Nettmøte med blogg.no - tirsdag kl 21-22

Nettmøte er nå avsluttet, takk til alle som så på.

31 kommentarer

Jeg får ikke til og skrive i chaten så da skriver jeg heller her.. Hvorfor ikke sette opp smiley knapp med forskjellige smileys siden av den knappen for og laste opp bilde så vi kan legge inn smiley i innleggene?

Hei! Jeg får heller ikke skrevet på chatten så da må jeg pent spørre her: )

- Kommer dere til å legge inn muligheten for å lage underblogg igjen?

- Hvorfor har dere så mange topplister? Det blir litt teit med en toppliste(pluss) hvor noen betaler seg oppover listen.

- Hvorfor har vi ikke en rapporter søppel/stygg kommentar-funksjon?

Funker ikke å si noe på chatten - så derfor skriver også jeg her. er det mulig å endre mail adressen som jeg er registrert med på bloggen min?

Hei jeg spør det samme, Hvordan skrive vi inn på Chat?

Det går ikke?

Jeg spør her da,hvordan lager vi design?

Chatten funker ikke men et forslag er og få flere skrift typer i innlegga :D

Kjempe god ide med sånne nettmøter !

Hadde hvert kult og fått den kommune greia kan lage sånn liste på blogg.no i stede det kommer på ditt distrikt. :-)

Jeg lurer på hvordan man blir ukas blogg? Det har jeg lyst til å bli

Beate Novak

Jeg bor i Spania og har ikke norsk mobil. Hvordan kan jeg forfremme min blogg blant leserne??? Shouten funker jo ikke for meg

Takk

diagostini.

hei, jag har aldri fått til å shoutet mine innlegg. Står hele tiden at jeg HAR shoutet dette innlegget, noe jeg jo selvfølgelig ikke har :(

Har skrevet mail til dere om dette problemet, men aldri fått noe svar tilbake hva problemet kan være?

Håper på svar denne gangen da!!

Hei :) at når jeg lager en video på movie maker, så vill ikke den legge seg inn på bloggen min :)

Har lenge hatt lyst på en mulighet til å sortere de vi har på "vennelisten" på blogg! For det er jo veldig mange som vi ikke kjenner, også er det noen vi kjenner, noen vi liker pga mote, osv.. Hadde vært kult hvis vi kunne sortere det selv i forskjellige grupper når vi er på vår side på blogg.

det er noen blogger som har sånn kommentar knapp der det står foreksempel: kommneter da er du pus <3 ossen får man det til ? :)

hvis det skulle kommet en app til iPhone og iPod touch, vil den appen være gratis å laste ned eller vil den koste noen kroner??

ser hverken noe video eller chat. så video forrige gang dere hadde møte. passe irriterende... Kan dere skrive referat fra møtet? er en del ting jeg lurer på som jeg vet folk har spurt om, men som jeg ikke får hørt svaret på... takk på forhånd :)

Hei! :)

Spør her, jeg, det funker ikke å sende på chaten.

Noe av det samme skjer meg meg av og til som med hun Linn som skrev i stad. Noen ganger når jeg skriver tegn eller æ/ø/å i overskriften blir det helt rare tegn/ekstra bokstave når det publiseres. F.eks. har jeg skrevet søndag og det har blitt til "s©ªndag".

Hadde også vært veldig fint om dere kunne lagt til flere font-typer man kan bruke på bloggen.

Jeg synes dette er for tidlig å ha live chat, folk er jo på skolen på denne tiden (:

Hadde vært fint hvis det var mulig å opprette en funksjon hvor man kunne (midlertidig) stenge bloggen for innsyn. eller slik at det bare er lesere som er godkjent av bloggeren som får lese (må logge inn). Er det mulig?

Jeg sendte mail for lenge siden men fikk ikke noe svar. Jeg lurte på om dere kan opprette ett søkefelt der hvor kommentarene er, slik at man kan søke opp alle kommentarene fra en ip-addresse ?

Hvor ofte oppdateres topplisten? Ikke så ofte som det står? Ville trodd at jeg skulle vært på den til nå da...

Hei :) Kan dere lage en ny kategori som heter KJÆRLIGHET?

Får heller ikke til å skrive i chatten, så skriver her ^^D

Kunne vi fått flere verktøy å jobbe med i innleggene? F.eks. skrifttype-valg, farge og størrelse på skrift, smileys og sånt? :) Hadde vært veldig nice ^^

Får heller ikke til og skrive i chatten.. Men lurer på noen ting.

Hvorfor har dere bare toppliste fra 13 år og oppover? Jeg er 12 år, å sånn liksom.

Kan man velge farge på skrift i hvert innlegg?:)

Jeg slettet bloggen min for en liten stund siden, knapt en uke. JEG ANGRER MEG SÅNN!! Er det virkelig ikke en eneste sjangse for at jeg på noen måte kan få den tilbake?

Hva med å lage en chat der bloggere kan logge seg på og spørre hverandre om ting relatert til designtips, hva man skal skrive om etc. Slik kan folk få tips fortere. Kunne kanskje "ansette" noen som chatmoderatorer av de bloggerne som har litt erfaring på temaet.

Dette ble litt sent sett på. Men du svarte på spørsmålet mitt om å legge svarkomentaren under komentaren fra leseren. Går det ann å endre den slik at den havner rett under selve komentaren? Altså om 5 stykker har komentert og man kan trykke svar under den komentaren og da havne rett under hverandre og ikke helt nederst. Det er den typen de har på wordpress om det er noe hjelp. Ble litt kompliserende forklaring her.

Skriv en ny kommentar