og de gjør selvfølgelig en god jobb, men det er faktisk flere enn 20 blogger som burde på credit!
Jeg sier bare OMG. Jeg trodde jeg hadde byttet til blogg.no for godt, men nå er jeg neimen ikke sikker lenger...

Det oser jo sjalusi av kommentarene nedover her. Jeg kommer aldri noen gang til å komme meg på den lista, men herregud det fins da andre måter å tjene penger på. Ja, veldig mange av de samme går igjen på den lista hele tiden, men så er det jo også de som blogg.no tjener på. Jeg skjønner da altså ikke hva folk mener er galt med at blogg.no vil dele inntekten sin, til nettopp de som hjelper dem med å tjene disse pengene.

Dere som ikke tåler tanken på at de på topplista får disse pengene, kan jo heller være ærlig å si at dere er misunnelige på de, noe dere garantert er, i stedet for å slenge dritt og dårlig kritikk om blogg.no.

Synes blogg.no argumenterer veldig bra for sin sak her, og jeg mener folk bør lese de kommentarene og ta det til seg. Hvis dere er så opptatt av at blogging ikke skal handle om penger, hvorfor truer dere med å bytte til en annen bloggside? Da virker det jo som om det er nettopp pengene dere er interesserte i, men dere skjønner at dere ikke kommer til å få dem uansett. De som blogger bare for moro skyld taper da ingenting på dette(?). Se heller på dette som en motivasjon til å fortsette å blogge. Som sagt, jeg vet at jeg aldri kommer til å havne på den lista, og dere andre som "vet" at dere ikke kommer til å gjøre det; lev med det. Penger betyr jo ingenting i følge dere ?

Lisabeth Marie

Synes dette blir veldig urettferdig med tanke på resten av bloggerne her på blogg.no, og en uke med promotering veier ikke opp for 12.500kr i måneden akkurat. La oss si at VOE hadde vært på topplisten i et helt år og tilsammen hadde fått 150000 kr i løpet av ett år. Det veier ikke opp for 1 uke med gratis promotering på blogg.no sin forside. Det er IKKE rettferdig.

Jeg vet ingenting om hvordan dette pengesystemet fungerer, men jeg tror ikke blogg.no hadde klart seg med bare de 20 øverste på topplisten og det blir derfor urettferdig at ikke de andre bloggerne skal få noe.

Jeg synes dette hørtes bra ut<3

De på topplisten er heldige<3

Kunne ønske jeg var der..:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Skulle selfølgelig ønsket jeg var der, men de som har kommet dit trenger enn liten oppmuntring ! Og det er jo vi som har gjort at dem er der nå ..

Takk oss for det ! :))

Hvorfor er Annais fortsatt på topplista da?

what ?!

Dette kan dere ikke mene :o

Blogging handler ikke om penger!

Dette synes jeg skikkelig teit!

Hva faen? Teit, sier jeg bare. Skal liksom TommyLife tjene penger på en køddeblogg?

ANE:

Såklart skal han kunne tjene penger på en køddeblogg så lenge folk leser den;P

Martine:

Det blir for dumt å sutre over at de tjener penger.

Tror du en femtedivisjonspiller som spiller for gøy men med konkurranseinstinkt føler at noen i Manchester eller Liverpool ødelegger alt for han bare fordi de har millionlønninger for å gjøre akkurat det samme som han bare de er bedre?

Hadde du tatt imot penger hvis du var verdens beste fotballspiller;)

Det forklarer jo hvorfor voe er tatt bort fra topp 20

Er det mulig.

Dersom toppliste bloggerne skal tjene penger slutter jeg....HALLO.... hv in i h.... betyr det for din blogg om andre tjener penger på sin blogg.

Mange argumenterer for at blogg er en hobby og ikke jobb.....ja fortsett med den hobbyen da...spiller det noen rolle om andre har det som "jobb"

Hva andre gjør og får påvirker vel ikke hva du gjør og får !!

Misunnelse kalles det her.....skjerp dere !!!!

Når jeg ser hva og hvordan dere argumenterer her skjønner jeg at dere IKKE evner å komme på topplisten selv......

Teit at bare de som er på topplisten får penger... tenk på at det er syyykt mange som blogger hos dere, også er det bare 20 stk som får lønn for og blogge, uretferdig.

så jævlig idiotisk, sier bare jeg.

skjønner ikke hvorfor toppliste-bloggerene skal tjene penger på og skrive om hverdagen sin? Det gir ingen mening,, geez

greit nokk alle vill vell en dag nå topplisten , men man vill vell kanskje ikke tjene PENGER på og blogge. det øddlegger liksom meningen.

Blogg.no blir bare tragisk nå ass. Vi blogger fordi vi liker det,ikke for å tjene penger. Synes dette er latterlig.. Sorry for å si det'ass.

Dere BER jo om at folk jukser seg inn på topplista nå da! Går det an.. Hvorfor i huleste gjør dere dette? Rike blir rike, og oss andre står på sidelinjen og ser på. Helt tragisk. Er det rart jeg bruker wordpress? Nei.

Vær så snill og gjør dere en tjeneste og fjern dette. Og LES gjennom de kommentarene dere har fått angående dette. Kanskje dere skjønner at dette ikke var noe sjakktrekk..

Hahaha. Dette er seriøst det teiteste dere har kommet med hittil. Dere betaler folk for å bli værende på blogg.no og poste skvipet sitt hos dere fremfor noen andre? Da er man bra desperat, gitt .. Litt redd konkurranse nå eller? Hva med å ta en god gammeldags skjerpings istedet, og heller prøve å gjøre blogg.no til et bedre sted å være for alle? Tenke litt mindre på penger? Ikke smiske til seg "toppbloggerne", surre dem rundt lillefingeren og svindle dem for et hav av inntekter?

selvfølgelig er det kult å stikke innom linni meister(eller hvordan d skries) eller kjæresten til petter N. for å se lit hva de gjør og sier, de er jo kjendis for svarte svingende. kalrt da får de jo flere lesere. så skal de få lit ekstra cash, som om de ikke har nokk fra før liksom. det er SÅÅÅ palagsomt med sjekk bloggen min da! facebook består jo nesten ikke av annet en linker til bloggen sin liksom. hvor mye slik kommer d ikke til å bli nå da! da kan dere jo heller lage en egen "blogg"-side for de som er interrisert i å tjene penger og virkelig bryr seg om å være best og ha mest lesere. fordesomserpåbloggsomjobb.no eller tjenpengerpåblogg.no elns da! så kan de som syns det er arti og ikke vil ha d presset på seg om at de må være best få fortsette å blogge "ifred" her på blogg.no ... bare en tanke liksom

hvor tragisk er ikke dette? ikke nok med at de fleste bloggere har nok av sponsere, men så må de jo tjene penger på det også! hva er hensikten med dette? At de blir der lenger? Nei fyfaen, hvis blogg.no skal bli til er sted hvor alt handler om penger og gaver så kan de kysse meg i rompa! Jeg tror at langt over halvparten av de som blogger gjør det for å ha et sted bare, for å skrive og dele. Ikke tjene! hvis det fortsetter sånn så mister de nok meg som blogger! og kanskje en god del til

hadde ikke heller vært en ide å trekt ut 20 stk hver måned isteden da, som hadde vinni penger! Som en liten bloggbonus! At man må være aktiv fex min 4 dager i uka eller noe for å få være med i trekningen? De som ligger på topplisten tjener vel nok av penger likevel? Eller?
Dere bør også få fiksa en App i både android og apple store! Den forrige som var der funka ikke! :)

Jeg leste noen av de øverste komentarene og her er min mening! :) :

Blogg handler ikke om penger. Det handler om å skrive. Folk gjør det vel fordi det er gøy el. har det som en hobby. Det fins tross alt mange forskjellige blogger! Jeg mener dette er en suuper idè! Hva så om noen blogger for penger? det er leserene som avgjør! Og vist bloggen han nok lesere så er pengene fortjent! Jeg mener at bloggere da kan fortsette med noe de liker og får en liten bonus i tillegg!.. Jeg mener også at det er vel fortjent av de på topplisten! Det kan jo ikke vere bare bare å blogge mange ganger hver dag. Folk har et liv utenom, men det er vel noen som liker og har blogg som en del av hverdagen. Blogg kan vere utrolig krevende og jeg mener absolutt at dette er noe positivt og at det er vel fortjent!!! <3 Takk for meg :)

Jeg synes dette er litt urettferdig mot andre bloggere, som ikke minst gjør en like bra jobb.

