Ulrikke Lund er tilbake

Vi ønsker Ulrikke Lund velkommen tilbake som blogger hos blogg.no og lykke til
videre med bloggingen :)

http://ulrikkelunds.blogg.no/

Oppdatering:


Enkelte hinter til forskjellsbehandling når vi ønsker Ulrikke tilbake som blogger. Motivet vårt for å gjøre dette er enkelt nok å ønske Ulrikke et bedre opphold denne gang i den bloggosfæren hun opplevde som så slitsom at hun valgte å slutte å blogge. Fortell oss om andre som har gjort det samme, og vi vil skrive om de og.

Til dere som mener vi burde bruke tiden vår på å fikse stabilitetsproblemene våre i stedet for å bry oss om slike saker, vil jeg si at av de 22 timene vi brukte i går på akkurat det overskygger de 30 sekundene vi brukte på å skrive denne posten.

Vi jobber 15-timersdager, 7 dager i uka for å løse disse problemene. Vi har ikke hatt fri en eneste dag siden romjula.

Ett stort problem vi har er spammere som oversvømmer serverene våre med tusenvis av spam i minuttet. For alle som kjenner til problemer med spam vet at det ikke er ordnet på en ettermiddag.

Oppdatering 2:

I kjølvannet av dette innlegget dukket det opp et behov vi ennå ikke har tatt tak i. Det finnes mange gode bloggere hos oss som fortjener å bli nevnt her. Og hvorfor ikke? Vet dere om noen på blogg.no som fortjener litt ekstra omtale på info.blogg.no?

Tips oss på hjelp@blogg.no om hvem og hvorfor.

20 kommentarer

Endelig sier jeg! :)

Snakk om reklame =ONoen som er heldigere enn andre!

Jeg er også tilbake.. men Ms. Lund er vel famous her så

Så bra at hun er tilbake :D

Haha, skriver dere en sånn nyhet hvis jeg forsvinner også heller? haha:D

nice

Har dere ikke andre bekymringer å ta tak i? Bloggen fungerer ikke akkurat optimalt om dagen!!! Finner denne meldingen noe provoserende asså....når man må logge seg inn opptil flere ganger for å poste ett innlegg etc, kommentere har jo nesten vært umulig!?Må bare få ytre mine synspunkter her! Robban - en vanlig dødlig blogger!

Tusen takk, det står respekt av den jobben dere gjør, absolutt!! Jeg trives dessuten veldig godt med blogg.no så det er sagt! Samme gjelder Ulrikke Lund, hun fortjener det sikkert og jeg vet hun hadde en tøff slutt her på blogg.no! Men vi er mange som ikke er "blogg kjendiser" som kanskje følte dette noe provoserende. Men det er fint dere tar oss også seriøst! Takk for oppdateringen og tilbakemeldingen. Flott!Mvh Robban :o)

At motivet er å ønske Ulrikke Lund ett bedre bloggopphold er i beste fall bullshit. Som om ett hyggelig bloggmiljø er grunnen til at dere driver blogg.no....... Det blir faktisk bare latterlig å komme med en slik tilbakemelding, nesten som en furten fjortis som får kritikk!Selvfølgelig er det penger dere lever av som alle andre, så det blir bare for dumt å påstå noe annet. Ulrikke Lund trekker lesere/brukere = mer penger i lomma til dere. Direkte eller indirekte.... Og det er dere selvfølgelig berettiget til! Dere driver ett firma. Men ikke undervurder brukerene deres.... Det blir for dumt selv om 90 % sikkert er under 16!

Så bra at dere jobber for å ordne opp i problemene på blogg.no! Dere skal ha all ros for å stå på så mye =)Ulrikke Lund (jeg måtte faktisk scrolle opp for å skjekke navnet)m vet jeg ikke hvem er, og har aldri lest bloggen hennes.Kjenner jeg den jevnlige mote-kjendis-bloggeren rett, er ikke hennes blogg helt min smak.

Gidd å lag så mye mas ut av atUlrikke er tilbake! Hun var en av de største bloggerne her på blogg.no før hun gav seg, så hun fortjener å få litt cred for det hun har gjort! Jeg syns det er kjempe bra, savnet bloggen henne.Skjerp dere, det er trist å lese..

Takk for tilbakemelding.

Den eneste grunnen til at dere skriver om Ulrikke Lund slik, er fordi hun har hjulpet med å gjøre Blogg.no så populært som det er.Herregud, sell outs!

Jeg syns det er fint at dere skriver at Ulrikke Lund er tilbake, så mye drit å pepper som den søte jenta har fått, så fortjener hun en liten oppmuntring. Synes også at det er utrolig fint at dere holder på å fikse problemene som har vært i det siste. Jeg syns dere er flinke jeg. Takk!

Skriv en ny kommentar