Seriøst ? Går det an å synke lavere ??

Dette er bare urettferdig for dem som ikke ligger på topplista ! Dette sier jeg ikke pga at jeg ikke ligger der selv, men hallo ! Det ligger jo noen på topplista, og det er vel litt vanskelig å toppe dem ? Viss dette var et forsøk på å få flere bloggere så lykke til !!!!!

ååh! Chill folkens, dere som faktisk blogger for moroskyld , skal ikke bry dere om slikt! Tenk på at blogg.no også skal markedsføre, og dere som mener de kan sende penger til Japan. Hvorfor ikke få dagligvarebutikkene til å gjøre det ? De tjener penger de også... Okei , de tjener penger på blogg.no og de ligger på topplisten, men hallo hva hadde blogg.no vært uten dem? Se på det som en jobb..

++ Visst dere syntes noen av bloggene er drittblogger må dere tenke på at alle ikke har samme mening som dere, og at det er maange som faktisk vil lese bloggene demmers.DERFOR ligger de øverst . De som blogger om ting 1% av bloggleserne interresserer seg for havner jo selfølgelig ikke på topplisten , og de som suger i å skrive kan jo ikke forvente å havne på topp.De som ligger øverst på blogg.no , blogger om ting --> de fleste bloggleserne vil lese om...

så da var det sagt..

Oh, okei. jeg stopper helt seriøst og blogge nå vist ikke detta blir gjordt noe for. Jeg vuderer og flytte til blogspot.no! Tjener vi penger på og komme på topplista nå?

Aner ikke om dette er skrevet om før, men håper dere ikke har planer om å gi penger til de fiktive bloggene på topplisten som f.eks Tommylife og Kine Flatland? Og kjendiser som Linni og Tone Damli? Det blir i så fall for dumt..

Synes dette er helt greit jeg.

Jeg mener hvorfor ikke?

Og de på topplisten trenger pengene.. ? egentlig ikke..

Dette er tragisk! :/

Det er en ting og betale de gode bloggerne, men skal virkelig blogger som Tommylife og Kine Flatland få betalt?? Det de driver med kan vel ikke engang kalles blogging, de er jo bare ute etter oppmerksomhet, spesielt Tommylife. DA er blogg.no virkelig desperate!

nå altså!herregud blogg.no dere synker så utrolig lavt. blogg skal ikke være noe å tjene penger på eller en jobb, det er noe vi ungdommer og voksne lager for å dele og lagre minner! Ja, mange har fått med seg at noen av de "store" bloggerne skifter adresse. men herregud altså, hvor lavt skal dere synke? Kan dere ikke fatte at det er noen så kalte store blogger som skifter adresse. greit sier jeg! etter en liten stund er det noen andre som har like mange lesere på blogg.no uansett! huff, herregud jeg blir skuffa!

Lett er jeg sjalu ;D Alltid kjekt med ekstra penger !

Synes egentlig det virker helt greit jeg. Greit at blogg skal være noe du gjør fordi du liker det, og ikke en jobb liksom. Men de som ligger på topplisten har jo jobbet hardt for å komme dit, og for å klare å beholde den plassen, så hvorfor ikke bli belønnet for det?

Men samtidig så synes jeg det er litt sykt at dere skal betale dem for å blogge, for da ender det vel opp med at alle begynner å blogge bare for å tjene penger. Så jeg vet ikke, er litt for og imot!

Hei, syntes det var en god ide!

Krever tid å være på topp 20 også.

Toppliste in my as !

Jeg personlig synes det er helt greit system med å få sponset av div. produkter og slikt. Men dette blir litt for drøyt. Og nei, jeg sier det ikke for at jeg er "sjalu" av noe slag for de som virkelig tjener dette. Men de som er på topplisten tjener jo mye fra før av bare av å si at "Jeg kjøpte denne toppen på H&M". Nei, dette blir nok for ille. Kan ikke blogg.no bare være en plass for bloggere og ikke .. ja, ikke sikker på hva jeg skal kalle det. Men en kan jo begynne å bytte til blogspot eller noe, der en ikke blir rangert.

Dette blir for drøyt! De som ligger på topp tjener nok fra før av.. Det er faen meg bare penger som står i huet på ALLE her på blogg.no!!

Hhaha fy faen da... Snakk om å være desperat?

De fleste som kommer på topplista tjener nok penger på sponsorer og sånne ting fra før av. Dessuten er det mange supergode blogger der ute som bare ingen har oppdaget enda. Ikke alle er like gode bloggere men ALLE fortjener en sjanse.

mia merethe

HVOR EN PENGENE MINA DA ?? LIGGER JO PÅ 8 PLASS IMIN KOMUNE SKAL IKKE VI FÅ LØNN OGSÅ ?? DETTE ER DET MEST TRAGISKE JEG HAR HØRT. DA VIL DI ALLTID LIGGE PÅ TOPPLISTE. HVA FEILER DET DERE PÅ BLOGG.NO. GI MEG PENGER ÅÅÅÅ !

Supert da! Tenk deg den tiden de bruker på å blogge og ikke minst... tenk deg hvor mange besøkere blogg.no får pga dem! Hvis de ikke hadde hvert der, hadde ingen hørt om blogg.no! Der er så absolutt rettferdig!

- ja jeg hvet der er maange srivefeil

Har skrevet om Bloggr vs Blogg på bloggen min! synes dere burde ta en titt ^^ hadde blitt glad hvis dere la inn en "Vis eldre innlegg" knapp nederst! jeg vil helst holde meg på blogg.no, men bloggr har noen gode ting dere ikke har.... :D

Som om ikke bloggingen var blitt en konkurranse allerede bare med å ha en toppliste, hjelper ikke å legge penger også inn i det hele. Blogging skal være gøy, og noe man gjør for å dele ting med andre, ikke en konkurranse hvor det er om å gjøre å ligge på topplisten eller tjene penger. Blogg-konseptet er litt ødelagt.

jeg skjønner at blogg.no betaler de på topplisten. det er jo en måte å få bloggerne til å fortsette å blogge på blogg.no

Er helt sikker på at alle som er i mot dette, hadde ikke sagt ett eneste ord om de hadde vært blandt de 20 første på topplista.. jeg blir til og med irritert fordi jeg, eller egentlig alle vil jo dette her. Ingen hadde klagd om det hadde vært dem selv :-)

WUHU, Tapere. nå Flytter jeg til blogspot eller kjøper min egen side. Herregud, blogging handler ikke om penger. Men det gjør det jo for dere, forståelig det. men ÆRLIGTALT.

jeje.

uff, blogg.no har det med å pleie alt for godt med toppliste-bloggerne sine, og med å glemme av oss andre som aldri får komme inn i lyset..

Jeg synes det er veldig teit, som alle sier fordi man blogger jo fordi man har lyst, ikke for å tjene penger. og det er jo egentlig ikke noen konkurranse om hvem som har flest personer innom .. det handler bare om hva man f.eks vil vise videre eller fortelle andre....

driit kipt at alt skal ha med penger å gjøre.. det er litt vel teit synes nå jeg

endelig en god grunn til å blogge

så utrolig latterlig.

bare vær glad for at de som styrer blogg.no i det hele tatt gidder når de får slikt dritt slengt bare fordi at de vil betale toppbloggerne. Latterlig at folk skal bli så sure spørr du meg. Bare drit i om de betaler topp-bloggerne, du trenger ikke å bry deg, det skjer jo ingen forandringer hos deg og din blogg fordi.

Tja..... alle vil vel tjene penger, men på denne måten? Jeg blogger om hobbyen min. Om folk besøker bloggen min så blir jeg selvsagt glad. Men å skrive noe bare for å tjene penger? Nei, DET blir for falskt.Men nå er jeg ikke så veldig intressert i biler, damer, sminke eller mat-prat på norske blogger, så da så :)

Jeg skjønner mange av argumentene på begge sider av saken.

En ting jeg likevel synes er urettferdi uansett hvordan man snur og vender på det, er at de første som får dette utbetalt, allerede ar vært på topplista lenge, og kommer til å fortsette å være der, av den enkle grunn at de er på topplista. Det å i de hele tatt være der kommer med så mange ekstra trykk, at de alltid vil ligge foran alle andre.

Marita !!!!

Fint at dere ødelegger blogg.no! Lavmål, LAVMÅL FOR F***!

Så når begynte blogging å bli en jobb? Når begynte man å blogge for å få flest lesere? Som om ikke rosabloggerne (toppbloggerne) ikke tjener nok via bloggen.. Dette syns jeg bare er tull! TULL!! Dere synker så jævlig langt ned nå! Dere vil nok ende med 20 blogger til slutt. Ja, nettopp de som får de pengene. Og hvor lurt er det å gi 12-13-14-15-16 åringer opp til 12500kr? Jaja, nå har de faen meg fått deltidsjobb de og! Tenk på de som faktisk sliter med økonomien, f.eks uteliggere! Hvis dere har så mye penger så kan dere vel gjøre noe godt med pengene? Hva med å sponse litt penger til de, og ikke de gullungene på blogg.no? Bare fordi dere har mistet 2 toppbloggere nå, Voe og Annais.. Redd for å miste flere nå? Nettopp.

Hade bra blogg.no! Jeg er fra nå av fast hos blogspot.com.

Dere ødelegger hele konseptet med å ha en frivillig blogg. Håper dere tenker dere om!!!!

Tror jeg kommer til å bytte blogg format. for nå blir jeg lei. Toppbloggerne tjener allerede på å ha annonser også skal de få mer? det er ikke en jobb, før blogget alle for et er gøy, men når penger kmmeri bildet tenker sikkert alle på å få lsere.! nå går det litt over grensen synes jeg og vis dette forsetter bytter jeg bloggformat, og det tror jeg andre også gjør! tenk dere om!

ingenting annet en LOL som kan beskrive dette. glad jeg ikke blogger lenger

Jeg vet egentlig ikke helt hva jeg synes om dette. Synes det er greit at folk får betalt så lenge de gjør seg fortjent til dette. En del av de som ikke er på lista er kanskje ikke rike eller har mamma/pappa som betaler for alt hele tiden, så sånn sett vil jeg tro det er litt morsommere for de å havne på listen og få betalt, sånn sett kan de jo bruke pengene på noe og får noe å blogge om, noe som igjen gjør leserne glade.. Men synes kanskje det kunne vært en annen "toppliste" der det rullerer med alle bloggene som ikke ligger på noen toppliste, sånn at alle får en sjangs til å bli lagt merke til :-) Ikke bare sånne lister der man må skrive 10 innlegg om dagen for å komme på mest aktive lista osv, for det blir bare søppelblogging, etter min mening. Og at useriøse bloggere kan bli fjernet fra listen. Vet ikke om det bare er jeg, men jeg synes det er dårlig med bloggere som skriver x antall skrivefeil i hvert innlegg og skriver om tullesaker bare for å få lesere, provosere og dermed ligge på topplista. Grow up!

Sykt glad jeg forlot blogg.no før de ble desperate og alt bare ble tragisk, vurderte å komme tilbake om en liten stund. Vurderer ikke det mer, hvert fall..

Blogg.no er tydeligvis desperate. De fleste som havner på topplista, går over til andre plattformer pga dårlig behandling fra blogg.no, dette er bare et tragisk forsøk på å unngå dette.

Blogging handler ikke om penger! Det er sykt dårlig gjort av dere. Tenker dere ikke på alle de andre bloggerene som ikke får plass på topplista? Dritt. blogg.no blir bare dårligere og dårliger, snart forsvinner alle fra dere!

haha ! de beste bloggene er jo som regel ikke de som er på topplista da .. Ofte ikke de som bruker mest tid på bloggene heller. Og de får jo ofte betalt utenom også. HAHA , blogg.no er så teit at det er morsomt.

Innser dere virkelig ikke hvor latterlig dette er? Ikke rart mange velger å bytte bloggplattform eller slutte! Det er veldig mange som har gjort det i det siste og nå ser jeg hvorfor. Dere er virkelig desperate, ser jeg. Tror folk starter å innse hvor latterlig dette konseptet er. Nei vet dere hva?! Dette toppliste-tullet ødelegger hele greia! Ser dere hva folk kommenterer her?! Kan sikkert telle på EN hånd hvor mange som er positive til dette. Tipper enda flere forlater dere nå ... Dere ødelegger for dere selv. Bare innse det!

kult, men jeg er ikke på topplisten :-(((

Det er så syyyyyyyyyykt urettferdig. De på topplisten tjener nok alerede. Blogging ska vere en hobby, ikkje en jobb!

Folk som ikkje har facebook har uansett ingen sjanse, hvis de ikkje har profil på skybyen eller noe sånnt.

Da eg begynnte på med blogg igår, spurte eg vennene mine på facebook om de kunne skikke på bloggen min, det var da eg virkelig begynnte å få lesere.

Og ikkje glem: Flere kommer til å kjøpe sånn derre bloggshout eller hva det no heter, slik at folk skal se bloggen deres. Men de på topplisten blogger flere timer om dagen for å vere best, så mange av oss har ingen sjanse. Det er så jææææææææææævlig urettferdig. Eg kommer til å slutte her straks eg finner en bra nok bloggside som e gratis.

ingen av dere som hadde vært imot det om dere selv hadde vært på topplista

Håper dere forstår at meningen med å blogge nå er ødelagt hvis alt heretter kun skal handle om penger. Etter dette tror jeg de fleste av deres brukere kommer til å bytte bloggplattform, og jeg er en av dem.

Ingen tvil om at dette er så utrolig teit! Tjener ikke toppbloggerne nok? Får de ikke sponset nok av dyr sminke ++? Også bare på topplisten, herregud. 12 500kr for å blogge, skal dette nå bli en jobb, gjør de ikke dette for morroskyld, begynner å tvile sterkt på det..

Jeg ser det er flere som skriver at de vil bytte bloggplattform, men hvor mange gjør egentlig det? Jeg tror egentlig folk streber etter å komme på topplistene uansett hva de egentlig mener om saken. Selv valgte jeg å bytte plattform for et par måneder siden og glemte blogg.no helt til jeg hørte om dette. HVA ER DET HER FOR NOE?

Nei uff, bytt plattform, alle dere som klager over blogg.no. KANSKJE de lærer at det er ikke slik folk vil ha et bloggsamfunn :) tragisk.

♥Rebecca Strømøy, har spørsmålsrunde, spør?

Dette er noe av det teiteste jeg har vært med på. Selv om de ligger på 1., 2., 3. eller 4. plass betyr det da faen meg ikke at de skal få penger for det? Jeg tror ikke jeg blir å bytte plattform, men jeg kommer ikke til å være innom toppleserne mer, tror jeg. En tur av og til kanskje, dette var rett og slett tragiskt, enkelt å greit! Synk litt lavere, så tror jeg ikke dere har så mange bloggere lenger!

Enn de bloggerne som ligger på 1.-20.plass hele tiden i mange måneder, de tjener jo penger på, eh, å skrive om hvilke klær de kjøpte seg, og om hvordan de tenker å ha håret og om hvordan de skal kle seg på den og den festen! Skjerp dere, blogg.no, virkelig!

(Ble feil over her!)

Dette er noe av det teiteste jeg har vært med på. Selv om de ligger på 1., 2., 3. eller 4. plass betyr det da faen meg ikke at de skal få penger for det? Jeg tror ikke jeg blir å bytte plattform, men jeg kommer ikke til å være innom toppleserne mer, tror jeg. En tur av og til kanskje, dette var rett og slett tragiskt, enkelt å greit! Synk litt lavere, så tror jeg ikke dere har så mange bloggere lenger!

Det finnes faktisk bloggere der ute som er så alt for mye flinkere enn disse som ligger på topplista. Nå kan jeg f.eks nevne www.stolan.blogg.no, ei venninde av meg som blogger hver dag, nesten, hun har jobbet for bloggen sin, for at den skal bli bra, for at hun skal få litt lesere, og at hu skal være kjent som stolan, noe hun er! Men, det er slike som ikke blir sett, slike som faktisk har jobbet for det. Kan legge til at Stolan, også kaldt Julie ligger på 1.plass der vi bor, noe jeg er kjempestolt over hun for at hun har klart å klatra seg dit!

Så kommer vi til de bloggerne som ligger på 1.-20.plass hele tiden i mange måneder, de tjener jo penger på, eh, å skrive om hvilke klær de kjøpte seg, og om hvordan de tenker å ha håret og om hvordan de skal kle seg på den og den festen! Skjerp dere, blogg.no, virkelig! LAVMÅL!

LES DETTE!

LES DETTE!

LES DETTE!

LES DETTE!

har du/dere tenk over at det kan være fordi de tjener FOR MYE PENGER PÅ NETTSIDEN, og må gi bort litt av det de tjener??

Nå er ikke jeg en ekspert, men bare en tanke ^^,

Går vel ikke ant å tjene for mye, Natalie? og de "må" gi bort litt? Forklar det litt... :S

herregud, skjønner godt at flere bloggere slutter eller bytter plattform. Først Voe, Annais. Fotballfrue byttet, og nå skal Leneorvik også. Blogging på blogg.no har blitt til en jobb, noe jeg strengt talt ikke synes det skal være. Det skal være en hobby, som du kanskje kan se tilbake på en gang og huske alle minnene du skrev og fortalte om, ikke hvor penger du kan tjene? Dere har tapt dere blogg.no. Sterkt.

Tipper at den eneste grunnen til at dere skal betale topplisten er fordi dere er desperate etter å ha ''gode'' bloggere her på blogg.no. Blogging har rett å slett blitt en jobb. Teit. Nå startet jo snart den nye plattformen opp, blogit.no, og nettopp har bloggr.no startet. Tipper at dere bare er redde for at alle toppbloggerene skal skifte til en av de, eller en av de sidene blir mer populære enn blogg.no,fordi jeg tror nok de kommer til å bli det.

Jeg bytter bloggplatform NU! Jeg nekter å bli en del av noe av dette her.

Jeg boikotter dere PERMANENT.

øhm.. noe får meg til å tro at dette bare er en 1.april spøk. Siden det står at det er da ordningen begynner.. Tviler egentlig på at blogg.no kommer til å betale folk for å blogge her..

men vi får vente å se hva som skjer..

BLOGG.NO, nå må dere faen skjerpe dere! Dette er grunnen for dere mister bloggere, det er jo rett og slett idioter som styrer blogg.no, Hjerneløse mennesker! Det er faen meg flaut.

Jeg håper dere mister mange bloggere, for blogging er en hobby, ikke en jævla foretning!

Å folk som skriver at vi er sjalu! SHUT THE FUCK UP! DU KOMMER ALDRI TIL Å VÆRE PÅ DEN JÆVLA TOPPLISTA SELV, SO DON´T BOTHER!!

Marty, dette her kan ikke være noe form av spøk, iallefall når dette innlegget får så kraftige reaksjoner.

Nei, faen altså.

Dette er BULLSHIT!

Folk vil bare tjene penger, mens andre strever med bloggen sin!

ingri kristine

fyflate, det blir nesten flaut for dere om dette virkelig skjer... det er mange gode og flinke bloggere der ute som blogger bra og regelmessig i forhold til over 80% av topplista. tcmn burde faen ikke få noe penger da ihvertfall... tone damli blogger jo så å si aldri and so on.. det er mange eksempler på de som er på topplista som ikke burde fått disse pengene. hvis dette med de pengene er så sinnsykt viktig. hvorfor ikke gi dem til de som fortjener det? voks opp mennesker..

kinerl.blogg.no

<3<33<333

:D

Dette er faen meg det DUMMESTE jeg noen gang har lest. Forbanna idioter. Jeg blir ikke sen med å bytte bloggportal nå hvertfall.

Siden jeg ikke er en toppblogger, og dermed ikke har noen inntekt på bloggen, vil jeg gjerne IKKE ha reklame på min blogg.. Takk.

Også en annen ting, hvordan er det mulig å gi penger til en blogger som heidialexandra.. Hun må vel stride mot MANGE av de reglene blogg.no har/bør ha?!!?

rikkeghaugen'

dette her blir bare litt for dumt! Tenk på alle de andre bloggerene der ute som er langt like flink som de som ligger på topplisten!

Dette er direkte teit, tror jeg bytter bloggplattform!! skjønner at mange topp-bloggere slutter of synse dette er teit, prsse blir størr og til slutt er det bare di falske bloggerne som er ute etter penger igjen, sykt teit

Vel, kan vel si at jeg er både enig og uenig. Det er jo flott at toppbloggerne får noe for det de gjør. Det er jo faktisk mye arbeid som er lagt inn i bloggene deres. Likevel er det noe som river og sliter litt i meg.

Jeg slettet bloggen min for ikke særlig lenge siden. Dette var før jeg fikk høre om denne "nyheten". Grunnen til at jeg sluttet å blogge, var at jeg følte at ting handlet for mye om lesertallet, pengene og statusen.

Jeg hadde ikke særlig høye lesertall men jeg brydde meg jo fremdeles om bloggen min ble likt av andre mennesker. Og til slutt så er det jo det det handler om for veldig mange bloggere. Status.

Det å bli den nye Voe er sikkert drømmen til en haug med småjenter her i bloggverden. Men, da tenker jeg ikke på den Voe som tjente penger p.g.a. bloggen. Nei, jeg mener den Voe som skrev interessante innlegg, hvor det virkelig skinte gjennom at hun elsket å blogge! Så, hvorfor ødelegge bloggleden til så mange folk ved å gjøre blogg.no om til en plattform hvor status, penger og besøkende er det viktigste, istedenfor bloggleden!?

merker jo det at ganske mange er sjalu på toppbloggerne her. hadde noen av dere vært på toppen selv ville dere nok ikke sagt fra dere sjangsen til pengene og alt de på topplista får oppleve takket være bloggen..

er ikke noe galt i dette syns jeg.

TRAGISK ide...... men hvis alle slutter å lese toppbloggene, blir det plass til oss andre !

Blog skulle handle om å kunne dele hverdagen sin med andre osv, men kom ikke her å fortell meg, at det å blogge, når ingen komenterer, er gøy ? - for det veit jeg at du/dere ikke syntes.

Syntes det kanskje er litt ok jeg, at toppliste folka får penger for det de gjør, de setter av fri-tiden sin, og det engasjerer oss til å ville blogge mer, for å komme oss høyere opp.

Men på en annen side, blir det for dumt. spesielt når folk kommenterer "12500 er jo ikke veldig mye, så slutt å si det" osv , er du en jente på 14/15 år, som får 12500 kr i mnd, så er det en god del penger jo ! men det er jo ikke derfor bloggere skal blogge ? når begynte det å handle om penger? Blir faktisk litt skuffet over blogg.no. men men

Synd å si det, men: Ærlig talt, dette er bare teit!:)

Blogga på blogg.no før, men hele konseptet er blitt kjempe dårlig! De på topplisten burde ikke få penger for å ligge der! Det komemr uansett ingen nye bloggere inn på den listen! Dessuten så handler ikke blogging om penger!

Dere bør også endre på html innstillingen, slik at detkan bli enklere å endre design, bør ha det litt som wordpress! Men dere bør også gi bloggerne muligheten til å endre som dere gjør nå..

Men blogg.no har sunket til ett lavmål! Skjerp dere!!

Det er utrolig dumt, men de som er på topplista har jo jobbet for det...
Det er jo bare og fortsette, jeg blogger ikke for penger jeg jobber som alle andre.

Elisabeth Margrethe Sandhåland

Hvis du ikke er på topplisten av blogg.no så har dette ingenting med deg å gjøre! Det er ikke urettferdig fordi de "tjener nok fra før"... Hvis du tjener et visst beløp i timen og gjør eg ekstra god jobb, og får tilbud om ett par ekstra kroner så sier du ikke "Næh, jeg tjener nok fra før!".. Jeg er sikker på at alle dere sippetryner hadde sagt ja takk på flekken hvis dere hadde fått tilbudet. :-) Hvis dere fortsetter med den sytinga her og plutselig en dag kommer på topp listen må dere jo bare takke nei, siden det er så urettferdig for alle andre ;-)

TRODDE BLOGG SKULLE HANDLE OM Å SKAPE ET NETTVERK DER FOLK KUNNE DELE TANKER OG FÅ NYE "VENNER" ? ...

- Malin

Noen som har tenkt på at dette kan være en godt gjennomtenkt aprilspøk ??!

BRUK HELLER DENNE: www.bloggr.no!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jaaaaa <3 de e jo bra :))

jeg har blogg, men dette er tragisk det handler ikke om penger detta her , men om sitt liv :( . For min del har jeg gitt opp å komme på første plass , men nå som man får penger for det for jeg mindre lyst på en måte :( , tenk alle disse som prøver så HARDT de kan nå da!

Dette handler ikke om sjalusi eller at andre bloggere ikke kan unne toppbloggerene lønn for arbeidet de legger ned i bloggen, det handler om prinsipper. Hvis blogg.no føler seg såpass truet av andre bloggplattformer at de må begynne å betale de på topplisten for å fortsette å blogge hos dem, er det heller på tide å gjøre noe med konseptet. Å betale andre for å bli værende er rett og slett bare å synke for lavt.

høres bare teit ut spør du meg...nå vil alle bare tene penger! det gjør det ikke noe morsomt!

nei, det høres dumt ut!

Jeg synes det er helt OK! Fordi de bloggerne fortjener det! :)

alle som misliker denne ideen er dårlige bloggere :) Afraid of a little competition?

Dette går over streken altså!! Det er vel ingen som blogger bare for å tjene penger eller komme høyest eller hva i huleste det dreier seg om!!! Blogg er som en dagbok, ikke en maskin som legger penger hver måned fordi du skriver mest mulig i den!!! Jeg er veldig skuffet over blogg.no akkurat nå! Blogging er gøy og hører til i hverdagen min, men jeg blogger ikke fordi jeg vil komme høyest oppe, selv om det er morsomt å se at noen leser den i det hele tatt. DERE ØDELEGGER HELE BLOGG POENGET!!!!!!

uansett liksom om at folk e sjalu eller ikke så bli det heller ikke rætt det blogg.no gjør ..

Dette er bare sykt teit!

Jeg mener man må blogge for mye til at bloggen bevarer kvaliteten om man skal ha en ørliten sjanse om å komme på topplistene.. Ikke har jeg råd til å shoute mer enn en gang pr dag, og egentlig burde jeg ikke ta meg råd til det heller.

Hva med å heller gi penger til topp 15 på listen, og la pengene som skulle til de 5 siste gå til en "månedens blogg" eller noe sånt? litt i samme stil som ukens blogg og helgens blogg, hvor man belønner flinke blogger og hjelper dem frem i lyset.. Her må man altså ha blogget 80 % av dagene i måneden, hatt gode innlegg, ikke drive med spamming osv.. ?

Jeg merker som mange andre hvordan blogg gikk enda mer mot konkurranse nå, mest fordi det hadde vært fint å få dekket bloggutgiftene, og ettersom ikke alle har verdens beste økonomi, som meg, med lån og jobb til langt over ørene og likevel i minus hver måned, så føler jeg selvfølgelig på at JEG vil ha de pengene. Mest av alt er det vel frustrasjonen over at de bloggerne jeg har minst til overs for skal få pengene, istedet for alle de dyktige bloggerne jeg vet om.. Blogg.no, jeg vet at dere ikke vil blande dere inn i hva bloggerne skriver om osv, men er det rett at det så og si bare er rosabloggere som skal belønnes?

At de får pengene er en ting, men vi vet jo alle at det er de samme som ligger blant topp 4 omtrent hele tiden, hver eneste uke. Og da er det også gjerne sånn at noen av disse blir sponset og har allerede opparbeidet seg en liten sum gjennom nettopp å drive med hobbyen sin.

Kan hende dette hørtes rart ut, men jeg syns dette blir et hån mot de virkelige gode bloggene som ikke blir "oppdaget".

herregud folkens, skjerp dere!

Er det så ufattelig teit at noen tjener penger på det om de ligger på en bra pallplass? Det er jo omtrent som et yrke fra før hvorfor ikke tjene penger?

Hvertfall så er dette blogg.no sin besluttning, så tror ikke deres mening kommer til å mene noe.

pust inn og ut guys, pust inn og ut ;-)

sytens det ikke er teit at dere skal betale de, men bare kunne holdt det litt for dere selv.

tenk på oss andre?

det er syk urettferdig liksom, at vi blogger for ingenting imens de blogger for penger??

Herregud, syns blogg.no gir nok til de jævlene som er så "flinke" til å blogge, syns det er mange flere som er mye flinkere !!

Ehh, dette var utrolig teit.. Blogging skal ikke være en jobb, de enste kommentarer som kommer på blogger nå er foreksempel ; besøke min blogg? Eller visst man bare leser overskriften så kommenterer man ; kult, eller fint innkjøp blablabla.. Ikke rart mange slutter, når man skal begynne å tjene penger, og innser at man kanskje ikke kommer på topplisten.. Det er jo alt man bryr seg om, man skriver noe, og venter på kommentarer og at statestikken stiger.. Det kalles ikke misunnelse, bare at det er så latterlig!! kjøss mæ i ræva

Jeg vet ikke hva jeg skal si jeg. Syntes det er veldig teit, og veldig positivt. Det er jo også en liten jobb å skrive på bloggen? De har sikkert arbeidet litt med å få så mange lesere. Noen tar blogging som en hobby, andre som jobb. Mennesker er jo forskjellige, så kanskje de som jobber i blogg.no syntes det er rettferdig at det som ligger på 1-20 plass skal få betalt. Jeg er enig med at det er litt teit at de som er kjent fra før, skal få mer berømmelse (eller no), men LIVET ER URETTFERDIG. Kan ikke tro hvor mange ganger jeg har hørt det, men det er sant.

Og dere som vil tjene litt cash dere får jo bare jobbe litt å få flere lesere på bloggen eller noe. Meld deg på Norske Talenter eller noe, så kanskje de begynner å leser bloggen din x)

Vel, jeg uenige med mange, men det er bare sånn.

Det er jo kjempelett å se hvorfor dette skjer, det er kun fordi blogg.no ikke vil miste sine mest leste blogger, og dermed miste besøkende. Om de betaler 1. plassen 10.000, vil førsteplassen ikke flytte fra blogg.no og heller bli der, slik som ulrikke lund etc... Dette sier også hvor utrolig mye penger blogg.no tjener, at de kan ødsle ut slik. Ideen er slu i seg selv, minner meg om et kapitalistisk amerikans samfunn, ikke tre det i kraft, det blir bare ALT FOR Domt. please.

Dette gjør dere bare fordi utrolig mange har skiftet til wordpress, blogspot osv. Dere mister så mange at dere er nødt til å gjøre noe som får folk til å fortsette på blogg.no, eller hva? Det er ihvertfall helt latterlig.

Synes min blogg burde bli lest! :)

Dette er det dummeste jeg har hørt. Når begynte blogging å handle om penger? Jeg synes det er skikkelgi teit å bruke blogg.no, som er en fin plass for folk å skrive om livet sitt, til å tjene penger. Hele bloggkonseptet blir borte!

Teit at de bloggene som allerede er på topplisten skal få lønn for det! Syns heller at andre blogger som ikke er like mye lest som de også skulle få like bra sjanse! Fy faen...

mmaddes.blogg.no

23.mar.2011 kl.11:27

Teit at de bloggene som allerede er på topplisten skal få lønn for det! Syns heller at andre blogger som ikke er like mye lest som de også skulle få like bra sjanse! Fy faen.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ENIG MED DEG !

Jeg lo litt nå! Dette kan bli jævlig artig å følge med på!

Men jeg må nesten si meg enig med de fleste her, Blogg.no har sunket lavt nå.

og dette kommer fra en som aldri bryr seg noe særlig om statistikk og slikt, og bryr meg slett ikke om topp lista, blogger KUN fordi jeg synes det er gøy ^^

Fikk meg en god latter nå iværtfall! :D

Herregud, dette er bare TRAGISK!

Regel 4: Bloggeren kan ikke lenke til eller omtale en annen blogg som bloggeren selv eier/skriver utenfor blogg.no.

Grunnen til dette er jo selvfølgelig at blogg.no har mistet alle de store toppbloggerne sine. De eneste store toppbloggerne som blogger for blogg.no nå er jo Living Doll og Julia Nyland. Living Doll skal jo bytte bloggforum, og det tar vell ikke lang tid før Julia Nyland gjør det også. Blogg.no oppfører seg så utrolig umodent. Har selv en veninne som er høyt på topplisten og er glad på hennes vegne, men må si jeg er skuffet over hvor lavt Blogg.no har sunket. Hadde jeg vært en blogger hadde jeg vært flau over å blogge for ett så uprofesjonelt bloggforum.

lol... alt skal handle om konkurranse! ikke rart mange topp bloggere har ditcha blogg.no ! YOU SUCK

Blogg skal lzm være gøy dah... Nå er det sikkert noen som mister blogg lysten helt pga bare de på topplisten får penger ..

FOLK KLIKKEEEEEER. det er vel samma det vel... det anngår jo ikke dere med mindre dere ligger på toppp. Jeeeez

Stine Danielsen: ahahhaha, Stine jeg er så enig med deg, der sa du det! Det er vel det sammen, få det inn i hodet deres!!

hehehehe, blogg.no kommer nok ikke til og klare og finne ut hvem og hvem som ikke spammer, så de reglene kommer sikkert ikke til og bli skikkelig oppfulgt! men kult for de som tjener penger på det da! :D

enig med det at toppbloggerene får nok fra før...

Hver dag blir over 1000 blogger opprettet på blogg.no. Det sier seg selv at de ikke kan betale alle?

Forstår ikke hva folk klager over. Hadde ikke sagt nei takk til disse pengene om jeg skulle havne på topplisten, noe som er særdeles lite sannsynlig, selv om min blogg er best. Dere må huske at blogg.no driter i hva folk skriver så lenge bloggene blir heftig besøk. De tjener penger på dette, og det er egentlig bare rett og rimelig at de som drar inn flest besøkende får betalt for dette. Blogg.no er en bedrift som ønsker å tjene penger, ikke en organisasjon som arbeider for økt skriveglede og skrivekunnskap i Norges land.

Synes dette er noe piss..

Jeg syns i grunn dette var en god ide jeg. Toppbloggerne skal glede seg over å ligge der, og de fleste er fortjent til det. Som om de ikke opplever nok dritt utenom alt det positive. Jeg fatter ikke hvorfor dette skal være så dumt, jeg skulle gjerne fått satt inn penger, for å bruke tid og energi på bloggen. Jeg er vel en av de få som mener at dette er en fin ting, men jeg syns likevel dere skal stå på!!

Var det her seriøst ment av ledelsen i blogg.no? Leste på Tuva sin blogg at de fortsatt ikke har tatt kontakt med noen av de som ligger på topplista. Første utbetaling skulle vel være 15. April?

Helt tåpelig.... Hvorfor ikke heller betale de som har størst økning i blogglesere?

Liksom visst noen går fra 100 i april til 2000 i Mai. For de som ligger på topplista, detter ikke ned med det samme. Folk besøker jo bloggene som ligger på toppen enten de liker

bloggen eller ikke, så da e det mindre sjans for andre å komme opp på lista.

Mye bedre å betale for største økning, for da er det forskjellige som får utbetalt hver måned og de som kanskje ikke er på toppen, meeen er påvei opp får en sjans!

Ok... Her var det mye negativt:s Ja klart det ennå er bloggere som "gjør det på morro". Jeg tror ikke den toppen vi har nå gjør det for all den posetive tilbakemeldingen akkurat... Såklart, de tjener penger. De tjener MYE penger... Men seriøst... Om dere er så sykt sjalu på de som er på topplisten, finn en annen hobby! SKRIV DAGBOK eller noe! Om det absolutt må være offentlige tanker, så skriv dagbok og "mist" den på jentedoen på ungdomsskolen. Da er det vel passe offentlig?

Nei seriøst folkens... Det at toppbloggerne får betalt med blogg.no er helt forståelig. Forsvinner de til konkurentene nå, så kommer det til å gå ned med blogg.no, på samme måte som med blink.no og nettby.no. Alt er ødelagt av facebook. Og så da? Jo, det er jo ikke vesentlig egentlig. Men de av dere som faktisk liker å blogge skal vel kunne fortsette med dette uten å bli så pissed av det her? Om dere faktisk blogger, uten å tenke på penger, hvorfor åpne dette innlegget in the first place? Tenk litt på den...

TIL BLOGG.NO:

Fullt sorståelig! Men hva med en liten proffit til toppene i kommunene? Topp 3 på landsbasis, og den på topp 1 i alle registrerte kommuner eller no... Selvfølgelig blir proffiten mindre, men jeg tror det kunne virke mer motiverende på "flertallet":)

Til alle dere som lurer på hvorfor jeg vil ha til alle kommunene; nei jeg er ikke på topp 1 i kommunen min, det er det nemmelig Bea som er. Og hun er og blir min fav blogger!<3

Jeg synes synd på alle de bloggerne som nå skal jobbe som pengeslaver - nå ennå mer enn før da det kun gjaldt å få kommentarer og lesere. Og hva er blogging blitt til nå, foruten jag etter penger? Dette er ikke bare egoistisk, men også et uklokt valg av dere, blogg.no. Dette har stort potensiale til å ødelegge mange liv, og jeg tror konsekvensene av dette før eller siden vil "havne over deres egne hoder".

Greit nok at noen har gjort seg fortjent til det, men fokuset på å komme på topplista kommer til å være enda høyere enn tidligere. Men f.eks. Kimhh, alle vét at han er på topplista fordi han driter seg ut på et jævla lame realityshow sammen med alle andre paradise-folk på topplista. Han har jo ikke jobbet en dritt for å komme på topp som f.eks. Andrea Badendyck, Julia Nyland og de. Livet er urettferdig i know.

Hvem som får penger og ikke bryr meg lite. Jeg kommer nok aldri på noen toppliste uansett. Bloggingen min er kun for å oppdatere kjente og interesserte om et studieopphold i Afrika. Og jeg vet at for de så er det bra nok. Det er de jeg blogger for.

Jeg lurer litt på egentlig, om alle dere over som er så misfornøyd, om pipa hadde fått en annen lyd hvis det var dere som lå på topp 20? hvis ikke så regner jeg med at pengene går til veledige formål hvis så skjer??? Bare ta kontakt evt. Forteller gjerne om et prosjekt jeg var så heldig å få besøke i Zambia.

Berører det meg om noen får penger for bloggen sin? Nei, egentlig ikke.

Det er sikkert fortjent. Men kan være enig i at det er synd med de bloggerne som ikke er oppdaget, som kanskje blogger om litt viktigere ting enn skjønnhet/mote/sminke. Men igjen, folk leser jo disse rosa bloggene.

HerreGUD så mange sjalu folk det er her :-) det er vel ikke noe å være sur for! JA, dere kan si at "blogging har blitt noe piss" og "nå blogger folk kun for penger", men alle vet at det er løgn. Det er DERE som får topplistebloggerne opp på mest-besøkte listen, det er DERE som besøker dem - og de svarer på drøssevis med spørsmål, oppdaterer jevnlig, tar dere med rundt i livet sitt, og bruker veldig mye tid på bloggen - selvfølgelig fordi de synes det er supermoro, men hey - ingen sier vel nei takk til litt penger for det? det er jo bare et lite pluss for bloggerne! og herregud, det er jo søren ikke urettferdig? om en blogger med 100 lesere skulle fått penger, hvor mye tror dere Blogg.no måtte punget ut med da? det er jo dritmange bloggere som blogger i Norge, er ikke mulig å betale alle, dermed er det jo rett og rimelig at de som faktisk har flest besøkte, får penger for det :-)

Kjenner jeg blir så sur når sånne drittkommentarer såes, det er jo ikke noe å klage på i det hele tatt. Det går hverken utover bloggingen eller leserne at bloggeren får betalt, så stopp og være så utrolig sjalue :-)

- Kristineam

slapp av a folkens.. er det mulig?! dette er en måte blogg.no valgte å gjøre det på for å beholde bloggere på blogg.no, de vil miste mange penger hvis ingen blogger! jeg skjønner ikke hva som er så ille? er det det at andre mennesker får noe? hvorfor er det galt? slutt å vær så egoistiske :( det å være en blogger er faktisk en gangske stor jobb. sånn som voe, det påvirka livet, hverdagen og selvtillitten hennes. jeg synes ikke det er teit i det hele tatt at de som har en nettside som er veldig poppulær skal få penger for det for det er en jobb! blir helt satt ut av hvor utrolig sjalu folk kan være, og hvor lite man under andre! selvfølgelig kunne jeg også ønske at AAAAAAAAAALLE bloggere fikk penger, men det er ikke realiteten og jeg klarer meg utmerket fint! er det fordi vi bor i norge? og i norge så teller janteloven så inni helvettes mye!? virker som om ingen av dere har innsett at livet er faktisk JÆÆÆÆÆÆÆVLIG urettferdig, det vil det alltid være! en lite usykldig godhjeret barn dør NÅ og NÅ og NÅ, mens der ligger dere i senga med potetgull og chillern mæx lzm! er ikke det urettferdig? tenk heller på hvor bra dere har det og hva dere har! ikke hva dere ikke har! og dere sier at blogg.no ødlegger blogglysten? hvem gjør det? jo DERE! med å BARE tenke på de som får noe og være så utrolig sjalu på de! dere mener jo at det ikke har noe å si.. at det bare er et teit lavmål.. men så DRIT i det da! ikke vær så dumme! vet ikke om jeg skal le eller grine over at det finnes sånne mennesker på denne jord.

synnøve J.Hellesøy

Skulle gjerne tjent litt exstra peng ,men tror ikke eg kommer opp så høyt på listen..,men er jo med her tror eg må blogge fast fremover så er d jo en mulighet;)

Jeg synes at istedet for at toppbloggere skal få så masse, kan dere dele ut til alle blogger som feks. blogger 3 innlegg daglig. Og som har over 100 lesere? Feks. 200 i måneden eller noe sånn :)

Eneste grunnen til at alle rager om den her betalinga er fordi de selv ikke ligger på topp 20, lol ;o

Jeg må bare le av alle de negative kommentarene som kommer pga det, alle begynner jo på bunnen!

Det er ikke noen som plutselig har mange sponsorer å mange lesere, det kommer jo fra en plass. De har vert flinke til å markedsføre bloggen sin å viser at de vil noen vei med den.

Alle som er negative til dette er bare sjalu, alle kan tjene penger på bloggen sin, bare finn dere en sponsor å markedsføre bloggen deres så mye dere orker så skal dere se at det kommer inn noe hos dere også. Men husk en ting; Blogging er jo for det meste en hobby ;)

Jeg personlig tjener ingenting, jeg begynte 1.mai 2011 med en ny blogg ( har hatt mange før men ikke orket følge dem opp) jeg har blogget NESTEN hverdag, jeg har ikke så mange lesere men jeg gjør det på gøy. Jeg skriver om det som jeg holder på med i hverdagen så at min familie og mine venner kan også følge med på det.

Jeg har jo selfølgelig et håp om å få tjent noe en dag, men ting tar tid. Sånn er det bare :-)

Bare vent, en dag så er det kanskje en av dere negative som kommer på topplisten, hvem er det da som klager ? ;)

- Christine :)

lol, så mange som syntes dette var teit då. hhaha you suck. syntes det var genialt. motivasjon for gode bloggere og forsette, og da får de penger til for eks kjøpe nye kler som de kan vise oss, lesere:))

De som så høyt oppe på topplista fortjener pengene. Tror ikke noen av dere har sagt nei til penger om dere også har vært på den lista. :-)

synes det er en god ide jeg.. skjønner ikke hvorfor alle synes det er et lavmål?

Så fint:) Brenner for og komme på topplista, det er jo seff fint med betaling da hehe;)

jeg syns at dette er bra. hvis folk vil opp på topplisten så blogger de mere. da får leserene mere å lese. dette er jo vinn vinn får nesten alle. selvfølgelig ikke de som er i mot det fordi DE ikke tjener på det. jeg er litt enig men henne over meg, men at dere kan belønne kanskje de 10 øverste på topplisten og så trekke ut / bestemme hvilke andre blogger (ikke nødvendigvis på topplisten) som skal få litt også.

det hadde gitt alle motivasjon til å blogge mere. for noen er det helt umulig å komme seg opp på topplisten, men andre blir der til de slutter. hvis dere kunne sette litt av listen lavere så tror jeg folk hadde vært mer positive til hele opplegget.

takk for meg.

Men hærregud da! Dere som tenker så jævli negativt på dette! Tenk da, de som blogger, ta ett eksempel på tcmn, hun vil jo kansje tjene penger på det hun gjør hun også, dette er jo påen måte en jobb for henne! Akkuratt det samme hadde det vært om vi som ikke har jobb skulle sagt at det var helt mot vår bestridelse at dere skulle få lønn! Dere kan jo tenke litt da! Selvfølgelig, jeg mener ikke at dere tar feil heller! Jeg kjønner noen av innspillene deres, men ikke det med at dere syntes det er DUMT at de skal få betalt! Hærregud... Blogg.no vil jo bare gjøre en påkjønning til dem som ligger høyst opp! Og når noen av dere som kommenterer sånn kommer på topp20, da er det HELT greit med betaling! Skjerp dere da...

Guro Malones

synes det er bra at de får penger jeg :))

BRA for topplist da! :)

Det er jo det det handler om med blogg nå, så hvorfor ikke..?

Det er litt teit syntes nå jeg, men men, sånn er det :)

Utrolig teit...

Herregud, det er jo bare dere som er sjalu.

Skal man tjene penger så må man jobbe for det.. og vis du ikke vil ha penger er det jo bare å melde ifra.. men vis det er et så stort problem flytt til blogspot elns da ! herregud!

fyttikatta sier jeg bare :P unødvendig å betale så mye penger for at folk skal blogge. du ser at dem som er på topplista ser ut som de pengegruvene fra før. ikke fytti katta så stygt

viktoriajohnsen

det er jo ikke bare sykt vanskelig å komme seg opp på topplista da. de som er der, er der jo hele tia. okei, ser den at topplista endrer seg hele tia men det er somregel bare de samme bloggene som bytter litt plass. det kommer ikke bare pluttselig inn en ny jente på 18 år nå liksom. selvom hun er en kjempebra blogger og har endel lesere så er det bare de faste bloggerene som er der hele tia. kjendiser feks. jo, det er gøy å lese om kjendisser sine liv men hvorfor skal de ta all plassen i blogg.no for alle de andre bloggerene som faktisk burde vert der fordi de er FLINKE. jeg skjønner godt at det er mange som er misunnelige på at noen tjener 12 000 i månden på å blogge, men hvorfor ikke gi andre sjansen til å tjene litt også? andre som ikke er kjendisser men som bare er veldig flinke til å blogge, som skriver bra, tar fine bilder og fortjener litt oppmerksomhet for det. kjenner selv flere jenter som blogger utrolig bra, kanskje ikke at de kommer rett opp på topplista men det hadde vert bra med en måte som de flinke men ikke så kjente fikk muligheten til å vise fram bloggen sin.

Jeg må le når jeg ser alle disse kommentarene om at blogg.no er idiotisk på grunn av at de deler ut penger til de på topp 20. Hvem gidder å bry seg om de på topplisten får penger for det de gjør, hva om du plutselig kommer dit? Da har det kanskje ikke vært så idiotisk!

Skjønner dere godt, godt tiltak sånn at bloggerne ikke bytter platform :)

mange jeg kjenner begynner å blogge fordi jeg viste di hva man kunne få av å blogge, men jeg tar blogging som en hobby, jeg liker å blogge

Jeg er 15 år og har blogget på blogg.no helt sida jeg var 12 år. I går slettet jeg nemlig bloggen nettopp på grunn av dette. Ja, jeg fikk vite NÅ at folk på topplista tjener, jeg visste ikke det før. Jeg så at mange som spurte på AndreaBadendyck sin blogg hvor mye hun tjente, men skjønte aldri helt. Da gikk jeg inn på Erica (l0ve.blogg.no) sin blogg i går, plutselig er det samme spørsmål om hvor mye hun tjener. Da linket hun bare at dere kan lese mer om det "her" og jeg trykket på den og kom inn hit. Jeg er helt forbannet. 10-åringer kommer stadig på bloggen og reklamerer til sin blogg, det har jeg heller aldri skjønt noe av - kun bare ignorert. Alle toppbloggerene er jo kjøpt opp, fyfader. Jeg er sykt skuffet over dere, blogg.no. Veldig, VELDIG skuffet. Tar dere titt på de kommentarene her over, er nesten ALLE uenige, men dere skal jo bare holde toppbloggerene glade og gi dem penger for at de blogger på deres plattform. Ikke bryr dere om oss.. Alle på topplista suger nesten, det eneste de blogger er om "SMINKE, KLÆR, SKO, SKJØNNHET" og all den pissen. Det er NÅÅ de har begynt å blogge litt mer logisk om andre ting som er viktigere i samfunnet - som mobbing, selvtillit osv. Det er på grunn av at sykt mange har klaget at de ikke blogger om noe fornuftig, hvis ikke ville de bare fortsettet med sminkedritten sin som betyr alt for dem. Dere suger, blogg.no

Jeg trodde dette med blogging handlet om å dele livet sitt å det , men det handler tydeligvis om PENGER , dette er jo helt tåpelig !!!!! Som om ikke toppbloggere for nokk penger , dei blir sponset hele tida ????

anonym jente <3<3<3<3

hadde dere vært på topplisten hadde dere ikke klagen over en høy pengesum som det.. Så slutt å være så jæveliii sjaluee..

In your face

Jeg synes det er bra å få tjent opp penger! Jeg liker det! Det gir mye mer blogglyst!! :D Jeg blogger og blogger! :D I <3 BLOGG.NO

Dere er verdenssnilleste!

Nei vet du hva! dette blir helt forjævlig. Dette er det dummeste jeg har hørt. Som alle andre sier, så dreier plutselig blogg bare om penger. Det er heller ikke en jobb. Blogg burde være gøy og greit med konkurranser osv, men dette burde dere gjøre på en annen måte. Det er også litt urettferdig for de som ikke blir betalt øhøhøø. fuckthisshit.

lol, herregud å mange som rager bare på grunn av at toppleserne tjener penger på bloggen!?

for det 1. så er det dere som gjør at de ligger på toppen med å gå inn på bloggen. mange er bare innom for å slenge dritt, men det dere tydeligvis ikke tenker over er at det øker leserantallet!? Og for det 2. så fortjener de det også, for er jo også en grunn til at folk er innom i det hele tatt. Dere andre er bare missunnlige.. Ok, jeg kunne ønske jeg også lå på toppen, men i og med at jeg ikke gjør det så skjønner jeg jo da at bloggen ikke er sååå bra, og at da fortjener jeg det ikke, noe som går helt greit for meg!? Care.. så skjønner egentlig ikke at folk gidder å bry seg om dette her. er jo opp til blogg.no om de vil gi penger til som ligger på toppen, og ikke dere som er missunnlige! Hvis dere ikke vil blogge mer bare fordi dere ikke får penger, synd for dere!

Synes det er helt toppers at de som faktisk blir godt likt her inne også får betalt for det. Se og hold dere sammen, folk. Dere tjener ikke akkurat mye på å vise deres sjalusi.

kult :) må komme meg på topplista! <3

det er jo fordi blogg.no ikke vil miste sine toppbloggere. Hvis f.eks TCMN finner ut at hun vil tjene mer penger på en annen platform, kommer hun kanskje til å bytte, så derfor er dette et smart triks bra blogg.no sin side ;)

Hadde vært helt greit om toppbloggerne faktisk blogget. De kommer med ett dårlig innlegg om dagen, KUN for å få det gjort. Hvis du blir betalt 12 500 i måneden for å blogge, burde TCMN klare å skrive MINST 3 innlegg til dagen.

Helt enig med de over !

Jeg syns det er teit at folk får penger for å blogge. Det er ikke en jobb, det er en hobby man velger selv. Man MÅ ikke blogge. Uansett, hva skal bloggerne ha penger for? De får penger så de kan kjøpe ny sminke og blogge om det og så får de mer penger til masse nye merkeklær og setter et stort press på dagens ungdom? Dette syns jeg er teit, og toppbloggerne fremstiller dagens ungdom på en helt feil måte. Alle skal liksom være så rike, ha merkeklær til flere lapper og alle skal ha råd og penger til alt. Dette setter press på folk som ikke har så mye penger. Se dere om, og se hvordan verden har blitt.

Morsomt å se lese alle de misunnelige kommentarene, herregud!!

Topp-bloggerne har blogga i ca.2 pr, de må jo få en belønning får innsatsen da lzzm...

De har også begynt fra bunnen men. De er lzzm flinkere og de vil virkelig komme på topp lista

Dere trenger ikke å være så sykt misunnelig daah!!

Like godt å bare skrive jeg er misunnelig isteden får å slange dritt om dem

SYns dette er urettferdig og teit! Hvis det skal være sånn så kan det være for hver by eller noe istedenfor. De på topplisten tjener jo mye ellers. De får jo sponset ting osv!!

så mange sjalue det var her daa :)

Jeg er kanskje den eneste som mene dette, men de som er på topplisten bruker veldig mye tid og kanskje penger for å holde seg på topplisten, og da synes jeg det er rett...

en ting.. er man flink til å blogge så må man jo få belønning for arbeidet man gjør? Tenk, ynglingsbloggen om plutselig ble slette.. Det ville vørt utrolig skipt. Alle bloggere har et liv utenom bloggingen og, men dette er noe de brenner for! Såå de har lyst til å dele sin inspirasjon og glede videre til andre. Syntes det er mer enn nok fortjent. :)

Mange som er sjalu her ser jeg. Dere burde kansje tenke på hva de faktisk gjør da. De har greid å jobbe seg opp til topplista å det er en grunn til at de har så mange lesere. Tenk litt før dere skriver folkens.. De fortjener å få lønn for det de gjør, de gjør en bra jobb syntes jeg !

åhh , å herlig det må være ! tenk , jeg ELSKER å blogge 1, og tenk man for jo mange tusen kroner for det ! folk blir jo rikinger om noen år :) haha ! vi får håpe vi kommer på topplista da :)

Ååå, de er heldige! håper jeg kommer på topplisten..en eller annen gang.. :)

Så blogging er blitt jobb det nå da? Sykt urettferdig at det er bare de pene som er på topplisten, urettferdig mot de som er "mindre pene", som ikke har sjans til å komme så høyt opp på grunn av utseendet sitt.. Sier ikke at jeg er en av dem, men uansett

Fri mening.

Dette er en hobby for de fleste, ja. Men det trenger ikke å være slik at dette er "teit" kun fordi bloggere får betalt for det. Jeg synes dette er en god ting, jeg. Både motiverende og morsomt for bloggere å tjene noe for det de faktisk bruker masse tid på. For husk folkens; det er ikke enkelt å komme seg opp på den lista og faktisk BLI der en stund. Husk det. Og i tillegg har det ikke noe med hvem som er penest her heller. Jobb godt, så kommer du også deg opp dit. Kommer du deg først opp dit, kommer du nok ikke til å si at dette er en teit ting.

I''m out!

Passionforkittys

Er det bare for de mest besøkte for hele blogg.no eller er det for kommunene og ????

Please svar❤❤

Åå synes dette er bare bra vi! Slutt å vær så negative da folkens, ingen vil lese blogger til negative folk :D

Passionforkittys: Kun hovedlisten (hele landet).

Jeg synes det er bra at de seriøse bloggene får penger. Det gjør jo på en måte bloggene mer underholdning i. Du kan for eksempel har flere konkuranser, bedre utstyr osv. vist dui er blant topp 20!

Hade bloggen min.. sluttet nå og blogge etter dette!

Anonym: To år etter at vi innførte funksjonen?

Jeg jobber hver dag for å tjene 12 000 kr månd!! Herre gud asså

Jeg er en ganske ny blogger, begynte å blogge for 9 dager siden, jeg blogger en del for å prøve å få noen lesere, jeg har httil hatt 307stk på sia mi.. jeg aner ikke om det er mye lissom, for det er først nå di siste dagene at jeg har begynt å legge ut bilder osv.. jeg så mye på bloggene til andre før, å di to som er øvest på topplista har jo vært der drit lenge !

Hvorfor må man lissom ha så mye lesere for å faktisk tjene penger? jeg syns det er veldig uretferdig, tenk deg di som har blogga i flere år da.. hvorfor skal ikke di tjene litt penger?

Jeg syns det er ganske sykt... jeg syns ikke di to på toppen av topplista blogger så mye heller jeg. di har bare lesere, tenk deg di som blogger *rævva* av seg da?

Trist!

¤ Barbiedolly ¤

Linn Michelle: Det er lesere man tjener penger på. :)

Jeg er som sagt en ny blogger, men er det nytt eller har det alltid vært sånn at det er di som har mest lesere som tjener penger?:-)

¤ Barbiedolly ¤

Linn Michelle: Vi begynte å betale de 20 øverste for snart to år siden. Sponsorer og annonsører foretrekker blogger med høye lesertall. Jeg vet ikke om noen eksempler på blogger med få lesere der bloggeren tjener penger på det.

Benedikte J

Koffor i hælvætte henger folk seg oppi dette? Ja, dei tjener ganske mye, men det er jo pga bloggen deres er en jobb på en måte! Dei på bruke mye av fritiden deres på å blogge! Og ikkje tro det er så lett å blogge heller! Dei må jo finne ofte på litt nye temaer dei kan blogge om, ellers hadde jo det vert kjedelig å lese blogger hvist det var det samme som stod hele tiden! Og eg gjetter hvist noen av dere hadde vert på topplisten ville dere ikkje klagd i det tatt!

Får man betalt via konto?

Dennis asbjørnsen: Konto eller faktura. Når man kvalifiserer...

wow.. her var det mye negativt! alle dere som sier det er TEIT at man får penger, hadde dere takket ned til pengene dere da? tviler på det. bare sjalue hele gjengen?

Hei!

Er månadsbeløpa justerte sidan 2011? 2500,- for 16.- til 20.-plass synest eg i alle fall verkar lite. Spesielt sidan det er før skatt. Blogg.no er nok god fornøgde med å betale 2011-beløp. Men det spørs om dei ikkje burde ha vore konsumprisregulerte. :-)

Sjokoladebloggen: Beløpene er de samme.

hei,

gjelder dette fortsatt?

Anonym: Hei, om toppbloggerene oppfyller kriteriene, får de utbetalt.

Skriv en ny kommentar